Találatok a következő kifejezésre: Hol a a pasinak, ha (30 db)

kocsiban :)
verjetek sátrat és ott ...
margit sziget =)
kihalt parkba mennyetek vagy valami pusztáraXD
sátor, természet, egy haver lakása, aki elment bulizni, stb :F
erdõben... a parkban este a sötétben :-)
hotelben
1-2 órára is lehet bérelni szobákat, kimondottan erre a célra. Ha pestiek vagytok, ez mûködik. Ha vidék, akkor a természet lágy ölén, ahol nem lát senki. Egyébként ezt Pesten is el lehet játszani... :)
bárhol.mi feltudunk menni egymáshoz mégis bárhol csináljuk ha elkap a hév. :D lépcsõhûz strand park mozi stb. :D ez sztem nem probléma ha nagyon akarjátok.
lift, pince, kocsi, tetõ, suli wc, pláza wc, erdõ. have fun.

Hol szeretik a pasik ha simogatjak oket meg puszigatjak? Mondjuk peniszen kivul. Es hogy izgassam fel a parom?

Legjobb válasz: leginkább a mellkasukat simogasd én például ezt szeretem de a nyakam hátsó részét se vetem meg ha kényeztetik:P de ez is mint sokminden más embere váltogatja! most nemrég haverom mesélte h 1 masszázson vett részt ahol a masszõrnõ a combja belsõ részét masszírozta és megremegett tõle... próbáld ki te is ezt a módszert sztem megéri!:)

leginkább a mellkasukat simogasd én például ezt szeretem de a nyakam hátsó részét se vetem meg ha kényeztetik:P de ez is mint sokminden más embere váltogatja! most nemrég haverom mesélte h 1 masszázson vett részt ahol a masszõrnõ a combja belsõ részét masszírozta és megremegett tõle... próbáld ki te is ezt a módszert sztem megéri!:)
nekem a nyakam a kedvencem, és ha a lány a hátamat karmolássza a körmével :)
Próbálgasd a dolgot és figyeld a reakciókat! Ez teljesen egyén függö. De szerintem akárhol puszilgatod fel fogja izgatni, hiszen pasiból van! :D Legalábbis nálam ez a helyzet...nekem mindegy, csak puszilgasson :D
Idõnként máshol - hiszen a változatoságot szereti. És ha már izgatni akarod, nyugodtan hozzányomhatod a melled, finoman...
Szerintem ha oda kerül a sor, kb. teljesen mindegy, legalábbis nekem még sose panaszkodott a barátom, akárhol is simogattam ;) a legtöbb pasinak már a látvány is elég, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod :)
Szívogasd a talpát vagy a hónalját, biztosan nagy meglepetés éri.
Már van egy hasonló kérdés...
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hasonlo de nem pont ugyan ez!:) ) es ha nem tudod a valaszt akkor ne irjal!!!

Lányok! Nálatok hol van a határ, ha egy pasi hizeleg, udvarol?

Mikor gondoljátok már azt, hogy kezd nagyon nyomulni és mi az, ami még belefér? Pl. ha összedicsérnek minden veletek kapcsolatos dolgot vagy titeket az már sok?

Legjobb válasz: Én azt is utálom, ha valaki hozzám vágja, hogy csinos vagyok. Nem akarok csinos lenni és tetszeni másoknak, csak magamnak. Nem szeretem. Inkább a humorával káprásztasson el, mint a "nyáladzással".

Én azt is utálom, ha valaki hozzám vágja, hogy csinos vagyok. Nem akarok csinos lenni és tetszeni másoknak, csak magamnak. Nem szeretem. Inkább a humorával káprásztasson el, mint a "nyáladzással".
A kérdező hozzászólása: csak 1 válasz lesz?
kettõ :)

Miért tagadja le a pasi ha megkérdezem hogy miért nézett pornőt? Miért mondja azt hogy ááá, ő hol, nem ő nézte, nem ő volt!

Azt vettem észre rajta, hogy ha kevés köztünk a szex,pl havi 2-3 alaklom akkor NEM nézi.

Legjobb válasz: A kérdés inkább, hogy miért vagy ezen felháborodva. :) Lehet csak praktikákat les el belõlük, amivel feldobhatja az amúgy elég rapszodikus szexuális életeteket.

A kérdés inkább, hogy miért vagy ezen felháborodva. :) Lehet csak praktikákat les el belõlük, amivel feldobhatja az amúgy elég rapszodikus szexuális életeteket.

Pasik, hol szeretitek (a legjobban) ha a barátnőtök simogat titeket csókolózás közben?

Legjobb válasz: A nappaliban :).Amúgy a seggem vagy a mellem ha fekszünk - az olyan férfias

A nappaliban :) .Amúgy a seggem vagy a mellem ha fekszünk - az olyan férfias
a nyakamon... :$ ha ott csókolgat akkor is beindulok ha épp meghaltam egy mésfél órás szeretkezés után... :)
Hát az én testem elég érzéketlen, csak az ötödik végtagom szereti a cirógatást, simogatást, a többi érdektelen. Na jó talán kicsit az alkarom, vagy a mellkasom...
én is iszonyaosan és akármien helyzetben begerjedek, ha nyakamat/tarkómat simogtja csókolgatja
A kérdező hozzászólása: bocsi ha nem volt teljesen egyértelmû a kérdés :D nem helységileg gondoltam... köszi h válaszoltál:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :D

A pasinak mennyire esik jól, ha a nyakát csókolom? V hol szeretik a pasik? (a nemi szervükön kívül. :D)

Legjobb válasz: hát az én pasim pl nem nagyon szereti ha a nyakán csókolgatom, az neki csikis lehet v nemtom, de mindig nevetnie kell meg olyan furás neki, és mondja h ne csináljam..:/ pedig nekem olyan jok a nyakcsokok, nem értem neki miért nem:/ na mindegy amugy szerintem az ilyet vagy ki kell tapasztalnod, vagy ha már vagytok olyan viszonyban akkor simán rákérdezhetsz, hogy hol szeretné..de van egy tippem..:DD nekem ugy tünik, hogy a pasik nem annyira szeretik az ilyen csókolgatást mindenfelé, mint a nõk.

