Találatok a következő kifejezésre: Hol jobb Debrecenbe (7 db)

Hol jobb a matematika-kémia tanári Msc Debrecenben vagy Szegeden?

Hallottam ezt azt van aki Szegedre szavazz,mert ott a tanárok rendesebbek, mások szerint Debrecenben az egyetem színvonalasabb. Segítsetek!!!!

Szülésfelkészítő tanfolyam van-e Debrecenben? Valamint hol jobb szülni? (A Kenézyben vagy a Klinikán? )

26 hetes kismama vagyok és a párommal szeretnénk részt venni egy ilyen tanfolyamon csak sajnos nem tudjuk, hogy merre kellene érdekl?dni ez iránt. A véd?n?nél vagy esetleg menjünk be a Kenézybe vagy a Klinikára? Kell fizetni a tanfolyamért?

Legjobb válasz: Szia! Semmiképp se menj a klinikára. Nekem 8 hetesen azt mondták,hogy üres a petezsák és elvégezték a mûtétet.2 hét múlva már megtudták mérni az embriót vagyis nem volt semmi baja csak hamar ítélkeztek fölötte.

Szia! Semmiképp se menj a klinikára. Nekem 8 hetesen azt mondták, hogy üres a petezsák és elvégezték a mûtétet.2 hét múlva már megtudták mérni az embriót vagyis nem volt semmi baja csak hamar ítélkeztek fölötte.
Szia! Én a Kenézyben dolgozok, egy másik osztályon. A Kenézyben szebb a szûlõszoba, sokkal kultúráltabb a környezet, nagyon sokan dícsérik az ápolókat és orvosokat is. Mégis én a Klinikán fogok szülni (25 hetes vagyok). Lehet hogy csak mert eü.-i dolgozó vagyok, azért, de engem megnyugtat, hogy a Klinikán van újszülöttintenzív osztály. Ilyen a kórházban nincs. Ha baj van a babával, akkor átviszik a Klinikára. Én úgy gondolom a baba biztonsága mindennél fontosabb, bárhol el tudom tölteni azt a pár napot, ahol nem olyan szép a környezet ott is.
Ja még annyit hogy a Klinikán van szûlésfelkészítõ konzultáció, a nõgyógyászat portáján kell egy papírt kitölteni. Minél elõbb mert csak jópár héttel szûlés elõtt fogadják el úgy hallottam.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm! Holnap ki is megyek a Klinikára és érdeklõdni fogok! Várok még tapasztalatokat továbbra is, az eddigieket pedig nagyon szépen köszönöm! :o)
Szia, irtam privibe, de addig is , vagy másoknak : http://www.csodaszuletik.hu vagy http://www.facebook.com/CsodaszuletikBabagondozasEsSzulesfel..


Hol jobb szülni? Debrecenbe a Kenézybe vagy a Klinikán? (és ajánjatok orvost is! )ja és(ikreket várok. )

Legjobb válasz: Mindenképpen a klinikát válaszd!!! Én 4 hete szültem fogadott orvosom nem volt és teljesen meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel. A Kenézyrõl csak rosszat lehet hallani.

