Találatok a következő kifejezésre: Hol és tudnám (893 db)

Van itt még valaki aki állandóan hol ideges, hol sírni tudna, hol a kettő ötvözete és depressziós?

Legjobb válasz: megkérdezhetem mennyi idõ után sikerült baba? Tervezett volt?

megkérdezhetem mennyi idõ után sikerült baba? Tervezett volt?
Én inkább azt szeretném kérdezni: - ugye a 7-14 hétben vagy?:) Igen, nekem volt ilyen! 34hkm
A kérdező hozzászólása: A babát már nagyon várom, és igen a 11-ik hetet taposom jelenleg. Nem a baba a gond, cask állandóan sírni tudnék...
Nyugi:) 2. Vagyok! Ez teljesen természetes dolog! Lezajlik a fejedben annyi minden! Jönnek a kérdések, a kételyek. Nem veled van a baj, csak anya leszel:-) természetes aggodalmak! Az életed most már mással is megosztod, sokkal szebb lesz!:-) És ha sírni kell, sírj!:-) Ez mind elfog múlni!!! 12. Heti ultrahangon úgy elérzékenyülsz, hogy csak na:P Kérj képet, és rakd magad mellé, és amikor rossz kedved van, fogd meg a pocidat és nézd a picike képét:-) Boldog babavárást!!
Nekem eddig nem voltak vészesek a hangulatingadozások, de tegnap egy olyan hülyeségen kezdtem el bõgni, hogy teljesen meglepõdtem. Utána meg jól kiröhögtem magam. Párom csak pislogott rám, hogy mi történt. :) Pedig már 19 hetes vagyok.
Szia!Én a 6.-ik héttõl a 9.-ik hétig olyan szinten ideges voltam hogy ha a párom csak nem úgy nézett rám ahogy én gondoltam leüvöltöttem a haját, vagy épp semmi nem tetszett amit csinál és szóvá is tettem neki mindent...Nagyon rossz volt.Azóta pedig csak aggódom hogy minden rendbe lesz?Nem túl korai?Mit fogok vele kezdeni??? Pedig tudom hogy semmi baj nem lehet és életünk legszebb dolga lesz csak ezek a hülye hormonok kicsinálnak minket. :) Állítólag nemsokára elmúlnak ezek a dolgok. Addig is kitartást neked is!! 11km

Ha valakinek esetleg megvan az alkonyat szinkronban, az kölcsön tudná adni, vagy esetleg megtudná mondani hogy hol és hogy tudnám letölteni?

Legjobb válasz: ezt a kérdést elotted mar joparan feltettek es a valasz tovabbra is: http://alkonyat.firstweb.hu

ezt a kérdést elotted mar joparan feltettek es a valasz tovabbra is: http://alkonyat.firstweb.hu
impulsive.hu

A barátom szülinapjára szeretnék bérelni egy '68-as Chargert 1 napra. Szerintetek hol és mennyiért tudnám megoldani? Egyáltalán megoldható lenne ez itt Magyarországon? Hol tudok ilyesmi régi amcsi autókat bérelni?

Legjobb válasz: Vannak olyan cégek, amik luxus sportkocsik rövidtávú bérbeadásával foglalkoznak, kvázi "élményvezetést" biztosítanak. Ez kb 30-50e Ft-ba kerül alkalmanként. Keress meg ilyen cégeket, hátha tudnak segíteni. Esetleg amcsi izomatós fórumon keress olyat, akinek van ilyen kocsija, és némi anyagi ellenszolgáltatásért hajlandó lenne odaadni. De lehet csak annyit tudsz elérni, hogy beülhet a barátod a tulaj mellé, és mennek pár kört. Én sem adnám oda szívesen, ha lenne ilyen autóm, mert egy 300 LE-s, hátsókerekes szörnyeteget azért nem annyira egyszerû vezetni, mint egy 1.6-os H Astrát.

Vannak olyan cégek, amik luxus sportkocsik rövidtávú bérbeadásával foglalkoznak, kvázi "élményvezetést" biztosítanak. Ez kb 30-50e Ft-ba kerül alkalmanként. Keress meg ilyen cégeket, hátha tudnak segíteni. Esetleg amcsi izomatós fórumon keress olyat, akinek van ilyen kocsija, és némi anyagi ellenszolgáltatásért hajlandó lenne odaadni. De lehet csak annyit tudsz elérni, hogy beülhet a barátod a tulaj mellé, és mennek pár kört. Én sem adnám oda szívesen, ha lenne ilyen autóm, mert egy 300 LE-s, hátsókerekes szörnyeteget azért nem annyira egyszerû vezetni, mint egy 1.6-os H Astrát.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, az meg a másik dolog, hogy kicsit én is félek, hogy nem bírnék el vele... De köszi a választ, átgondolom. ;)
az tuti, nekem az omega is keresztbe dobja magat, aki nincs felkeszulve ra es ugy indul vele mint elsossel, meg ilyed, semmi jot nem josolok. en nem mernem pl telen oda adni nektek, de eppugy kis sar utan ami az uton volt is tud riszalni, pedig nem en akartam.
A kérdező hozzászólása: Nyáron kéne. És természetesen elõször kipróbálnám óvatosan, nem vágok bele hülyeségekbe ész nélkül. ;) ha nem megy, nem megy, nem erõltetem, csak érdeklõdtem, hogy elméletben megoldhatnám-e.


