Találatok a következő kifejezésre: Hol és tudnák venni (459 db)

Plexis szájmaszkot keresek és az a problémám, hogy nem tudom, hogy hol tudnék venni darabra. Esetleg nincs ötletetek, hogy hol tudnék venni?

Az a probléma, hogy mindenütt, csak nagyobb kiszerelésben kapható ahogy elnéztem.

Legjobb válasz: Esetleg nincs olyan ismerõsöd, aki az egészségügyben, kórházban dolgozik? Tõle tudnál szerezni 1-2 db.-ot.

Esetleg nincs olyan ismerõsöd, aki az egészségügyben, kórházban dolgozik? Tõle tudnál szerezni 1-2 db.-ot.
Itt is van egy csomó: http://tilonasec.hu/cs6
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igaziból nem voltam egyértelmû. Orvosi maszkra gondoltam, amihez egy plexi is van csatlakoztatva. De esetleg ha olyan megoldásba tudtok segíteni, hogy sima, egyszerû, és olcsó (csak kb. 1-2 használatra kell) plexi arcvédõt hol tudok venni darabra az is jó. Akkor legfeljebb egy sima szájmaszkkal együtt használom.
Nem tudom, hogy hol nézted ezt a nagyobb kiszerelés dolgot, de minden patikában lehet szájmaszkot darabszámra venni. Igen, valóban 100 darabos kiszerelésben kapjuk és ha netpatikákat néztél, akkor a cikktörzsükben 100 darabos kiszerelésben is fog szerepelni a termék, de mivel a legtöbb betegnek/hozzátartozónak csak 5-10 darabra van szüksége, így minden itthoni gyógyszertárban kérhetsz belõle X darabot, amit beraknak egy papírzacskóba/selyempapírba és már viheted is haza. Amiben tényleg lehet különbség, hogy vannak patikák, ahol csak a megkötõs változatot tudják beszerezni - a gumis valamennyivel tényleg kényelmesebb.

Hol, és mennyiért tudnék venni ATI Radeon HD 6520G, vagy ATI Radeon HD 7450M videókártyát venni? SŰRGÕS?

'GB-os DDR3-as laptopba való videokártya. HP Pavilion G6-1393eg laptopba.

Legjobb válasz: és ilyet: AMD Quad-Core A6-3420M APU hol tudok venni?

A kérdező hozzászólása: és ilyet: AMD Quad-Core A6-3420M APU hol tudok venni?
Igazán nem tudsz mit teni kérdezö ad el amenyire csak jóárban tudod és vegyél egy másikat ha lehet ne ilyent hanem teljesen minden más legyen mivel gondolom elromlot az a baj amugy nem értrm most van egy dual graphics rendszer laptopban nem? ha külsö vga ment tönkre az rosz mert az lehet alaplapba van forasztva viszont ha cpu s vga ment tönkre az is lehet hogy alaplapba van forasztva :D vagyis 60-80ezret kölþhetnél a æserére de ha javítható netán akor is 60-80ezer és ezt márka szerviz elvégzi neked de lehet 1-2hónap vagy töb mivel külföldön van legtöbször
Hol, és mennyiért tudnék venni ATI Radeon HD 6520G? Sehol, mert ezt a videó vezérlõt cpu-ba integrálták, külön nem kapható. pl. AMD Quad-Core A6-3420M APU-ba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ismét.
Õszinte leszek. Fogalmam sincs. Akárhol néztem csak laptoppal együtt árulták. Nem találtam sehol. De van rá megoldás. Ha még garanciális a laptop akkor cseréljék ki. Ha nem akkor a foglalatba illõ másmilyen CPU-t is vehetsz.
A kérdező hozzászólása: Úgy körül-belül mennyibe kerûl egy ilyen teljesítményû CPU?
A kérdező hozzászólása: Ehhez hasonló*
Nem éri meg, mert procit kell cserélni, azt laptopnál alig lehet.
Ha még garañciális akor pedig nemértem mi a probléma garanciáztásd és kész laptop alkatrészek nagyon ritkák és legtöbbször csak ugy mint te a hibás alkatrészeket probálják eladni azal meg sokra nem mész

Hol tudok ilyenkor fürdőruhát venni? És szeretnék egy fekete, bőr, magas szárú sportcipőt. Olyat hol tudnék venni? Lehetőleg nike vagy adidas legyen.

