Találatok a következő kifejezésre: Hol erhetem a (27 db)

Hol lehet azt megnézni h hol érhető el a digi szolgáltatád?

szal h tom azt megnézni h ott ahol én lakom van-e digi?

Legjobb válasz: Ha a kábelesre gondolsz akkor itt megnézheted az elérhetõ települések listáját: http://www.digikabel.hu/ktv_igenybejelentes_ Ha a mûholdasra (parabola antennásra), akkor az bárhol elérhetõ, de ahol kábeles elérhetõség van oda nem telepítenek parabolát.

Ha a kábelesre gondolsz akkor itt megnézheted az elérhetõ települések listáját: http://www.digikabel.hu/ktv_igenybejelentes_ Ha a mûholdasra (parabola antennásra), akkor az bárhol elérhetõ, de ahol kábeles elérhetõség van oda nem telepítenek parabolát.


Hol érhetem el a gyakorikerdesek.hu moderátorát?

privát üzenetben esetleg kinek címezzek, vagy hol lehet panaszt tenni?
Szia. Torrent oldalakon mindent megtalálsz.

Diamond Rush 7. szintjén (Tibet) hol érhető el a 2 vörös gyémánt? Aki játszott ezzel a szinttel, hol találtátok meg és hogy jutottatok oda?

Legjobb válasz: A szintnek az elõtt a része elõtt, ahol ki kell nyitni az ajtót, a sziklák után és a teknõs után le és jobbra. Azt tudom hogy kell oda bemenni, de azt nem,hogy kell kijönni.

A szintnek az elõtt a része elõtt, ahol ki kell nyitni az ajtót, a sziklák után és a teknõs után le és jobbra. Azt tudom hogy kell oda bemenni, de azt nem, hogy kell kijönni.

Hol érhető el a NEP2010-es pályázat?

Egyáltalán kiírtak idén ilyet? Rákerestem, de csak a 2009-es és el?tte lév?ket dobja ki.

Hol tudom megnézni mennyit érhetnek a régi pénzek amiket itthon találtam?

1919b?l való!!!

Legjobb válasz: www.vatera.hu ---keresés antik,régi pénzek ,külföldi,magyar---évszám szerint is

http://www.vatera.hu ---keresés antik, régi pénzek , külföldi, magyar---évszám szerint is
Összehasonlításként a római kori pénzem kb 17 forintot ér. Attól függ az adott érmébõl mennyi maradt fenn. Most vett egy ismerõsöm Lenines érmét 300 forintért. Annyit ér amennyiért el tudod adni, pl lehet hogy valaki megveszik egy 1919-es érméért és megad érte 10ezret, noha az értékét valaki csak 5 forintra becsülte.
A kérdező hozzászólása: ezek amiket a nagytata régi fényképalbumában találtam papírpénzek, de azok sem soket érnek ezek szerint. jobb lesz emléknek meghagyni a fényképek mellett.

Hol erhetem el a Backstreet Boyst levélben, amit biztos h ok olvasnak el?

Vagy h legalabb valaki olyan aki megmutatna nekik. Nagyon tetszik a Backstreet boysnak az Unbreakable albumja, es szeretnek nekik egy levelet irni. Tudom h sokezer ember ir, es soha el nem olvassak...de tenyleg semmi eselye sincs, h a levelem elolvassak? Nem tudtok valami privatabb cimet?

Legjobb válasz: Ilyen cím nincs. Persze van lakcímük, de azt sose fogják nyilvánosságra hozni. Van autogramm címük, amire írhatsz, de kb. 1:1000000 az esélye, hogy ezt el is olvassák.

Ilyen cím nincs. Persze van lakcímük, de azt sose fogják nyilvánosságra hozni. Van autogramm címük, amire írhatsz, de kb. 1:1000000 az esélye, hogy ezt el is olvassák.
Írj nekik twitteren. Oda viszonylag gyakran feljárnak :)
A médiában!
Politikusi pályán
Légy Cölöp (vagy celeb vagy mi). Elmész egy valótlanságshóba hülyét csinálni magadból aztán onnan már megy minden magától :P Gudlakk :)
Meg egyébként hozzátenném, hogy bár ilyen rossz véleménnyel vagyok magamról (rossz matek, gyenge tanulási képesség, lustaság), ahogy az elõbb írtam, mégis csak van 2 alap- és 1 mesterdiplomám, mert kell az effajta jó referencia a jól fizetõ munkához, úgyhogy ezeket azért össze kellett verekedjem magamnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!