Találatok a következő kifejezésre: Hol jobb helyzet Romániában, (1 db)

Hol jobb a helyzet? Romániában, vagy Magyarországon?

Úgy értem hogy gazdasági helyzet, oktatás, egészségügy, megélhetés, bérek stb..szempontjából.

Legjobb válasz: Hát, ez attól függ. :) Romániában sok minden olcsóbb, viszont mûveletlenebbek (na és piszkosabbak) az emberek. Jah és sok cigányt is találhatsz ott.. Az országukból pedig azért vándorolnak ki tömegesen, mert nincs elég állás, így kimennek külföldre bérmunkásnak(pl. spanyolország, olaszország, anglia) ezeken a helyeken már elég sokan utálják õket:) Amúgy erdély nélkül még mindig terelgetnék a juhaikat :P Hát ez van, szerintem magyarországon is jó a helyzet(ha a cigányokat nem számoljuk bele)

Hát, ez attól függ. :) Romániában sok minden olcsóbb, viszont mûveletlenebbek (na és piszkosabbak) az emberek. Jah és sok cigányt is találhatsz ott.. Az országukból pedig azért vándorolnak ki tömegesen, mert nincs elég állás, így kimennek külföldre bérmunkásnak(pl. spanyolország, olaszország, anglia) ezeken a helyeken már elég sokan utálják õket:) Amúgy erdély nélkül még mindig terelgetnék a juhaikat :P Hát ez van, szerintem magyarországon is jó a helyzet(ha a cigányokat nem számoljuk bele)
Ti magyarorszagiak!!!!!! Kajatok mind be a szopokam! Romaniaban szazszor jobb, en mar lakjtam magyarban! A sok hu*je Ge*i Fa*szopo Tapos segg*ej......
Ez olyan mintha Mozambikot hasonlitanád Luxemburghoz. Egyértelmû, hogy MO-n jobb a helyzet.
Hat nagyon nehez eldonteni, kelet Magyarorszag kb ott lehet ahol most Erdely, Bp es a nyugati regio valoszinuleg fejletebb.Ha romaniaba laksz magyarkent el kell viselned a roman osi mult dicseretet.Ha Magyarorszagon laksz magyarkent labbal tapos a kisebseg. En nem tudom eldonteni, erdelyben ertheto vagyis megmagyarazhato ez a helyzet egy elcsatolt teruletrol beszelunk amelyik mas orszaghoz tartozik.(sajnos) De magyarorszagon miert ez a helyzet azt nem ertem hogy hogy lehetseges.
Egyik helyen se.Itt mindent megadoznak.keves a fizu.Mindennek tobbszor is felmegy az ara.Az en fizumhoz kepes eleg nagy arak vannak.Rossz a helyzet.Nalatok magyarorszagon milyen lehet.En romaniaban, ponosabban erdelyben elek.Itt annyival nehezebb ha elmesz valahova pl. vasarolni eloszor is romanul kell megszolalni.Az utak is rosszak.Egy kicsit jarhatatlanok.Legalabbis a jardak.anahi
pont errol van szo. altalanositottal, ezt semmilyen korulmenyek kozt sem szabad megtenni. az altalanositas igaz az allatokra, novenyekre, kovekre stb. emberekre nem! tudatunk es szemelyisegunk alapjan kulonbozunk igy az altalanositas emberek eseteben (szemelyiseg es viselkedes kapcsan!) elfogadhatatlan.
Hm, a harmadik válaszolónak, én nem mondtam, hogy pont te lennél piszkos és mûvetlen.. Csak én általánosításba mondtam, mivel én is voltam már mindkét országban.
en romaniaban elek s egyaltalan nem erzem magam koszosnak! muveletlennek meg vegkepp'! jo kozepiskolaba jartam s a masodik egyetememet vegzem, e-mellett 3 nyelven beszelek. ha valaki az orszag alapjan belyegzi meg annak minden lakosat, hat ahoz nem tudok hozza szolni :(
szerintem a kettö màr-màr vetekedik egymàssal.én nem élek se magyarorszàgon, se romàniàba, de évente egyszer ellàtogattam koràbban, mindkét orszàgba, mostmàr csak tàvolrol követem a dolgokat szemmel:netröl, de hmmmrengeteg làny mindkéthelyröl megtalàlhato ahol élek, mind prostituàlt......mindkét orszàg eu orszàg lett.a fizetések egyik helyen se jobbak(ha kevesebb fizetés, kisebb àr, és forditva...)a higiénia meg szerintem egy teljesen màs kategoria, mindenütt van tiszta meg koszos ember is.ha nem làttàl meg magyaroknàl koszost, akkor még nem nyitottad ki jol a szemed, de a romànoknàl is vennka igénytelenektöl kezdve igényesek is. én egyformànak làtom, legalàbbis, hogy igy beléptek ök is az eu-ba, nem kell 2-3 év, és tényleg egyforma lesz!
az utolsónak :1. elõbb tanuljál meg írni magyarul ! Ha nem megy akkor angolul ! Ha az sem akkor nekünk nyolc de te így nem fogsz itt beszélni. 2. Mitõl lenne jobb a helyzet ? Mindenhol válság van azért ilyen magasak az árak stb. 3. még mindig az utolsónak: Kulturáltan írjál vagy beszélj. Megsértettünk téged valamivel ? (válasz:nem) szval ennyit errõl

