Találatok a következő kifejezésre: Hol a a brió (27 db)

Sos hol megy a brit x faktor? :$

Melyik tv csatornánxd

Legjobb válasz: ITV1

ITV1

Milyen a Brit Care Puppy All tápot? Hol lehet beszerezni?

Hat hónapos, csirkeallergiás kutyámnak nehezen találok olyan kimondottan kölyöknek való tápot, ami nem tartalmaz szárnyast. Félek, hogy a feln?tt tápok nem segítik eléggé a fejl?dését, de csak ezekben léteznek csirkementesek. Most olvastam a Brit Care tápról, egész jónak t?nik, de nem találom sehol, ahol megvehetném, vagy megrendelhetném. Minden ötlet érdekel!

Legjobb válasz: http://blackandwhite.unas.hu/spl/476543/Brit_Care http://www.allati.com/brit-101-5.html http://www.dogshop.hu/index.php/Szaraztapok/Brit-Care.html Kisebb állateledelesekben is meg lehet nézni. A környékünkön lévõben pl. árulnak ilyet.

http://blackandwhite.unas.hu/spl/476543/Brit_Care http://www.allati.com/brit-101-5.html http://www.dogshop.hu/index.php/Szaraztapok/Brit-Care.html Kisebb állateledelesekben is meg lehet nézni. A környékünkön lévõben pl. árulnak ilyet.
Acana, és Orijen tápok között vannak bármely korosztályban adható hipoallergén tápok is, én azokat tudnám a legjobban ajánlani. Jó beltartalmi értékekkel rendelkeznek, és még a kutyák is szeretik :) Orijen: Red, 6Hal Acana: Pacifica, Grasslands, Wild Priarie

Hol tudnék a gyerekeimnek olcsón brit kiscicát venni Komárom-Esztergom megyében?

Sajnos anyagilag nem engedhetek meg több 10ezer ft-ot,ezért gondoltam valaki talán segithetne!

Legjobb válasz: Jó ötlet épp ezt akartam mondani, ha macskára vágytok és nem engedhetitek meg magatoknak az ilyen-olyan fajtát, jobb tudatosan házit választani. Fõleg, hogy (ezért a birtesek a fejemet veszik de) a brit nem olyan kifejezetten típusos macska, hogy ha 20-30ezerért veszel valahonnan egy kölyköt, úgy, hogy nem is értesz hozzá, csak úgy kitaláltátok, hogy a whiskasos is brit nekünk is az kell, simán megmondd, hogy ez tényleg birt vagy egy sima házit kaptál, amit amúgy ingyen is befogadhattál volna. Aztán megnõ és jé ez olyan, mint a szomszédék borkor alóli cicái. Attól még ugyanolyan macsek lesz, csak hát megérné a pénzt?

Jó ötlet épp ezt akartam mondani, ha macskára vágytok és nem engedhetitek meg magatoknak az ilyen-olyan fajtát, jobb tudatosan házit választani. Fõleg, hogy (ezért a birtesek a fejemet veszik de) a brit nem olyan kifejezetten típusos macska, hogy ha 20-30ezerért veszel valahonnan egy kölyköt, úgy, hogy nem is értesz hozzá, csak úgy kitaláltátok, hogy a whiskasos is brit nekünk is az kell, simán megmondd, hogy ez tényleg birt vagy egy sima házit kaptál, amit amúgy ingyen is befogadhattál volna. Aztán megnõ és jé ez olyan, mint a szomszédék borkor alóli cicái. Attól még ugyanolyan macsek lesz, csak hát megérné a pénzt?
Fajtiszta britet nem kapsz 100 ezer alatt. Tele vannak a menhelyek gyönyörû házicicákkal, ingyen. http://www.allatok.info/search.php?species=macska&start=20
Brit kiscicia nem az egyik legdrágább macska fajta? szerintem ha nem tudsz tiszteséges tenyésztötöl venni, akkor ne adj ki 10000-t mert lehet egy közönséges macskát kapcs érte amit az uncasarkon is össze szedhettél volna.
elsö vagyok, ez szerintem olyan mint amikor nincs pénzed a nike cipöre így megveszed a hasonló nika fordított pipás cipöt.
A olcsó brit cicus nincs.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a hasznos tanácsokat, igazatok van! Akkor elmegyünk egy cicamenhelyre és onnan választunk egyet vagy lehet kettõt, hogy ne unatkozzanak!:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csak azért gondoltam erre a fajtára, mert azt olvastam, hogy jobban birja, ha a gyerekek hozzák-viszik, babusgatják, mint egy házimacska!Tudjátok van egy 9éves házicicánk, de már nem viseli olyan jól a nyüstölést, már megválassza az idõpontot és amikor neki kedve van már csak akkor lehet simogatni! Na, majd akkor örökbefogadunk egy kiscicát vagy kettõt, azt majd megszoktatjuk az állandó babusgatásokhoz!:) ))


