Találatok a következő kifejezésre: Hol gyártják bkv (1 db)

Hol gyártják a bkv jegyeket és bérleteket?

Legjobb válasz: Gyárban...

Gyárban...
A kérdező hozzászólása: Jó de hol lehet ez a gyár.
be akarsz törni és hamisítani akarsz? :D
Nyomdában.
én nem betörnék, és hamisitanék, hanem betörnék, és elhoznék egy pár jegyet, bérletet :)
ABKV jegy és bérlet szelvény gyárban! És külsõsöket felvesznek. Kívül keringhetnek, míg belül folyik a gyártás! :)
A magyar nemzeti nyomdában


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagykovácsi - Déli pályaudvar jó a átszállójegy?

Átszállójegy gondoltam hogy veszek, az jön ki olcsóbbra, 61-es busszal hűvösvölgyig megyek, onnan villamossal délibe. Erre a szakaszra jó az átszállójegy, vagy vonaljegy kell, vagy vmi más (nem tudom nagykovácsi mennyire budapest része).

7

A 779es volán busz (Budaörs-Budakeszi) tényleg fog éjszaka is járni? És ha igen, akkor mikortól, és hánykor?

1

Jogosan lehetek felháborodva a tirpák buszsofőrökön?

A történet: Faluról járok be reggelenként suliba. 2 busz jön ugyanakkor vagy legalábbis ugyanakkora van kiírva, de igazából az első mindig 5 perccel előbb elmegy. Év elején a későbbivel mentem néha-néha, de annál a legtöbbször csak én egyedül vagyok felszálló. Először csak azért mentem ezzel, mert ált. kevesebben vannak rajta (a másikra mindennap alig férnek fel). De a buszsofőr is meg a vele dumáló ismerősei is kicsit rossz szemmel kezdtek el rám nézni. Jó, néha előfordult, hogy ezen is sokan voltak és miattam még jobban nyomorogniuk kellett, így még meg is értem. Ezután inkább az előbbivel mentem, gondoltam ha egyszer nem látnak szívesen, inkább nyomorgok a másikon. Kb. két hétig nem is mentem azzal, de tegnap és ma is lekéstem az előbbit. Ma meg majdnem otthagyott a sofőr és mikor felszállok látom, hogy ott nevetgélnek hárman a sofőrrel, és mondja az egyik, hogy valaki még mindig nem tanulta meg, hogy...(nem értettem a végét).
Nem értem, hogy ez most mi akar lenni. Nem mehetek azzal a busszal, ami elvileg megáll nálunk is? Van érvényes bérletem.

6

Mit mondjak ilyenkor a kalauznak?

a városomnak két vasúti megálló helye van, és ahol én szállnék fel, ami sokkal közelebb van, ott nincsen jegykiadás. ha a kaller kéri a jegyet, mit mondjak? azt, hogy xynál szálltam fel és nincs jegykiadás? nem fog megbüntetni?

6

Tömegközlekedés Debrecenen belül spontán, időre, hatékonyan: Tippek?

Ha Debrecenben járok és ott el szeretnék jutni egy adott címre első ízben (időre) hogyan nézhetek utána (ott helyben), hogy mely DKV járatokat kell hozzá igénybevennem és hol tudok átszállni egyikről a másikra stb.?

1

Mielőtt átadnak egy új vasútvonalat, milyen tesztek sorozatát hajtják rajta végre?

3

Miért nincs Ferihegy2-n MÁV megállóhely? Miért nem lehet egyszerübben Ferihegy jegyet venni?

Egy város reptere(i)vel való összeköttetés az egyik legfontosabb tömegközlekedési viszonylat, és Budapest nagymértékben a turizmusból él - nnameg a magyarok is sokat repülnek. Legtöbb nyugati nagyvárosban van egy tisztességes, direkt, általában kötöttpályás összeköttetés a Városközponttól a reptérig. Budapest igen le van maradva ebben, a shuttlebuszok elég lassúak, és a hatékonyságuk is alacsony!

A MÁV állítólag nem a leghatékonyabb cég - de hány évtizede, hogy annyira közel mennek a sínek a F2 höz (talán 1 km?), talán egy shuttle-busszal meg lehetne oldani az összekötést, ha mar nem tudnak 1-2 km sínt sem megépíteni. (Gondolom nem árt egy második vágány, hogy ne minden vonatnak kelljen megállni). Ugyanígy furcsa, hogy a Ferihegy 1 Megállót csak 2005-ben nyitották meg - hány évtizedig mentek el ott a sínek ...?

Feltételezem, sok érdeket sértene, ha egyszerübbé válnának a dolgok (taxik, BKV), de ha egyszer európa lennénk, vagy miaszösz? Sokmillió munkaóra ill. turistáknak leasure-time megy el arra, hogy lassabb az összeköttetés, és csökkenti a város vonzerejét.

Az is határeset, hogy a Nyugati - F1 viszonylatot nem kezelték(kezelik) kiemelten , nem is reklámozzák/jelzik rendesen, es nem lehet egyszerübben (a peronon) jegyet kapni rá, az F1 zárás elött sem. Szinte mintha szantszandékkal titkolták anno, hogy vonattal 20p az F1, pedig szerintem kereshetnének is rajta (sok turista megvenné drágában is, ha jár hozzá némi kis szerviz, pl. peronjegy, stb.).

Ha valaki tud érdekes, és lényegbevágó információt erröl, pl. MÁV-on belüli pletykákat, megköszönöm:)

6

Valaki tud több infót az 1-es villamos leendő kocsijairól?

Kicsit aggódom az ülőhelyek miatt.

Ott a Combino. Az metrószerű: sok ember száll le-fel kb. minden megállóban, nagy a mozgás. Sok állóhely kell a mozgás miatt, és ahogy látom, 5-10 percet utaznak rajta ÁLTALÁBAN. Szóval nem gond a kevés ülőhely.

Ezzel szemben az 1-esen csak a nagyobb csomópontokban van nagy utascsere, viszont megfigyeltem, hogy sokan utaznak rajta 20-30-40 percen át, tehát 10-15-mégtöbb megállókat.
Jómagam nem szívesen állnék 30 percet azért, mert a kocsik csak 1+1-es üléselrendezésűek.

Erre gondoltak?

2

A kocsiszínbe kiálló Combino-kon miért nem a valódi végállomás van kiírva?

5

Csak buszsofőr válaszait kérem köszönöm a kérdés a Miért?

miért vagytok mogorvák morcosok idegesek
mennyit alszotok
vannak köztetek halasi
soltvadkerti ek mármint akik mennek oda is

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!