Találatok a következő kifejezésre: Hol fogok Nincs (17 db)

Jövőre elveszik a szoc. Segélyt. A magyarok általába azért vannak ezen mert semmi meló nincs sehol sem. Valamiből enni kell. Mi lesz jövőre? Hol fognak dolgozni kényszeritve mikor nincs munkahely?

Mióta uj kormány van nem szaporodtak a munkahelyek , hanem megszüntek.1 000 000 munkahely, rend 2 hét alatt.Még a munka mellé normális fizetés is kéne.Nem 60 000Ft.

Legjobb válasz: A kormányt csak a választásokig érdekelték az emberek. emlékszem még a szeptemberi emberekre akik azt mondták, hogy nem lesz semmilyen fekete leves. HAHA.

A kormányt csak a választásokig érdekelték az emberek. emlékszem még a szeptemberi emberekre akik azt mondták, hogy nem lesz semmilyen fekete leves. HAHA.
"A segélyt amugy el kell törölni.De kérem legyen munkahely meg megfelelõ fizetés amibõl az ember meg tud élni és el tudja tartani a családját. " teljesen egyetértek
végre nem fognak a cigányok ingyen élni de szép is lenne
Köszi a cikket, nem nézek híradókat. Nem tudom, mi lesz nagyanyámmal.
A kérdező hozzászólása: A héten többször foglalkoztak vele a hiradóba.
A kérdező hozzászólása: — A következõ idõszakban Magyarországon munkabért csak az kaphat, aki értéket teremt, aki pedig az államhoz bármilyen jogcímen támogatásért folyamodik, az legyen vele tisztában, hogy cserébe az államnak elvárásai vannak — fogalmazta meg az államtitkár a tervezett átalakítások lényegét. http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/januartol..
Muti a hírt errõl! Amúgy ha ez komoly, akkor nagyanyámnak tényleg semmi bevétele nem lesz, hiába dolgozott le több, mint 50 évet, azért kap segélyt, mert nyugdíjat nem kap, azt meg azért nem kap, mert egyes szemét munkáltatói voltak szívesek nem bejelenteni elegendõ idõre, hogy nyugdíjat kaphasson, és próbált utánajárni, és a kedves hivatalok lexarták, nincs papír, nincs bizonyíték...
Nem tûnt még fel nektek, hogy az "emberekkel", és a "néppel" mindíg az ellenzék foglalkozik, a kormány pedig az ellenzékkel?
A kérdező hozzászólása: A segélyt amugy el kell törölni.De kérem legyen munkahely meg megfelelõ fizetés amibõl az ember meg tud élni és el tudja tartani a családját. Õk könnyen vannak a sok milliót azt se tudják hova tegyék amit felmarkolnak.Papiron meg semmi értékük nincs.Nem vicc.Milliókat keres az illetõ a nevén meg van egy lovasszekér vagy a trabant is menõ.
"Jövõre elveszik a szoc. Segélyt." Megint a riogatás és a hazudozás, ugye, okos kérdezõ? Nem "elveszik", hanem átalakítják. "Az eddigi rendelkezésre állási támogatás (RÁT) helyett bérpótló juttatást (BPJ) fognak folyósítani. A rászorultságot a szociális helyzet alapján az önkormányzat állapítja meg és az állam 20 százalékos önrésszel folyósítja. Ez a juttatás nem segély! — hívta fel a figyelmet Czomba Sándor. Csak azok kaphatják, akik megfelelnek az állam elvárásainak. Ezek közé tartozik, hogy az eddigiekkel ellentétben a felajánlott munkát képzettségtõl függetlenül el kell vállalni, 2011-ben legalább 30 nap munkaviszonyt igazolni kell, és a juttatást igénylõnek rendben kell tartania saját lakókörnyezetét."

Foghúzás azonnal. Budapest és környékén hol van olyan fogorvosi rendelő, ahová ha bemegyek, hogy most húzzák ki a fogam (nincs időpont, kórkép felvétel, rengeteg mellé dumálás), szó nélkül megteszik? És mondjuk TB alapú.

4 hónapja szívok vele, gyökér kezelve lett, de annyira megsínylette, hogy kezd szétmálni a fogam. A fogdokim csak kedden rendel, akkor nézné meg, h mit lehet kezdeni még vele. De nem szeretnék koronát rá, mert drága és már eleve nagyon mozog a fogam, kilazult. Szerintem tuti húzás lesz belőle. De ahogy jön szét, a szilánkok belementek az ínyem alá és gyulladt az ínyem, kellemetlen már.