Hol van az amerikai, és a brit angol különbségeirõl összefoglaló az interneten?

Most tanulom az iskolába az angol nyelvet,plusszban még van ez a duolingo is,ahol tök ingyen lehet angol nyelvet tanulni. Ugyanakkor nemtudom,hogy a duolingo melyik angolt használja,meg azt sem,hogy az iskolában melyiket tanuljuk. Igazából azt tudom,hogy nem sok a különbség,csupán néhány dolog,de az eléggé megtévesztõ,ha nem úgy használja az adott országban az ember ahogyan kellene. Van a neten a kettõrõl valami összefoglaló,ahol magyarul tudnék tájékozódni? Köszönöm elõre a segítséget!

Legjobb válasz: Az irodalmi angol amit tanítanak az a brit angol :) Kiejtésben és szlengben vannak inkább különbségek összefoglalót viszont nagyon nem tudok :S Írd be youtube-ba szerintem kidob pár videót :)

Az irodalmi angol amit tanítanak az a brit angol :) Kiejtésben és szlengben vannak inkább különbségek összefoglalót viszont nagyon nem tudok :S Írd be youtube-ba szerintem kidob pár videót :)
[link] De ahogy nincs általánosságban brit és amerikai angol, úgy általános különbségek sincsenek, csak inkább elvontabban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de én inkább valami magyar változatra gondoltam. :)
Amerikai: [link] Brit: [link]
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! :)

Hol éri meg venni Brit Premium tápot? Hol a legolcsóbb?

Mármint webáruházban.

Legjobb válasz: [link] kapsz hozzá + ingyen kakis zsákot :D

[link] kapsz hozzá + ingyen kakis zsákot :D
A kérdező hozzászólása: Köszi! :D
Zoofast
* 2 nap múlva hozták
Amikor elõször rendeltem nekem is sokat kellett várnom, két hét után irtam egy emilt hogy szeretném lemondani mert nem tudok tovább várni máshonnan rendelek. Még aznap hívtak, 2 nap múlva hívtak és még ajándékot is kaptam. Azóta minden rendelésbe odaírom hogy ha 6 munkanap alatt nem tudják leszállítani értesítsenek mert akkor máshonnan kell rendelni. Valahogy mindíg idõbe kapom azóta :-)
Mázlista, én 3 hét alatt még nem úsztam meg idén :)
Mostanában többször rendeltem a zoofastról, nincs akadás a brittel kb 6 nap alatt itt volt.
én a petissimo.hu-tól szoktam rendelni. de valóban a zoofast olcsóbb.
Zoofaston olcsó, de számíts rá, hogy 1-2 hónap is lehet, mire kihozzák.
a Zoofast tényleg jó. ;)
A kérdező hozzászólása: köszi
furcsa, a nagyapám szokott rendelni a Zoofast-ról, de 4-5 nap alatt garantáltan itt volt...

Valaki nem tudná megmondani, hogy hol lehet nézni a Brit X faktort?

Nagyon megköszöném ha megtudnátok mondani ,hogy hol lehet nézni ...

Legjobb válasz: sehol.

sehol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!