Találatok a következő kifejezésre: Hol költenek Városligeti tó kacsái (1 db)

Hol költenek a Városligeti tó kacsái?

Ugye, a tó környékén a "kedves" emberek eltipornák a fészkeiket... Már végeztem felderít?utakat - eredménytelenül:) Csak a mesterséges kiskacsa-betelepítésre tudok gondolni...

Legjobb válasz: Általában keresnek a kacsák egy dudvás hejet ahova elbújhatnak és ott költenek.Lehet ez egy sûrû bokor vagy nádas

Általában keresnek a kacsák egy dudvás hejet ahova elbújhatnak és ott költenek.Lehet ez egy sûrû bokor vagy nádas
Hogyha meg is találod a fészket, nem tudsz vele mit kezdeni, szerintem :) Megvédeni sajnos nem lehet, hiába szeretnénk. Elvinni a megszokott helyrõl nem lehet, mert nem találják meg a kacsák, befalazni csak nem lehet. :) Egyszóval nem értem, hogy mit szeretnél kezdeni a megtalált fészekkel? A másik az, hogyha egy felderítõ út után te nem találtad meg, nem biztos, hogy mások is megfogják! :)
A kérdező hozzászólása: Semmit nem akartam kezdeni a fészekkel, s egy szóval sem mondtam, hogy akarok. Csak érdekelt. Volt egy "vitánk", ahol én azt az álláspontot képviseltem, hogy lehetetlen, hogy a tó körül, "természetesen" költsék ki, s szerintem tuti emberi segítség van. Közel az állatkrt:) S a kárókatonák is átjárogatnak... Nah, ezt eldöntendõ kérdeztem meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a legkisebb tyúkfajta?

Tudom hogy vannak a chabo-k és a bantamok de ezek közül melyik a legkisebb ? És bírják a telet a szabadban ?

0

Tipp madárház házi elkészítéséhez?

2

Miket szeret a rozella?

Egyedül megmarad? Arra meg lehet szokatni hogy ha repked, vissza szálljon az ember kezére? Bármit írhattok amit tudtok róla.

0

Vannak-e olyan hazai madarak, amelyeket legálisan be lehet fogni és kalitkában/kerti tóban stb. lehet tartani?

3

Vettem egy álarcos törpepapagáj párt és nem tudom hogy mekkora legyen a szobai röpdéje?

Milyen anyagból legyen(fa,fém).Odú mérete.

1

Tyúkhimlő/tyúkkolera ellen?

1-2 tyúkunk, kakasunk megfertőződött, és már elmentem az állatpatikába, ahol adtak antibiotikumot, 2 félét, amit a vízbe kell nekik felkeverni, és úgy kell beadni. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy van-e valami szert, valami olyan esetleg, ami általában itthon is fellelhető, és belsőleg használatos, hanem a külső himlőre? És mennyi idő alatt folyik le egy ilyen? Mikor tudhatom már, hogy jobban lesznek? És a hólyagoknak megmarad a nyoma?

1

Mit csináljak a papagájommal?

Volt 2 papagájom, de az egyik sajnos meghalt...nagyon rosszul érzem magam miatta. Minden percben arra gondolok, hogy én követtem el valamit. De semmi erre mutató jel nincsen.
De a lényeg, hogy a másik szegény nem tudja, hogy mi történt. Esetleg rakjak be neki egy tükröt vagy valami hasonlót?

2

Miért csinálja ezt a tojó?

Hullámos papagájaim közül a tojó folyamatosan az etető taljukban pihen ill. ücsörög. Kb. 2 hete vannak nálam!

2

Szabadban levő papagájt hogyan lehet megfogni? Többi lent

Tegnap óta a kertemben röpköd egy rozella papagáj. Valószínűleg valahonnan elrepült. Látszólag jól van, mert 2 méter után ha közelebb lépek, elrepül. Itt eszegeti az almát a fáról, néha eltűnik, de a környéken van. Gondoltam, megfognám, nehogy baja essen. Hogyan lehet egy nem kézszelíd madarat biztonságosan befogni? Köszönöm a válaszokat

7

Mit kell máshogy csinálnom?

Jelenleg van 2 hullamosom. Miben különbözik a tartásuk mint ha egyedül lenne?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!