Találatok a következő kifejezésre: Hol huzhatok az (3 db)

Hol huzhatok le az internetrol magyar szamokat?

Probaltam mar a www.zene.hu-n de amit en szeretnek lehuzni az ott nincs....pedig ugy szeretnek :(

Legjobb válasz: Ha letöltöd a DC++ nevû progit,akkor ott szinte bármit megtalálsz. Sok sikert hozzá!

Ha letöltöd a DC++ nevû progit, akkor ott szinte bármit megtalálsz. Sok sikert hozzá!
Csatlakozom az elõzõ véleményhez! A javasolt programot innen (is) le lehet tölteni: http://www.magyartaltos.info/index.php?option=com_content&ta.. (Javasolt magyar nyelvû változat: BCDC++ ) Segítség a programhoz: http://bcdc.dccafe.org/BCDC/Pages/tutorials/bcdc_overview.asp

20. héttől nagyon keményedem, a jóslófájások tényleg fájnak, tágul a medencém, meddig húzhatom így? (a frontot előre érezzük, méhszájam nem tudom hol tart, nem nézte az orvosom, most szabin van) 35 hkm

Legjobb válasz: azt elfelejtettem írni, hogy 2.baba, az elsõnél is nyíltam, de õt túlhordtam (pihenés mellett), most nincs lehetõségem pihenni.

A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, hogy 2.baba, az elsõnél is nyíltam, de õt túlhordtam (pihenés mellett), most nincs lehetõségem pihenni.
Én a helyedben nem várnék a dokimra.Menj be a kórházba ahol szülni fogsz.Szerintem bárki meg fog nézni.Inkább mint hogy gond legyen.Végül is idõben is leszel lassan.
Én az elsõ babámnál voltam ugyanígy! A frontokat nagyon megéreztem, idejekorán kinyíltam. A doki pihenésre ítélt, de sajnos nem ment, nem az a fajta fekvõs típus vagyok... Túlhordás miatt indították, pedig a 21.héttõl koraszüléssel riogatott az orvosom. Én szedtem mg citricit, jó volt, de a frontokat nagyon megéreztem így is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!