Találatok a következő kifejezésre: Hol és lehet hozzájutni (30 db)

Meddig lehet a 2012-es Hungaroringre jegyet venni? Május-június körül lehet még venni? És olcsóbban hol lehet hozzájutni?

Május-június körül lehet még venni? És olcsóbban hol lehet hozzájutni?

Legjobb válasz: lehet. olcsón meg sehol nem lehet hozzájutni.

lehet. olcsón meg sehol nem lehet hozzájutni.
Még akár a helyszínen is lehet venni a hétvége folyamán, ha jól emlékszem. Szóval május, június de még július is belefér. Hát attól függ, hogy neked mit jelent az olcsó. Felnõtt jegyrõl van-e szó vagy juniorról? A legjobban az éri meg, ha álló jegyet veszel és egész hétvégére szólót. Persze a felnõtt jegy ebben az esetben is 23000 forint, a junior fele ennyi.

Létezik egy anyag, amit egy másik ruhaanyag hátuljára lehet vasalni merevítés céljából. Ingnyaknál láttam már ezt a megoldást. Mi ennek a neve, hol és mennyiért lehet hozzájutni?

Legjobb válasz: vetex és szerintem a legtöbb méteráruboltban lehet kapni,sokféle minõségben és vastagságban,rugalmas,merev,puha,kemény fehér,színes stb változatokban.Úgy emlékszem,1800 ft-tól kezdõdik métere,de nem kell ijedezni az áron,hiszen az ember ebbõl 20 centiket vásárol.Egyébként nem csak rávasalhatós van,hanem olyan is,amit a férfi szabók használnak,azt kézzel kell a megfelelõ helyekre odaölteni,vagy géppel odavarrni.

vetex és szerintem a legtöbb méteráruboltban lehet kapni, sokféle minõségben és vastagságban, rugalmas, merev, puha, kemény fehér, színes stb változatokban.Úgy emlékszem, 1800 ft-tól kezdõdik métere, de nem kell ijedezni az áron, hiszen az ember ebbõl 20 centiket vásárol.Egyébként nem csak rávasalhatós van, hanem olyan is, amit a férfi szabók használnak, azt kézzel kell a megfelelõ helyekre odaölteni, vagy géppel odavarrni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Már lehet jelentkezni felsőoktatási intézménybe levelező szakra is vagy csak nappalira? Hol lehet hozzájutni a felsőoktatási felvételi tájékoztatóhoz és a jelentkezési laphoz? Bármelyik ilyen intézményben? És kell érte fizetni?

Alapképzésre gondoltam! Légyszi segítsetek!!!

Legjobb válasz: Eddig is lehetett levelezõre jelentkezni, nincs külön nappalira és levelezõre jelentkezés, midnegyik egy idõszakban van. Annyiban különbözik, hogy a második rublikába nem N betût írsz, hanem L-et. A sulidban is tudsz rendeltetni. Igen, kell érte fizetni. Viszont internetet keresztül is lehet jelentkezni, nem olyan macerás mint a postai úton történõ jelentkezés.

Eddig is lehetett levelezõre jelentkezni, nincs külön nappalira és levelezõre jelentkezés, midnegyik egy idõszakban van. Annyiban különbözik, hogy a második rublikába nem N betût írsz, hanem L-et. A sulidban is tudsz rendeltetni. Igen, kell érte fizetni. Viszont internetet keresztül is lehet jelentkezni, nem olyan macerás mint a postai úton történõ jelentkezés.
A kérdező hozzászólása: Most nem járok suliba! Szóval magamnak kell szereznem csak nem tudom hogy hol lehet. Mert úgy hallottam hogy csak a tájékoztatóval együtt lehet hozzájutni. Ha interneten keresztül jelentkezem akkor ott hogy kell elküldeni a bizonyítványaim másolatát?
A kérdező hozzászólása: köszi hogy segítesz!!!
Beszkenneled, és feltöltöd a honlapra.

Hol és hogyan lehet hozzájutni az esemény utáni tabinak?