hát az én pasim pl nem nagyon szereti ha a nyakán csókolgatom, az neki csikis lehet v nemtom, de mindig nevetnie kell meg olyan furás neki, és mondja h ne csináljam..:/ pedig nekem olyan jok a nyakcsokok, nem értem neki miért nem:/ na mindegy amugy szerintem az ilyet vagy ki kell tapasztalnod, vagy ha már vagytok olyan viszonyban akkor simán rákérdezhetsz, hogy hol szeretné..de van egy tippem..:DD nekem ugy tünik, hogy a pasik nem annyira szeretik az ilyen csókolgatást mindenfelé, mint a nõk.
Hát általánosítani ebben a kérdésben sem lehet, de a legtöbb pasinak elég erogén zóna a nyak...ha ezt csókolod az majdnem biztos siker a folytatáshoz:Daz én pasim pl imádja ha a nyakát és a fülét csókolgatom az elõzõ barátom pedig majd meghalt ha a tarkóját simogattam:) emellett szokták szeretni a mellkasukat vagy a hasukat persze ha nagyon csikis az nem olyan jó:) de minden pasinál ki kell tapasztalni h mit szeret:)
Hát nekem jól esne az biztos. :) Bár még sajnos nem volt szerencsém megtapasztalni...
A pasim szereti a nyakcsókot.
Mindenki más, mi nem ismerjük a barátodat, ezeket a dolgokat neked kell kitapasztalnod.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat:) am meg nem azt kérdeztem, h az én pasim mit szeret...
Én imádom, ha a barátnõm a nyakamon csókolgat. Ezen kívül a tarkóm, a hátam, hasam, azoktól nagyon beindulok. :) 18/F

Hol lehet olyan pasit találni akinek nem az számít h hogy nézek ki? ! Komolyan minden pasinak csak a cicababák tetszenek? ! Miért szeretitek ha egy halom smink van a csajotokon? !

Legjobb válasz: Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.

Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.
Azért van halom smink és parfüm a lányokon mert büdösek és rondák.
ezt a honnan veszed h így van?
Én meg azt nem értem miért feltételezik ha egy nõ kicsit sminkeli magát és nõiesen öltözködik miért nézik egybõl egy ócska ostoba ribancnak. Mondom úgy, hogy ritkán sminkelem magam, nincs hozzá türelmem és szeretek sokáig aludni. :) Meg kell ismerni az embereket egyénenként és hagyni a fenébe az általánosításokat. 21/N
Ilyen férfit a vakok és gyengén látók intézetében találsz.
Pontosan elõzõ elõtti valaszolo. Hogy valaki igényes nem egyenlõ a cicababaval!! -.- itt az ido te is kezdj valamit magaddal!! Mindenkibol mil lehet hozni a legtobbet!!!
A kérdező hozzászólása: #11 hát nem hiszem h csak ezt hisszük. De sajnálom akkor h nem ismerlek. .
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam h cicababaság alatt azt értem h valaki nõiesen öltözik és néha kicsit sminkel..
20-as te h*lye vagy az biztos
Ha ronda is vagy , meg a hozzallasod is ilyen, akkor ne nagyon csodalkozz ha nem talalsz pasit..:D
A férfiak a szemükkel, a õk a fülükkel lesznek szerelmesek. Sajnos ez evolúciós berögzõdés; a szép nõk valószínûleg nõiesek és termékenyek. A pasiknak meg az a dolga, hogy továbbörökítsék a génjeiket, tehát nyilván olyat KELL választaniuk párként, aki alkalmas rá. Viszont szerencsére a szépség terén megoszlik a pasik ízlése, így elõbb-utóbb jó eséllyel mindenki párra talál.
Írj rám kérdezõ, garantáltan nem bánod meg :D.
28-as te lúzer p*cs!
A kérdező hozzászólása: #29 egyet értek
Akkor ne kérdezd hol lehet ilyet találni!Ha luzer p.cs vagyok!Nekem a belso a fontos, de inkább hagyjuk.
mert hogy nézel ki?
Itt vagyok!!!!!!
Így van. Am nem értek egyet ezzel a cicababás résszel ...de te most kb a normal csajokat maris a halom sminkessel hozod osszefuzesbe.....a ketto nem egyuttjar
Ez butaság.. Azért fontos hogy nézzen ki valahogy, de nekem nem kéne egy "pláza cica" 17f
Megint egy általánosítás.
A kérdező hozzászólása: #1 tapasztalatból veszem.
A kérdező hozzászólása: #4 bocsánat akkor tisztelet annak az 1%-nak
Meg kell találnod a hozzád valót! http://usite.hu/x/1097
Mindig ilyen kérdés van.Lehet valaki cicababa, ha belül üres.Kisugárzás fontosabb, hogy mosolyogj, legyél jókedvû, ezt a pasik is egybõl észreveszik:)
Engem már nem érdekelne hogy néz ki csak találjak 1 normális csajt :D
Ki mondta, hogy szeretjük? Csak ti csajok hiszitek ezt. Valószínû még nem futottál össze velem, mert akkor nem született volna meg ez az idióta kérdés sem.
na mutatsd hogy nézel ki?..
Ez baromira nem így van, de azért minden fiúnak van egy szint, hogy mennyire legyen szép a csaj.Attól függ hogy nézel ki?
Miert sír mindenki azon hogy külsõ igy meg úgy! Arra fogják ezek az emberek hogy milyen felszínesek az emberek....nem errõl van szó.jó az is van de különben a legbénábbul kinézõ emberbõl is ki lehet hozni s legtöbbet!! Annyi a lényeg hogy ápolt és igényes legyél a többi részlretkérdés. A belsõ fontos. Tudjuk.meg a külsõ.miert? Mert a szerelem = TESTI és LELKi vonzalom. Oersze van hogy nem tetszik meg elsore hanem beleszeretsz es akkor õ lesz számodra a legszebb....(de a külsõ ami megfog a belsõ ami megtart ;) )
Azért látod így kérdezõ, mert te csak a srácok kb. 20%-át veszed észre, akik olyanok. Számodra õk a "minden pasi", pedig valójában csak az ötödrészük olyan.
attól h cicababa valaki, még nem azt jelenti h szép vagy szexi vagy igényes, attol lesz valaki összességében cicababa, hogy mûnek néz ki, a külsõre megy, szolibarnam ondjuk, meg vasalt hajú, esetleg egy kiló festék, meg szexi ruha, nagy karmok, magassarkú ridikül, de lehet egy nem plázacica is bombázó kisk osztümben, blúzban, vagy sportos ruhában, nagy mellek nélkül, van kainek a rövid haj jól áll, mert olyan szép kis arca van, meg smink nélkül is gyönyörûek a szemei, sõt akkor szép igazán, és jó a tartása, meg tök jó alakja van husisan is, vagy vékonyan is meg akkoris ha fehér a bõre, elvégre nem romák vagy négerek vagyunk volt kai szexibb meg szebb volt hosszú naciban lapos talpuban meg hosszú karcsúsított szövetkabátban alig sminkben, mint az aki miniben volt, tûsarokkal, meg kivágott felsõben, hosszú hajjal, mûszempillákkal van aki inkább nevetségesen néz ki közülük van aki rocker, de olyan rocker vagy goth csaj, hogy pl van piercingje, meg eg két tettoja, és bakancsba jár, vagy egy csaj mondjuk tornacipõben és hozzá felvesz egy farmerszoknyát, néha olyan jol tudnakk inézni :)

Az elõnytelen külsejû pasik/fiúk hol ismerkedjenek, meg kikkel, ha az elõnytelen külsejû csajok is a jó pasik után csurgatják a nyálukat?