Legjobb válasz: Hogyne, az ügyeleten nem is igazán csinálnak mást. 1088 Budapest, Szentkirályi utca 47. Ide besétálhatsz az utcáról is (várni persze kell, meg eléggé futószalagos mészárszék, de profin csinálják).

Hogyne, az ügyeleten nem is igazán csinálnak mást. 1088 Budapest, Szentkirályi utca 47. Ide besétálhatsz az utcáról is (várni persze kell, meg eléggé futószalagos mészárszék, de profin csinálják).
Nem a 47. az ügyelet, hanem a 40(Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet).

Vannak még igazi normális férfiak, ha igen hol? Ha nincs hogy fog minden lány párt találni?

Azt vettem észre hogy nincsenek már igazi férfiak, nagyon kevés van bel?lük határozatlanok, n?iesek, önbizalom hiányosok. Aki igazi férfi aki határozott, férfias az vagy bunkó volt vagy megcsalja a másikat stb

Legjobb válasz: Ti nõk tehettek errõl. Sok férfi nem mer kezdeményezni nálatok, mert félnek, hogy piszkosul beégetitek õket mások elõtt. Mert ugye ti mindent megtehettek.

Ti nõk tehettek errõl. Sok férfi nem mer kezdeményezni nálatok, mert félnek, hogy piszkosul beégetitek õket mások elõtt. Mert ugye ti mindent megtehettek.
Kedves 4-es, ezek szerint mindet ki is próbáltad, gratulálok! :)
"Ti tehettek róla, sajnálom." Hát még szép, h mi, mégis ki más? :D Ha azt mondom, h holnaptól vécés néni/bácsit, akarok belõled csinálni, akkor az leszel??
Hát akkor én normális vagyok, jó tudni :D Szinte csak lány barátaim vannak, úgyhogy tudok néha kicsit nõies lenni de ezt ne úgy képzeljétek el, hogy melltartóban állok, hanem, a gondolkodásra célzok. Önbizalmam az sok van még ha tudom is, hogy igazából nem nézek ki jól de akkor ha belenézek a tükörbe akkor azt gondolom, hogy hmm bármelyik csajt megkaphatom ezt persze tudom, hogy nem így van. Most a leírtak alapján biztos pökhendi p*csnek hisztek de nem vagyok az. Hûséges vagyok a barátnõmhöz akármi is történjen. (Ez gondolom azért van így, mert apukám kiskoromban itt hagyott minket egy másik nõért és tudom milyen rossz ha otthagynak. Soha nem lennék képes megcsalni senkit sem.)Egy lányban nekem sokkal fontosabb a belsõ. Fontosabb számomra, hogy jó fej legyen, jókat lehessen vele beszélgetni, és persze szeressen.
#17: Nem is szándékozom megtapasztalni, ért már elég bosszúság a nõkkel kapcsolatban, kicsit hadd tüntessek már azok után én is. Köszike.
jeeeee! és akkor jön ugyanez a kérdés csak nõkkel :D
#15 Majdnem mindenkinek a normális nõk kellenek. Ha téged nem vesz észre senki, akkor nem vagy normális.
Engem mindíg észrevesznek és hajtanak is, vagyis akkor szerinted normális vagyok? Szerintem ez nem ennyire egyszerû és igen nekem nem tetszenek az önbizalomhiányos pipogya pasik, mért dõl össze a világ ha egy csaj nemet mond? Megaláz? azt is lehet kezelni, de ha ilyen természetû inkább hálát kéne adni hogy nem jöttetek össze vele...
Az még nem akkora baj, ha EGY csaj visszautasít. Az viszont már nagyobb, ha MINDEN csaj visszautasít csak azért, mert nem nézek ki elég jól, és nem loptam-csaltam eleget ahhoz, h jó kocsim meg házam legyen.
Akkor ezek szerint én maga vagyok a tökéletesség ?:)
Mert egybõl beleugrotok a kellõs közepébe és akkor csodálkoznak h jön a csalódás és akkor egybõl minden pasi szemét meg minden nõ. Mert ahelyett h jobban megismernék már másnap dugnak vagy már másnap tervezik h jajj dejó lenne ha eljegyezne majd meg elképzelik vele a hátralévõ 200 évüket. Aztán meg ha jön a hidegzuhany akkor "jajj nincs normális férfi és normális nõ"
