Találatok a következő kifejezésre: Hol kaphatok a 4. vagy (2 db)

Hol kaphatok Budapesten a 4. vagy a 13. kerületben vegyszermentes zöldséget és gyümölcsöt?

Legjobb válasz: Szia! Én errõl az egyrõl tudok, nem tudom, mûködik-e még, de érdemes megnézni: Az Újpesti Ökopiac Budapesten a IV. ker. Baross u. 105-107. sz. alatt, az Inzula Kft. udvarán minden szombaton 7-12 óráig mûködik. A piacon garantáltan ellenõrzött biotermékek (zöldségfélék, gyümölcsök, pékáruk, tejtermékek) kaphatók. Üdv.

Szia! Én errõl az egyrõl tudok, nem tudom, mûködik-e még, de érdemes megnézni: Az Újpesti Ökopiac Budapesten a IV. ker. Baross u. 105-107. sz. alatt, az Inzula Kft. udvarán minden szombaton 7-12 óráig mûködik. A piacon garantáltan ellenõrzött biotermékek (zöldségfélék, gyümölcsök, pékáruk, tejtermékek) kaphatók. Üdv.

Melyik kullancs elleni sprayt vagy krémet ajánljátok? Melyik a jobb? Hol kapható? Kb mennyibe kerül? 4 éves és 15 hónapos gyermekemnek szeretném, erdőbe megyünk kirándulni.

Legjobb válasz: Szia! Én ezt ajánlom: bioszallito.hu/Galaktiv-bio-kullancsriaszto-spray?termek-255 0 Mondjuk még én se próbáltam, de idén ilyet veszek. Ennek a hatása 4-5 óra, míg a többinek 1-2.

Szia! Én ezt ajánlom: bioszallito.hu/Galaktiv-bio-kullancsriaszto-spray?termek-2550 Mondjuk még én se próbáltam, de idén ilyet veszek. Ennek a hatása 4-5 óra, míg a többinek 1-2.
Szia! Én is ezt a Galaktiv Bio sprayt használom. Igazság szerint gyereknek nagyon mást nem is lehet. Patikusnõ mondta, és doktornénink is megerõsítette, hogy a legtöbb riasztóban sima rovarírtó méreg van, (mutatták is a flakonon, melyik az a a hatóanyag, de sajnos már nem emlékszem, mert még tavaly volt). Még abban is benne van, ami egyébként gyógynövényes. (Pl. van egy kiwizöld flakonos spray, drogériákban lehet kapni, azt hiszem Vape Herbal-azt hinné az ember, hogy ez bitztonságos, mert gyógynövényes, de sajnos abban is van ez a méreg) Viszont az említett Galaktiv tényleg vegyszermentes, kifejezetten bébiknek is kismamáknak is ajánlott. És az ára sem vészes, 1300 Ft körül mozog, csak annyi a "bibije" hogy külön van a szúnyogriasztó és külön a kullancsriasztó. De eléggé tartós, én tavaly nyár elején vettem, használtuk egész nyáron (persze nem minden nap, de ha estefelé szabadtéren voltunk) és még mindig van benne. A szúnyogriasztója teszteltem, tuti hatásos, körülöttem mindenkit agyoncsipkedtek a dögök, én be voltam fújva és békén hagytak, pedig egyébként imádják a véremet. Gondolom a kullancsrisztója is ugyanilyen hatásos lehet, én megbízom benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!