Találatok a következő kifejezésre: Hol csinálják a (163 db)

Hódmezõvásárhelyen hol csinálják a legjobb pizzát?

A Don Pedro-t ne ajánljátok, mert többször is rossz élményben volt részem. Köszönöm.

Legjobb válasz: SEHOL.SZEGEDRE MENJ ÁT.

SEHOL.SZEGEDRE MENJ ÁT.
Hordó van még, vagy csak kiszállítással a PizzaMánia vagy a Pepperoni Pizzéria, de a Bandulában nem jó.

Hazánkban hol csinálják a legjobb portréfotókat?

Fotóst vagy fotóstúdiót keresek és ha már megyek akkor profikhoz szeretnék menni.


Hol csinálják a legolcsóbb diplomakötést legfeljebb másnapra?

Legjobb válasz: Jó lett volna, ha legalább egy várost írsz, mert az ugye nem mind1...mert tudok olyan helyet, ahol megcsinálják neked 5 perc alatt is.

Jó lett volna, ha legalább egy várost írsz, mert az ugye nem mind1...mert tudok olyan helyet, ahol megcsinálják neked 5 perc alatt is.
A kérdező hozzászólása: Budapest
A kérdező hozzászólása: És nem öt perc alatt kel, mert nekem elég egy napra, és az olcsóbb.
Jajj, bocs, hogy szólni mertem... attól, hogy megcsinálják 5 perc alatt ugyanannyiba kerül(2000 ft), húúú.
A kérdező hozzászólása: jó köszi, eddig nem sokat segítettél, talán valaki tudna válaszolni? mert sûrgõs. Elõre is köszönöm
Talán, ha normális hangnemben írsz, írtam volna, utca, házszámot is eleve. na mind1...amúgy ott a google.

Budapesten hol csinálják a legolcsóbban az esti fogszabályzót? SÜRGÕS!

Budapesten hol csinálják a legolcsóbban az esti fogszabályzót?(15 ezerig!!!)

Legjobb válasz: Nekünk ki sem kellet fizetni, csak lenyúltuk, mert az állandó valami 200EFt vol és arra támogasással csak valami 40E-t kellet fizetni, de nem adtak számlát, így lenyúltuk a végén az éjjelit, és õk sem tudtak semmit sem tenni, különben mi is feljelenthetük volna az apehnél.

Nekünk ki sem kellet fizetni, csak lenyúltuk, mert az állandó valami 200EFt vol és arra támogasással csak valami 40E-t kellet fizetni, de nem adtak számlát, így lenyúltuk a végén az éjjelit, és õk sem tudtak semmit sem tenni, különben mi is feljelenthetük volna az apehnél.

Békéscsabai kismamák! Békéscsabán, hol csinálják a 4D-s ultrahangot, meddig tart, és mennyibe kerül? Köszönöm aki segít.17hkm

Legjobb válasz: Én szeptemberben voltam nála (Dr. Róna) 12 000 Ft volt a vizsgálat, amiben volt 2 db kép és egy dvd. Nagyon készséges a doktor úr, kb. 30 perc volt összesen.

Én szeptemberben voltam nála (Dr. Róna) 12 000 Ft volt a vizsgálat, amiben volt 2 db kép és egy dvd. Nagyon készséges a doktor úr, kb. 30 perc volt összesen.
A legmegbízhatóbb szerintem dr. Róna. Itt találsz róla kicsivel többet. http://www.4dultrahang.info/4dultrahang_rendelok/ginorona_be.. Az árát nem tudom, én 4 éve voltam nála. Nagyon korrekt volt, tapasztalt szakértõje ennek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Pontosan úgy van, ahogy a második válaszadó leírja.

Cegléden hol csinálják a 12 hetes kötelező uh-t?

Legjobb válasz: A kórházban az új épületben,de a portánál megmondják.

A kórházban az új épületben, de a portánál megmondják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Hogy kell msn-t csinálni? Ha le van töltve a program, hol csináljak a barátnőmnek e-mail címet? Stb.

Legjobb válasz: itt a link, kitöltöd, aztán már jó is!! https://accountservices.passport.net/reg.srf?roid=2&ru=https..

itt a link, kitöltöd, aztán már jó is!! https://accountservices.passport.net/reg.srf?roid=2&ru=https..
A kérdező hozzászólása: kösziiiííí :D

Budapesten hol csinálják a csipőszűrést?