Legjobb válasz: Van benne igazság. A nõk csak kihasználnak. Ha ronda vagy levegõnek néznek. Még a munkahelyen is így van. Nekem nõ a fõnököm(sajnos). Azelõtt pasi volt a fõnök és nem volt semmi gond. Amióta nõ van folyamatosan cseszeget. Semmi nem jó neki. Rám van szállva. Pokollá teszi az életem. Az érdekes csak az, hogy a jóképû kollégám akár fél órát is késhet az se baj. Annak mindent lehet. Bármekkorát is hibázik mindig kedvesen beszél vele. Velem meg ordibál. Ez van. A nõ nem azt nézi hogy dolgozol, hanem azt hogy néz ki aki dolgozik. Õk szimpátiának mondják. Szerintem meg csak szimplán a szépségtõl függ! Szépnek lenni jó, de még átlagosnak is. Ha ronda vagy, csak azt veszed észre, hogy eljár feletted az idõ. Egyre öregebb vagy, és nem tudsz egyrõl a kettõre jutni. Nincs gyerek, se család, barátod is max 1 van. Magányosan megkeseredve várod a halált. Ez ellen semmit se tehetsz! Ha ronda arcod van ez lessz a sorsod! A többiek okoskodását, hogy minden az önbizalmon múlik. Meg hogy ronda ember nem létezik. Hagyd figyelmen kívül, mert mind baromság. Olyanok írták, akik a büdös életben nem voltak kirekesztve. Akiket sosem gúnyoltak. Õk ezt sosem lesznek képesek megérteni.

