Találatok a következő kifejezésre: Hol költenek Városligeti tó kacsái (1 db)

Hol költenek a Városligeti tó kacsái?

Ugye, a tó környékén a "kedves" emberek eltipornák a fészkeiket... Már végeztem felderít?utakat - eredménytelenül:) Csak a mesterséges kiskacsa-betelepítésre tudok gondolni...

Legjobb válasz: Általában keresnek a kacsák egy dudvás hejet ahova elbújhatnak és ott költenek.Lehet ez egy sûrû bokor vagy nádas

Általában keresnek a kacsák egy dudvás hejet ahova elbújhatnak és ott költenek.Lehet ez egy sûrû bokor vagy nádas
Hogyha meg is találod a fészket, nem tudsz vele mit kezdeni, szerintem :) Megvédeni sajnos nem lehet, hiába szeretnénk. Elvinni a megszokott helyrõl nem lehet, mert nem találják meg a kacsák, befalazni csak nem lehet. :) Egyszóval nem értem, hogy mit szeretnél kezdeni a megtalált fészekkel? A másik az, hogyha egy felderítõ út után te nem találtad meg, nem biztos, hogy mások is megfogják! :)
A kérdező hozzászólása: Semmit nem akartam kezdeni a fészekkel, s egy szóval sem mondtam, hogy akarok. Csak érdekelt. Volt egy "vitánk", ahol én azt az álláspontot képviseltem, hogy lehetetlen, hogy a tó körül, "természetesen" költsék ki, s szerintem tuti emberi segítség van. Közel az állatkrt:) S a kárókatonák is átjárogatnak... Nah, ezt eldöntendõ kérdeztem meg.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudom megállapítani, hogy milyen nemű az alexandar papagájom?

Nekem azt mondták,hogy onan lehet megtudni ha a 3. év után a
nyaka körül sík jelenik meg akkor hím,mert a nősténynek állítólag nincs...

1

Hullámos papagájomnak túlnőtt a csőre és szeretném levágni, viszont nem tudom, hogy mennyit szabad. Vannak benne erek? Meddig szabad vágni?

3

Milyen fajt ajánlotok egy viszonylag kezdőnek?

2 hullámos papagáj után kedvem lenne egy másik fajhoz is. Eddig a nimfapapagájt tartom esélyesnek.

12

Azon a környéken, ahol sok a seregély, hogyan tartjátok azokat távol a haszonnövényektől?

Meg lehet oldani?

4

Utál-e valamilyen növényt vagy szagot a tyúk nagyon?

Állandóan bejárnak a gangra, ezért kérdem, hogy létezik-e valami oyan növény, amit annyira utál a csirke, hogy a közelébe se megy? Aminek olyan szaga van pölö (macskáknál van ilyen). Valahogy szeretném őket távoltartani, úgy, hogy közbe se őket, se magamat ne kelljen bezárni. Ha van ilyen megoldás egyáltalán. (A dróthálót, meg hogy zárjam be, kerítsem el, esetleg egyem meg, kérlek ne írjátok, mert ismerem. :) Köszi!

2

Ehet a madárfióka száraz rákot?

A minap találtam egy madárfiókát, már nem olyan picike, néhány nap és repülni fog, de nem vagyok biztos abban, hogy mivel etessem. Van itthon szárított rák, azt megeheti? Vagy fogdossak legyeket? kevés van belőlük. Kisfecskét találtam.

2

A macska hozott egy fecskét, de nem tud repülni (legalábbis nem repült el), mit csináljak vele?

4

Ismer valaki Sopron közelében megbízható papagáj tenyésztőt?

0

Hogy a legegyszerűbb Kuvik odút készíteni?

4

Õ milyen madárka? (kép)

http://kepfeltoltes.hu/view/130715/mad_rka_www.kepfeltoltes...
A minőségért bocsi, csak videóból vágtam ki, de azért remélem kivehető nagyjából.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!