Találatok a következő kifejezésre: Hol és szükséges (65 db)

Győrben hol és miképp csinálják meg a köldökzsinórvérhez szükséges vérvételt az anyukánál? Kell hozzá beutaló?

Legjobb válasz: Bocsi hogy visszakérdezek de miért kell a véredet levenni? Én is levetettem a babám köldökvérét de nem kellett ilyen plusz költségekkel járó dolgot csináltatnom. A Zelion kért ilyen vizsgálatot feleslegesen teszem hozzá. Azóta a cég meg is szûnt. Illetve átalakult és sok kismamát vágott át. Úgyhogy légy résen hogy hol veteted le és tároltatod a baba köldökvérét. Mert nem olcsó mulatság. Ahol én vetettem le ott korrektek voltak minden téren és a fizetési feltételek is nagyon kedvezõek. Bocs hogy nem a kérdésedre válaszoltam csak szeretnék segíteni nehogy úgy járj mint sok kismama akiket a Zelion átvágott.

Bocsi hogy visszakérdezek de miért kell a véredet levenni? Én is levetettem a babám köldökvérét de nem kellett ilyen plusz költségekkel járó dolgot csináltatnom. A Zelion kért ilyen vizsgálatot feleslegesen teszem hozzá. Azóta a cég meg is szûnt. Illetve átalakult és sok kismamát vágott át. Úgyhogy légy résen hogy hol veteted le és tároltatod a baba köldökvérét. Mert nem olcsó mulatság. Ahol én vetettem le ott korrektek voltak minden téren és a fizetési feltételek is nagyon kedvezõek. Bocs hogy nem a kérdésedre válaszoltam csak szeretnék segíteni nehogy úgy járj mint sok kismama akiket a Zelion átvágott.
A kérdező hozzászólása: köszi a figyelmeztetést, már levették a köldökzsinór vért, de nekem még egyszer kell teszteltetnem.

Hol es hogyan kell kutyakikepzo iskolat elvegezni? Miskolcon van ilyen iskola? Erdekelne szinten uszomesteri papirok. Milyen feltetelek, es milyen papirok szuksegesek a fent emlitett ket szakma hivatalos okmanyaihoz?

Legjobb válasz: Az úszómester nem tudom,hogy kerül a kutyás témába...tehát passzolom. Kutyakiképzõnek elõfeltétele van,legalább 2 éves komoly kutyás tapasztalat (kutyaiskola,menhelyi munka,egyéb kutyás tevékenység által)majd ha ez megvan,(bizonyíthatóan)akkor felmérik a tudásod és kategorizálnak. Majd kipengeted a tanfolyam díját (120-200ezer között,olcsóbban még nem láttam) és megcsinálod a képzést. Tudtommal csak Budapesten van ilyen tanfolyam.

Az úszómester nem tudom, hogy kerül a kutyás témába...tehát passzolom. Kutyakiképzõnek elõfeltétele van, legalább 2 éves komoly kutyás tapasztalat (kutyaiskola, menhelyi munka, egyéb kutyás tevékenység által)majd ha ez megvan, (bizonyíthatóan)akkor felmérik a tudásod és kategorizálnak. Majd kipengeted a tanfolyam díját (120-200ezer között, olcsóbban még nem láttam) és megcsinálod a képzést. Tudtommal csak Budapesten van ilyen tanfolyam.
Úszómester-nem tudom! A kutyakiképzõ: tisztázzuk, az nem szakma! Miskolcon (gondolom ott laksz, v a környéken) menj ki a Tesco mellett van a NJ kutya iskola-lucky dog school és ott az iskola vezetõ nõvel +beszéled-tud ebben pontos felvilágosítást! (addig nézz -olvashatsz a NJ honlapján!, ott van mikor szoktak indítani ...) Sajna amit az 1 es írt nem jártas, csak hallott a kérdésed felõl).
Az OKJ-s képzések sorában nem találom a kiképzést. Tavaly óta új rendszer van. [link] Õk csinálták idáig. Ott a telefon száma Csillának, kérdezd meg.
1-es vagyok, sajna igazat amit írok, mert tavaly végigjártam ezt az utat.Akkor még OKJ-s képzésként indították, és tapasztalatból beszélek. A lucky dog iskolát meg szerintem hagyjuk, amiket hallottam róla az nem valami jó.Szakmai téren.
"A lucky dog iskolát meg szerintem hagyjuk, amiket hallottam róla az nem valami jó.Szakmai téren." Más hallani és át élni! Érdekes mégis a kutyáim nagyon sok 1-3 h. értek el még fõtenyészszemlén is! Ehhez kellettem ÉN is! De a kérdés az volt hol van -tudtok ... (csak a segíteni akartam-saját véleményem írtam) köszönet helyett jön az okoskodás... brrr
Ne haragudj, de mi köze van a tenyészszemlének a kutyakiképzéshez. Nem kell ahhoz különösebb szaktudás, hogy a kutyádnak megtanítsd az "áll" parancsot. Ebbõl azért nem kellene kiindulni...
ma 10:59 A " fõtenyészszemle" azt jelenti, bizonyos fajtájú kutyáknak van munka képesség felmérés is.Ahhoz pedig bizony szükséges iskolában tréningezni.
6! Nagyon buta vagy ! (nyomhatod a piros pacsi) a fõtenyészszemlézett papír nagyon sok minden, -1 ben bírálati papír a tenyésztéshez! (nem ereszkedem le , hogy a nálam buták emberek színvonalára süllyedjek!)
ma 08:42 Nem kell elszállnod. Nem minden kutyásnak kötelezõ ismernie egy-egy fajta speciális igényeit.

