Találatok a következő kifejezésre: Hol csinálják a (173 db)

Margit kórházban hol csinálják a 12. heti kombinált tesztet? Fizetni kell érte?

Legjobb válasz: A terhesgondozóban csinálják (csinálták ezelõtt két évvel) Az utcasaroktól nézve rögtön az elsõ bejárat. Ingyenes. Az ultrahangot pedig egy másik épületben kell csináltatni, a gyermekágyas osztály elõterében vannak az Uhus szobák. Ehhez a fõbejáraton kell bemenni, ahol napközben van portás, majd õ útbaigazít

A terhesgondozóban csinálják (csinálták ezelõtt két évvel) Az utcasaroktól nézve rögtön az elsõ bejárat. Ingyenes. Az ultrahangot pedig egy másik épületben kell csináltatni, a gyermekágyas osztály elõterében vannak az Uhus szobák. Ehhez a fõbejáraton kell bemenni, ahol napközben van portás, majd õ útbaigazít
Szia, én egy hete voltam a 12. heti UH-n és a kombinált teszten. Nekem fizetõs volt, de én direkt arra mentem. A 20/577-6607-es számon kértem idõpontot. Dr. Bárdos Péter volt a doki, a 34 év felettieknek õ csinálja az UH-t. 34 év alatt a szonográfusok vizsgálnak. Nagyon féltem elõtte és mindenki mondta, h írjam össze a kérdéseimet én meg azt sem tudtam, mit is kérdeznék, csak azt szerettem volna tudni, h minden rendben van. A doki is és a többiek is rettentõen aranyosak voltak, mosolyogtak, biztatóak, türelmesek. A doki végig mondta, h mit csinál, mit lát és rendben vannak a mérések. Kaptam egy CD-t a képekkel és egy DVD-t a vizsgálattal. Az UH után vették le a vért, aminek az eredménye kb. két hét alatt van meg, azt elküldik e-mailben. Összesen 19.900 Ft-ot fizettem. Szerintem megérte, vissza fogok menni hozzájuk a 18. heti UH-ra is. Felhívtam még az Istenhegyi géndiagnosztikát is, ajánlották õket, de ott kifogtam egy roppant bunkó nõt a telefonban, mikor idõpontot kértem, így hozzájuk nem mentem. Náluk kb. 30.000 Ft lett volna, de ezt csak hallomásból tudom.
Ja és az A épület, 3. emeletén csinálták. Sajnos ott nincs recepció, de egy tájékoztató van a vizsgáló mellett. Kicsit elveszett voltam így elsõre, de elkaptam egy nõvérkét, aki mondta, h üljek le és szólítanak majd. Így is volt.

Hódmezõvásárhelyen hol csinálják a legjobb pizzát?

A Don Pedro-t ne ajánljátok, mert többször is rossz élményben volt részem. Köszönöm.

Legjobb válasz: SEHOL.SZEGEDRE MENJ ÁT.

SEHOL.SZEGEDRE MENJ ÁT.
Hordó van még, vagy csak kiszállítással a PizzaMánia vagy a Pepperoni Pizzéria, de a Bandulában nem jó.


Hazánkban hol csinálják a legjobb portréfotókat?

Fotóst vagy fotóstúdiót keresek és ha már megyek akkor profikhoz szeretnék menni.

Hol csinálják a legolcsóbb diplomakötést legfeljebb másnapra?

Legjobb válasz: Jó lett volna, ha legalább egy várost írsz, mert az ugye nem mind1...mert tudok olyan helyet, ahol megcsinálják neked 5 perc alatt is.

Jó lett volna, ha legalább egy várost írsz, mert az ugye nem mind1...mert tudok olyan helyet, ahol megcsinálják neked 5 perc alatt is.
A kérdező hozzászólása: Budapest
A kérdező hozzászólása: És nem öt perc alatt kel, mert nekem elég egy napra, és az olcsóbb.
Jajj, bocs, hogy szólni mertem... attól, hogy megcsinálják 5 perc alatt ugyanannyiba kerül(2000 ft), húúú.
A kérdező hozzászólása: jó köszi, eddig nem sokat segítettél, talán valaki tudna válaszolni? mert sûrgõs. Elõre is köszönöm
Talán, ha normális hangnemben írsz, írtam volna, utca, házszámot is eleve. na mind1...amúgy ott a google.

