Találatok a következő kifejezésre: Hol forgatják Barátok (3 db)

A Barátok közt című sorozatot hol forgatják? Hol van a Mátyás Király tér? A GPS szerint nincs Budapesten ilyen tér.

Legjobb válasz: A M. király tér egy fiktív helyszín, nem lézetik. a hely amúgy ahol forgatják, Kõbánya Kispest déli része, a Wekerle telep.

A M. király tér egy fiktív helyszín, nem lézetik. a hely amúgy ahol forgatják, Kõbánya Kispest déli része, a Wekerle telep.
jaj anyám... amikor egy világ dõl össze valakiben :)
Persze, még szép, hogy díszletben! Az RTL Klub székházával egy helyen van a BK stúdiója. Egyébként annyira látni, hogy díszletek közt "élnek": a világítás egyáltalán nem természetes, mûvirágok vannak a gangon, alig mutatnak ablakokat stb. (Nem azért, de külföldön sokkal jobb díszletei vannak a napi szappanoperáknak.) A történeteken is látni, hogy stúdiófelvételekrõl van szó: alig mutatják például a szereplõk hálószobáit, a legtöbb jelenet a nappalikban zajlik. Egy kis érdekesség: bár ritkán nézem, de feltûnt, hogy amikor Klaudia fürdõszobáját mutatták, akkor egy valódi ház valódi fürdõjében forgattak (például ilyen helyiségeket drága berendezni egy mûteremben, és ritkán van rá szükség a történetvezetésben).
A köki egy metró végállomás és vasútállomás, Kõbánya és Kispest határán. Tehát valami vagy Kõbányán van vagy kispesten, és nem a kökin. A ház Kispest, Wekerle-telepen van, igazi neve Kós Károly tér. A határ uti metrótól 2 buszmegálló vagy egy laza séta. Félig ott nõttem fel, kedves, nyugis kis környék. Sok jelenetet forgatnak az ott található parkban is.
Pontosabban a Kós Károly téren van, ha jól tudom. Tényleg máshogy néz ki, de azért fel lehet ismerni.
Én amikor ott jártam, fel se ismertem a házat élõbe. Ott álltam vele szemben és néztem, hogy hol lehet... és ott volt elõttem... Ráadásul azt hittem, hogy tényleg van udvara, mint a filmben és be lehet menni. Nahát nincs... az ajtó egy lépcsõhûzzal folytadik, nem pedig udvarral.
Elsõ vagyok. a Wekerle telep az egy kis elõkertes családi házas, parkosított területe Kökinek. nagyon elit rész, szívesen laknék ott.
Meglepõdnél a környéken, ha látnád, hogy hol van, mert kint van a városból. Már jártam arra többször is, utcát nem tudok mondani, de a "határszélen" megtalálod.
A Mátyás király tér 1. néhány szereplõ megjegyzese szerint a 24. kerületben található :)
így van ahogy az elõzõ válaszoló írta.
Ez nagyon a tárgyhoz kapcsolódik.Rajtad kívül szerintem mindenki tudja mirõl beszéltem.Amúgy rosszul mondtam nem Kökinél van, hanem határ út mellett.
Kedves Válaszolók! Olyan kerület, városrész, hogy Köki meg Kõbánya-Kispest nincs Budapesten. Mindkét elnevezés a kék (azaz 3-as) metró déli végállomását jelöli, ami Kõbánya (10. kerület) és Kispest (19. kerület) határán van - innen származhat a megálló neve. Wekerletelep Kispest délkeleti részén helyezkedik el.
Sziasztok! Régen nagy BK rajongó voltam.Ahogy elõttem írták, kökin van a ház amit az elején mutatnak, de az csak azért van, hogy elhidd, ott játszódik.A stúdió ahol forgatnak a késmárk utcában van.(Magyar Grundy UFA Kft.:Budapest, Késmárk u. 100.)Mi régen regeteget ültünk a stúdió elõtt, és rengeteg aláírást is gyûjtöttünk a színészektõl, akik ki-be jártak ott.Még a Berci kutyával is volt szerencsénk találkozni.
Kedves kérdezõ, ha nincs ilyen tér akkor hibás a GPS-ed térképe. Ilyen tér létezik a XVI. kerületbe van :) Amúgy a Koós Károlynál van
A kérdező hozzászólása: Ne örülj, nem akasztom fel magam.Jobb a gyorsvonat!!:) Azért megsasoltam volna egy forgatást.Köszi az infókat.
A kérdező hozzászólása: Az a Wekerle telep konkrétabban milyen utca, vagy tér közelében van?
A kérdező hozzászólása: Akkor ezekszerint a forgatások egy díszletben történnek?

Hol forgatják a Barátok Köztöt?

Legjobb válasz: Wekerletelep, Kós Károly tér. [link] No meg stúdió

Wekerletelep, Kós Károly tér. [link] No meg stúdió

Hol forgatják a Barátok köztöt?

Legjobb válasz: Hát az RTL Klub stúdiójában :) persze a kinti jeleneteket nem :P

Hát az RTL Klub stúdiójában :) persze a kinti jeleneteket nem :P
A szlovákiai jeleneteket hol forgatták?
Wekerle, Kós Károly tér
Sok jelenetet forgattak régebben a XV kerületben, az egykori Colosseum diszkó melletti telephelyen. Mostanában pedig sok jelenet van a Camponában forgatva. A ház pedig a wekerlén van, valóban. Azt a teret is használják külsõs jelenetekhez sokszor.
Holywooodban
Az én házammal szembe..:) Am Budapesten
a nagyim háza közelében
bocs, de muszáj hozzászólnom, hogy késõbb megtaláljam a kérdést :D
bocsii a XV kerbe hol van diszkó?:O
A kérdező hozzászólása: És hol van a ház, amit a fõcímben mutatnak kívülrõl?
Ez engem is érdekelne. Am szerintem Törökbálint vagy Érd közelében.
Törökbálint:)
És igazi házak vagy csak paraván??
Biztos , hogy nem túl messze Pesttõl.. Valami városszéli dûlõúton. De vajon abban a házban forgatják e a jeleneteket ami fõcímbe van? Viszont arra múltkor rájöttem hogy az Attila irodája másik oldala a Kinga konyhája. XD Ezt egy bakiban szúrtam ki. Szerintem szinte az egész sorozat 1 épületbe van és minden szobája más színhelynek van berendezve.
Milyen baki volt az?????? :DDDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!