Találatok a következő kifejezésre: Hol kérdezhetek egészségügyi minisztériumtól (1 db)

Hol kérdezhetek az egészségügyi minisztériumtól?

Van valami oldaluk?vagy fórum?

Legjobb válasz: Ha tájékoztatás kell: http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5157 Elérhetõség, ügyfélszolgálat: http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=2639 Fórum: http://www.magyarorszag.hu/kapcsolat/parbeszed/egeszseg?type=1

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehetne modernizálni az egészségügyet Magyarországon?

Milyen a skandináv módszer? A magyar kórházak rondák, fejletlenek (nézz meg egy kórtermet és egy vakbélre 5 órát is várni kell, de ez csak egy példa. Ezen hogy lehetne változtatni?

2

Nem lehetne visszaállítani a Kádár Rendszert?

Én naiv fiatal vagyok, ezért kérdem!
Már elegem van, hogy mindenki szidja Gyurcsányt, orbánt, az EUt, IMFet, diktátornak neveznek minden politikust, minden évben megalakul 1-2 új párt, a régi elnők vezetésével, már követni sem bírom!
Beszéltem idősökkel, és 95% ban csak jót mesélnek a szocializmusról. Persze hallottam itt rosszat is(KMK, kivégeztetés) de sokkal több jót, mint rosszat!
Azt mondták ma már nem lehetne visszahozni a Kádár rendszert, mert az is azért szűnt meg, mert rá jöttek, hogy ez tarthatatlan!
De sokkal jobb lenne nem?

18

Ezért félünk a baloldaltól?

http://mno.hu/belfold/kihallgattak-a-botranyos-videohamisita..

10

Írnátok történeteket arról a pár napról? (lent)

Sziasztok! Írnátok történeteket 2013. márc. 14-15 ről amikor nagyon nagy hó esett sok helyen elment az áram stb. Ami veletek történt meg vagy ismerőseitekkel, rokonaitokkal? Előre is köszi!

4

A rendszerváltás (1990) óta az MSZP 12 évet kormányzott, a Fidesz 7 évet. Mi a leglényegesebb különbség?

A választás jövőre úgy gondolom már nem ígéretekről szól, hanem jól lemért teljesítményről. Mindkét pártnak jelentős idő állt rendelkezésre, hogy bizonyítson. Igaz az MSZP 12 évével semelyik párt sem vetekedhet (a már megszűnt SZDSZ-t nem számítva), de a Fidesz 7 éve is már említésre méltó.
Hogyan alakult az ország helyzete, megítélése, az emberek mindennapi élete az MSZP 1994-1998 és 2002-2010, valamint a Fidesz 1998-2002 és 2010-2013 kormányzási időszaka alatt?
Tehát most ne ígéretekről beszéljünk, hanem a felmutatott eredményekről.

8

Miért alapít a kormány egy új történeti kutatóintézetet költségvetési pénzből?

A kormány rendeletet alkotott a Veritas Történetkutató Intézet felállításáról, amiben hangzatos célokat jelöltek meg. De mi lehet a valós cél? Kinek van szüksége pont most erre az intézetre?10

A DK-ban lévő emberek milyen nemzetiségűek?

Egy biztos: nem magyarok.
Tudom,hogy ezt szokás mondani mindenkire aki nem akar Nagy-Magyarországot meg nem nacionalista, de koránt sem ezen okok miatt jutottam erre a következtetésre.
(én ezt egyébként nem így gondolom, csak ha nem írtam volna le, biztos jött volna egy válasz,hogy csak azért mert ők nem nacionalisták)
De, amikor a román LIBERÁLIS(!!!) párt azt mondja,hogy elfogadhatatlan a székely autonómia...ÉS erre fel egy "magyar" párt azt mondja,hogy ez Románia belügye és nem kívánnak ezzel foglalkozni egy,egyébként több százezer magyart érintő kérdéssel...(ellenben ha a zsidókat vagy cigányokat kell védelmezni) akkor én erre a pártra a legnagyobb jó indulattal sem tudom azt mondani,hogy magyarok.
A liberálisokra mondjuk,hogy hülyék, "nemzetellenesek" stb és akkor azt látjuk,hogy a románoknál ilyen egy liberális párt, akkor mit mondhat egy nem liberális?!
Mert mindig az a válasz,hogy á ezek csak hülye libsik (a DK) és nem kell velük foglalkozni.
De nem mert a "hülye libsik" a románoknál megmondták a tutit, a román nemezt érdekeit képviselve, és ezt Magyarországon is megtehetnék a "liberálisok", de nem itt nem.
Liberalizmusra hivatkozva áskálódnak minden magyar érdek ellen, mivel ők nem magyarok, sőt inkább magyarellenesek.

(Azzal,hogy más nemzetiségűnek tartom őket nem zsidókra gondolok -mint ahogy hinnétek-, és fogalmam sincs,hogy mely más nemzet tagjai, de egy biztos hogy nem magyarok, és ezért nem értem,hogy mit keresnek ezek itt)

Látva milyen egy román liberális párt, szerintem a DK-t nem illeti meg a liberális jelző.De akkor ők mik?

34

Fideszre szavazók, fideszesek, ti miért szavaztok Orbánra és a Fideszre?

Õszintén magyarázzátok el, legyetek szívesek. Csak hozzáteszem: nem vagyok se Fideszes se MSZP-s, nem tudnám eldönteni melyiket utálom jobban. Gyűlölködés nélküli válaszokra megy a zöld pont.

(az én és a környezetemben lévőknek, legyen az vállalkozó, munkás, alkalmazott, mindenkinek romlik a helyzete piros vagy narancs periódusban teljesen mindegy.)

2

Melyik országnak a legjobb a gazdaságpolitikája?

Valaki leírná nekem, mitől jó a gazdaságpolitikájuk. Milyen modellt alkalmaznak.

Minden válaszolónak megy a zöld kéz.

3

A magyarországi "baloldal" gazdaságpolitikája mitől baloldali?

Azzal kampányolnak, hogy jelentősen csökkentik a bankokat, energia-, távközlési- és kereskedelmi nagyvállalatokat terhelő különadókat és a költségvetésből így kieső 500 milliárd forintot a magyar dolgozók jövedelmére terhelik egy adóemeléssel. A tervek szerint az átlagfizetés felett (kb. 230000 Ft) egy 25-32% körüli adókulcsot vezetnek be.

A minimálbérre bevezetnék az adójóváírást, így viszont csak az alacsony keresetű egyedülállók járnak jól. A családosok jövedelme nem javulna, mivel ők a családi adókedvezmény révén már most is megkapják ezt a kedvezményt.
A magasabb jövedelműek családi adókedvezményét korlátoznák, hogy legyen pénz a minimálbér adójóváírásra.

Csökkentenék a minimálbérre rakódó munkáltatót terhelő járulékokat, viszont növelnék a hazai KKV-k társasági adóját. Ez főleg a hazai olcsó munkaerőre alapozott multiknak kedvez.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!