Találatok a következő kifejezésre: Hol hirdethetem a (7 db)

Hol hirdethetem a facebookos oldalam?

kéne pár like, hogy be tudjam indítani :)

Hol hirdethetem ingyen a facebook oldalamat?

Lehet?leg olyat mondjatok, ahova ha kiteszem esetleg még lájkolják is...

Legjobb válasz: Linkcserezz egy masik oldallal...

Linkcserezz egy masik oldallal...
A kérdező hozzászólása: És azt hogy kell?

Hol hírdethetem meg a minecraft szerverünket?

Nem, nem itt hírdetek, nem adok itt meg szerver infót, mert nem akarok itt hírdetni ezen az oldalon. Ezért inkább azt kérdem hogy a minecraft fan blogon kívül hol hírdethetjük meg a szerverünket? de olyan oldalon ahol lehet is.

Legjobb válasz: www.facebook.comHol hirdethetem eladásra a házam ingyenesen?

Legjobb válasz: pl. az expressz-en, vagy apronet.hu

pl. az expressz-en, vagy apronet.hu
Nézz körül az ingatlankeresõkön, a legtöbbön te is adhatsz fel hirdetést. Itt találod õket az egyik dobozban összegyûjtve: http://ingatlan.linkegyseg.hu/
Az ingatlan.com-on is lehet fénykép nélkül ingyen és ez egy nagyon látogatott oldal. Ha fényképet is szeretnél az képenként 2000Ft. És ez fél évig lesz aktív és az oldal folyamatosan frissíti önmagát ellentétben az expressz.hu-val ahol kétszer hírdethetsz ingyen egy kategóriába.
Nekünk az igatlanbazar.hu vált be. Szinte csak onnét volt jelentkezõ, ingatlaneladás szempontjából ez a leglátogatottabb. De az express is jó, ahogy a többiek írták.

PSP-vel foglalkozó fórum hol van a neten? Ahol hirdethetnék is?

Egy pár eredeti játékot keresek, de eddig sikertelenül... hol kéne megnéznem, hirdetnem?

Legjobb válasz: vatera/expresz/tesz-vesz/apród/jófogás...Konzol boltok Itt árulnak játékot és el is adhatod ami van ------ "jó" psp forumokkal a psphungary óta nem találkoztam sry

vatera/expresz/tesz-vesz/apród/jófogás...Konzol boltok Itt árulnak játékot és el is adhatod ami van ------ "jó" psp forumokkal a psphungary óta nem találkoztam sry

Hol hirdethetek ingyen? Szeretnék lakást venni 2-3 év alatti kifizetéssel a XV. Kerületben és ezt szeretném ha minnél több emberhez eljutna!? !? !

Expressz-en már fent van.

Legjobb válasz: Mármint hogy akarod 3 év alatt kifizetni? A tulajdonosnak vagy hitelbõl?

Mármint hogy akarod 3 év alatt kifizetni? A tulajdonosnak vagy hitelbõl?
A kérdező hozzászólása: A tulajdonossal szeretnék megegyezni úgy hogy 2 év alatt nagyobb összegekkel kifizetném a lakást. Biztos vagyis remélem van olyan akinek nem annyira sürgõs a pénz de a lakástól szabadulni akarna...:-)
szerintem nincs ilyen
Ezt úgy tudnád megoldani, hogy vagy béreled a lakást és amikor nagyobb összegek rendelkezésedre állnak, akkor kifizeted és megveszed, vagy felveszel egy olyan lakáshitelt, ahol nullával vagy kis fix összeggel le tudod zárni. Én, ha Te ügyfelem lennél, akkor ezt ajánlanám Neked.
vagy úgy hogy amiíg nem fizetted ki a teljes vételárat addig nem veszed használatban az ingatlant csak utánna
Van ilyen.Nekünk pont egyik szomszédunk ajánlotta fel(albiban lakunk)hogy mivel nekik nincs most szükségük a pénzre és épitkeztek és odaköltöznek, leteszünk egy bizonyos összeget és megegyezünk h miko adunk még, azaz mondták ha nekünk 2 év mulva lesz pénzünk a többire akor adjuk oda. Mért ne lenne lehetséges ha valakinek mondjuk van kis tökéje hogy lerak mondjuk 3 millát és a többit azt mondja h majd adja.És akkor felvesz hitelt vagy lesz máshonnan pénze(külföldi munka, öröklés, esetleg akor jár le az életbiztositása stb.)Szóval van ilyen csak nagyon ritka esetben, föleg h manapság vagy kell a pénz annak aki eladja a házát vagy nehéz megbizható embert találni rá.
Tulajdon jog fenntartással meg lehet csinálni. Addig nem kerül a nevére, amíg a teljes összeget ki nem fizeti.
Kicsi az esély, hogy találsz ilyet. Ráadásul amíg mindennel el nem számolsz, a lakás az õ nevén marad bejegyezve, és ezzel te eléggé meg is szívhatod, ha épp úgy esik. Jobban jársz, ha megvárod azt az idõt s lekötöd a pénzt, aztán ha egyben lesz, vagy hitel. De hátha találsz olyat is, aki így... én tuti nem fogadnám el az ajánlatot. Meg azzal is számolj, hogy 2-3év alatt várhatóan nagyot ugranak az ingatlanárak, szóval többet kell kifizetned, és ezzel esetlegesen a bíróság is egyet fog érteni.
A kérdező hozzászólása: Mintahogy az egyik válaszoló is írta létezik ilyen, és remélem találok is ilyet. Szeretnénk költözni, pici babánk van de albérletet már nem szeretnénk fizetni:-S 2 részletben, 2 év alatt lenne kifizetne a lakás, szerintem ez elég korrekt hisz manapság nagyon nehéz eladni egy lakást.

Mint főbérlő hol és milyen oldalon hirdethetem a kiadó albérletemet?

Legjobb válasz: Most komolyan ennyire nehéz beírni a google-be, hogy kiadó lakás + a város, ahol a lakás található? Ki fog adni egy csomó oldalt, ahol kiadó lakásokat lehet hirdetni. Csak egy példa: expressz.hu, de nyilván még sok másik is van.

Most komolyan ennyire nehéz beírni a google-be, hogy kiadó lakás + a város, ahol a lakás található? Ki fog adni egy csomó oldalt, ahol kiadó lakásokat lehet hirdetni. Csak egy példa: expressz.hu, de nyilván még sok másik is van.
A kérdező hozzászólása: Igen most komolyan! Eddig olyan oldalakat találtam ahol csak ingatlanirodák hirdethetnek. DE azért köszönöm a válaszod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!