RUHÁZATI eladó képzésre indulok és a tanfolyamhoz szükséges 70 órás szakmai gyakorlatról igazolást szerezni. Hol és hogyan szerezhetnék ilyet?

Legjobb válasz: Bemész a környéken lévõ ruházati üzletekbe és végig kérdezed õket, van-e szükségük tanuló segítségre... Elmondod mihez kell, ajánld fel nekik, hogy esetleg áruátvételnél, vagy csúcsforgalomba is szívesen segítesz... ingyen munkaerõ vagy, biztos kellesz majd valahol :)

Bemész a környéken lévõ ruházati üzletekbe és végig kérdezed õket, van-e szükségük tanuló segítségre... Elmondod mihez kell, ajánld fel nekik, hogy esetleg áruátvételnél, vagy csúcsforgalomba is szívesen segítesz... ingyen munkaerõ vagy, biztos kellesz majd valahol :)


Hol és mikor indítanak Pécsen vagy Szekszárdon olyan általános ápolói tanfolyamot még az idén, amihez nem szükséges egészségügyi végzettség?

Át szeretném magamat képezni.Bajai vagyok és itt tuti nem indul ilyen tanfolyam.Ha valaki esetleg csak Pesten tud ilyesmir?l az sem baj.Kérem ha bárki tudna nekem err?l valami konkrétat mondani, az nagyon jó lenne!

Legjobb válasz: A Jelky-ben levõ tanfolyam nem jó? Ott van ápoló képzés, és csak érettségi kell hozzá. Ha mondjuk felsõoktatásban végeznéd el, akkor Szeged, Pécs (egészségtudományi kar)... Szekszárdon fogalmam sincs mik vannak... Felsõoktatásba viszont már jelentkezni kellett volna, így arról idén már lecsúsztál.

A Jelky-ben levõ tanfolyam nem jó? Ott van ápoló képzés, és csak érettségi kell hozzá. Ha mondjuk felsõoktatásban végeznéd el, akkor Szeged, Pécs (egészségtudományi kar)... Szekszárdon fogalmam sincs mik vannak... Felsõoktatásba viszont már jelentkezni kellett volna, így arról idén már lecsúsztál.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hol és mennyiért árulják ezeket a főzéshez szükséges dolgokat?

Els?sorban Budapesten, másodsorban jó min?ségben, mennyi, hol?:

Legjobb válasz: Az elsõ 3 mind 100 Ft alatt van. Az utolsó kettõ úgy 400-1000 Ft között van, és mind megtalálható a Teszkóban.

Az elsõ 3 mind 100 Ft alatt van. Az utolsó kettõ úgy 400-1000 Ft között van, és mind megtalálható a Teszkóban.
Kátay konyhafelszerlés üzlet.., van a Teréz krt.-on is, és az Árkádban!
A cukrászhabzsákot helyettesíteni lehet egy mûanyag zacskóval.A csücskére egy kis lyukat kell vágni, vagy négyfele picit behasítani, és lehet vele díszíteni.Használat után el lehet dobni, és nem kell a mosogatással kínlódni.
A kérdező hozzászólása: mindent lehet helyettesíteni és lehet olcsón is venni, de most direkt jó fajta kell, extra mínõség, mert ajándék lesz. De köszi az eddigi válaszokat is!