Van benne igazság. A nõk csak kihasználnak. Ha ronda vagy levegõnek néznek. Még a munkahelyen is így van. Nekem nõ a fõnököm(sajnos). Azelõtt pasi volt a fõnök és nem volt semmi gond. Amióta nõ van folyamatosan cseszeget. Semmi nem jó neki. Rám van szállva. Pokollá teszi az életem. Az érdekes csak az, hogy a jóképû kollégám akár fél órát is késhet az se baj. Annak mindent lehet. Bármekkorát is hibázik mindig kedvesen beszél vele. Velem meg ordibál. Ez van. A nõ nem azt nézi hogy dolgozol, hanem azt hogy néz ki aki dolgozik. Õk szimpátiának mondják. Szerintem meg csak szimplán a szépségtõl függ! Szépnek lenni jó, de még átlagosnak is. Ha ronda vagy, csak azt veszed észre, hogy eljár feletted az idõ. Egyre öregebb vagy, és nem tudsz egyrõl a kettõre jutni. Nincs gyerek, se család, barátod is max 1 van. Magányosan megkeseredve várod a halált. Ez ellen semmit se tehetsz! Ha ronda arcod van ez lessz a sorsod! A többiek okoskodását, hogy minden az önbizalmon múlik. Meg hogy ronda ember nem létezik. Hagyd figyelmen kívül, mert mind baromság. Olyanok írták, akik a büdös életben nem voltak kirekesztve. Akiket sosem gúnyoltak. Õk ezt sosem lesznek képesek megérteni.
Sehol, aki elõnytelen külsejû, az törõdjön a munkával, hogy mire 30 lesz, és a lányok gyereket akarnak úgy 26-27 évesen, akkorra már legyen annyi pénze, hogy -életében elõször- észrevegyék. Ugyanis aki külsõre nem vonzó, az csak arra jó a lányoknak, hogy érzelmileg vagy anyagi kihasználhassák. Ha nem vagy vonzó, max akkor lesz jó csajod, ha sok pénzed van, és ráköltöd, ha ehhez nincs gyomrod, vagy nincs pénzed, akkor nem. Ha egy jó csajnak lent van az önbizalma, szívesen fogadja az udvarlásod, hogy feljebb tornássza az önbizalmát, és végül összejöjjön egy vonzó sráccal. Mivel az ösztön mindenkiben benne van, aki nem vonzó, még ma kezdjen el gyúrni, mert gázos fej mellett is nagy elõny a vastag kar, jó mellizmok, széles hát, és ezt mindenki elérheti. Különben lelki szemetesláda, sofõr, szívességteljesítõ szolgálat leszel, mert nem vagy férfi a szemükben. Ráadásul aznap, amikor már nem kellesz, mert már van önbizalom, pasi, stb. azonnal elvágják a szálat, és Neked még jobban fog fájni minden. Ja, és mindig valami hazugsággal ráznak le, sose gondolkozz ezért azon, amit mondanak, mert nem igaz. Velem 90%-ban ez történt, és már az életem felén járok. Dolgozok, gyúrok, prostizok, és soha nem fogom egyik nõ gyerekvállalását sem szponzorálni, mert nem felejtem el nekik, hogy sosem álltak mellettem, ha egyedül voltam, vagy bajban voltam. Nem vagyok együttmûködõ velük, mert a fiatal éveimet tönkretették.
Ma valami guinness rekord kísérletet csináltok, vagy mi a franc? Alig 1, 5 órája vagyok fent, de ez már az 5. ilyen kérdés.
kérdésed vége nem igaz mert én nem egy olyan lánnyal találkoztam már aki nem a külsõre hajt hanem a belsõ értékekre(ez az ami mindenkiben van még akkor is ha te nem veszed észre magadban). És ha magad nem tartod szépnek akkor hogy várnád el hogy mások is szépnek tartsanak. És a végére annyi hogy engem általános 7-8 ban állandóan meg aláztak a lányok de mára már kinõttem mert olyan csajokkal nem is kezdek akik tudom hogy elküldenének vagy le ráznának. 20/f
A ne úgy áljatok a csajokhoz hogy rá néztek és azt mondjátok hogy ''úgy se fog össze jönni'' meg ''biztos elhajt'' mert akkor tuti hogy el fog hajtani, meg külömben is ha elhajt akkor mi van? Van még elég szingli csaj az országban, nem muszály elsõre össze jönnie egy kapcsolatnak. Ez az egész csajozás a kitartásról és a pozitív hozzá állásról szól mert egy csaj se akar pszihológust játszani egy pasi mellett hanem nõnek akarja érezni magát.
"Jobban elfogadni az elsõ ránézésre kevésbé szép lányokat, és kikisérletezni, kialakulhat-e vonzalom csupán a rendszeres közös programtól, nem randizni, csak akármit csinálni" A kevésbé szép lányok is a jó pasik után futnak, ahogyan az a kérdésben is meg van fogalmazva, no meg én is egyetértek vele... Szóval sajna nincs esélyünk az átlag csajoknál sem!...
OwMyBalls Így már értem mire mondtad, hogy a kor is számít. :) Õszintén még eddig bele se gondoltam errõl az oldaláról a dolognak. Tetszik az is ahogy helyén kezeled a dolgot, de mégis tisztában vagy mindennel és így még tanácsot is tudsz adni azoknak akik hasonló életszituációba kerültek. Ez most amolyan ébresztõen hatott rám. Egész biztos, mert ezt már magamnak is megfogadtam amúgy, de most csak megerõsödött bennem, hogy nagyon kemény kitartás kell és remélhetõleg csak találunk valakit. A szex pénzért dolgot, még bevallom nem próbáltam, de hát átmeneti megoldásként lehet, hogy az is eljön nemsokára, mert ugye csak férfiak vagyunk mi is és vannak szükségletek. Aki meg lenézi ezt, az úgyse érti és nem is akarja megérteni a helyzetünk, így azzal nem is kell foglalkozni. # 41 Tény...de látod pl korral ahogy haladsz elõre ez majd változik ahogy írta OwMyBalls. aku19 Igazad van kitartás ez a legfontosabb talán az egészbõl! Mert kudarc sajnos az már borítékolható, hogy sokkal több lesz mint siker. Pont ezért szerintem most a kitartás a legfontosabb, meg nekem pl az is, hogy ne pörögjek ezen egész álló nap, minden helyzetbe. Mert nagyon könnyen egy görcs helyzetté válik és már mindenhol, mindenbe csak ezt látod egy idõ után, ami totál ki tud készíteni lelkileg.
Szerintem szépen leírtad a helyzetedet, ami valóban érdekes, hogy eltûntek a topicból a nõk vagy azok, akik kezdetben támadták magát a kérdést. Biztos unalmas is a téma számukra, mivel õk nem tapasztalják a problémát (vagyis számukra nem okoz gondot), és egyszerûen nem értik meg, nem éreznek együtt. A korodnak van jelentõsége, az életkorral a nõk szemléltet váltanak, és családot szeretnének, és a jóképû-izmost megbízhatóan dolgozó, befolyásolható, irányítható személyre cserélik. Csak nekünk nincs kedvünk családot alapítani, mert nem tudtuk kiélni magunkat. Nyilván a nõk meg igen, mert nekik nem ekkora meló egy kalandot (akár szex, akár flört) összeszedni. Olvastam múltkor egy blogon ilyet, hogy egy 30 elõtt álló csaj, akinek még nem volt komoly kapcsolata (!) befogott valakit családapának, aki meg ugye nem tudta még kiélni magát, persze a csaj panaszkodott (feminizmus = nõ hibás nem lehet). A korod jelentõsége ott jön be, hogy lassan be akarnak majd fogni ilyen célra, és akár igent, akár nemet mondasz, tudnod kell, mit csinálsz! Az ilyen kimaradt lehetõségekkel megállapodni szerintem veszélyes, hûtlenség, balhé, válás, szétesett család is lehet belõle. A másik jelentõsége az életkornak ott van, hogy ha ebben az állapotban élsz sokat, megkeseredhetsz, más rutinjaid alakulnak ki (én pl. teljesen rászoktam a prostikra), ezekrõl nehéz leszokni. Nem szocializálódsz a párkapcsolatban élésre, és nehezebb lesz emiatt az életed, amikor majd összejön. Valahogy ki kell ezért törnie ebbõl mindenkinek. Talán az internetes társkeresést nem csinálnám. Ott szerintem még arrogánsabbak és lekezelõbbek, mivel nem vagy ott személyesen. Érdekes hozzállás, hogy a magassarkú viselése miatt nem kellesz. De olvass bele egy online nõi magazinba, hogy milyen pasit válasszunk, és a pasi megjelenése, öltözködése lesz a szempont. Méga ha én lennék az izmos-jóképû, akkor se tudnám elképzelni, hogy egy öv vagy napszemüveg (kiegészítõ) szerepét töltsem be. Szerintem ki kell törni ebbõl valahogy. 1. Közösséget találni, ahol jó a nemek aránya 2. Jobban elfogadni az elsõ ránézésre kevésbé szép lányokat, és kikisérletezni, kialakulhat-e vonzalom csupán a rendszeres közös programtól, nem randizni, csak akármit csinálni 3. Gyúrni, öltözködni 4. Elfogadni, hogy a mi utunk más, és az olyan dolgokat, amiket az átlag, vagy a jóképûek megvetnek (pl. szex pénzért), megengedni magunknak.
OwMyBalls 27 vagyok, de teljesen mindegy ebbõl a szempontból szerintem ez nem korosztály függõ. Úgysem számít semmit végül is, ki mit gondol mert a végén mindig oda jutunk, hogy aki megoszt vagy elmond valamit abban van a hiba. Nem a többiekben. De azért leírom. Nincs ezzel gond próbálkozom én amikor lehet, bár tény volt egy idõszakom nekem is kb 1, 5év amikor semmit nem tettem csajozás terén mert úgy elvoltam már keseredve, de ezen már túl vagyok, jelenleg olyan vagyok mint egy idióta aki újra és újra próbálkozik amikor lehetõsége nyílik és reménykedik egy pozitív válaszba, holott az sose lesz már kezdem belátni :D (ezért is használtam az idióta szót magamra mert azok teszik ezt). Szóval, sajnos rengeteg szabadidõm van :) mivel nincs kivel töltsem, szóval sportolok rendszeresen, otthon is és eljárok egy társasággal(fõleg munkatársak) focizni heti 2x. Nem mondom, hogy egy izmos valaki vagyok, mert nem gyúrni járok ez tény, de az "alap" izom ami egy normális átlag férfinak van az nekem is megvan. Sokat olvasok, moziba járok, néha csak úgy elmegyek sétálni egy parkba, plázába, bevásárolni, ha ismerõsök hívnak valahova elmegyek velük stb..stb.. sorolhatnám, tehát nem ülök a seggemen és várom a csodát a négy fal közt. Pár hónapja több társkeresõ oldalon is próbálkozom, errõl külön regényt tudnék írni, de inkább ne menjünk bele. :D Mielõtt valaki jön azzal, hogy