Találatok a következő kifejezésre: Hol kell a (2789 db)

Hol kell a babának személyi igazolványt csináltatni? Mennyibe kerül? Mi kell hozzá? És tényleg le is fényképezik?

Legjobb válasz: Okmányirodában csinálják, születési anyalönyvi kivonat és lakcímkártya kell hozzá, ott kell lenni mindkét szülõnek (az aláírás miatt). És persze, hogy lefényképezik, hiszen az útlevél fényképes igazolvány :))

Okmányirodában csinálják, születési anyalönyvi kivonat és lakcímkártya kell hozzá, ott kell lenni mindkét szülõnek (az aláírás miatt). És persze, hogy lefényképezik, hiszen az útlevél fényképes igazolvány :) )
Ès mennyibe kerül?? Anyakönyvi kivinat lakcím igazoló anya vagy apa és kész is??
Nekem is fura volt, h fényképezik:) Mi is útlevelet akartunk csináltatni és az okmányirodában mondták, h júniustól már lehet nekik személyit, így amellett döntöttünk. Apa fogta, én meg mentem "grimaszolni", h odafigyeljen - de aztán mire elkezdtem volna, a hölgy már le is fényképezte... 3. voltam
A kérdező hozzászólása: Ige, igen a személyit kérdezem! Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen csináltatni fogok. Vicces, hogy lefényképezik. :) Csak nekem? De olyan fura...amikor mi voltunk gyerekek nem volt ilyen. Mondjuk akkoriban nem is nagyon lehetett mászkálni külföldre vagy csak nagyon nehezen.
Mindenki félre olvassa? Nem ÚTLEVELET kérdezi, hanem SZEMÉLYIT!
Jaaaj, bocs én elnéztem, az útlevélre asszociáltam, ezért is írtam arról. Bocsi :SS
Nincs nekik se ingyen, 4 éves kor alatt: - 2 éves érvényességû idejû útlevél 1 500 Ft illeték.
Az elsõ válaszoló rosszul írta: személyihez elég az egyik szülõ is, az útlevélhez kell mindkettõ. Fényképet is készítenek és ingyenes. 3 évre adják.
ingyen van
anyakönyvi kivonat kell hozzá, lakcím kártya, anyuka személyije, és 1 szülõ jelenléte ha jól tudom. és ingyenes. de a neten tuti találtok róla pontos infot.
Hol?
xp: jobb gomb asztalon- tulajdonságok 7: jobb gomb asztalon képernyõfelbontás ubuntu: jobb gomb asztalon, és ott vmi képernyõs-t keress. (régen volt fent, már pontosan nem emlékszem.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, erre rájöhettem volna magam is! Na mindegy megvan!


Hol kell a kompjuteren be allitani azt hogy birjunk LAN ba jatszani, miutan osszekottem a ket gepet, akkor aztan hol kell tovabb be alitani azt hogy jo is legyen az es hogy birjunk is LAN ba jatszani!?

Legjobb válasz: Juj! Én elõször a helyesírás ellenõrzõ programrészt beállításával kezdeném, aztán szereznék egy ékezetes billentyûzetet, a többi utána automatikusan magától beállítódik.

Juj! Én elõször a helyesírás ellenõrzõ programrészt beállításával kezdeném, aztán szereznék egy ékezetes billentyûzetet, a többi utána automatikusan magától beállítódik.
A kérdező hozzászólása: Fogd be a pofadat...noob
Elõször is: hogyan kötötted össze a két gépet? Fogtál egy RC45-ös kábelt (Ethernet szélessávú net-kábel) és bedugtad mindkét gépbe. Azt sürgõsen szüntesd meg! Szükséged lesz egy ROUTER-re (minden számtech. boltban lehet kapni, 6-50 ezer forint között mozog az áruk). Ebbe beledugod a két gépet, meg a rendes interneted, így lesz neted, és a gépek is egy LAN-ban lesznek. Ezután ajánlott a két gépet egy munkacsoportba menteni. Start menü -> Sajátgép -> Jobbklikk -> Tulajdonságok -> Számítógépnév -> Módosítás -> Munkacsoport. Ide beírsz valamit, ami mindkét gépen azonos lesz (pl. FUCKMYLANYEAH). Ezután mindkét gépet újraindítod, és szépen leírod, milyen játékról lenne szó, mivel a többi már a játéktól függ.
A nyelvtantanár segít.

Külföldön (Ausztria) szeretnék tartós élelmiszert eladni, elsősorban piacokon. Hol kell a papírmunkát elkezdenem?

Azt szeretném tudni mennyibe kerülhet a piaci stand bérlése, milyen engedélyek kellenek és honnan. Illetve milyen adók vannak érvényben az ilyen tevékenység felé.

Legjobb válasz: Osztrák adóhivataknál kell kezdened.

Osztrák adóhivataknál kell kezdened.

Skoda Felicia 1.3 hol kell a váltót feltölteni olajjal, és leengedni?

Legjobb válasz: A váltót leengedni alul a váltóház ajján kell lenni egy csavarnak. Feltölteni meg felül kell lenni egy vak csavarnak.

A váltót leengedni alul a váltóház ajján kell lenni egy csavarnak. Feltölteni meg felül kell lenni egy vak csavarnak.

Decemberben utaznánk afrikába. Két éve élünk Németországban. Hol kell a vízumot megcsináltatni? Németországban vagy Magyarországban?

Legjobb válasz: Annak az országnak a nagykövetségén kell csináltatni, ahová mész. Teljesen mindegy, hogy melyik országban csináltatod, csak legyen az adott országnak követsége. Vagy bemész egy utazási irodába és velük intézteted.

Annak az országnak a nagykövetségén kell csináltatni, ahová mész. Teljesen mindegy, hogy melyik országban csináltatod, csak legyen az adott országnak követsége. Vagy bemész egy utazási irodába és velük intézteted.
A kérdező hozzászólása: ahhaaa értem. Nagyon szépen köszönöm.
Elõször a német követségüket hívjátok fel. Ha a népszerû célpontok egyikébe mentek, legyen az Kenya, Dél-Afrika vagy hasonlók, akkor nem lesz gond, de a ritkán látogatott országok néha elõszednek olyan idióta bürokratizmusokat, hogy csak az utazó saját országában adják ki a vízumot. Nem Afrika, de a volt FÁK-országok közül pár ezt el szokta játszani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Mi kamerunba megyünk. A párom kameruni állampolgár.Én és a gyerekek magyar állampolgárok vagyuk. Ugy tudom hogy Mo.-on nincs konzulátus, ezért mi Berlinbe megyünk vizumot csináltatni. Remélem minden rendben lesz.

Hol kell a Tb-t befizetni és hogyan?

Április 30-ig volt munkahelyem, utána munkanélkülire mentem, mivel csak 429 ledolgozott napom volt így 42 nap munkanélkülit kaptam, azaz június 15-én járt le ekkor azt mondták a munkanélküli központban hogy még 45 napig van Tb-m tehát július 30-ig. Azonban be leszek jelentve július 27-t?l 10 napig egy céghez, utána jár e még a tb? (A munkanélküli központot felhívtam ezzel kapcsolatban, de nem tudtak választ adni) Hol kell befizetnem, intéznem?

Legjobb válasz: A NAV-tól kell csekket kérni és azon befizetni, 6390ft-ot havonta, ameddig nem lesz új jogviszonyod!

A NAV-tól kell csekket kérni és azon befizetni, 6390ft-ot havonta, ameddig nem lesz új jogviszonyod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!