Legjobb válasz: Kb. ezer helyen. :-) a gyermekorvos elõször megforgatja, õ csinálja az elsõt. Utána a helyileg illetékes rendelõbe küld, mi pl. a Heim Pálhoz tartozunk. De mivel gyorsan meg kellett csinálni, így egy magánhoz mentünk a kerületben. Nincs kimondottan egy hely Bp.-en, ahová odahívják az összes babát.

Kb. ezer helyen. :-) a gyermekorvos elõször megforgatja, õ csinálja az elsõt. Utána a helyileg illetékes rendelõbe küld, mi pl. a Heim Pálhoz tartozunk. De mivel gyorsan meg kellett csinálni, így egy magánhoz mentünk a kerületben. Nincs kimondottan egy hely Bp.-en, ahová odahívják az összes babát.
sztk, ortopédia, kórházak, a budaiban pl. a koponya uh-kor nézik a csípõt is uh-al
Mi a Kispesti sztkban voltunk.
Mi a Heim Pálban voltunk, de a gyerekorvos ad majd beutalót, elmondja, hogy hova kell mennetek.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert 4 évvel ezelõtt a Budai egészség centrumba kellett mennünk, és utána hallottam, hogy már nem oda.Rákérdeztem a dokinál, most az Örs vezér térre kell majd mennünk

ÁEK-ban (volt MÁV) a szülőszobai részlegen hol csinálják a beöntést?

Már egyszer szültem ott, de akor nem kaptam beöntést, mert nem volt rá id?. Most újra ott fogok szülni, és jó lenne ha kaphatnék. Azt hol adják be? Utána el tudok menni wc-re é szuhanyozni úgy hoyg ne találkozzak idegenekkel, más apukákkal stb? Párom tud jönni segíteni vagy ott a szülészn?/n?vér segít? Vagy magamnak kell rendbetenni magamat?

Legjobb válasz: Egy kis helyiségben fogsz beöntést kapni a szülésznõtõl, utána egyedül fog hagyni , a helyiségbõl nyílik a wc és zuhanyzó úgyhogy senkivel nem kell találkoznod, amíg rendbeteszed magad. Utána mehetsz vissza a szülõszobába. Párodat nem fogják hívni de semmi értelme nem is lenne. Nálam így történt a MÁV-ban fél éve.

Egy kis helyiségben fogsz beöntést kapni a szülésznõtõl, utána egyedül fog hagyni , a helyiségbõl nyílik a wc és zuhanyzó úgyhogy senkivel nem kell találkoznod, amíg rendbeteszed magad. Utána mehetsz vissza a szülõszobába. Párodat nem fogják hívni de semmi értelme nem is lenne. Nálam így történt a MÁV-ban fél éve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nem fogják hívni, ezt hogy érted? /Nem kell hívni jön magától :-))) / Úgy értem, amikor 3 éve szülni mentünk akkor bejött velem oda ahol a ctg-t csinálták, meg ahol megvizsgáltak hogy hogy állok a tágulással, aztán pedig átballagtunk a szülõszobába (1-es).
Ahogy az elsõ válaszoló is írta, a szülésznõ egy a mellékhelység melletti kis helyiségben adja a beöntést, után egyedül hagy, és ott tudsz wc-re menni, lezuhanyozni. Engem párom addig a szülõszobában várt, és kitöltötték a papírokat az adataimmal.
Elsõ vagyok. Nálunk a párom a szülõszobában várt, a szülésznõ mondta neki hogy mindjárt jövök vissza csak van egy kis "dolgunk", beöntés-borotválás stb. De nem is szerettem volna ha oda bejön, a szülésnél természetesen végig velem volt. A ctg-nél persze ott volt, és amikor utána megnézték a méhszájamat, de utána bekísértek minket a szülõszobába és onnét hívott el a szülésznõ engem, de a páromat már nem.
Tavaly nyáron szültem, és nem engedték be a páromat, de nem is akartam volna. Ahogy a többiek írták, külön szobába beöntés, utána ott van külön a wc+zuhanyzó. Ha sokáig vagy benn, akkor a szülésznõ benéz, hogy minden rendben van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!