Találatok a következő kifejezésre: Hol és lehet hozzájutni az (3 db)

Hol és hogyan lehet hozzájutni az esemény utáni tabinak?

Legjobb válasz: sürgõsségi fogamzásgátlásnak hívják és vannak ügyeletes helyek, ahova el kell/lehet menni. Ott doktornéni/bácsi megvizsgál és felírja. Patikában ki kell váltani. Itt vannak az ügyeletek: http://www.hazipatika.com/services/kb?id=23

sürgõsségi fogamzásgátlásnak hívják és vannak ügyeletes helyek, ahova el kell/lehet menni. Ott doktornéni/bácsi megvizsgál és felírja. Patikában ki kell váltani. Itt vannak az ügyeletek: http://www.hazipatika.com/services/kb?id=23
A háziorvos nem írhatja fel, csak a nõgyógyász!
Ez hülyeség, hogy csak nõgyógyász írhatja fel... Csak az az ajánlott, viszont orvosi ügyeleteken is felírják, ha sürgõs! Én is oda mentem! Sõt még azt is felajánlották, hogy felírnak fogamzásgátlót is(de nem éltem vele:P)
Oké, hogy az ügyeleten vagy a sürgõsségin felírják, de a háziorvos nem írja fel, meg sem tudna vizsgálni! Persze az ilyenek okoskodnak, akik csak a 72 órással "védekeznek" utólag, minthogy felíratna magának egy fogamzásgátló tablettát! Érthetetlen!
A fogamzásgátlót elsõ alkalommal igen, csak a nõgyógyász írhatja fel, de késõbb már elég, ha csak a háziorvoshoz megy az ember! Persze, ha azt akarom hogy meg is vizsgáljon, akkor a nõgyógyászhoz megyek! De a 72 órásat nem kellene összekeverni a fog. gátlókkal!
sajnos nekem is volt ien esetem.. elmentem nõgyógyászhoz, nagyon rendes volt , mindent elmagyarázott, és felírta :)
El kell menni nõdokihoz vagy háziorvoshoz (mindkettõ felírhatja) és a patikában ki kell váltani a receptet.
nõdoki írhatja fel csak.
vigyázzatok, nemrég gyúrták át a szabályokat, ha jól tudom fogamzásgátlót nemrégtõl csak nõgyógyász írhat fel.
Az én háziorvosom csak akkor ír fel tablettát, ha 1 évnél nem régebbi rákszûrési papírod van. A 72 órásat a sûrgõsségin is felírják.
Engem elküldtek az orvosi ügyeletrõl, mert nem írhatták fel. CSak nõgyógyász írhatja fel. VAgy nõgyógyászati ügyelet, vagy nõdoki írja fel. Kiváltod, beveszed. Fogamzásgátlót is nõdoki írhat fel, bár sokan mondják, hogy utána a háziorvos is felírja.
nekem sajnos már többször kellet vennem (2) és én a házidokival íratttam

Hol lehet legolcsóbban hozzájutni egy ps3-hoz? Vagy inkább várjam meg az új konzolokat és akkor vegyek egyet olcsóbban?

Legjobb válasz: Én a minap nézegettem aprod.hu-n ps3 slimeket, nagyon jó árban, találtam cfw-s gépeket 30-tól 55-ig nagyon nagyon sokat! GTA V megjelenése miatt akarok venni egyet, de lehet mégis megvárom a PS4-et. De szerintem 30k semmi érte!:)

Én a minap nézegettem aprod.hu-n ps3 slimeket, nagyon jó árban, találtam cfw-s gépeket 30-tól 55-ig nagyon nagyon sokat! GTA V megjelenése miatt akarok venni egyet, de lehet mégis megvárom a PS4-et. De szerintem 30k semmi érte!:)
Azért azt hozzátenném, hogy 30-ért csak FAT-ot kapsz! Aminél, valljuk be õszintén, elég nagy az esély a meghibásodásra, illetve, hogy már egy javított, újrapasztázott géptõl szeretne valaki gyorsan megszabadulni. Bár, ha szembe állítod egy új 120 ezres PS3 árát egy használt slim 40-50 ezres árával, amit, ha megvetted az újat, még el is adhatsz, nem nagy bukóval. max 10-15%-os csökkenéssel lehet számolni, ha kijön az új konzol.
én sem hiszem el hogy valaki ad slimet 30-ért szerintem átverés lehet [vagy 1xeri eset hogy megvan szorulva] 120as-160as slim is vagy 40-45ezer között szokott lenni

Hol lehet venni Mo. -n azt a régi Nintendo játékkonzolt, és hozzá azokat a sárga játékkazettákat? Józsefvárosi piac esetleg? Vagy hogy tudok hozzájutni?

Legjobb válasz: Ha érdekel még a válasz,igen Józsefvárosin van. Nekemis kellene,de sajnos én nem vagyok Pesti,de mikor voltunk Józsefvárosin láttam,csak nem vettük mert egyrészt drága volt,másrészt ha elromlik,nem tudunk Pestre szaladgálni 300 km-rõl...

Ha érdekel még a válasz, igen Józsefvárosin van. Nekemis kellene, de sajnos én nem vagyok Pesti, de mikor voltunk Józsefvárosin láttam, csak nem vettük mert egyrészt drága volt, másrészt ha elromlik, nem tudunk Pestre szaladgálni 300 km-rõl...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!