Legjobb válasz: Fehérnemû boltokban, de én a kínaiban is láttam, bár azok még a tavalyiak voltak. Nike vagy Adidas cipõt pedig márkaboltokban nézz. Baján például a family centerben van egy bolt, a neve most nem jut eszembe, ott csak márkás cipõk és táskák vannak, gondolok itt a BK, Adidas, Nike, FILA márkákra.

Fehérnemû boltokban, de én a kínaiban is láttam, bár azok még a tavalyiak voltak. Nike vagy Adidas cipõt pedig márkaboltokban nézz. Baján például a family centerben van egy bolt, a neve most nem jut eszembe, ott csak márkás cipõk és táskák vannak, gondolok itt a BK, Adidas, Nike, FILA márkákra.


(Trabant) Hol tudnék venni "mérges szemű" lámpa keretet? (egyáltalán mi ennek a pontos megnevezése? ) ill. hol tudok venni, a szélvédő páráját letörlő, kis szarvasbőrből készült törlőt? ( és ezt hogy hívják? )

Legjobb válasz: Mérges szemû lámpakeret? Arra gondolsz, amikor egy darab lemez rá van hegesztve az eredeti kerek keretre és le van fújva az autó színére? Olyat készen szvsz nem árul senki. Ráadásul nem is néz ki jól. A szarvasbõr az szarvasbõr, autósboltban próbálkozz.

Mérges szemû lámpakeret? Arra gondolsz, amikor egy darab lemez rá van hegesztve az eredeti kerek keretre és le van fújva az autó színére? Olyat készen szvsz nem árul senki. Ráadásul nem is néz ki jól. A szarvasbõr az szarvasbõr, autósboltban próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: Ilyen kell nekem! Nem lehet ilyet venni vagy rendelni valahonnan? :p
Bemész a legközelebbi karosszériásmûhelybe, ott maradék lemezbõl felhegesztenek ilyet. Utána a varratot kicsit el kell simítani, lefesteni és kész. Nem nagy was-ist-das.
úúú, ez a naris trabi nagyon össze van rakva! :) iszonyat szép! köszi a linket :D
Egyetértek K.G.-vel nem néz ki jól asszem lámpa "szemöldök"-nek szokták ezt hívni de én nem tenném fel.
Szia. Pesten a Wesselényi utcánál van egy fajáték bolt, talán ott próbáld meg!
Erre gondolsz?http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/KERESEK_tuske_epito_ja..
A kérdező hozzászólása: igen, most már beugrott, hogy tüske a neve.van vkinek?szereti a gyerek, mennyi idõs?
Én óvónõ vagyok (voltam a gyerekek elõtt). Ott volt ilyen játék és imádták a gyerekek! Bármit meg tudtak belõle építeni, csak a fantázia szabott határt. Az enyémeknek (a nagyoknak ) is volt, õk is rengeteget játszottak vele. A kicsi még csak 2 éves, de ha picit nagyobb lesz, elõveszem a padlásról a nagyokét és ha találok, veszek is neki egy dobozzal.
Az én gyerekeimnek is van, a fiam kapta 2-3 éve a szülinapjára. Veszprémben vettük egy játékboltban. Szerintem bármilyen játékboltban lehet venni, én legalábbis mindenhol láttam...
szia! Csömöri auchanban a butik soron a játék boltban van, én is néztem.

Terhességi övterelőt kocsiba használtatok? Hol vettétek, milyen márkájút, mennyiért? Szabásmintát találni vhol hozzá? Milyen pozitív és negatív tapasztalatok vannak? Olcsón hol tudnék venni, esetleg kölcsönözni?

azért ide írtam ki,mert ti már túl vagytok a terhességen.