akkor mi a baj és nem érti miért nincs senkim, vannak külsõ hibáim ezzel tisztába vagyok, ami nõi szemmel nem éppen elõnyös csajozásnál. Egyik például férfi létemre alacsonynak számítok(166cm), lehet mondani bármit, de iszonyat sokszor megkaptam csajoktól, hogy márpedig õ magassarkút akar hordani és akkor milyen hülyén néznénk már ki egymás mellett. Legyen magasabb a férfi mint a nõ ez is egy ilyen társadalmi elvárás ami bele lett táplálva a nõkbe. Ez is az én hibám, hogy nem nõttem magasabbra vagy hogy társadalmilag ez lett elfogadott? Nem hinném... Mint mondtam elõzõ hozzászólásaimba még mindig az átlag kategóriába tartozom így is, ezzel is tisztába vagyok, csak ettõl még hátránnyal indulok és ezen okok miatt itt vagyok egyedül talán már örökre, nem tudom. És ez most nem a sírás vagy sajnáltatás helye, csak elmondom mert sokan nem bírják felfogni, mert nekik nem volt soha gondjuk csajt felszedni. Én már komolyan annak is örülnék, ha végre nem egyedül kellene elmennem egy mozitól kezdve mindenhova.Elég szar érzés na, és ezt csak az tudja aki átélt már hasonlót. Most megint sokat írtam totál feleslegesen :D tudom én, majd valaki jól beleköt vagy le trollkodja, hogy mert én vagyok a hibás akkor is.Mindegy, nem izgat. A # 37-nek: Oké, én értem mit akarsz, csak te vagy nem olvastad amiket eddig leírtunk, vagy csak szimplán azt mondod minden hiba kizárólag abból fakadhat aki nem tud egy helyzetet megoldani. Tudod külsõ tényezõk, és más emberek is léteznek rajtunk kívül akiket és amiket nem tudsz a befolyásod alá vetni, értsd nem tudsz mindent és mindenkit kontrollálni. Szokták mondani kettõn áll a vásár, és te hiába teszel meg bármit ha a másik felet nem érdekli amit te mondjuk úgy kínálsz(jelen esetbe ugye magad). Vagy ahogy írtam a magasságomat se tudom befolyásolni...
Szerintem két megoldás van, az egyik, hogy az ember nem külsõ alapján választ, de nem tudom, hogy a vonzalom befolyásolható-e. Egy lánynak sok olyan dolgot meg kell tenni, ami enélkül a belsõ késztetés nélkül bajosan megy kellõ gyakorisággal, kellõ hosszú idõn át. Tehát megtalálom a szépet a nem szép lányokban. A másik, hogy fejlesztem magam, edzek, futok, stb. megpróbálok vonzóbb lenni. Talán mindkettõ kell egyszerre, a világot megváltoztatni nem lehet. Az én bajom az, hogy túl sok évet töltöttem el ebben a folyamatos elutasítással járó állapotban. Már nem is ismerkedtem, nem csajoztam, csak sajnos, néha ritkán szerelmes tudtam lenni valakibe, aki nagyon megtetszett, természetesen vonzerõ és rutin nélkül ezekbõl jön az igazi fájdalom, mivel hiába tartasz valakit nagyra, attól még ez nem kölcsönös, õ azzal a szemmel néz Rád, amit én leírtam - nem vagy értékes.
Nézd OwMyBalls nem kérem azt hogy felejtsd el amit eddig tettek a lányok veled viszont azt javaslom hogy miután elutasítanak a csajok akkor kérdezt meg tõlük hogy mi a hibád ami miatt elutasítanak mert az elsõ lépése a fejlõdésednek a hibáid felismerése.
Fura, a környezetemben sok rendes, jófej (nem Tarzan-szerûen férfias, 2 méteres és szénné gyúrt) srácnak van szép, kedves barátnõje. A férfiak egy jelentõs része azért megoldja elõbb-utóbb, és némi keresgélés után talál megfelelõ párt magának, szóval biztos, hogy feltétlenül a nõkben és úgy általában a külvilágban van a hiba? (ne értsen félre senki, nekem se megy könnyen az ismerkedés, de nem másokat okolok emiatt, elég sok gátlást kell még leküzdenem) 25/F
Shramel, Te hány éves vagy? Nekem a legnagyobb bajom az, hogy késõn ismertem fel ezt az egészet, és nem tudtam emiatt korábban tenni ellene, és túl sok idõt töltöttem el ebben a helyzetben. A leggyakrabban az az érzésem van, hogy újra 14, 16 szeretnék lenni, és mindent máshogy csinálni.
OwMyBalls: Továbbra is egyetértek mindennel amit írsz, nagyon jól összefoglalod a dolgot és ezt most komolyan mondom! Csak ezzel az a baj nem jutunk elõrébb...max a gyûlölet halmozódik fel bennünk és még jobban elkeseredünk ami ki tudja hova vezet aztán....vagy totál magadba fordulsz. Egyik lehetõség sem éppen jó. Na most a kérdés fenn adott, de még egy normális választ se hallottam rá. A lányok meg nem is írnak :D mintha magukra ismertek volna az eddig általad leírtak alapján és inkább hallgatnak. aku19: Igazad van, ezt kell csinálni, nem is egyszer csináltam már. Ettõl még ugyanott leszünk ahol eddig, a tényen ez nem változtat. Magyarul ez semmire nem megoldás, még átmenetileg se érzed utána jobban magad, csak próbálod bebeszélni, hogy na jól megkapta a csaj, de közbe te lettél elküldve megint és míg õ akárkit felszed magának, te továbbra is egyedül maradsz. Na mindegy azt hiszem nekem ehhez a témához ez lesz az utolsó hozzászólásom, mert azt látom hiába vagyunk motiváltak, céltudatosak, kedvesek, figyelmesek és lehetõségünk szerint a legjobbat próbáljuk kihozni magunkból és az adott helyzetbõl, ha egy lány már mikor odalépsz azzal az arc kifejezéssel fogad, hogy mi a fenét akar ez tõlem? Meg hagyjon már békén.... És ezen a ponton õ már el is döntötte, hogy nem kellesz, mondhatsz te bármit neki, fejre is állhatsz, már leírt abban a pillanatban mikor elindultál felé. A kapcsolatok kiépítéséhez idõre van szükség, ha még 2 percet se adnak(ami szinte semmire nem elég de legalább valami lenne) akkor ezek után, hogyan tovább ? Sehogy. Biztos jönnek majd a trollok, okoskodók, és általánosítók de mivel rengeteg hasonló témát látok itt fenn mindig és máshol is egyre többet találkozok ezzel a jelenséggel ezért úgy gondolom sajnos ennek bizony van alapja. Kérdés, merre haladunk így, elõbb utóbb valaki(k)nél elpattan majd a cérna. Na mindegy rághatjuk ezt a témát évekig is...jelenleg nem tud rá senki megoldást igazából, mert a nõk gondolkodás módját nem lehet megváltoztatni és nem hogy javulna a helyzet, ez majd csak romlik szerintem az idõvel.
Ha el utasít egy csaj akkor csak röhögj a képébe és csak annyit mondj: ''Nem tudod mit vesztessz''. és menj tovább.Nem éri meg egy csaj miatt se sírni meg panaszkodni hogy mekkora r*bancok mert ezzel csak adod alá a lovat.
Nem azért utasítanak el, mert azt hiszik, hogy dugni akarsz, hanem mert nem vagy vonzó. A feminizmus hatásaként elveszett a tisztelet a nõkbõl a férfiak irányába. Gyakorlatilag egy nõ nem hibás semmiért, bármit tesz. "Én vagyok a lány", "Jó, de én vagyok a nõ" - ha ezt hallod indoklásként, tudod mirõl beszélek. Ez már csak azért is fontos, mert nem rontott el minden lányt ez a társadalmi jelenség, de a többséget igen - annál fontosabb, hogy felismerd a különbséget. Ennek következtében a tisztelet a férfiak oldaláról is megszûnt. Hiszen a legtöbb nõ viselkedése határtalanul önzõ, hazug, álszent. Mi marad? A vonzalom. A nõ ösztönösen alárendelõdik a maszkulin, igazán férfias megjelenésû férfinek, felerõsítve annak önbizalmát, és odaadva magát neki - akár csak szexre is, reménykedve a többen. A többi férfit vagy elutasítja, vagy kihasználja. Az elutasítás a korrektebb válasz, de mindkettõ lerombolja az önbizalmad. Akihez nem vonzódnak erõsen, az nem ember, azzal csak játszanak, mert ha letaposnak Téged, 1%-ot nõ az önbizalmuk. Ha letapostak 50-et, akkor már mernek kihívóan viselkedni az imádott alfahímmel. Ha ott csalódás éri õket, újabb 50-et kell becsapni és kihasználni, hogy jó nõnek érezhesse magát. Figyeld meg, hogy a romantikus filmekben, ami a nõi lélekre van tervezve, a történetben sosem az van, hogy egy nõért érdeklõdik egy férfi, aki a nõt is vonzza, és egymásba szeretnek. Nem, ez nem elég a boldogsághoz. Mindig TÖBB férfi érdeklõdése kell, legalább kettõ, hogy az egyiket el lehessen utasítani! Enélkül nincs boldogságuk. Egyszerûen természetüknél fogva gonoszak - én boldog lennék ha valaki igent mondana nekem, és én neki - egy nõ csak akkor boldog, ha nemet is mondhat, mert ezzel belerúghat valakibe, aki oda van érte. Erre lelkileg szüksége van.
Pontosan nem szabad a csajozásra rá görcsölni mert akkor biztos hogy nem fog sikerülni amúgy is az elõnytelen külsejû csajokat se kell hanyagolni mert lehet hogy pont egy olyan lány lessz életed szerelme akivel az életed le éled.
"elõnytelen külsejû csajokat se kell hanyagolni mert lehet hogy pont egy olyan lány lessz életed szerelme akivel az életed le éled." Már több elõnytelenebb külsejû lánynál próbálkoztam, de ugyanúgy hülyének néztek azok is, és persze lekoptattak...
OwMyBalls Ott a pont!
Nyilván Téged sosem érintett ez a probléma, mert jó gépenek örököltél a szüleidtõl, és fellelkesülnek a pinák, ha meglátnak. Elõlem menekülnek. Szenvedéssel teli évek vannak mögöttem, felejtsem el fél óra alatt, azt ami az eddigi életemet jellemezte, mert Téged zavar?
beszarok rajtatok, nem unjátok még 1 hónap után?
Tényleg frusztrált vagyok, tényleg nincs önbizalmam, és így hogy elvesztettem a nagy reményemet, most 10x frusztráltabb lettem, és tizedakkora lett az önbizalmam. Ha nem nézel ki jól, hamar leverik az önbizalmad.
OwMyBalls azért utasítottak vissza a lányok mert te is bele estél abba a hibába hogy állandóan ajnároztad a csajokat és ezért egy áfcs-nek(átlagosan frusztrált csávó) skatulyázott be akinek nincs önbizalma és így akar be vágódni a csajoknál. Amúgy meg kitartás majd csak meg találod a párod.
