Találatok a következő kifejezésre: Hol javítínak lejátszókat (2 db)

Hol javítínak MP3 lejátszókat?

Legjobb válasz: Azt hiszem, ez attól függ, milyen márkájú vagy, hogy hol vetted. Vannak márkaszervízek és, ha mondjuk media marktban vagy ilyesmi helyen vetted, ott van az ügyfélszolgálat. Csak akkor keresd meg a blokkot meg a garancialevelet.

Azt hiszem, ez attól függ, milyen márkájú vagy, hogy hol vetted. Vannak márkaszervízek és, ha mondjuk media marktban vagy ilyesmi helyen vetted, ott van az ügyfélszolgálat. Csak akkor keresd meg a blokkot meg a garancialevelet.
ha garanciális, akkor oda kell vinned, ahol vetted. Egyébként ilyesmit szerintem nem javítanak. gyakorlatilag egy nyák az egész, arra van minden felpakkolva. Nem igazán javítható. Akkut, vagy kijelzõt esetleg lehet benne cserélni, de ennyi.

Mp4 lejátszót hol javítanak?

Van egy alcor zed 5 mp4 lejátszóm és elromlott, garancia már nincsen rá, ahol vettem (cora) ott azt mondták, hogy keressem fel a forgalmazó céget, ami pesten van, én debreceni vagyok, és nem akarok még azért is fizetni hogy postai úton küldözgessem és plussz még a javítás is. Hova vigyem ahol ilyenekkel is foglalkoznak? Használtmobiloshoz vagy hova?

Legjobb válasz: 99%, hogy sehol nem fogjál neked javítani, mert nem arra tervezik õket.

99%, hogy sehol nem fogjál neked javítani, mert nem arra tervezik õket.
Ahogy az elsõ mondja. A mai elektronikai termékek 90%-a egyszerûen nem javítható, mert pár magasan integrált áramkörbõl állnak, melyeket csak cserélni lehet, azt is nagyon körülményesen. Mindig cserélik õket, de ha már nem garanciális, akkor újat kell venni. Vagy házilag neki lehet állni barkácsolni, hátha van valami tutorial a neten róla. Nade a lényeg, ennek sajnos annyi.
A kérdező hozzászólása: 20 ezer forintért vettem és kb 2 hónapja járt le a garanciája, most akkor vehetek egy újat? Nagyon meg voltam vele elégedve és direkt azért adtam ki érte annyi pénzt, hogy sokáig bírja. Egyébként az a problémája, hogy magától kikapcsol néha 2 másodperc alatt néha 2 perc után. Ha a számítógépre dugom akkor hibátlanul mûködik és ha tölteni akarom akkor sincsen semmi gond. Azért gondoltam a javításra, mert ezek alapján nem csak valami érintkezési hiba lehet? Van rajta szoftver frissítési lehetõség de nem adtak ki rá más szoftvert mint ami rajta van, próbáljam meg megint felrakni rá?
Megpróbálhatod, de mint mondtad, inkább valami hardveres hiba lesz valószínûleg, gondolom az akksi haldoklik benne elsõ hallásra (vagy az akksi kontaktos). De szerintem a gyártó talán tud adni tanácsot: http://www.alcordigital.hu/cikk/elerhetoseg
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a linket, az az érdekes hogy folyamatosan használtam és semmi baja nem volt, most kb 1-1, 5 hónapig nem nyúltam hozzá és ez után kezdõdött ez a probléma :(
A kérdező hozzászólása: Rájöttem mi a probléma!!! Az oldalán van 1 kis gomb amit ide oda lehet hûzni, on meg off, azért van rajta hogyha ki van kapcsolva és offra állítom akkor nem kapcsolódik be véletlenül sem a zsebemben ha megnyomódik elöl valami gombja, olyan mint egy billentyûzár, na gondolom ismeritek. Szóval ha ehhez a kis gombhoz érek és egy nagyon picit is elmozdul valamilyen irányban egybõl kikapcsol. Az a baj ha be van kapcsolva akkor is tud még egy picit az on irányába is csúszni a kapcsoló van egy kis lötyögése, na ezt hogy oldjam meg? sehogy sem tudom szétszedni a házát mert nem csavaros :S
A kérdező hozzászólása: Na megoldottam parasztba XDXD én leragasztottam fekete szigszalaggal :D a készülék is feket és nem is annyire feltûnõ :D és most hiába csezstetem a kis gombocskát nem kapcsol ki, az az érdekes hogy az elején is van gomb amivel ki meg be lehet kapcsolni tehát ez az oldalán szerintem tök felesleges. Azért várom az ötleteket amivel kultúráltabban lehetne megoldani a problémát :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!