Legjobb válasz: Szia! Mi a soroksári Baby Outletben vettük, ha jól emlékszem 8.000 Ft-ért BeSafe övterelõt. Néztünk Vaterán is, de újonnan ugyanezt volt, hogy 10.000 és 12.000 Ft-ért is kínálták. Szabásmintáról nem tudok, viszont használtat lehet venni, szintén a vaterán. Nekem bevált, persze az elején szokatlan volt.

Szia! Mi a soroksári Baby Outletben vettük, ha jól emlékszem 8.000 Ft-ért BeSafe övterelõt. Néztünk Vaterán is, de újonnan ugyanezt volt, hogy 10.000 és 12.000 Ft-ért is kínálták. Szabásmintáról nem tudok, viszont használtat lehet venni, szintén a vaterán. Nekem bevált, persze az elején szokatlan volt.
Én is BeSafe-t használtam. Teljesen meg voltam Vele elégedve.
Nem használtam, sok kismama volt akkoriban a környezetemben, de egyik sem használt. Be voltam én is sózva, mikor megláttam, hogy van ilyen, de végül mivel egyik sem vett, én sem vettem.
Nem használtam, valahogy a hasam alá raktam az övet bárelni is itt tudsz Bp-en :http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/besafe_ovterelo.html
Én a vaterán vettem 2500 Ft-ért, egy csaj varrta, és ezzel foglalkozott, több színben is gyártott. Aztán sajna elhagytuk valamikor, így már nem tudom továbbadni. Nézz körül ott is! Meg is találtam Neked, ilyen volt: http://baba-mama.vatera.hu/kismama_ruha/egyeb/biztonsagi_kis..
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, írj privát üzit, hogy mennyiért adnád el és mennyi lenne a postaköltsége?
Dehogy nem! Épp ezen gondolkodom napok óta, hogy eladom. Nekem Besafe van. Eladnám!
A kérdező hozzászólása: akik be-safet használtak nem adnák el?
Mi rengeteget autóztunk a terhességem alatt (sok száz km-re lakunk a családtól) ezért vettünk BeSafe-t. Brendonban kb 10ezer volt. Ezen nem akartunk spórolni. Ha baj van, ne ezen múljon bármi is...
New Yorkerben biztosan van.
mango, bershka, stradivarius, orsay, pimkie, h&m, stbstb...
A mangoban nincs férfi osztály...
A kérdező hozzászólása: köszi és kb mlyien árban vannak itt a farmerek?
10-20 ezer
Nem figyeltem, hogy fiú a kérdezõ, de teszem hozzá, VAN a mangoban férfiruha (mango for him)de igen kevés, csak a pontosság kedvéért.
én gas-ban vettem egy nagyon jót!

Hol tudnék venni, szív alakú párnát, és hol tudnék rá közös képet nyomtatni?

Legjobb válasz: Ú, ez nagyon ciki, inkább vegyél valami mást. Gondolom pasinak akarsz, vegyél neki pénztárcát, órát,rendelj neki óriáspizzát, de ilyesmit ne, mert sírva fog menekülni!!!!! (UI.: A pasik/férfiak a hasznos ajándékokat szeretik)