Nem ránézésre történt, hanem társaságban, hónapok alatt alakult ki, ahogy elragadott a személyisége, de amikor odaálltam, hogy ismerkedjünk csak kettesben össze, pár óra alatt megundorodott tõlem.
OwMyBalls szerelem nincs elsõ látásra max tetszés vagy szimpátia, mert a szerelem az egy mélyrõl jövõ érzelem és azt nem lehet egyik pillanatról a másikra érezni, csak ha ismered a lányt.
Igazad van, beleszerettem egy idegenbe. Ez szerintem csak lúzerekkel történik meg, egy egészséges ember folyton csajozik, több vasat tart a tûzben, és csak olyanbe szerethet bele, akivel kölcsönös az érdeklõdés.
Nézd OwMyballs az hogy nem csajozol állandóan az jó, és ha beleszeretsz egy lányba akkor azt a lányt ismered vagy egy idegen lányba szeretsz bele?
Shramel, mindenképpen a hosszútávú következmények a fontosak. Én még ha el is voltam keseredve a kudarcaim miatt, a jövõn nem aggódtam, majd lesz valami, próbálkozom, másik csajnál, stb., és az összegzett hatást (hogy évekig egyedül élek, hogy rengetegszer visszautasítanak, vagy el se jutok a próbálkozásig, olyan lekezelõek), nem vettem figyelembe. Mostanra olyanra alakult az életem, hogy nem sok helye van benne egy barátnõnek/kapcsolatnak. Ami energiám, lelkesedése, figyelmem huszonévesen volt, azt másra fordítottam, ami meghozta a gyümölcsét, és most nagy tétekben játszom, de ez sokat is igényel. Ez lassan, észevétlenül alakult ki. Most alakítom vissza, keservesen, hiszen hogyan akarhatnék bárkit is, ha nem is tudok vele már mit kezdeni? A prostik is ezért veszélyesek (a gombás nemibeteségen felül), mert ha megszokod, hogy 10-12 ezer Ft-ért lélegzetelállító testû fiatal csajt kapsz, akkor, amikor szeretnél, és azt csinálja, amit szeretnél, nem lesz türelmed a valódi, ennél csúnyább, hisztisebb, kiszámíthatatlanabb lányokért harcolni. Olyan ez, mint a drog, az a baj vele, hogy jó, és nehéz leszállni errõl a hintáról. Aku Az itt a baj, hogy nem csajozok. Nem is ismerkedem már fenti okokból, de néha nagyon bele tudok szeretni valakibe, mondjuk 5 évenként, és olyankor tiszta szándékokkal megyek elõre, de a helyzetem ugyanaz, mint 14, 16, 20, 25 évesen volt, nem vagyok vonzó, nem értek a lányokhoz, megneszeli, hogy odavagyok érte, és azonnal megszabadul tõlem. Most egy ilyenen vagyok túl, és azért trollkodom itt. :)
Nézd én nem ismerlek elõzõ de nem kell fel adni a reményt mert én azt vallom hogy mindenkinek meg van a párja csak meg kell találnia.
Végig olvastam az egészet és pár dolgot én is elmondanék. OwMyBalls 6. válaszával tökéletesen egyet értek és én is tapasztalom az ott leírtakat. Az viszont nagyon meglepett, hogy ennyien vagyunk hasonló cipõben. Elmondanám totál átlagos srác vagyok, vannak külsõségekben hibáim, ezzel tisztában vagyok és a helyén kezelem õket. Nem vagyok egy undorító állat, nem vagyok elhízott, pont azért mert átlagos vagyok különösen oda figyelek, hogy mindig ápolt, normális megjelenésem legyen. A nõkhöz mindig nyitottan, kedvesen közeledek, nem vagyok bunkó, pedig az eddigi tapasztalataim alapján már rég egy rideg, parasztnak kéne lennem velük. Komoly kapcsolatban gondolkodok mindig, nem egy éjszakás kalandokba, és nem a top modell nõknél próbálkozom. Nem érdekel ki mit hisz, ez az igazság és ennek ellenére mégsem érdeklem a nõket. Nem elemzem ki, hogy miért, már tökéletesen leírták az okokat. Annak meg aki azt írta (13.hozzászóló) "természetesen véletlenül sem bennük van a hiba, hanem az összes többi emberben." Az már eszedbe jutott, hogy ez fordítva is igaz?! Ezzel a közönnyel a legkönnyebb lerendezni mindent, mert bárki mond bármit, szerinted csak abba van a hiba és mindent köszönjön magának. Komolyan ez szánalmas volt. Alapvetõen a nõknek kéne egy picit változtatni a jelenlegi hozzáállásukon, nem mindenki azért szólítja meg õket mert azonnal dugni akar velük. Bármilyen hihetetlen is, van aki megakarná ismerni õket és ha vennék a fáradtságot nem pedig azonnal elzavarnák akkor talán rájönnének, hogy nem is olyan rossz pasi aki leszólította õket.
Ha olyat választok, aki tetszik, akkor megérzi, hogy fölényben van, és már lekezelõ lesz.
Neked kell választanod mert ha egy olyan lányt választassz aki nem tetszik neked akkor olyan leszel mint azok a lányok akik csak hülyítik a pasikat. És az neked se és a csajnak se jó mert csak egymás idejét raboljátok vele.
Akkor csak szimplán hazudsz. Messzirõl jött ember ugye...
én a Föld bolygón élek szóval benned van a hiba nem másban
#12 Akkor kíváncsi lennék, melyik bolygón élsz. Már ha nem a pénzükkel csajoztak be, akiket láttál.
Kéne már gyakorikérdéseken egy karantén az ilyen kérdéseknek. A sok szegény mellõzött "férfi" áldozat ott hasonló gondolkodású emberek között kitárgyalhatná, hogy a csúnya, gonosz, csak külsõre hajtó, erkölcstelen démoni nõk hogyan tették tönkre az életüket és hogy természetesen véletlenül sem bennük van a hiba, hanem az összes többi emberben.
Nézd én már nem egy elõnytelen külsejû srácot láttam már fullos csajjal együtt és elhiheted hogy nem a testvére volt hanem a nõje szóval aki rondának tartja magát annak csak annyit üzenek hogy egy csajnak férfi kell és nem egy rinya p*na
Utolsó, olyan csaj nincs, aki a belsõ értékekre hajtana. Ha azt hiszed, h ilyennel találkoztál, annak is a külsõd miatt tetszettél valójában, és azért jöttél be neki belsõre is. Az sem igaz, h azon múlna a dolog, h te milyennek látod magadat. Ha ronda vagy, hiába látod magad jóképûnek, mások még nem fognak annak látni.
Remélem gyúrsz azért!
A kérdező hozzászólása: 6-os válaszolónak: Mintha én írtam volna! Nekem is szóról-szóra szinte ez az élettörténetem!!! Sajnos... Jár a zöld kéz!
Jobban jársz, ha sehol. Úgy legalább megkíméled magad a csalódásoktól.
Olyan nincs, hogy elõnytelen! Tessék dolgozni rajta!
tudjuk ezt mi is -_-
Nézd ha rondának tartod magad akkor változtass kicsit a stílusodon(új hajstílus, ruhák, nyaklánc, pl) mert növeli az önbizalmad és ha magasan van az önbizalmad azt elõbb utóbb a lányok is észre veszik.
Ha olyannal próbálkozol, aki nem vonzódik hozzád, akkor vagy elutasít, vagy hülyít, mindkettõ tönkreteszi az önbizalmad. Ezekszerint a legfontosabb, hogy figyeljük a lányok reakcióit, és jó érzékkel válasszunk, hol találunk viszonzásra. De ez azt is jelenti, hogy nem is szabad, hogy megtetsszen nekem valaki? Hanem azt akarjam, akit igazából nem is akarok, mert csak õ nyitott rám? Nyeljem le, hogy nekem ez jut, nem én választok?
Ha egy csaj nem vonzódik testileg akkor nem feltétlen benned van a hiba hanem a csajban úgyhogy olyankor keresni kell olyat aki mint szexuálisan mint szerelembõl vonzódik hozzád. És egy jó tanács Legyen tartásod és önbizalmad mielõtt csajozni akarsz.
"Az elõzõnek üzenem: ha csak a szex érdekel akkor ne csodálkozz hogy nincs barátnõd" Nem csak a szex érdekel, de a párkapcsolat csak a szexxel együtt teljes értékû, errõl sok csaj hajlamos megfeledkezni... Lásd: Elõnytelen külsejû pasiknak bemesélik, hogy szeretik õket, közben testileg nem vonzódnak hozzájuk, nem feküdnek le velük, akkor ez milyen szeretet egyáltalán?! Nyilván semmilyen.
Remélem, senki nem olyan naiv, h beveszi az utolsó kamuját. Jó esetben röhögni akar egy jót, rossz esetben vissza is akar élni a képekkel.
Minden érdekel. Föleg a lelkük. ;) /22es, 25L
Az elõzõnek üzenem: ha csak a szex érdekel akkor ne csodálkozz hogy nincs barátnõd
"Én 25 éves lány vagyok és szivesen ismerkednék ronda pasikkal." Akár szex is érdekel ronda pasival?
Én 25 éves lány vagyok és szivesen ismerkednék ronda pasikkal.
A társkeresõkön nehéz megtalálni azokat akik tényleg ismerkedni akarnak mert sok a kamu profil és az olyan felhasználó akik csak ritkán jelentkeznek be.
A kérdező hozzászólása: A ronda randira az ÁTLAGOS külsejû pasik regiznek be... Akik ténylegesen rondák, azokat onnan is kinézik...
Én már próbáltam a rondarandit, ott se írnak vissza a csajok. Azt már végképp nem tudom, h egy ilyen nevû oldalon mire számítanak, de hát ez már az õ dolguk.
A kérdező hozzászólása: Lássuk be, hogy így van sajnos...
Igen. Ez az az oldal:D
Ha tiszta, én imádom csinálni!
Jó helyen keresgélsz, ez az oldal tele van perverz barmokkal.
o.O Hát...edzés után a barátomnak mindig mondom, hogy ne öleljen meg mert leizzadtam.Õ erre:"Én a feneked is kinyalnám, mert szeretlek, sehogy sem vagy undorító."xDD Ha azt feltételezzük, hogy ez igaz is, akkor aki szeret elvileg megteszi...vagy nem. Én nem vágyom ilyesmire:D
Ha adsz hozzá tölcsért akár most is kinyalom:-))
Én megtenném :) 22/F Írj :)
Vegyél egy pincsit, hogy az nyalogassa a lyukad. Gusztustalan némber!
Meg a f*szom az nyalogatná más segglikát... Ez kva beteges szerintem már...
Szétnyalnám, mint Micimackó a mézes bödönt :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen mindig tiszta és meg van mosva.Nem kakisan tartom oda nyilván:)
Itt vagyok bébi, én nyalnálak örömmel:)
a fene tudja, de én nem csinálnám. de ez még nem jelenti azt, hogy elítélem!
Talán ha elõtte kimosnád többen megtennék ezt neked. (Én szoktam popsit nyalni, de a higiénia az alap. Abból nem engedek.)
ÉN! Imádom 21F