Legjobb válasz: sürgõsségi fogamzásgátlásnak hívják és vannak ügyeletes helyek, ahova el kell/lehet menni. Ott doktornéni/bácsi megvizsgál és felírja. Patikában ki kell váltani. Itt vannak az ügyeletek: http://www.hazipatika.com/services/kb?id=23

sürgõsségi fogamzásgátlásnak hívják és vannak ügyeletes helyek, ahova el kell/lehet menni. Ott doktornéni/bácsi megvizsgál és felírja. Patikában ki kell váltani. Itt vannak az ügyeletek: http://www.hazipatika.com/services/kb?id=23
A háziorvos nem írhatja fel, csak a nõgyógyász!
Ez hülyeség, hogy csak nõgyógyász írhatja fel... Csak az az ajánlott, viszont orvosi ügyeleteken is felírják, ha sürgõs! Én is oda mentem! Sõt még azt is felajánlották, hogy felírnak fogamzásgátlót is(de nem éltem vele:P)
Oké, hogy az ügyeleten vagy a sürgõsségin felírják, de a háziorvos nem írja fel, meg sem tudna vizsgálni! Persze az ilyenek okoskodnak, akik csak a 72 órással "védekeznek" utólag, minthogy felíratna magának egy fogamzásgátló tablettát! Érthetetlen!
A fogamzásgátlót elsõ alkalommal igen, csak a nõgyógyász írhatja fel, de késõbb már elég, ha csak a háziorvoshoz megy az ember! Persze, ha azt akarom hogy meg is vizsgáljon, akkor a nõgyógyászhoz megyek! De a 72 órásat nem kellene összekeverni a fog. gátlókkal!
sajnos nekem is volt ien esetem.. elmentem nõgyógyászhoz, nagyon rendes volt , mindent elmagyarázott, és felírta :)
El kell menni nõdokihoz vagy háziorvoshoz (mindkettõ felírhatja) és a patikában ki kell váltani a receptet.
nõdoki írhatja fel csak.
vigyázzatok, nemrég gyúrták át a szabályokat, ha jól tudom fogamzásgátlót nemrégtõl csak nõgyógyász írhat fel.
Az én háziorvosom csak akkor ír fel tablettát, ha 1 évnél nem régebbi rákszûrési papírod van. A 72 órásat a sûrgõsségin is felírják.
Engem elküldtek az orvosi ügyeletrõl, mert nem írhatták fel. CSak nõgyógyász írhatja fel. VAgy nõgyógyászati ügyelet, vagy nõdoki írja fel. Kiváltod, beveszed. Fogamzásgátlót is nõdoki írhat fel, bár sokan mondják, hogy utána a háziorvos is felírja.
nekem sajnos már többször kellet vennem (2) és én a házidokival íratttam

Mivel hallgathatom otthon magzatom szívhangját, hol és mennyiért lehet ehhez hozzájutni?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy mennyi idõs terhes vagy? A szívhangot úgytudom otthoni körülmények között csak a 20. hét környékétõl lehet hallani. Addigra meg már mozog a kicsike, úgyhogy nem kell a szívét hallgatnod, érzed a mozgását. Kérd meg apát, hogy hallgatózzon mi zajlik odabent, persze ehhez elég nagy csendre van szükség és nem árt, ha az egyéb hangoktól is el tud vonatkoztatni. Sok sikert és boldog babavárást kívánok. :)

Ez attól függ, hogy mennyi idõs terhes vagy? A szívhangot úgytudom otthoni körülmények között csak a 20. hét környékétõl lehet hallani. Addigra meg már mozog a kicsike, úgyhogy nem kell a szívét hallgatnod, érzed a mozgását. Kérd meg apát, hogy hallgatózzon mi zajlik odabent, persze ehhez elég nagy csendre van szükség és nem árt, ha az egyéb hangoktól is el tud vonatkoztatni. Sok sikert és boldog babavárást kívánok. :)
Szia.A baba szívhangját sztetoszkóppal tudod meghallgatni.Legalábbis én úgy tudom.
így van Sztetoszkóppal lehet meghallgatni, aminek a hallgatójának a tetején van egy kis csavar és azt el kell fordítani, ahhoz, hogy a baba szívét hallhasd. Mert amúgy a sajátodat hallanád. Sok szerencsét.
Szia! Szetoszkóppal és gyógyászati segédeszkõz boltban kapható 4000-5000ft körül van. Minden jót 18 hetes kismama:)
segédeszköz

Milyen a tápióka gyöngy és hol lehet hozzájutni?