Amennyiben ovoneni es egyben gyermekpszichológus szeretnek lenni, hol es milyen szakon kene tovabbtanuljak? Egyetem vagy foiskola szukseges hozza? Az is erdekelne, hogy Gyongyoson van ra lehetoseg hogy ezt tanuljam?

Legjobb válasz: felvi.hu !!!!! egyébként a bolognai rendszernek az a lényege, hogy egységesen 3 éves a képzés, kivétel a doktoriak, tehát egy pszichológusnak 5 éves lesz! A többit megnézheted azon az oldalon :)

felvi.hu !!!!! egyébként a bolognai rendszernek az a lényege, hogy egységesen 3 éves a képzés, kivétel a doktoriak, tehát egy pszichológusnak 5 éves lesz! A többit megnézheted azon az oldalon :)
Óvónéninek valamelyik egyetem fõiskolai karán tanulhatsz, hozzád legközelebb Sárospatakon (Miskolci Egyetem)vagy Vácon. Pszichológusnak tudományegyetemen, ilyen nincs Gyöngyösön. Egyszerre a kettõt nem fogod tudni elvégezni. Az egyetemek, fõiskolák folyamatosan változnak, úgyhogy majd abban az évben keress konkrét intézményt, amikor aktuális lesz.
elvégzed az óvónõképzõt, és mellé (ált óvónõképzõk, tanitóképzõkben szoktak ilyen 2 éves képzést tartani), az ifjúságsegitõit. Igy lesz két végzettséged. Persze nem leszel vele gyermekpszichológus, de azért tanulsz majd pszichológiát eleget, és közeliteni fogsz hozzá.

Hol és mi szükséges a kelengye pénz igényléséhez?

Legjobb válasz: Huhhh én még nem is hallottam soha ilyenrõl??!!!!

Huhhh én még nem is hallottam soha ilyenrõl??!!!!
Sajnos En sem, de ez engem is nagyon erdekelne!!!
A rendszerváltással megszûnt!
Ja, vagy az egyszeri anyasági segélyre gondolsz? Szülés után gyermek TAJ-számával vagy a munkahelyeden, vagy a MÁK-nál.
A kérdező hozzászólása: persze az engedélyeket nem akarom megvenni csak a szükséges berendezést. :)
Pólóra nyomni többféleképpen lehet. Létezik olyan fólia, amire sima tintasugárral nyomtathatsz, és már is kész a vasalható matrica. Ehhez tényleg elég egy tintás nyomtató, vasaló és a fólia. Ezzel egy darabot is lehet csinálni. Komolyabban általában szitázzák (filmnyomónak is hívják). Hát ez komplikáltabb, mert ehhez kellenek: szitaszövet, keret, amire feszíted, fényérzékeny emulzió, amit a szitára kensz, ipari fotógép, amivel ráfényképezed, elõhíváshoz szinte kis fotólabor sötétkamrával, festékek, áthúzórákel, szárítóhelyiség stb. Egy barátomnak van ilyen üzeme, onnan tudom. Ha jó elõre leköthetõ szerzõdéseid vannak, akkor érdemes belevágni, különben ablakon kidobott pármilla lesz belõle. Amúgy ez nyomdaipari szakterület, tehát a beszerzések innen indulnak ki.

Hol lehet olyan tárhelyt találni ahol elfutnak a facebook alkalmazások is? Van 1 fb alkalmazásom és nem tudom sehová sem feltölteni. Mysql is szükséges hozzá.

Legjobb válasz: Valószínûleg pont ezért követeli meg a Facebook a https protokollt, hogy ne boldog-boldogtalan írjon alkalmazást rá, free tárhelyszolgáltatókat használva. Egy fizetõs tárhely mindenképpen szükséges lehet. Kicsit érdemes elmélyedni az SSL-ben. Itt van lehetõség ingyenes aláírás beszerzésére is: http://www.startssl.com/ (A tárhely szolgáltatóval lehet megbeszélni, hogy be tudja-e a tárhelyedet úgy állítani, hogy mûködjön https protokollal, a saját aláírásoddal.)

Valószínûleg pont ezért követeli meg a Facebook a https protokollt, hogy ne boldog-boldogtalan írjon alkalmazást rá, free tárhelyszolgáltatókat használva. Egy fizetõs tárhely mindenképpen szükséges lehet. Kicsit érdemes elmélyedni az SSL-ben. Itt van lehetõség ingyenes aláírás beszerzésére is: http://www.startssl.com/ (A tárhely szolgáltatóval lehet megbeszélni, hogy be tudja-e a tárhelyedet úgy állítani, hogy mûködjön https protokollal, a saját aláírásoddal.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!