Pasiknak ha van hol van a G pontjuk?

Legjobb válasz: "A G-pont Nemcsak a nõknek van G-pontja. A férfi prosztatája – a dió méretû mirigy a húgyhólyagja alatt – a legtutibb tipp, ha le akarod venni a lábáról az ágyban. Orális szex vagy közösülés közben helyezd két ujjadat a srác heréi és ánusza között található sima felületû bõrrészre. „Ilyenkor a prosztata az ujjad fölött helyezkedik el, mélyebben a pasi testében – mondja a szexológus. – Így, ha egy kis nyomást helyezel erre a területre, indirekt módon a G-pontját izgatod.” Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, ritmusosan nyomkodd ezt a részt (másodpercenként egy nyomás), amíg el nem élvez. Ennél is intenzívebb stimuláció, ha az egyik ujjadat az ánuszába helyezed. Elõször keltsd fel az érdeklõdését azzal, hogy az ujjad hegyével a hátsó bejáratán körözöl, amikor éppen misszionárius pózban dolgozik rajtad. „Ha nem mondja, hogy inkább ne csináld, és az erekciója sem hanyatlik, valószínûleg élvezi a helyzetet” – állítja a Cosmo szakértõje. Következõ lépésként kérdezz rá, hogy beljebb kerülhetsz-e a nyíláson. Ha benne van, használj síkosítót (fontos, hogy mindenképpen rövid körmökkel vágj bele az akcióba), óvatosan dugd be az ujjad 5 centire, és hajlítsd be elõre, amíg egy kerek szövetgumót nem tapintasz – ez a prosztatája. Finoman ütögesd vagy az ujjad hegyével cirógasd körbe. „Aztán fokozatosan kísérletezz vele gyorsabb ütemmel és erõsebb masszírozással” – javasolja a szakértõ. Mindig ellenõrizd, hogy tetszik-e a barátodnak, amit éppen csinálsz." Forrás:http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/szexi/a_pas..

