Találatok a következő kifejezésre: Hol kaphatnék felvilágosítást (4 db)

Hol kaphatok részletes felvilágosítást élettársikapcsolat és az õrõklés témában 33év együttélés után a 2 elidegenedett gyerek örökölhet e a nem tulajdonos egyik szülötöl?

a konkrétum az az hogy most írok ezen afórumon elöször és kicsit nem megy de biztos belejövök Nagyon vároma választ mert az már siker hogy jól csináltam...

Legjobb válasz: Nos.. ha jól értem, akkor van két gyereked, akik elhidegülted tõled. Feltételezem, hogy elvált nõ vagy, és a pasid "fordította ellened"? és.. mire gondolsz az alatt, hogy a "nem tulajdonos szülõtõl"? Gondolom lakásról van szó... de ami nem a tied, azt miért örökölhetné meg a gyereked?

Nos.. ha jól értem, akkor van két gyereked, akik elhidegülted tõled. Feltételezem, hogy elvált nõ vagy, és a pasid "fordította ellened"? és.. mire gondolsz az alatt, hogy a "nem tulajdonos szülõtõl"? Gondolom lakásról van szó... de ami nem a tied, azt miért örökölhetné meg a gyereked?

Hol kaphatok a neten teljes szexuális felvilágosítást?

Legjobb válasz: Hát itt.:DD mond hogy mit akarsz megtudni aztán csak írnak majd......:) meg én is segítek:)

Hát itt.:DD mond hogy mit akarsz megtudni aztán csak írnak majd......:) meg én is segítek:)
kamasz-panasz
A kérdező hozzászólása: köszi nektek:)
Mire vagy kíváncsi? Attól, hogy elolvasol egy könyvet, még nem fogsz tudni szexelni.
Attól függ mirõl. A védekezésrõl ne itt tájékozódj, hanem inkább orvosi oldalakon.
A kérdező hozzászólása: mindenre...
Ha lány vagy segítek a gyakorlatban is!
A kérdező hozzászólása: fiú vok:D
Szerintem inkább bízd magad egy tapasztalt 30 körüli nõre.
szia az oep.hu-t ajánlom neked ott 99%ban moûinden le van írva!
Írjad meg, mit szeretnél megtudni és remélem tudok rá válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Tehát nem a szülés elõtti naptári évet nézik, hanem a szülést megelõzõ egy évet? Így tényleg szarul jövök ki. Dolgozni nem tudok visszamenni, mert a munkahelyem megszûnt. A cég még létezik, de már csak más városban vannak irodái. :(
A kérdező hozzászólása: Végig böngésztem az OEP honlapját is, de sajnos nem lettem okosabb. Ami engem érdekel, ott nem találtam meg.
No, ilyenkor azt nézik, hogy melyik volt a több idõ az elmúlt idõben, a gyed, vag a gyes. Mivel esetedben a gyes ideje lenne több (7 hónap), igy az dominálna, tehát rosszabbul járnál. Tehát ha az elmúlt év (szülés elõtt) nagyobbik részében gyesen voltál, akkor az nem jó. Ha a nagyobb részben gyeden, akkor az jó. Nálad nagyobb részt gyes lesz, tehát nem jó. Ezzel nincs mit kezdeni. Ahogy a legtöbbet tudod kihozni a helyzetbõl: ha tudsz, menj vissza dolgozni fél évet (táppénz nékül). Ha korai terhes vagy, akkor megtehetõ. Én ezt tettem, ikrekkel. Ekkor a béred alapján kapnád a juttatásokat, ekkor járnál a legjobban anyagilag. Ha ez nem megy, akkor úgy juthatsz a legtöbb pénzhez, hogy kiveszed a szabikat és elmész táppénzre, majd igényled a tgyást és utána a gyedet. Bár ettõl nem lesz nagyobb összegû a tgyás és gyed, de legalább addig nem csak gyest kapsz.
Ja és még annyit, hogy a munkahelyeden igaza van a csjnak, a te számitásod ott téved, hogy nem az idei évet néznék nálad, hanem a szülés elõtti 365 napot. És igy már sajnos gyesen voltál többet.


Hol kaphatnék gyors felvilágosítást több számítástechnikai kérdésben?

Legjobb válasz: Ha nem teszed fel a kérdésed, nehéz lesz még lassan is válaszolni!!! Itt is biztos, hogy gyorsan reagálnának a kérdésedre. De léteznek "IT FÓRUMOK", ahol szintén hamar jön (jó esetben) a segítség.

Ha nem teszed fel a kérdésed, nehéz lesz még lassan is válaszolni!!! Itt is biztos, hogy gyorsan reagálnának a kérdésedre. De léteznek "IT FÓRUMOK", ahol szintén hamar jön (jó esetben) a segítség.
http://www.hwsw.hu/ http://prohardver.hu/ Mindkét oldalnak van fóruma, ahol regisztráció után írhatsz is a topikokba. Illetve ajánlom hogy a google-ba keresgélj, startlapon, stb.. nagyon sok számítástechnikával foglalkozó oldal és fórum van.
Különbözõ fórumok: http://www.sg.hu http://www.terminal.hu Esetleg írj nekem és ha tudok segítek. /rendszerinformatikus vagyok/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!