Találatok a következő kifejezésre: Hol jó méhlepény (2 db)

Hol jó a méhlepény tapadása?

A papíromra azt írta az orvos,hogy mells? falon,kissé mélyebben tapad.Ez nem rossz?

Legjobb válasz: A mellsõ falon van jó helyen. Ha nagyon lenn lenne, szólt volna. Ahogy nõl a méh, még feljebb fog húzodni, ne izgulj, nem lesz semmi baj:-)

A mellsõ falon van jó helyen. Ha nagyon lenn lenne, szólt volna. Ahogy nõl a méh, még feljebb fog húzodni, ne izgulj, nem lesz semmi baj:-)
Nem rossz ne aggódj, az elõttem szólónak igaza van:)

Méhlepény éretségi fokát hol tudom megnézni hogy jó e?

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Ezt UH-on nézi meg az orvos. Grannum:I-IV-ig. Így írják be a kiskönyvedbe. Ez a méhlepény meszesedését jelenti.Itt igazából az érés azt jelenti, hogy öregszik. Mikor eléri a IV-es fokot akkor szülsz, de van akinek nem éri el csak a II-est és úgy szül.Remélem tudtam segíteni.

Mire gondolsz? Ezt UH-on nézi meg az orvos. Grannum:I-IV-ig. Így írják be a kiskönyvedbe. Ez a méhlepény meszesedését jelenti.Itt igazából az érés azt jelenti, hogy öregszik. Mikor eléri a IV-es fokot akkor szülsz, de van akinek nem éri el csak a II-est és úgy szül.Remélem tudtam segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!