5# válaszoló: nem próbáltam ki mindet, de sajnos ezt kellet tapasztalnom. És ti is pont ugyanezt mondjátok hogy a nõk tettek ilyenné titeket aminek vagytok. Szóval ti is általánositottok! És nem kell egyik nemnek se álszentnek lenni!! De némelyik pasi túl sokat képzel magáról, (mint ahogy némelyik nõ is) és azt hiszi magáról ha már egyszer volt vmi köze nõhöz, akkor utána neki bármit szabad és bármit megtehet amit akar és még játsza az eszét mintha körülötte forogna a világ, pedig nem!!! És én azt mondom hogy aki önbizalomhiányos és akad egy lány végre az életében aki tényleg szereti meg minden, és van vmi probléma nem a másikat kellene hibáztatni hanem magába is kellene nézni miért van az, ami!! De ha már az önbizalomhiányos pasiknak volt egyszer vkie utána kinyílik a csipája egybõl!
Nem mindenki ugrik egybõl a közepébe a dolgoknak!! Van aki kivárja az idõt és csak utána felszik le a fiúval. Csak sajnos ti már egybõl azt akarjátok és ha vmi nem úgy történik ahogy ti elképzelitek akkor dobjátok a lányt!! Pedig õ bármit megtenne hogy jó legyen.
Kedves 25, ne haragudj, de csak a magad nevében beszélj. Részemrõl sajnálom, hogy ilyenek a tapasztalataid, hogy ilyen a szerelmi életed és az elképzelésed a férfiakról...De tudom, hogy lehet másképpen is. Én 17 éve boldog, rendezett házasságban élek, szeretem a feleségem, tisztelem a nõket. Kívánok Neked több szerencsét az élethez.
akkor te szerencsés vagy
16-os, azt sajnos neked, ezzel a modorral kevés esélyed lesz megtapasztalni! :)
#15: Mibõl gondolod, hogy te az vagy? Mert képes vagy osztani az észt? Igen, és ezen kívül mit tudsz még nyújtani?
Lehet 1., de te meg biztos csúnyácska vagy!
Ti nõk csináltatok belõlünk ilyen határozatlan puhap*csöt. Viseljétek a következményét!
Nincsenek! Minden férfi egyforma!
Ajjajaj, mi ez a hiszti emberek?
Amelyik férfi normális, hûséges és nem bunkó, az nem kell senkinek, ezért határozatlan és önbizalomhiányos lesz. Ti tehettek róla, sajnálom.
És ön a rinyálás...EZ AAAAZZZZZZ!! :D
Az önbizalomhiányért részben a lányok felelõsek.Egyrészt egyfolytában az ilyen "tökéletes" sztárokért áhítoznak, és sok férfi aki nem úgy néz ki mint egy filmcsillag már hátrányban érzi magát.Másrészt a rendkívül bunkó elutasítások aztán végkèpp betesznek az önbizalomnak..
És kedves, normális, igazi nõk?
Ronda vagyok, de finom. Viszont a hölgyeknek az elõbbi jobban számít, mint utóbbi.
"Ha nincs hogy fog minden lány párt találni?" Ez olyan aranyos, mintha azt hinnéd, hogy mindenkinek alanyi jogon jár egy normális pár. Sajnos az élet nem kívánságmûsor. Nem fog mindenki olyat találni, amilyet akar, sõt örüljön, ha talál valakit. Ha nem tetszik a rendszer, reklamálhatsz a GYK-n vagy egyéb fórumokon, de semmi se fog változni...
12-es, ha az önsajnálat mellett másra is figyelnétek, talán észrevennétek õket/minket is!
A franc sem érti a nõket, olyat akartok aki férfiasan viselkedik, a külseje meg selyemfiús(vagyis nõies). Amúgy itt vagyok, sem nem bunkó se nem csaltam még meg egy páromat sem. ;) Az van hogy a csajok elég sûrûn megjegyzik mennyire felnéznek rám a határozottságom miatt és ezt imádják, de mégis a homokos külsejû kamugépekre izgulnak. 22/F


Hol tömessem be a fogam? Nincs magán orvosom. Mennyibe kerül? 21/F

Legjobb válasz: Ha nem magán dokihoz mész hanem sztk-ra akkor ingyenes.2007 jan 1- óta minden fogmegtartó kzelés ingyenes a tb által támogatott rendelõkben.ebben benne van a tömés, húzás idegelés!