Budapesten hol csinálják a legolcsóbban az esti fogszabályzót? SÜRGÕS!

Budapesten hol csinálják a legolcsóbban az esti fogszabályzót?(15 ezerig!!!)

Legjobb válasz: Nekünk ki sem kellet fizetni, csak lenyúltuk, mert az állandó valami 200EFt vol és arra támogasással csak valami 40E-t kellet fizetni, de nem adtak számlát, így lenyúltuk a végén az éjjelit, és õk sem tudtak semmit sem tenni, különben mi is feljelenthetük volna az apehnél.

Nekünk ki sem kellet fizetni, csak lenyúltuk, mert az állandó valami 200EFt vol és arra támogasással csak valami 40E-t kellet fizetni, de nem adtak számlát, így lenyúltuk a végén az éjjelit, és õk sem tudtak semmit sem tenni, különben mi is feljelenthetük volna az apehnél.

Békéscsabai kismamák! Békéscsabán, hol csinálják a 4D-s ultrahangot, meddig tart, és mennyibe kerül? Köszönöm aki segít.17hkm

Legjobb válasz: Én szeptemberben voltam nála (Dr. Róna) 12 000 Ft volt a vizsgálat, amiben volt 2 db kép és egy dvd. Nagyon készséges a doktor úr, kb. 30 perc volt összesen.

Én szeptemberben voltam nála (Dr. Róna) 12 000 Ft volt a vizsgálat, amiben volt 2 db kép és egy dvd. Nagyon készséges a doktor úr, kb. 30 perc volt összesen.
A legmegbízhatóbb szerintem dr. Róna. Itt találsz róla kicsivel többet. http://www.4dultrahang.info/4dultrahang_rendelok/ginorona_be.. Az árát nem tudom, én 4 éve voltam nála. Nagyon korrekt volt, tapasztalt szakértõje ennek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Pontosan úgy van, ahogy a második válaszadó leírja.

Cegléden hol csinálják a 12 hetes kötelező uh-t?

Legjobb válasz: A kórházban az új épületben,de a portánál megmondják.

A kórházban az új épületben, de a portánál megmondják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Hogy kell msn-t csinálni? Ha le van töltve a program, hol csináljak a barátnőmnek e-mail címet? Stb.

Legjobb válasz: itt a link, kitöltöd, aztán már jó is!! https://accountservices.passport.net/reg.srf?roid=2&ru=https..

itt a link, kitöltöd, aztán már jó is!! https://accountservices.passport.net/reg.srf?roid=2&ru=https..
A kérdező hozzászólása: kösziiiííí :D

Budapesten hol csinálják a csipőszűrést?

Legjobb válasz: Kb. ezer helyen. :-) a gyermekorvos elõször megforgatja, õ csinálja az elsõt. Utána a helyileg illetékes rendelõbe küld, mi pl. a Heim Pálhoz tartozunk. De mivel gyorsan meg kellett csinálni, így egy magánhoz mentünk a kerületben. Nincs kimondottan egy hely Bp.-en, ahová odahívják az összes babát.

Kb. ezer helyen. :-) a gyermekorvos elõször megforgatja, õ csinálja az elsõt. Utána a helyileg illetékes rendelõbe küld, mi pl. a Heim Pálhoz tartozunk. De mivel gyorsan meg kellett csinálni, így egy magánhoz mentünk a kerületben. Nincs kimondottan egy hely Bp.-en, ahová odahívják az összes babát.
sztk, ortopédia, kórházak, a budaiban pl. a koponya uh-kor nézik a csípõt is uh-al
Mi a Kispesti sztkban voltunk.
Mi a Heim Pálban voltunk, de a gyerekorvos ad majd beutalót, elmondja, hogy hova kell mennetek.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert 4 évvel ezelõtt a Budai egészség centrumba kellett mennünk, és utána hallottam, hogy már nem oda.Rákérdeztem a dokinál, most az Örs vezér térre kell majd mennünk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!