Mindenképpen a klinikát válaszd!!! Én 4 hete szültem fogadott orvosom nem volt és teljesen meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel. A Kenézyrõl csak rosszat lehet hallani.
Ha rám halgatsz, a Klinika joval felszereltebb, mert ha bármi baj történik(ne adj Isten) akkor átszállitanak A KENÉZIBÖL A KLINIKÁRA, ADDIG IS TÖRTÉNHET BÁRMI.ÉN személy szerint Dr.Sápy Tamásnál fogok szülni.Ha van kérdésed küldj nyugodtan emailt szivesen válaszolok.31 hetes kismama.
Én a Kenézit választottam. Úgy tudom a Klinikán állandóan melletted van a baba éjszaka is bent van, a Kenézyben pedig csak akkor ha kéred. Szerintem fontos, hogy ki tud pihenni magad még odabent a korházban, de azt csak úgy teheted meg ha nincs éjszaka melletted a babuci, sokat lesztek még együtt:) ) De ha mégis szeretnéd akkor mellette maradhat a babuci. Persze lehet rosszat is hallani a Kenézyrõl is, de ugyanez érvénye a Klinikõára is. És szerintem a Kenézy is rendesen fel van szerelve, ha gond van ott is megtudják oldani. Baráti körbõl többen szültek már a Kenézyben és még senki sem bánta meg. Szép babavárási heteket:) Egy 23 hetes boldog kismama
Az túlzás hogy a Klinika bababarát a Kenézy pedig nem. Mindenhol a baba és az anya a legfontosabb szempont!
Én a Kenézyben szültem három hete és teljesen meg voltam elégedve, attól függetlenül hogy a baba nem alhatott velem. Császárral szültem úgyhogy nagyon jól esett a pihenés. Este tízkor vitték el és hajnal hatkor már hozták is. Én nem bántam meg.
Szia! Én a Klinikán fogok szülni, bár én nem vagyok megye beli, ez az én választásom. Még egy ismerõsöm sem szült ott, remélem jó lesz. Az orvosom Dr. Zatik János, nagyon kedves, aranyos orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!remélem jól fogok dönteni.Azért gondolkodom rajta mert tesómmal voltam ott a szülésnél(császáros)és nem igazán voltak szimpatikusak a szülõszobán dolgozó emberek, szerintem foglalkozhattak volna vele többet, stb!de a Kenézyt viszont nem tapasztaltam még...
Annak a válaszolónak, aki nem ismeri a bababarát kórház fogalmat, egy egyszerüsített leírása a kifejezésnek: http://www.bebilap.hu/korhazak/korhaz.htm
Kenézyben szûltem s JÓk a tapasztalatim:-) Persze orvosfüggõ is a dolog.. Kálmányczhey Albert Dr-t csak ajánlani tudom. Nagy tudású, lelkiismeretes Orvos. Üdv.Boldog 1 éves Kicsifiú Anyukája

1 évesnek egy részes vagy két részes overál a praktikusabb, jobb? Most kezd lépegetni, ha van jelentősége. Olcsó jó minőségű és új overált hol lehet kapni Debrecenben?

Legjobb válasz: Hogy Debrecenben hol lehet valamit is venni, nem tudom, csak várostnézni voltam ott (szép város igazán). Én az egy részes overálra szavazok. Szerintem az a jobb, én mindig azt adtam a kislányunkra az elejétõl fogva.

Hogy Debrecenben hol lehet valamit is venni, nem tudom, csak várostnézni voltam ott (szép város igazán). Én az egy részes overálra szavazok. Szerintem az a jobb, én mindig azt adtam a kislányunkra az elejétõl fogva.
Most reklámozták a tv-ben, hogy az aldiban vagy a lidliben lesz overál vásár.
egyrészest, mert abba pikk-pakk belebujtatod a babát.
1 részes
Én is az egy részesre szavazok, én azt fogok venni. A lidl-ben lesz 3000 ft-ért csütörtöktõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Néztem a lidl-s újságot én is, majd megyünk és megnézzük milyen. 3000 ft-ot biztos megér
Nekünk van mindkettõ...ez is-az is jó Kinek mi.hogy ;-)
Én két részest fogok venni, nem tudom miért, de nekem az jobban tetszik. A kabátját lehet külön is használni.
Szerintem a kétrészes azért praktikusabb, mert ha kintrõl fûtött helyre bemegyünk (pl boltba), akkor a kabátot addig le lehet venni.

Debrecenben hol lehet kapni Lemila fehérneműket? Vagy hasonló jobb minőségű nem túl drága fehérneműbolt?

Legjobb válasz: Én a Maya fehérnemût ajánlom neked, van a Batthyány utcán és a Rákóczin is. Lemila fehérnemûk is vannak, de nemcsak az. Jó minõségûek és nem is drágák. Ha kérsz törzsvásárlói kártyát 10% kedvezményt is kapsz:)

Én a Maya fehérnemût ajánlom neked, van a Batthyány utcán és a Rákóczin is. Lemila fehérnemûk is vannak, de nemcsak az. Jó minõségûek és nem is drágák. Ha kérsz törzsvásárlói kártyát 10% kedvezményt is kapsz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Jövõhéten benézek!

Debrecenben jobb minőségű nyári cipőt, megfizethető áron? Hol kaphatnék?

Max 5ezer ft értékre gondoltam

Legjobb válasz: Deichmann és a Humanic-on kívül

A kérdező hozzászólása: Deichmann és a Humanic-on kívül
Piac és Kossuth út 5000 ft akár már 2-õt is vehetel. De már 1500 ft-tõl vannak.
A kérdező hozzászólása: Kínaiba?
Máshol 5000 ft-ért nem kapsz fõleg nem márkásat
A kérdező hozzászólása: 1 szóval sem írtam, hogy márkásat szeretnék


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!