Találatok a következő kifejezésre: Hol és lehet bilétát (2 db)

Hol és mennyiért lehet bilétát gravíroztatni cicanyakörvre?

Legjobb válasz: sztem nem érdemes bele gravíroztatni, mert el fogja veszíteni. válassz olcsóbb megoldást- én textil (gumis) nyakörvre egyszerûen rá szoktam írni alkoholos filccel, hogy mi a cica neve és hol érhetnek el, ha ne adj Isten valami érné. De mindig elhagyják. hosszabb választ írtam az elõzõ kérdésre, miszerint miylen szorosra kell venni a nyakörvét.

sztem nem érdemes bele gravíroztatni, mert el fogja veszíteni. válassz olcsóbb megoldást- én textil (gumis) nyakörvre egyszerûen rá szoktam írni alkoholos filccel, hogy mi a cica neve és hol érhetnek el, ha ne adj Isten valami érné. De mindig elhagyják. hosszabb választ írtam az elõzõ kérdésre, miszerint miylen szorosra kell venni a nyakörvét.
Én a kutyusunknak gravíroztattam bilétát egy hónapja. 1200ft volt, egyik oldalán névvel, másik oldalon e-mail címmel ellátva Tbányán

Hol, és mennyiért lehet a legolcsóbban Red Dingo bilétát venni S-es méretben?

Nézegettem az egyik webshopot, és nagyon megtetszet az egyik (

Legjobb válasz: Nézd meg itt itt ingyenes a posta is, én innen rendelek mindent, mert nagyon jó árak vannak :) http://www.dogshop.hu

Nézd meg itt itt ingyenes a posta is, én innen rendelek mindent, mert nagyon jó árak vannak :) http://www.dogshop.hu
Minél elõbb tanítsd mindenre! Az én kutyusomnak se voltak meg az oltásai, csak 1, amikor levittem (másnap kapta a 2. oltását). Figyeltem arra, hogy ne érintkezzen más állat ürülékével és más kutyákkal sem. Én a szobatisztaság miatt kénytelen voltam levinni, mert panelban lakunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez megnyugtatott :) Az én kis Chuckym még csak 15 hetes, és nincsenek meg az oltásai, úgyhogy szerintem még várok amíg megtanul pórázzal közlekedni és elkezdem kivinni, illetve a bátyámnak is megmutatom majd, hogy tetszik neki, és akkor megrendelem :D
Csak a képen nincs, küldenek hozzá!
A kérdező hozzászólása: De ahogy nézem a képeket, nincs hozzájuk ilyen kis karika a feltevéshez, vagy csak a képen nics?
:D biztos aranyos :) A dogshop-nál számíts arra, hogy elõre kell elutalnod majd a biléta árát, mert azt nem õk postázzák, hanem közvetlenül Svájcból jön a gyártótól. De megbízhatóak, nem lesz gond :)
A kérdező hozzászólása: Az enyém kis bichon, fehér szõrrel, és fekete nyakörve és póráza van, vakány kiskutya :D
Jól teszed, nagyon jó! Tényleg kifogástalan :) Én a csontosat rendeltem narancs színben :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, itt máris olcsóbb, szerintem a héten már fogok is rendelni egy villámosat :D
A kérdező hozzászólása: Nekünk kertes, de most pelusra van szokva, mert rengeteget pisil, kb. 2 óránként kell neki, és nem tudjuk egész nap kivinni. A pórázzal még csak ismerkedik, de alap dolgokat már tud :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!