Találatok a következő kifejezésre: Hol kaphatok a (469 db)

Hol kapható a "Halállal lakoljanak? " c. könyv?

Birtalan Balázs írta, a melegekről szól. Esetleg tudtok olyan antikváriumot, ahol megvan? Valahogy nincs kedvem végig járni a várost utána. Kicsit ciki lenne. (Budapesten lakom egyébként.)

Legjobb válasz: itt kapható: http://mek.oszk.hu/04400/04487/04487.pdf

A kérdező hozzászólása: Köszi, de én kifejezetten a könyvre gondoltam, mert utálok gép elõtt ülve olvasni, inkább megvenném, ha nem drága. :)
1) http://bookline.hu/search/search!page.action?searchfield=hal.. - most éppen van egy megvehetõ példány. 2) Ha a fenti megoldás túl egyszerû, akkor szerintem nyugodtan írhatsz Balázsnak és megkérdezheted tõle, hátha van néhány eladó példánya még vagy talán tudja, hogy hol találod meg.

Hol kapható a lush bubble gum ajakradír? Megéri megvenni?

köszönöm a segítséget:)

Legjobb válasz: 4-6ossal menj el a Jászai Mari térig,leszállsz és meglátod a Lush boltot,ott kapható :) Szerintem megéri,jót tett az ajkamnak,bár én dupla csokisat használtam :)

4-6ossal menj el a Jászai Mari térig, leszállsz és meglátod a Lush boltot, ott kapható :) Szerintem megéri, jót tett az ajkamnak, bár én dupla csokisat használtam :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: és csak lush boltban kapható? vagy esetleg vmeik drogériában is?
csak a Lush boltban :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Szia! A nõk lapja cafén (www.nlc.hu --> fórum) van egy nagyon jó topik a témában, ott mindig kiderül mit érdemes és mit nem érdemes megvenni. :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
sztem egyszerûbb ha otthon elkészíted méz+cukor illetve méz +olívaolajból.:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Ricinus olaj hol kapható? A rossmann-ban nem volt. Gyógyszertárban vagy hol lehet kapni? Egyébként szemöldöknövesztésre kellene, mert nagyon lassan nől.

Legjobb válasz: Gyógyszertárban, mivel ez eredetileg egy brutálisan erõs hashajtó. És lassan nõ, nem "nõl"

Gyógyszertárban, mivel ez eredetileg egy brutálisan erõs hashajtó. És lassan nõ, nem "nõl"
a ricinusolaj hajnövesztésre és szempillákra is jó. :) egyébként a gyógyszertárban lehet kapni nem drágán! itt egy jó videó hozzá: http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111110-hogyan-legyek-j..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)
Benzinkúton. Kétütemû speciál versenymotorokban szokták alkalmazni adalékként.
szivesen :D
A kérdező hozzászólása: Az utolsó elõttitõl kérdezem: most ez komoly??


Ricinus olajat 12 évesen már lehet használni? És hol kaphatok? A gyógyszertárban kaphato? És hogyan használjam ha már megvettem? és kb. mennyi idő után látszik meg az eredmény?

Ha tudtok válaszoltok mindre?? És nem baj ha nem mindre tudtok csak néhányra:) És bocsi a sok kérdésért :)) ( 12/L)

Legjobb válasz: Persze, hogy használatod :) Gyógyszertárban vehetsz, én 50 ml-t szoktam venni, úgy 280 ft-ért(ebbõl fõleg az üveg a pénz..) De ez helyenként változó, hogy mennyibe kerül. Mivel hashajtó lenne eredetileg, így nem mindig adnak ki többet, ezért nem árt mondani, hogy külsõleg a hajadra kellene. Én úgy szoktam, hogy egy kis lábosban 2 evõkanálnyit teszek és úgy 2-3 evõkanálnyi étolajjal szoktam kicsit felmelegíteni.(A hajad hosszúságától, sûrûségétõl függ, de ezt kitapasztalod:) Elég gyorsan megmelegszik, így csak egy pillanatra teszem fel a tûzhelyre. Állagán majd látod, hogy mennyi kell hozzá, hogy kenhetõ legyen. Amint már megfelelõ, bekenem vele a hajamat, tövénél és végénél fõleg, a maradékot meg össze-vissza. Ráteszek egy elõtte félig szétszakított nejlon zacskót és hátul megkötöm. Néha teszek a szemöldökömre és a szempilláimra is. Úgy 3-4 órát szoktam a fejemen hagyni, majd ráteszek egy tojássárgáját és átdörzsölöm vele a fejemet, hogy könnyebben lejöjjön. Végül egy nagyon alapos hajmosás. Ennyi lenne :) 15/L