Legjobb válasz: Én évekkel ezelõtt vettem egy zacskóval valahol Pesten (Nagy Csarnok, kínai kajabolt), de szerintem próbáld meg reform-élelmiszerüzletekben. Kb. 5-7 mm átmérõjû volt. Állati sokáig fõtt, úgyhogy jobban jársz, ha apó golyósat veszel, de a legjobb, ha daráltat. Az étel állagán nem változtat, mert nekem akkor azt mondták, hogy szét kell fõzni puding állagúra. Azt hiszem, kókusztejben fõztem, de lehet, hogy csak a végén adtam hozzá. Maniókából készül, vagy a manióka másik neve. Túl sok íze nem volt, de nem rossz, ha szereted a pudingot. :)

Én évekkel ezelõtt vettem egy zacskóval valahol Pesten (Nagy Csarnok, kínai kajabolt), de szerintem próbáld meg reform-élelmiszerüzletekben. Kb. 5-7 mm átmérõjû volt. Állati sokáig fõtt, úgyhogy jobban jársz, ha apó golyósat veszel, de a legjobb, ha daráltat. Az étel állagán nem változtat, mert nekem akkor azt mondták, hogy szét kell fõzni puding állagúra. Azt hiszem, kókusztejben fõztem, de lehet, hogy csak a végén adtam hozzá. Maniókából készül, vagy a manióka másik neve. Túl sok íze nem volt, de nem rossz, ha szereted a pudingot. :)
A kérdező hozzászólása: Tápióka pudingot szeretnék készíteni. :) Az esõemberben hallottam róla és most a receptklub receptjei közt olvasom.
Szia, az elsõ vagyok megint. :) A Csengetett Mylord címû sorozatban is állandóan ezt evett (lekvárral) Az idõs Lady Lavender. Mosolyogtam is, amikor megláttam a boltban :) Sok sikert hozzá!

Vodafone smart II-es telóra gyártanak gumitokot? Ha igen hol lehet hozzájutni?

Legjobb válasz: Igen, gyártanak... Nekem is ilyen telóm van, megkérdeztem a vodafone üzletben, azt mondták, hogy van, csakhogy akkor épp nem volt raktáron, és még nem volt idõm visszamenni...

Igen, gyártanak... Nekem is ilyen telóm van, megkérdeztem a vodafone üzletben, azt mondták, hogy van, csakhogy akkor épp nem volt raktáron, és még nem volt idõm visszamenni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az információt. Véletlenül nem tudod milyen áron van?
Sajnos nem tudom :(

Hol lehet hozzájutni ilyen lány-pulóverhez, amire ez van írva: NEW YORK CITY STREET DIV73 1992 (S-es, vagy M-es méretben)?

nagyon tetszik ez a pulóver és nagyon kéne a válasz de nem találom sehol... ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném :3

Legjobb válasz: váálaszt ha valaki tudja pls :\

A kérdező hozzászólása: váálaszt ha valaki tudja pls :\
A kérdező hozzászólása: 5let? XD

Hajszínező márkákat szeretnék tudni. Meg hogy hol lehet hozzájutni. és mennyiért?

köszi

Legjobb válasz: Én a Casting-ot használom. A Rossman-ban és a DM-ben is van, 28 hajmosásig tart, és nagyon jó!(Nekem tovább bírja mint 28 mosás) Asszem olyan 1300 körül van.

Én a Casting-ot használom. A Rossman-ban és a DM-ben is van, 28 hajmosásig tart, és nagyon jó!(Nekem tovább bírja mint 28 mosás) Asszem olyan 1300 körül van.
Alfaparfot használok, 5000 ft körül van. Én fodrászkellékesnél veszek mindent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!