Vegyél egy üveg Nutellát ;) Najó, esetleg tényéeg parfüm, vagy valami hasonló. Ezek a szívecskés nyálak már totál elcsépeltek. :)
18, 20 vagyok, ha pasi vagy, akkor méggázabb o.O Csajt fogd kézen, vidd el vásárolni, megmondod, gyere édes, válassz valamit.Én mindíg ilyesminek örültem a legjobban. Vagy szintén ott az óra, a parfüm....
Ú, ez nagyon ciki, inkább vegyél valami mást. Gondolom pasinak akarsz, vegyél neki pénztárcát, órát, rendelj neki óriáspizzát, de ilyesmit ne, mert sírva fog menekülni!!!!! (UI.: A pasik/férfiak a hasznos ajándékokat szeretik)
tök gáz inkább vegyél mást
nagyon gáz...
Ez nagyon béna ötlet.
A kérdező hozzászólása: Akkor lányok írjátok meg, hogy minek örülnétek és kort is írjatok!
Én örülnék egy fényképes szív alakú párnának! Lány, 23 éves. :) /Van egy szív alakú párnám Valentin nap alkalmából kaptam, csak azon nincs kép. De nagyon szeretem./ Szerintem a legtöbb lány örül az ilyesmiknek...
Kedves utolsó: nem minden lány díjazza az ilyet, pl. én sem. Minden második fiú ilyeneket vásárol, szerintem eléggé unalmas már. Mondjuk kérdezze meg a barátnõjét, mit szeretne, az úgy tiszta lenne. Az állatkert szerintem jó öltet
Nyugi ezek hülyék!Én lány vagyok és biztos örülnék egy ilyen párnának!Nagyon cuki a lányok szerint!A 2. oldalon az 1. hozzászóló jót mondott!Mármint csak õ mondott jót!Szóval fogadd meg a tanácsát és szuper leszel!Hajrá!Menni fog!
Vidd el az állatkertbe és vegyél neki vattacukrot... én 15 évesen ennek örültem volna
http://www.ajandekkeszites.hu/ Itt tudsz venni mindenfele ajandekot, nyomtatnak ra kozos kepet... akarmilyen kepet. Ha uvegbogret rendelsz, azon atlatszo lesz a nyomtatas. Gyonyoru! Csak ajnlani tudom az osszes ajandekot, parod nagyon orulni fog neki ;)
A kérdező hozzászólása: komolyan? :O
A kérdező hozzászólása: De fiú vagyok és lánynak venném xD , 15 éves vagyok :)
A kérdező hozzászólása: de mi mást? >.<
Ja, most látom hogy azt kérdezted, hogy HOL tudnál ilyet venni. Bocsi. Hát nem tudom hol laksz, ezért nem tudok boltot mondani... De ma már a neten is el lehet ezt intézni. http://tutilapok.hu/fenykepes-ajandek-otletek/egyedi/parna-p.. (Automatikusan olvasni kezdtem a válaszokat, és a "tök gáz ajándék"-ok után már csak azt írtam meg, hogy jó-e vagy nem jó ez az ajándék fajta.)

A 9 éves kisfiam BMX-et szeretne Karácsonyra. Nem vagyok biztos benne, hogy mennyire lesz kitartó a dologban. Biciklizni tud. Hol és milyen BMX-et érdemes vennem neki? Méretben muszáj gyerekbiciklit venni?

Legjobb válasz: erre a kérdèsre én lennék az elsõ aki lebeszél az olcsóról, de egy 9 évesnek nem tudom, hogy érdemes lenne e egyáltalán venni egy jobb minõséget, mert ameddig nem bírja el magát a kecskét, addid nagyon közlekedésen, meg kis gaverok elõtt menõzésen kívûl sokra úgysem tudja használni, szóval ebben az egy esetben szerintem indokolt lehet az áruházi olcsó, bár én mégis inkább lebeszélném róla egyenlõre, mondjuk tudom, hogy egy gyereket nem lehet lebeszélni ilyenekrõl:)