A kérdező hozzászólása: de ez az 1.évad
A kérdező hozzászólása: ez a 64.rész az az 1.évad és további 78.rész van ami a 2.évad csak sehol nem találom
A kérdező hozzászólása: oksa.köszi(:
Van sámán királyos oldalam és ne létezik anime formájában a 2. széria. Állítólag mangaként igen, amit letölthetsz a neten és megvehetsz könyvesboltokban, képregény boltokban. Ne keresd mert ha van is, csak japánban van, amit kétlek. Minden tudomásunk szerint és eddigi honlapos ismertségeim alapján, ez egy lezárt project, aminek 64 része van + 5-7 speciális [2001 és 2004 között kiadott] epizód.
a manga magyar nyelvûben is van, láttam már valahol, el is kezdtem olvasni, de nemtudom, hogy hol. (kedvencem a sámán király, úgyhogy biztos nem kevertem össze mással:D)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) az én kedvencem is(L)
Ezt a játékot már leállították, tehát már nincs.
mért tiltoták be??

Hol tudnám megnézni? Azt hogy hol és melyik vasutállomásokon lehet venni nemzetközi jegyeket?

Legjobb válasz: Nem ellenõriztem le, de feltételezem, hogy a www.mav-start.hu oldalon lehet. Nézz körül itt.

Nem ellenõriztem le, de feltételezem, hogy a http://www.mav-start.hu oldalon lehet. Nézz körül itt.
Elvira.hu

Hol és hogyan tudnám husky hím patkányomat pároztatni?

Sziasztok! Van egy jó géneket örökölt (egyszer volt csak beteg, de hamar meggyógyult, rendkívül okos, ügyes), kb egy-másfél éves hím husky patkányunk, és mivel tudtommal ritka fajta, szeretném, ha tovább lehetne vinni a génjeit, ha lehetséges, hogy még több pici husky patkány legyen, aki boldoggá tehetne egy gazdit. Hely, idõ és hozzáértés híján olyan lehetõséget keresek, ami a másik félnek is kedvezõ, és rendelkezik szakértelemmel, megfelelõ eszközökkel, és természetesen egy alkalmas nõsténnyel. Ha esetleg ismertek ilyen illetõt, vagy tudnátok segíteni a felderítésben, legyetek szívesek írjatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Írsz a tenyésztõknek és megbeszélitek. Kellenek a papírjai, a szülõk papírjai is, ezért érdemes eleve a saját tenyésztõt felkeresni, hogy adjon tanácsokat. Valószínûleg ha lesz is olyan, aki belemegy (nem tudom, talán nincs a patkányoknál fedeztetés), az is kér pár vizsgálatról papírt, így nem lesz olcsó belefogni, de a kölykök nevelése biztosan az anyaállat gazdájának a dolga lesz, emiatt nem kell aggódnod. Viszont ha valakinek vannak jó anyaállatai, valószínûleg van tenyésztési terve, megfelelõ hímek ehhez, tehát elképzelhetõ, hogy nem illetek bele. Illetve ennyibõl te sem tudod, hogy jó géneket örökölt-e a patkány, ezért kell a papír és a vizsgálat. (Oké, szaporítani a hülye is tudja, de nem ez a cél.)

