Találatok a következő kifejezésre: Hol költenek Városligeti tó kacsái (1 db)

Hol költenek a Városligeti tó kacsái?

Ugye, a tó környékén a "kedves" emberek eltipornák a fészkeiket... Már végeztem felderít?utakat - eredménytelenül:) Csak a mesterséges kiskacsa-betelepítésre tudok gondolni...

Legjobb válasz: Általában keresnek a kacsák egy dudvás hejet ahova elbújhatnak és ott költenek.Lehet ez egy sûrû bokor vagy nádas

Általában keresnek a kacsák egy dudvás hejet ahova elbújhatnak és ott költenek.Lehet ez egy sûrû bokor vagy nádas
Hogyha meg is találod a fészket, nem tudsz vele mit kezdeni, szerintem :) Megvédeni sajnos nem lehet, hiába szeretnénk. Elvinni a megszokott helyrõl nem lehet, mert nem találják meg a kacsák, befalazni csak nem lehet. :) Egyszóval nem értem, hogy mit szeretnél kezdeni a megtalált fészekkel? A másik az, hogyha egy felderítõ út után te nem találtad meg, nem biztos, hogy mások is megfogják! :)
A kérdező hozzászólása: Semmit nem akartam kezdeni a fészekkel, s egy szóval sem mondtam, hogy akarok. Csak érdekelt. Volt egy "vitánk", ahol én azt az álláspontot képviseltem, hogy lehetetlen, hogy a tó körül, "természetesen" költsék ki, s szerintem tuti emberi segítség van. Közel az állatkrt:) S a kárókatonák is átjárogatnak... Nah, ezt eldöntendõ kérdeztem meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2 cm-en kifér a hullámos papagáj feje?

Van egy régi kalitkám, ami bazi nagy, és jó állapotban van.Gondoltam átrakom bele a két hullámosomat, csak az a baj, hogy ott a rácsok közötti távolság 2 cm, a másiknál(amiben még vannak 1 cm) Kiférnek rajta? Vagy beszorulhat a fejük? Az a kalit nimfáknak való, csak sajna ő meghalt, na kb olyan nagyra kell gondolni.

4

A dolmányos varjú él Tatabányán is?

Nagyon tetszik az állat és szeretném megvizsgálni közelebbről is. Nem tudjátok, hogy Tatabányán van-e olyan hely ami megfelelő nekik?

1

Milyen papagájfajokkal tartható együtt a nimfa papagáj?

8

Hol kaphatok keltetni való brojler csirke tojást Komárom Esztergom megyében?

2

Hogy lesz a sima tojásból csirke?

Nem rég költöztünk vidékre Városból és minden érdekel, ne nevessétek ki a kérdésem :)
a szomszéd a másiknak adott sima tojásokat hogy keltesse ki a tyúk, de abból hogy lesz csirke ha a kakas a közelében sem járt annak a tojástojó tyúknak?
a kiscsirkék már kikeltek.
köszi a kedves válaszokat

8

Miért nem tojik a zebrapintyem?

Már tavaly nyár óta vannak együtt, így is teletek át,de nem tojik. A fészket szépen kibélelték, benne alszanak,de ennyi. Mi lehet a gond?

2

Hogyan csináljam? Szelídíteni szeretném. Meg fog szokni? Miért fél ennyire?

Két papagájunk van, egyiket sem lehet megsimogatni...Amikor benyúlunk vagy csak közelítünk a kalitka felé, repdesnek... Egyáltalán nem mernek közelebb jönni..Még ha enni adunk nekik akkor is csak később mennek oda enni mikor máár elmentünk..:/

4

Kis sándor papagáj egyedül?

Lakásban szeretném tartani, tudnék neki biztosítani egy jó nagy kalitkát, naponta nagyon sokat tudnék vele foglalkozni, csak addig nem amíg iskolában vagyok. Jó helyre kerülne de nem akarom hogy szomorú legyen.

4

Milyen madaraknak öröklődik tudásként a fészekrakás?

9

Van egy agapornis papagajom es nagyon felenk miota megvettem a petshop-bol! Mindenre megjed nm engedi hogy megfogjad vagy hogy kezbol etessed! Nem tudom mi tevo legyek?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!