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Apám ha áttér zsidó/izraelita vallásra attól én nem vagyok zsidó?

azt hallottam hogy aki felveszi a zsidó vallást az zsidó lesz és be is fogadják, na akkor a családdal mi a helyzet, azt nem fogják zsidónak nézni?

3

Törökország európai területe fejlettebb mint a kis ázsiai?

és az európai törököknek más a mentalitásuk mint a ksi ázsiaiaké, szóval van némi európai mentalitásuk?

2

Mit neveznek a Pride ellentüntetésének, és hol lesznek ezek?

Azt mondták a tv-ben,hogy 8 helyen számítanak ellentüntetőkre, amik hivatalosan nem ellentüntetések lesznek, de nyilvánvaló.
Ezek milyen rendezvények lesznek, és hol?

3

Visszterhes vagyonszerzési illeték. Első ingatlan vásárlásnál akkor is csak a felét kell befizetni 35 év alatt, ha csak a fele az enyém?

1

Értelmezné nekem valaki ezt a pár képet?

http://acidcow.com/pics/17777-satiric-drawings-by-a-polish-a..
4.
6.
20.
21.
35.
80.
82.
85.

1

Az európai zsidók miért érdemelték ki a nácik gyűlöletét és bosszúját?

Mik voltak az okok amikre a nácik hivatkoztak?
Azért mert(***)?

6

Ami a románoknak a dákok és a rómaiak, az a magyaroknak a (. )?

Mely régi népek lehetnek?

5

A CIA és az FBI ügynökei mind különlegesek?

1

Mi értelme van annak, hogy 18 éven aluli gyereket nem engednek be a nemzeti dohányboltokba? (egyáltalán ennek az egész nemzeti dohányboltnak mi az értelme? )

Mert ha mondjuk az, hogy a gyerek ne lássa, hogy cigit vesz a szülő az jó nagy baromság, mert úgy is látja ha elszívja a gyerek előtt... A másik meg az, hogy most hagyja kint a szülő a mondjuk 2 éves kisgyerekét az utcán vagy mi?!

5

Akkor most mégiscsak Hitlernek volt igaza?

Szerinte az élet szakadatlan harc,ahol a természet törvényei uralkodnak: az erős elnyomja a gyengét,az okos a butát,a tehetséges és szorgalmas ember/nép a semmirekellőt. Tehát úgy mint a természetben,az életképtelen szelektálódik,az életképes megmarad,továbbfejlődik.

Hitler szerint:"figyelembe kell venni a természetet". És ha megnézzük,minden a természet elvei alapján valósul meg,valóba.

A fasizmus szerint összpontosítani kell,és győzelemre vinni az erőt. Ez sokkal reálisabb kép,mint amit a többi eszme tár elénk,tudniillik,hogyha megnézzük a mai kapitalizmust-itt is a nagy versenyben elnyomjuk egymást,csak kb. nem nemzet nyomja el nemzetet,hanem ember az embert,vállalat a vállalatot,férfi a férfit,tehetségesebb a tehetségtelenebbet. A történelem során pedig mindig is így volt. Illetve a többi eszme?

Kommunizmus?-megvalósíthatatlan egy tökéletes társadalom

liberális demokrácia-nem veszi figyelembe a TERMÉSZET törvényeit (pl. ha betegen,nyomorékon születik egy gyermek,akkor nem altatjuk el örökre,hanem -a mai furcsa felfogás alapján- bármi áron életben tartjuk,hogy majd egész életén keresztül gyógyszereken éljen,nyomorékon szegény,betegen,stb... Tehát nincs szelekció!;az emberi test mindenféle méreggel van teletömve(isszuk a kólát,esszük a műanyag-kaját,a vegyszert);a lelkek is eléggé meg vannak mérgezve

a liberalizmus egy szép eszme: mindenki egyenlő,nem számít a másság. Azonban a liberalizmus miatt van a nagy arab-muszim,stb bevándorlás Európába,és sok más probléma is.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!