erre a kérdèsre én lennék az elsõ aki lebeszél az olcsóról, de egy 9 évesnek nem tudom, hogy érdemes lenne e egyáltalán venni egy jobb minõséget, mert ameddig nem bírja el magát a kecskét, addid nagyon közlekedésen, meg kis gaverok elõtt menõzésen kívûl sokra úgysem tudja használni, szóval ebben az egy esetben szerintem indokolt lehet az áruházi olcsó, bár én mégis inkább lebeszélném róla egyenlõre, mondjuk tudom, hogy egy gyereket nem lehet lebeszélni ilyenekrõl:)
A kérdező hozzászólása: A neten a Decathlonban találtam a "legolcsóbban", de az is 53eFt körül van. Az milyennek számít vajon? Mondjuk nem is kizárólag bmx ahogy olvasom. És csak 7-12 éves korig ajánlják: [link]
Én úgy tudom BMX-bõl két féle van ( nekem is BMX-szem van ) gyerek és fel nõt 12 éves vagyok és fel nõt BMX-em van. Közlekedéshez az is kicsi nekem csak trükközésre ugratásra jó. Max suliba megyek vele. Gyerek méretet ne vegyél használtat olcsón szerintem én is úgy vettem 53 ezer sok nagyon sok szerintem.
Ha komolyan gondoloja bmx szaküzletet kell felkeresni, pl velvárt, ott tudnak tanácsot adni. Érdemes lenne tudni melyik irány tetszik neki, pl flatland, street, dirt, és valóban komolyan gondolja, és tudja hogy mennyi gyakorlás, kitartás, akaraterõ kell hozzá, nem csak a tv-ben látta, hogy vagány. Esetleg ismerõstõl lehetne kölcsönkérni egy hétre, és megnézni mit kezd vele.
szerintem elõször egy olcsóbbat vegyen, mert ha esetleg nem tetszik meg neki akkor csak pénzkidobás volt az egész. Ha 8-9 hónap múlva is ugyanúgy tetszik neki akkor szerintem lehet venni a jobbat, márkásabbat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsaitokat!
[link] itt van pl ez direkt kisebb gyerekeknek van. (igen igen.. kicsit drága meg minden. de ez jó is) nincs azzal sem gond hogy 9 évesen akarja elkezdeni a sportot. hiszen nem lehet elég korán elkezdeni ezt sem!:) ha tényleg komolyan szeretné csinálni ezzel a biciklivel eltudná kezdeni.:)

Wiiu/Wii-t akarok venni. Ahogy láttam nagyon megtetszett! De! Nem értek hozzá! Tehát ha most veszek egy Wiiu-t akkor amellé megkapom a konzolt is? Mindenféle javaslatot válaszban várok! És linkeket is hogy hol tudnék venni Wii/Wiiu-t!

Ha konkrétan megkéne mondanom hogy milyen konzolt szeretnék akkor ezt a videót mutatnám meg nektek:<https://www.youtube.com/watch?v=c4_7KpuQ2oY

Legjobb válasz: WiiU: pro: - modernebb játékok - jó grafika - érdekes gamepad kontra: - "ülõs" konzol alapvetõen - nem tudsz WiiU játékokkal játszani USB-rõl Wii pro: - motion controll kihasználása a legkülönfélébb módokon - családi szórakozás - játék USB-rõl - gamecube játékok kontra: - régebbi grafika - nincsenek modern címek (mint pl Assassin's Creed) A WiiU képes futtatni a Wii játékokat és kezeli a Wii Remote-ot is (a távirányítót). A konzolokszervize.hu oldalról mindent be tudsz szerezni.

WiiU: pro: - modernebb játékok - jó grafika - érdekes gamepad kontra: - "ülõs" konzol alapvetõen - nem tudsz WiiU játékokkal játszani USB-rõl Wii pro: - motion controll kihasználása a legkülönfélébb módokon - családi szórakozás - játék USB-rõl - gamecube játékok kontra: - régebbi grafika - nincsenek modern címek (mint pl Assassin's Creed) A WiiU képes futtatni a Wii játékokat és kezeli a Wii Remote-ot is (a távirányítót). A konzolokszervize.hu oldalról mindent be tudsz szerezni.
A Wii U maga a játékkonzol! A Wii 2006-os, a Wii U 2012-es játékkonzol. A Wii U-hoz jár egy tablet érintõképernyõs controller, erre gondolhattál. A Wii U lejátssza a Wii-s játékok túlnyomó részét, és kompatibilis a tartozékaival (remoe, nunchuk=ezek az irányítók..stb..). Árban a Wii 30-40 körül van, Wii U 70-80-90 ezer forint körül! A Wii U 8., a Wii 7. generációs! Ha bármi kérdésed van, kérdezz! Üdv: Norbiii


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!