Ha nem magán dokihoz mész hanem sztk-ra akkor ingyenes.2007 jan 1- óta minden fogmegtartó kzelés ingyenes a tb által támogatott rendelõkben.ebben benne van a tömés, húzás idegelés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt hiszem 6-7 ezer forint egy fogtömés. Én eddig csak sztk-s orvoshoz jártam, mert sok fogtömést kellett cserélni (kb 7-et vagy 8-at)és nem bírtam volna anyagilag.
Ha teheted, inkább magán dokihoz menj. Én egyszer voltam az sztk-s fogorvosnál, de úgy összecsapta 5 perc alatt a fogtömést, hogy másnap kénytelen voltam elmenni egy magán dokihoz, aki ugyan drágán, de szuper jól megcsinálta. Soha többet sztk.
Ha akarsz, akkor lesz magándokid. :) Körbekérdezed az ismerõsöket, rokonokat, valaki biztos tud ajánlani egy jó fogorvost.
Én évek óta magándokihoz járok, mert az sztk-ban le se sz.rták mi van velem, csak futószalagon mentek az emberek. A magándokit meg kell fizetni, de legalább odafigyel és normálisan megcsinálja, amit kell. Nem úgy, hogy x hónap múlva kipotyognak a tömések... Meg ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy mivel nincs magándokim, ezért csak sztk-s ra tudok menni..ugye? és Kaposváron van olyan ha jól tudom.... :)
Elsõ vagyok.Tudom hogy a húzás nem fogmegtartó kezelés, de így van a jogszabályban leírva.Nálunk nagyon jó fogorvos van sztk-n és nagyon precízen dolgozik.Kicsit járj utána melyik dokihoz érdemes menni.szinte mindenhol van sztk fogorvos!
A húzás mióta fogmegtartó kezelés?:)
A kérdező hozzászólása: Ohh...köszönöm szépen! :)

Hol fogok szülni? Nincs fogadott orvosom, így nem nagyon vagyok vele tisztában.

Pest megyében, Üll?n lakom.

Legjobb válasz: Legjobb ha a dokidat akihez tartozol megkérdezed melyik kórházba indulj, ha szülnöd kell, de szerintem bármelyik szülészetre mész ki fogják segíteni a babát.

Legjobb ha a dokidat akihez tartozol megkérdezed melyik kórházba indulj, ha szülnöd kell, de szerintem bármelyik szülészetre mész ki fogják segíteni a babát.
Szerintem a Dél-pesti kórház. http://www.jahndelpest.hu/
Szia! A szülés ambuláns beavatkozás, bárhol ellátnak, ahol "rádjön". Én ajánlom az I.-es nõi klinikát. De ha mentõt hívsz, õ alapból oda visz, ahová tartozol.
Én nem messze lakok Tõled, mi Kistarcsához tartozunk!

Jobbkezes vagyok, de bal kézzel fogom a poharat, hol jobb hol bal kézzel telefonálok (nincs preferenciám), és tudok bal kézzel írni, kétkezes vagyok?

A bal kezes kézírásom elég csúnya, de olvasható. Kicsit lassabban írok balkézzel mint jobb kézzel, de ha megszokom, pár perc után egész jól megy.Ezzel más jobbkezesek is vannak így? (illetve balkezesek fordítva)?

Legjobb válasz: Aham, én balkezes vagyok. Én is tudok írni jobb kézzel, de csúnyán és lassabban. Amúgy minden bal kézzel csinálok, erõsebb is az a kezem. Kivéve a számítógénél az egeret jobb kézzel használom:)

Aham, én balkezes vagyok. Én is tudok írni jobb kézzel, de csúnyán és lassabban. Amúgy minden bal kézzel csinálok, erõsebb is az a kezem. Kivéve a számítógénél az egeret jobb kézzel használom:)
Amit leírtál, még nem igazi kétkezesség. Viszont olyan van, hogy nem egyértelmû, illetve keresztezett dominancia: nekem pl. a jobb agyféltekém, a bal szemem, a bal fülem, a jobb kezem és a bal lábam domináns. Nincs ebben semmi különös.
Mivel bal kézzel lassabban és csúnyábban írsz, ezért nem vagy igazi kétkezes, mert náluk nincs ilyen eltérés. 5-féle kezesség van: teljesen jobbkezes jobbkezes, de elég jó bal kézzel is kétkezes balkezes, de elég jó jobb kézzel is teljesen balkezes

Létezik még az u. n. állami fogászat vagy csak magán fogorvosok vannak? Sok fogamat kellene rendbe tenni, de nincs pénzem a drága húzásokra. Hol kezdjem?