"A G-pont Nemcsak a nõknek van G-pontja. A férfi prosztatája – a dió méretû mirigy a húgyhólyagja alatt – a legtutibb tipp, ha le akarod venni a lábáról az ágyban. Orális szex vagy közösülés közben helyezd két ujjadat a srác heréi és ánusza között található sima felületû bõrrészre. „Ilyenkor a prosztata az ujjad fölött helyezkedik el, mélyebben a pasi testében – mondja a szexológus. – Így, ha egy kis nyomást helyezel erre a területre, indirekt módon a G-pontját izgatod.” Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, ritmusosan nyomkodd ezt a részt (másodpercenként egy nyomás), amíg el nem élvez. Ennél is intenzívebb stimuláció, ha az egyik ujjadat az ánuszába helyezed. Elõször keltsd fel az érdeklõdését azzal, hogy az ujjad hegyével a hátsó bejáratán körözöl, amikor éppen misszionárius pózban dolgozik rajtad. „Ha nem mondja, hogy inkább ne csináld, és az erekciója sem hanyatlik, valószínûleg élvezi a helyzetet” – állítja a Cosmo szakértõje. Következõ lépésként kérdezz rá, hogy beljebb kerülhetsz-e a nyíláson. Ha benne van, használj síkosítót (fontos, hogy mindenképpen rövid körmökkel vágj bele az akcióba), óvatosan dugd be az ujjad 5 centire, és hajlítsd be elõre, amíg egy kerek szövetgumót nem tapintasz – ez a prosztatája. Finoman ütögesd vagy az ujjad hegyével cirógasd körbe. „Aztán fokozatosan kísérletezz vele gyorsabb ütemmel és erõsebb masszírozással” – javasolja a szakértõ. Mindig ellenõrizd, hogy tetszik-e a barátodnak, amit éppen csinálsz." Forrás:http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/szexi/a_pas..
A vastagbelben van az a kis "pontocska" okké h jo lehet de kösz az én seggembe ne turkáljon senki sem:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!