Írsz a tenyésztõknek és megbeszélitek. Kellenek a papírjai, a szülõk papírjai is, ezért érdemes eleve a saját tenyésztõt felkeresni, hogy adjon tanácsokat. Valószínûleg ha lesz is olyan, aki belemegy (nem tudom, talán nincs a patkányoknál fedeztetés), az is kér pár vizsgálatról papírt, így nem lesz olcsó belefogni, de a kölykök nevelése biztosan az anyaállat gazdájának a dolga lesz, emiatt nem kell aggódnod. Viszont ha valakinek vannak jó anyaállatai, valószínûleg van tenyésztési terve, megfelelõ hímek ehhez, tehát elképzelhetõ, hogy nem illetek bele. Illetve ennyibõl te sem tudod, hogy jó géneket örökölt-e a patkány, ezért kell a papír és a vizsgálat. (Oké, szaporítani a hülye is tudja, de nem ez a cél.)
A husky nem ritka fajta. Amióta divatosak nálunk a terrarisztikai börzék és ide járnak a szlovák meg cseh takarmánypatkány-tenyésztõk, gyakoribb a husky takarmánypatkány mint az albínó. És ez azt is jelenti hogy a népek jól bevásárolnak 200 Ft-os husky patkányból kedvencnek. A jó génjei meg minimum két éves korára derülnének ki, de inkább három. Ha szép kort megér és nem lesz mikoplazmás, na akkor elmondhatod hogy tényleg egészséges. Mivel a nõstényeknek viszonylag fiatalon kell szülnie, a hímeket kell minél idõsebb korukig tartani, hogy kiderüljön melyik alkalmas hosszú és egészséges életre.
A husky nem is fajta.
Milyen jó génekre gondolsz? Felmenõit ismered?

Ebben az évben végzem el a banki szakügyintéző szakot, és egy valutapénztárosi tanfolyamot. Így pontosan hol fogok tudni elhelyezkedni, vagyis milyen esélyeim vannak, fizetés? Valakinek hasonló? Köszönöm.

Legjobb válasz: Ha jó suliban végezted és kened vágod a témát és nem utolsósorban a gyengébbik nem képviselõje vagy, akkor van esélyed bekerülni az OTP esetleg KH bankba. De akkor is javasolt azt mondani nekik hogy készülsz egyetemre(diplomás képzésre) és szeretnél is odajárni. Többi bankba szinte semmi esély, egyrészt mert legtöbb helyen 1-3éves BANKszakmai tapasztalat kell, másrészt rengeteg a banktól elbocsátott kolléga aki hasonló munkahelyet keres. Ha esetleg bekerülnél mondjuk egy OTP-be akkor kb 130-170.000 fizetésre számíthatsz. Az az elõbb felsoroltak valamelyike nem áll fönn, akkor valszeg 0 és 1% közötti az esély hogy felvesznek valahova(ismertség nélkül).

Ha jó suliban végezted és kened vágod a témát és nem utolsósorban a gyengébbik nem képviselõje vagy, akkor van esélyed bekerülni az OTP esetleg KH bankba. De akkor is javasolt azt mondani nekik hogy készülsz egyetemre(diplomás képzésre) és szeretnél is odajárni. Többi bankba szinte semmi esély, egyrészt mert legtöbb helyen 1-3éves BANKszakmai tapasztalat kell, másrészt rengeteg a banktól elbocsátott kolléga aki hasonló munkahelyet keres. Ha esetleg bekerülnél mondjuk egy OTP-be akkor kb 130-170.000 fizetésre számíthatsz. Az az elõbb felsoroltak valamelyike nem áll fönn, akkor valszeg 0 és 1% közötti az esély hogy felvesznek valahova(ismertség nélkül).
Könyvelõ irodára gondolnék vagy titkársági munkára. 110-140 közötti keresettel. Ha van jó nyelvtudásod is mellé, akkor jobbak az esélyeid!
Szia, Kipufogónál lehet a fojtás a dob-ban, mega karbin kéne állítani a levegõvel és az lapjárattal játszadozni .

Szeretnék jelentkezni a Megasztár5-be és tudni szeretném hol van? Meg hogy laknak együtt meg ilyenek? !

Legjobb válasz: én úgy tudom,hogy még nem lehet jelentkezni a Megasztár5-be, de lehet, hogy csak nem vagyok elég naprakész a témában azt viszont tudom, hogy a Mega4-esek együtt laktak, ebben a hotelben: http://www.poluspalace.hu/ A fiúk és a lányok külön szobákban voltak mindig :D Amúgy nagy lakosztályok voltak, hogy egy 'szoba' az olyan volt, mint egy lakás, több hálószobával a vége felé. Az elején meg 2-3 ágyas szobák, a szobatársaid a többi versenyzõk.

én úgy tudom, hogy még nem lehet jelentkezni a Megasztár5-be, de lehet, hogy csak nem vagyok elég naprakész a témában azt viszont tudom, hogy a Mega4-esek együtt laktak, ebben a hotelben: http://www.poluspalace.hu/ A fiúk és a lányok külön szobákban voltak mindig :D Amúgy nagy lakosztályok voltak, hogy egy 'szoba' az olyan volt, mint egy lakás, több hálószobával a vége felé. Az elején meg 2-3 ágyas szobák, a szobatársaid a többi versenyzõk.
ebben az évben nem lesz megasztár. viszon lesz csillag születik
A kérdező hozzászólása: Köszi mindent mindenkinek xD Puxx


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!