Találatok a következő kifejezésre: Hol hatásosabb a (4 db)

Hol hatásosabb mérni a hőt hüvelyben vagy nyelv alatt? A kettő között lehet eltérés?

Legjobb válasz: Mert hüvelyben most mértem 37.3 volt. Reggel akkor vajon ennél sokkal kevsebb?

A kérdező hozzászólása: Mert hüvelyben most mértem 37.3 volt. Reggel akkor vajon ennél sokkal kevsebb?
A hüvelyben kicsit magasabb lesz, és ahogy én tudom, pontosabb eredményt ad. reggel méred, mielõtt felkelsz, vagy most mérted?
Bocs, látom, hogy most mérted. szerinted 1-2 tizeddel alacsonyabb lehet reggel, mivel a mozgás emeli a hõdet. Saját tapasztalatom még nincs napközbeni mérésre, csak nyelv alatt. Nálam viszont érdekes, mert reggel néha magasabb volt, mint estefelé.
A kérdező hozzászólása: Most mértem.Szeretnénk még 1 babát.Utolsó menszi óta ragacsos fehér folyásom van.Csak 2 napig volt meg, 2 nap barnával.Magasnak találtam a mostani hõt!
Szia! Én eddig mindig végbélben mértem aztán egy genetikus azt tanácsolta, hogy szájban nyelv alatt mérjem. A tapasztalatom az, hogy szájban 1-2 tizeddel kevesebb az ébredési hõ. Eddig peteérés után mindig 37 C-t mértem most pedig csak 36, 8-ra megy fel a hõmérõ. Napközben felesleges méregetni abból a dokik nem tudnak semmire sem következtetni.
nem tom de a neten biztos találsz vmit
Én egyiket se javaslom igazán. Szerintem mindenkinek magának kell rájönnie, hogy hogyan tud hatékonyan és tartósan életmódot váltani. A kampányszerû fogyókúrák legtöbbször csak ideig-óráig hoznak eredményt, aztán visszakúsznak azok a fránya kilók... A 90 naposnál szerintem eléggé beszabályozott az étkezés. Az atkinsnél meg szinte teljesen tiltva van a szénhidrát. Ha magad rájössz, hogy mitõl fogysz igazán, akkor nem kell semmit megtagadnod magadtól!!! Azért fogadj meg néhány jótanácsot: - Napi 2-2, 5 liter folyadék (lehetõleg szénsavmentes ásványvíz) - Kerülni kell a finomított lisztbõl és cukorból készült ételeket. - Érdemes áttérni a teljes kiõrlésû gabonából készült termékekre. - Délelõtt inkább gyümölcsöket érdemes enni, délután pedig sovány húsokat, halakat salátával, párolt zöldséggel. - Napi 5 étkezés az ideális. (Így nem telik el hosszabb idõ két étkezés között, nem leszel farkaséhes és az anyagcsere sem lassul le annyira. Napi háromnál kevesebb étkezés mellett az anyagcserénk - függetlenül a bevitt kalória mennyiségétõl - képes a bevitt táplálék 60-70 %-át elraktározni, míg annál, aki naponta ötször eszik, a raktározás átlagos mértéke csak 5-10 %!!!) - Mozogj, amikor csak alkalom nyílik rá - lehetõleg heti 5-6 alkalommal 50-60 perceket. (otthoni tornázás dvd-re, futás, biciklizés, úszás, edzõterem, stb.)
atkins-dieta.lap.hu
Atkins a hatásosabb! Egy életmód, a környezetemben többen csináljuk és mindenkinál szenvedés, önsanyargatás és plusz testmozgás nélkül egytõl egyig mindenkinél bevált.
Ha nem a gép elõtt ücsörögnél akkor nem kellene diétáznod.


Melyik a legjobb/hatásosabb bilire szoktató pelus (márka/neve) és hol tudom beszerezni, melyik üzletláncban?

mert a fiam a pisi után már mondja hogy kaka(neki a pisi is az) és gondolom ha érezné is hogy ott van,jobban rá tudnám venni,hogy el?tte szóljon.

Legjobb válasz: Kisfiam [email protected] pelus nélkül is rászokott a bilire. De, hogy írjak is valamit, én akkor vettem neki ug pelust, amikor strandolni mentünk, mert ott könnyebb volt ráadni ezt, mint a sima pelenkát. Én a Schlecker saját márkását vettem, 1 csomag fogyott el egy nyár alatt.

Kisfiam [email protected] pelus nélkül is rászokott a bilire. De, hogy írjak is valamit, én akkor vettem neki ug pelust, amikor strandolni mentünk, mert ott könnyebb volt ráadni ezt, mint a sima pelenkát. Én a Schlecker saját márkását vettem, 1 csomag fogyott el egy nyár alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!