Találatok a következő kifejezésre: Hol őrzik Holdról (1 db)

Hol őrzik a Holdról hozott kőzeteket?

Úgy tudom, mikor emberek jártak a Holdon, hoztak onnan bizonyos k?zeteket a Földre. Hol találhatóak ezek, esetleg meg lehet-e ?ket tekinteni múzeumban?

Legjobb válasz: Járt egyáltalán valaki is a Holdon?

Járt egyáltalán valaki is a Holdon?
persze, hogy jártak, Ember hol éltél eddig? A Holdon? Ja ott nem lehettél, mert találkoztál volna az asztronautákkal és tudnád, hogy jártak a Holdon.
"Holdkõzetek Magyarországon" "A NASA és az ELTE közötti megállapodás keretében 15 éve hazánkban van néhány grammnyi holdkõzet egy kézipéldány (6 minta epoxikorongba öntve) és 12 darab vékonycsiszolat formájában. A 18 minta az Apollo-12, -14, -15, -16 és -17 expedíciókról származik." Szerintem, ha valakinek szüksége lenne rá, nyugodtan elkérheti.
LOL, és mostanában miért nem járkálnak emberek a Holdra? Miért csak régen volt ez divat? Nem lehet, hogy csak etettek bennünket ezzel?
Olyye, tökélets mintapéldányai vagytok az elbutított embereknek. Mindent elhisztek feltétel nélkül amit már a TV-ben mutatnak. Semmi kriticizmus nincs bennetek, ezért nem lesz belõletek semmilyen feltaláló vagy ismert ember. Nincs bennetek semmi olyan vágy, ami arra utalna, hogy járjunk utána a dolgoknak. Mindenbe belenyugszotok, sehogy nem fog így a világ elõre haladni.
A kérdező hozzászólása: Ismerek egy lányt, aki meg van róla gyõzõdve, hogy jártak már ufók a Földön, és hogy klónoztak már embert, csak a kormányok eltitkolják. Azt is tudni véli hogy a 2001.09.11.-i terrortámadást az amerikaiak csinálták, ürügyként a háborúra. Na és szerinte is hazugság, hogy járt ember a Holdon. Nagyon tájékozott a csaj. :P
2015-re tervezi a NASA, hogy ismét embert küld a holdra. Nagy a sansza, hogy Kína még ez elõtt fog. A holdra nem azért küldtek embert, mert nagyon hasznos lett volna (egy szonda sokkal olcsóbb és ugyanazt "tudja", hanem azért, mert meg akarták mutatni a ruszkiknak, hogy az amcsik az ûr királyai. A SZU gazdasági összeomlásához hatalmas mértékben járult hozzá az ûrprogramjuk. 30 év múlva szerintem már turistát is küldenek a holdra (persze csillagászati áron, hehe). Szimplán az ûrbe már most is lehet menni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valamikor úgy tanultam, hogy a helikoptert Asbóth Oszkár találta fel. Napjainkban úgy tűnik, hogy ezt megkérdőjelezik. Mi lehet a tényleges igazság?

1

Melyik az a szám, amelyet tízes alapú logaritmusára emelve négyzetének százmilliószorosát kapjuk?

Nem nagyon sikerült kiszámolnom, illetve 10^10001 jött ki megoldásnak amire feltételezem, hogy nem jó.

4

Melyek a szorongás érzelmi komponensei?

0

Az Amarilis hagymákat a napokban szedtem fel. Fagymentes, enyhén nyirkos pincébe tavaszig tárolhatom? Vagy 1 - 2 hónap pihentetés után ültessem cserépbe?

1

Mi a különbség a kommunizmus, fasizmus és nácizmus között?

7

Hogyan lehet bebizonyítani, hogy bármely tetszőleges pozitív természetes szám ötödik hatványából önmagát kivonva, egy hárommal osztható számot kapunk?

4

Létre lehet hozni ilyen mesterséges gravitációt? Pl h egy ürállomáson ugyanolyan gravitáció legyen, mint a földön

7

Két pozitív egész szám köbének különbség 169. melyek ezek a számok?

Suliban adták fel jegyre .még néhány Feladattal együtt hétfőre be kell adnom kérlek segítsetek köszi

2

Szerintetek a pszichológia és pszichiátria, valós tudomány?

Azért kérdezem,mert sok embernek van problémája...De viszont sok helyen megfordultam és mindig más diagnózist kaptam:)!Egyszerűen nincs kézzel fogható bizonyítékuk,mint pl:a lábtörésnél!így az elhangzott szavak alapján játszák az "istent"?Tény,hogy vannak valós klinikai esetek is!De láttam,hogy sok embernek mossák az agyát,így már ő is zöldség lesz és be is bizonyítják,hogy csak rá kell nézni!Mert "gyógyszerre"-melléhatásokkal ismét gyógyszert írnak fel és így tovább!Így ez az áltudományt nem lehet megfékezni,hisz legális drogokkal tömik az embert!Persze így lejmolják a Tb.-t is.A gyógyszer gyárosok meg milliárdosokká vállnak!Csak én látom ezt?A reklámokból is ez a szenny jön,"ha nincs semmi bajod,akkor is szedd,mert különben bajod lesz">Igen,hogy rászokik az ember és mehet dilidokihoz,vagy a melléhatás miatt,vagy a megvonás miatt!Bárkit belehet "gyűjteni",hisz kinek nics gondja-baja!Lásd Gyakori kérdések.hu:)!

8

Kémény huzatja függ a kémény magasságától kémiaprofik? (lentebb leírtam a lényegét, h hogy működik)

Mert ott az a lényeg, h alákapjon a hideg levegő a meleg füstnek, s ezáltal kinyomja a szabadba, de ezt nem tudom, h a magasságnak ehhez mi köze, talán semmi?
Mert ott inkább melegen tartani a "füstöt" az a lényeg sztem, nem?
Előre is köszi a segítséget.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!