Találatok a következő kifejezésre: Hol kaphatok a 4 (7 db)

Hol kaphatok A/4-esnél kissebb buborékos/levegőcellás borítékot?

A postán csak A/4-t lehet kapni, kissebbet nem..

Legjobb válasz: Hát elektronikus eszközökkel foglalkozó üzletekben sem. Papír-írószer boltban annál inkább.

Hát elektronikus eszközökkel foglalkozó üzletekben sem. Papír-írószer boltban annál inkább.
Jobb postákon 4 féle méretben árulják... Hipermarketekben is kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Én is azthittem árulják, de már vagy 3 helyrõl zavart el vmi unott kisasszony, hogy milyen buta vagyok, mert postán csak A/4es van... :p

Hol kaphatok olyan 4-be összehajtható szivacsot, mint a strandnapozó, de szobába illő?

Férjemnek venném karácsonyra, mert gerincsérve van, és csak a földön tud feküdni. Most egy leszanált standszivacsot használ, ami nem igazán a lakásba ill?, bár praktikus, hogy össze lehet hajtani. Szóval valami ilyet keresnák, jobb anyagból, kellemes színekkel.

Legjobb válasz: Harvis és Tesco

Harvis és Tesco

Hol kapható a legjobb áron Memorex DVD-R 16x 4.7GB 120min írható DVD-t?

Nálam ez vált be kép és hanganyag kiírására. Ha jó árban valaki tud ajánlani más típust szívesen veszem, Budapesten lakom.

Legjobb válasz: http://szamitastechnika.vatera.hu/adathordozo/dvd/maxell_dvd.. Én ilyet szoktam venni. Nem hinném, hogy sokkal több selejt lenne ezek között, mint a Memorex-ek között. De itt, a Vaterán nézz szét. A posta 1050 Ft., a legtöbb online boltban eddig mindig több volt, mert futárral kínlódnak és nem postával.

http://szamitastechnika.vatera.hu/adathordozo/dvd/maxell_dvd.. Én ilyet szoktam venni. Nem hinném, hogy sokkal több selejt lenne ezek között, mint a Memorex-ek között. De itt, a Vaterán nézz szét. A posta 1050 Ft., a legtöbb online boltban eddig mindig több volt, mert futárral kínlódnak és nem postával.


Hogy és hol lehet hozzájutni a 4 napos tabihoz? Vény nélkül kapható gyógyszertárban?

Legjobb válasz: 4 napos? Nem a 72 órásra gondolsz, ami ugye 3 nap? Recept nélkül nem kapható, ha ma van rá szükséged, akkor vmelyik ügyeletes nõgyógyászatra kell menni feliratni.

4 napos? Nem a 72 órásra gondolsz, ami ugye 3 nap? Recept nélkül nem kapható, ha ma van rá szükséged, akkor vmelyik ügyeletes nõgyógyászatra kell menni feliratni.
A kérdező hozzászólása: És 18 év alatt is kiadják? Mármint, nem kell hozzá szülõ?
Hát amikor én 15 voltam, akkor kiadták minden hacacáré nélkül, de ez már 6 éve volt.
kiadják szülõi beleegyezés nélkül, persze.
Amúgy miért hiszi azt mindenki, hogy az ilyen szexuális dolgokhoz szülõ kell? Ki terjeszti ezeket a hülyeségeket????

Hol kaphatok Budapesten a 4. vagy a 13. kerületben vegyszermentes zöldséget és gyümölcsöt?

Legjobb válasz: Szia! Én errõl az egyrõl tudok, nem tudom, mûködik-e még, de érdemes megnézni: Az Újpesti Ökopiac Budapesten a IV. ker. Baross u. 105-107. sz. alatt, az Inzula Kft. udvarán minden szombaton 7-12 óráig mûködik. A piacon garantáltan ellenõrzött biotermékek (zöldségfélék, gyümölcsök, pékáruk, tejtermékek) kaphatók. Üdv.

Szia! Én errõl az egyrõl tudok, nem tudom, mûködik-e még, de érdemes megnézni: Az Újpesti Ökopiac Budapesten a IV. ker. Baross u. 105-107. sz. alatt, az Inzula Kft. udvarán minden szombaton 7-12 óráig mûködik. A piacon garantáltan ellenõrzött biotermékek (zöldségfélék, gyümölcsök, pékáruk, tejtermékek) kaphatók. Üdv.

Melyik kullancs elleni sprayt vagy krémet ajánljátok? Melyik a jobb? Hol kapható? Kb mennyibe kerül? 4 éves és 15 hónapos gyermekemnek szeretném, erdőbe megyünk kirándulni.

Legjobb válasz: Szia! Én ezt ajánlom: bioszallito.hu/Galaktiv-bio-kullancsriaszto-spray?termek-255 0 Mondjuk még én se próbáltam, de idén ilyet veszek. Ennek a hatása 4-5 óra, míg a többinek 1-2.

Szia! Én ezt ajánlom: bioszallito.hu/Galaktiv-bio-kullancsriaszto-spray?termek-2550 Mondjuk még én se próbáltam, de idén ilyet veszek. Ennek a hatása 4-5 óra, míg a többinek 1-2.
Szia! Én is ezt a Galaktiv Bio sprayt használom. Igazság szerint gyereknek nagyon mást nem is lehet. Patikusnõ mondta, és doktornénink is megerõsítette, hogy a legtöbb riasztóban sima rovarírtó méreg van, (mutatták is a flakonon, melyik az a a hatóanyag, de sajnos már nem emlékszem, mert még tavaly volt). Még abban is benne van, ami egyébként gyógynövényes. (Pl. van egy kiwizöld flakonos spray, drogériákban lehet kapni, azt hiszem Vape Herbal-azt hinné az ember, hogy ez bitztonságos, mert gyógynövényes, de sajnos abban is van ez a méreg) Viszont az említett Galaktiv tényleg vegyszermentes, kifejezetten bébiknek is kismamáknak is ajánlott. És az ára sem vészes, 1300 Ft körül mozog, csak annyi a "bibije" hogy külön van a szúnyogriasztó és külön a kullancsriasztó. De eléggé tartós, én tavaly nyár elején vettem, használtuk egész nyáron (persze nem minden nap, de ha estefelé szabadtéren voltunk) és még mindig van benne. A szúnyogriasztója teszteltem, tuti hatásos, körülöttem mindenkit agyoncsipkedtek a dögök, én be voltam fújva és békén hagytak, pedig egyébként imádják a véremet. Gondolom a kullancsrisztója is ugyanilyen hatásos lehet, én megbízom benne.

Hol kapható fagyasztott őszibarack? Milyen márkában létezik mirelit őszibarakc? 4 hónapos babámnak szeretnék készíteni gyümis dolgokat és hát még nincs a szezonja.

Legjobb válasz: Én fagyasztottam nyáron, de kapsz bébidesszertet van õszibarackos (hipp, kecskeméti, univer stb).

Én fagyasztottam nyáron, de kapsz bébidesszertet van õszibarackos (hipp, kecskeméti, univer stb).
fagyasztottat sztem ne....vitamin nincs benne annyi mint fruissben vagy babakajában
Én a kecskeméti õszibarackot szoktam venni.Nagyon finom én is +kóstoltam. :)
A kérdező hozzászólása: Mirsa Zrt.-nek van fagyasztott felezett õszibarack terméke, azt hiszem 450 gr-s kiszerelésben kapható. Spar-ban és Tesco-ban láttam kb. 450-460 ft-s áron.Ez a fajta õszibarack héjastul van fagyasztva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!