fogászatok, fogorvosok, húzás, protézis

Legjobb válasz: SZTK-ba tudsz menni, ha van TB-d, de csak a fogmegtartó kezelések mennek TB-re (húzás, tömés, gyökérkezelés, fogkõleszedés)

SZTK-ba tudsz menni, ha van TB-d, de csak a fogmegtartó kezelések mennek TB-re (húzás, tömés, gyökérkezelés, fogkõleszedés)
Én is úgy tudom hogy húzás, tömés, gyökérkezelés, fogkõ eltávolítás, ezek ingyenesek. A többiért fizetni kell. Én protézist biztos nem csináltatnék sztk-ban. A két nagymamám bevállalta... Rosszul tették. Az egyiknek iszonyat ronda lett, csálé, és nem is passzol neki. És 3 hónapot várt rá. A másik mamámnak egy év alatt tönkrement. Mindkettõjüknek magán csinált újat.
A kérdező hozzászólása: Köszönet mindkettõtöknek a válaszért, megfontolom.
Kérheted, hogy az állam elõlegezze meg, aztán utólag hajtják be az apán.
De nem az államon. A kötelezetten hajtható be 6 hónapra visszamenõleg. Az állami megelolegezest a kérelem beadasatol fizetik, tehát ha januárban adja be valaki a kérelmet, akkor január hónaptól fizet az állam. Nyilván van elbírálása idõ, ami ugye 30 nap alapesetben. Na ha ez elhúzódik, akkor tûnik úgy, minhptha visszamenõlegesen is fizetne az állam, mert ha pl márciusra születik meg a döntés, akkor ugye januar, február március hónapra egyben kapja meg a jogosult a pénzt.
Az állam 6 hónapra visszamenõleg is odaadja.
Az állam visszamenõleg nem fizet, ne írj marhaságot. Az állami megelolegezest feltétele 6 havi nem teljesítés, minimum egy nemleges végrehajtási jegyzõkönyv, jogerõs bírósági ítélet es a megadott jövedelem határ alatti jövedelem. 3 évre adjak meg, az igénylés napjától jár, egyszer ujra igényelhetõ a feltételek fennállása eseten újabb 3 évre.
Én pluszban ráküldeném a NAV-ot, hogy ugyan mibõl él...
Nem feltétlenül... Nálunk is megvolt a feljelentés, de semmi nem tortent.....
A kérdező hozzászólása: Kérdésem feltevése óta közel egy év eltelt.Apuka azóta se fizet a jogerõs bírósági ítélet ellenére.Végrehajtó nem adott jegyzõkönyvet, hogy behajthatatlan.A végrehajtás elvileg folyamatos, de nem történik semmi.Ügyvédi tanácsra most fel fogom jelenteni, mert azt megtehetem, kiskorúak veszélyeztetése miatt.Utána jártam, ez a gyakorlatban hatni szokott, mert kinek kell ugye a nyakába egy büntetõ per?!
Már megbocsássatok, de nem írtam hülyeséget... Ha a bíróság jogerõs határozata ellenére nem fizet, akkor 6 hónapra visszamenõleg is behajtható az összeg!
A kérdező hozzászólása: de mikor!? az 5.hónap után már kértem, addig vártam, hátha fizet
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok vele, hogy nem feltétlenül jutok eredményre.De családon belüli erõszakért már volt egy büntetõ per, ahol nyilván felmentették, mert nem bizonyítható.De úgy gondolom, az a herce-hurca nem hiányzik neki mégegyszer.

Hol tudok részletre fogpótlást csináltatni? 4 farab fogat kellene pótolni. Egy állami intézménybe 150 000 ft-ot mondtak. De ott nincs is részlet. Gyesen vagyok. Szóba állnak velem egyáltalán?

Ajánlanatok ilyen helyeket?Vagy egy jó orvost? Egybe sajnos nem tudom kifizetni.De nagyon bánt,hogy nem tudok egy jót mosolyogni,mikor valakivel beszélgetek.

Legjobb válasz: Én azt tudom, hogy Mindszenten lehet(Csongrád megye), Dr. Szokol Gabriellánál, akkor kezdi el a fogat csinálni, ha az egész összeg ki van fizetve!!!

Én azt tudom, hogy Mindszenten lehet(Csongrád megye), Dr. Szokol Gabriellánál, akkor kezdi el a fogat csinálni, ha az egész összeg ki van fizetve!!!
Nõvéremnek is õ csinálta, meg nekem is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de én budapesti vagyok! !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!