Persze, hogy használatod :) Gyógyszertárban vehetsz, én 50 ml-t szoktam venni, úgy 280 ft-ért(ebbõl fõleg az üveg a pénz..) De ez helyenként változó, hogy mennyibe kerül. Mivel hashajtó lenne eredetileg, így nem mindig adnak ki többet, ezért nem árt mondani, hogy külsõleg a hajadra kellene. Én úgy szoktam, hogy egy kis lábosban 2 evõkanálnyit teszek és úgy 2-3 evõkanálnyi étolajjal szoktam kicsit felmelegíteni.(A hajad hosszúságától, sûrûségétõl függ, de ezt kitapasztalod:) Elég gyorsan megmelegszik, így csak egy pillanatra teszem fel a tûzhelyre. Állagán majd látod, hogy mennyi kell hozzá, hogy kenhetõ legyen. Amint már megfelelõ, bekenem vele a hajamat, tövénél és végénél fõleg, a maradékot meg össze-vissza. Ráteszek egy elõtte félig szétszakított nejlon zacskót és hátul megkötöm. Néha teszek a szemöldökömre és a szempilláimra is. Úgy 3-4 órát szoktam a fejemen hagyni, majd ráteszek egy tojássárgáját és átdörzsölöm vele a fejemet, hogy könnyebben lejöjjön. Végül egy nagyon alapos hajmosás. Ennyi lenne :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :D De azért is kérdeztem meg hogy állítólag eltõmíti( vagy valami ilyesmi) a hajhagymákat ami késöbb hajhulláshoz vezet..Ez igaz??
Bocsi hogy ide írok de ez az olaj rendesen kijön a hajból vagy megkell szenvedni mire kimosód mert nekem nagyon gödör hajam van és arra szeretném kipórbálni. ?
Nekem simán lejött, de én amúgyis mindig 2x mosok hajat.
Ha félsz, akkor ne használd túl gyakran, és utána nagyon alaposan meg kell mosni, esetleg kétszer. A már említett tojássárgája segít lemosni. Göndör, dús hajból is ki lehet szedni. :)

Budapesten (belváros) hol kapható a legolcsóbb gyrostál?

Legjobb válasz: Pl Keleti pu környékén wesselényinél am mindenhol 500-600 szimte^^

Pl Keleti pu környékén wesselényinél am mindenhol 500-600 szimte^^
Nem gyrostál, csak sima gyros, de a nagykörúton van már 350-ért is. Csak aztán ne lepõdj meg, ha egy melegebb napon ételmérgezésed lesz (én így jártam). Na persze ez drágább gyroszosnál is elõfordulhatott volna...

Logona krémhajfesték hol kapható a webáruházakon kívül?

Régebben volt a Müllerben, de mostanában csak a por változat van.

Milyen márka lehet/hol kapható a képen látható ffi cipõ?

http://farm4.staticflickr.com/3069/2554851235_edfe5947c2.jpg Pont ilyet szeretnék, de nem látok sehol.

Legjobb válasz: Burberry

Burberry

Hol kapható a Dirt 3 PC-re?

Legjobb válasz: Steamen

Steamen
A kérdező hozzászólása: És üzletben?
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Valaki esetleg nem tudja megmondani, hogy hol kaphatok a One Direction- Best song ever cimű zene klippjében látható kék Liamon lévő dzsekit?

Http://cdn. Onedirection. Net/wp-content/uploads/2013/07/best-song-ever-teaser-2. jpg ( Liam dzsekije )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!