Találatok a következő kifejezésre: Hol fogok Nincs fogadott (2 db)

Hogy zajlik a magzatvíz vizsgálat és mikor csinálnak olyat túlhordás esetén? Hol csinálják ha nincs fogadott orvos a kórházba ahol szülni fogok vagy az sztk-ba a nődoki? 38+1 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, egyáltalán nem fáj. Olyan mint 1 sima vizsgálat. 1 csövet dugnak fel és azon keresztül nézik meg a vizet. Nekem négyszer vettek mintát. Azt mondják a harmadik után beindul általában a szülés. Hát nekem a negyedik után sem indult be. Én Fehérváron szültem és ott a rendelõben végezte el a nõdoki. Nekem sem volt fogadott orvosom. Könnyû szülést neked!

Szia! Ne aggódj, egyáltalán nem fáj. Olyan mint 1 sima vizsgálat. 1 csövet dugnak fel és azon keresztül nézik meg a vizet. Nekem négyszer vettek mintát. Azt mondják a harmadik után beindul általában a szülés. Hát nekem a negyedik után sem indult be. Én Fehérváron szültem és ott a rendelõben végezte el a nõdoki. Nekem sem volt fogadott orvosom. Könnyû szülést neked!

Hol fogok szülni? Nincs fogadott orvosom, így nem nagyon vagyok vele tisztában.

Pest megyében, Üll?n lakom.

Legjobb válasz: Legjobb ha a dokidat akihez tartozol megkérdezed melyik kórházba indulj, ha szülnöd kell, de szerintem bármelyik szülészetre mész ki fogják segíteni a babát.

Legjobb ha a dokidat akihez tartozol megkérdezed melyik kórházba indulj, ha szülnöd kell, de szerintem bármelyik szülészetre mész ki fogják segíteni a babát.
Szerintem a Dél-pesti kórház. http://www.jahndelpest.hu/
Szia! A szülés ambuláns beavatkozás, bárhol ellátnak, ahol "rádjön". Én ajánlom az I.-es nõi klinikát. De ha mentõt hívsz, õ alapból oda visz, ahová tartozol.
Én nem messze lakok Tõled, mi Kistarcsához tartozunk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!