Találatok a következő kifejezésre: Hol gyártják bkv (1 db)

Hol gyártják a bkv jegyeket és bérleteket?

Legjobb válasz: Gyárban...

Gyárban...
A kérdező hozzászólása: Jó de hol lehet ez a gyár.
be akarsz törni és hamisítani akarsz? :D
Nyomdában.
én nem betörnék, és hamisitanék, hanem betörnék, és elhoznék egy pár jegyet, bérletet :)
ABKV jegy és bérlet szelvény gyárban! És külsõsöket felvesznek. Kívül keringhetnek, míg belül folyik a gyártás! :)
A magyar nemzeti nyomdában


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mielőtt átadnak egy új vasútvonalat, milyen tesztek sorozatát hajtják rajta végre?

3

Miért nincs Ferihegy2-n MÁV megállóhely? Miért nem lehet egyszerübben Ferihegy jegyet venni?

Egy város reptere(i)vel való összeköttetés az egyik legfontosabb tömegközlekedési viszonylat, és Budapest nagymértékben a turizmusból él - nnameg a magyarok is sokat repülnek. Legtöbb nyugati nagyvárosban van egy tisztességes, direkt, általában kötöttpályás összeköttetés a Városközponttól a reptérig. Budapest igen le van maradva ebben, a shuttlebuszok elég lassúak, és a hatékonyságuk is alacsony!

A MÁV állítólag nem a leghatékonyabb cég - de hány évtizede, hogy annyira közel mennek a sínek a F2 höz (talán 1 km?), talán egy shuttle-busszal meg lehetne oldani az összekötést, ha mar nem tudnak 1-2 km sínt sem megépíteni. (Gondolom nem árt egy második vágány, hogy ne minden vonatnak kelljen megállni). Ugyanígy furcsa, hogy a Ferihegy 1 Megállót csak 2005-ben nyitották meg - hány évtizedig mentek el ott a sínek ...?

Feltételezem, sok érdeket sértene, ha egyszerübbé válnának a dolgok (taxik, BKV), de ha egyszer európa lennénk, vagy miaszösz? Sokmillió munkaóra ill. turistáknak leasure-time megy el arra, hogy lassabb az összeköttetés, és csökkenti a város vonzerejét.

Az is határeset, hogy a Nyugati - F1 viszonylatot nem kezelték(kezelik) kiemelten , nem is reklámozzák/jelzik rendesen, es nem lehet egyszerübben (a peronon) jegyet kapni rá, az F1 zárás elött sem. Szinte mintha szantszandékkal titkolták anno, hogy vonattal 20p az F1, pedig szerintem kereshetnének is rajta (sok turista megvenné drágában is, ha jár hozzá némi kis szerviz, pl. peronjegy, stb.).

Ha valaki tud érdekes, és lényegbevágó információt erröl, pl. MÁV-on belüli pletykákat, megköszönöm:)

6

Valaki tud több infót az 1-es villamos leendő kocsijairól?

Kicsit aggódom az ülőhelyek miatt.

Ott a Combino. Az metrószerű: sok ember száll le-fel kb. minden megállóban, nagy a mozgás. Sok állóhely kell a mozgás miatt, és ahogy látom, 5-10 percet utaznak rajta ÁLTALÁBAN. Szóval nem gond a kevés ülőhely.

Ezzel szemben az 1-esen csak a nagyobb csomópontokban van nagy utascsere, viszont megfigyeltem, hogy sokan utaznak rajta 20-30-40 percen át, tehát 10-15-mégtöbb megállókat.
Jómagam nem szívesen állnék 30 percet azért, mert a kocsik csak 1+1-es üléselrendezésűek.

Erre gondoltak?

2

A kocsiszínbe kiálló Combino-kon miért nem a valódi végállomás van kiírva?

5

Csak buszsofőr válaszait kérem köszönöm a kérdés a Miért?

miért vagytok mogorvák morcosok idegesek
mennyit alszotok
vannak köztetek halasi
soltvadkerti ek mármint akik mennek oda is

3

Diákok, tőletek el szokták kérni a kalauzok a diákigazolványt? Milyen gyakran?

1

Mennyit keres egy mozdonyvezető?

Személyvonaton, V43-mason.

2

Miért szeretnek az emberek bent ülni a meleg bűzben a tömegközlekedési eszközökön?

Észrevettem, hogy amint elmúlik a kánikula vagy leesik két csepp eső, az emberek mániákusan becsuknak minden ablakot a járműveken, a HÉV-en még az ajtókat is behúzogatják a végállomásokon.
Nem érzik az emberek, hogy odabent milyen büdös, áporodott szag van, semmi oxigén és ráadásul fojtogató meleg? Nem hinném, hogy utcai ruházatban (amit ugyebár egyébként is a kinti hőmérséklethez igazít az ember) odafagyna az ember az üléshez abban a 10 percben, amíg el nem indul a HÉV. Ha nyitva merem hagyni az ajtót magam után, hogy legalább kicsit kimenjen a csöves-szag, valaki mindig felpattan mint egy felbőszült vadállat, és gyorsan becsukja, szép magyar szokás szerint illedelmesen szitkozódva (tényleg mintha legalábbis mínusz 20 fok lenne odakint).
Most komolyan, velem van a baj? Kabát van rajtam, kint még nincs mínusz, minek ez a megszállot ajtó-ablak csukogatás? Inkább hűvősben ülök, mint állot bűzben. Csak én vagyok így vele?

7

Milyen hely az Oktogon? Mennyire biztonságos?

5

41. vasútvonalnál mi várható?

Tudható-e valami menetrendi, illetve korszerűsítési fejlesztés a vonalon 2014-ben? Én csak arról hallottam, h új IC lesz Bp-Dombóvár-Gyékényes-Zágráb viszonylaton, de a Kapos Ex megmarad?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!