Találatok a következő kifejezésre: Hol és lehet Start (18 db)

Hol és hogyan lehet Start kártyát igényelni?

Az els? munkám miatt kellene.

Legjobb válasz: Online: https://startklub.mav-start.hu/index.php Levélben: http://www.mav-start.hu/res/start_klub_kartya-igenylolap.pdf

Az elõzõ hozzászóló, nem arról beszélt, amit a kérdezõ kérdezett. A Start-kártyát a helyi APEH-nél kell igényelni!!! Ott mindenben segítenek.
Valóban. Valamiért egybõl a MÁV-Start kártyára gondoltam :) Mert azt is szokták kérni a munkáltatók, jól tudnak õk is vele járni. Bocsánat. Itt egy link: http://www.szmm.gov.hu/download.php?ctag=download&docID=14648

Hogyan lehet start kártyám? Egy éve tartós munkanélküli vagyok. Mit kell (és hol? ) beszereznem hozzá, hogy megkapjam?

Legjobb válasz: Ha még soha nem volt munkaviszonyod (kivétel diákmunka), akkor bemész az apehhoz és kiállítják neked. DE csak akkor váltsd ki, ha már megvan a munkahelyed. Ha jogosult vagy rá, akkor írd bele az önéletrajzodba, hogy ki tudod váltani, és munkába állás elõtti nap menj el intézkedni. Akkor kapsz egy a kártyával egyenértékû papírt, amivel be tudnak jelenteni a munkahelyeden. Ha már volt munkahelyed, akkor nem vagy jogosult start kártyára.

Ha még soha nem volt munkaviszonyod (kivétel diákmunka), akkor bemész az apehhoz és kiállítják neked. DE csak akkor váltsd ki, ha már megvan a munkahelyed. Ha jogosult vagy rá, akkor írd bele az önéletrajzodba, hogy ki tudod váltani, és munkába állás elõtti nap menj el intézkedni. Akkor kapsz egy a kártyával egyenértékû papírt, amivel be tudnak jelenteni a munkahelyeden. Ha már volt munkahelyed, akkor nem vagy jogosult start kártyára.
De jogosult lehetsz start extra, vagy start plusz kártyára. startkartya.hu oldalon meg tudod nézni, hogy melyikre vagy jogosult. Ha nem a pályakezdõknek járó start kártyára (életkorod miatt is eleshetsz tõle), akkor kell a munkaügyitõl egy igazolás, hogy jogosult vagy a start extra/plusz kártyára. Mindenképpen kellenek a személyes irataid, adókártya, TB kártya. Sima startnál a legmagasabb iskolai végzettséged igazoló okirat. Start extra/plusznál a munkaügyi központ igazolása. A kitöltendõ nyomtatvány fenn van a honlapjukon (apeh.hu nyomtatványok) 2 példányban kitöltöd, kinyomtatod, aláírod, beviszed a legközelebbi kirendeltségre (nem kell a központiba menni vele) Ezt is megtalálod a honlapjukon, hogy melyik megyében hol van és mi a nyitva tartása. Azonnal megkapod az igazolást, ami a kártya megérkezéséig helyettesíti a kártyát. Csak akkor váltsd ki, ha biztos a munkahelyed, de még a munkaviszony kezdete elõtt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! De egyet nem értek: miért munkába állás elõtt kell kiváltanom? Ha kiváltom, de még nem állok munkába, akkor mi történik? (amúgy volt már munkahelyem, nem pályakezdõ vagyok )
A start kártyák (bármelyik fajta) érvényessége a kiállítástól kezdõdik, és nem a munkába állástól. Azaz, te kiváltod holnap, akkor holnaptól kezd el lejárni a startkártya kedvezmény. Akkor is, ha te csak jövõ szeptemberben kapsz munkát. Majd egy évet már el is "fogyasztottál" a kedvezménybõl. Viszont ha nem pályakezdõ startra vagy jogosult, még váltsd ki ebben az évben, mert jövõre megszüntetik a start extrát és pluszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Így már minden világos.Nagyon köszönöm az információt, nagyon hasznos volt! Szép napot nektek!

A Samsung star II. telefonomra hol és hogy lehet ingyen letölteni témákat/játékokat?

Legjobb válasz: De itt nem velemenyt kertem a telomrol, ok? Mar sorry.

ok b.azd
A kérdező hozzászólása: De itt nem velemenyt kertem a telomrol, ok? Mar sorry.
mobile 9
A kérdező hozzászólása: mármint meg? :P
pedig egy nagy szar...rengetegszer kiírja h kevés a memória, meg hogy "kevés az erõforrás kérem zárjon be néhány alkalmazást"
A kérdező hozzászólása: 3. valaszolonak: Ja, nagyon szeretem a telom!
http://badawidget.com/themes?limit_model=2 ***** http://www.umnet.com/download-theme/33885-WindowsPhone_8 http://www.umnet.com/download-theme/34049-apple_theme A samsung appsbõl is tudsz le tölteni játékot meg témát is ha van interneted.(a menüben van) Jah meg am játékokat máshonnan is tudsz letölteni ami java alapú azt mind viszi http://mobilprograms.mindenkilapja.hu/html/18661300/render/j.. Egyébként meg vagy elégedve a telefonnal?* Automatikusan eltávolított tartalom.
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Samsung s5260 Star 2 FIGYELEM MINDENKI!!! TALÁLTAM MEGOLDÁST A "NINCS ELEGENDÕ MEMÓRIA" PROBLÉMÁRA! Egy kicsit meg kell buherálni a telefon belsõ rendszerét ami a hozzá nem értõknek most komolyan hangozhatott, de szépen lépésrõl lépésre leírom mi a teendõ. 1. Kattintsunk a "billentyûzet" menüre és mint ha csak egy telefonszámot akarnánk beírni, írjuk be az alábbi kódot: *#197328640# (csillaggal, kettõs-kereszttel együtt) Ha ez megvan akkor automatikusan megjelennek a telefon egyedi belsõ beállításai. 2. Nyomjuk le a 6-os gombot amivel belépünk a "Common" menübe. 3. Nyomjuk le a 4-es gombot, hogy belépjünk a "DIAG Configuration" menübe. 4. Az elõbb említett "DIAG" menübe belépve az 1. és a 2. lehetõségnél az "UART BUAD RATE -- 115k" és "UART BUAD RATE -- 912k" felirat olvasható. A számok melletti négyzetben lévõ csillag jel elvileg az 1. ilyen felirat mellett található tehát 115k van beállítva. Most nyomjuk meg a 2-es gombot hogy beállítsuk a "UART BUAD RATE -- 912k"-t, ekkor megjelenik az alábbi felirat: "Baudrate change -- 912" 5. Nyomjuk meg az "OK" gombot. 6. Nyomjuk meg a "Vissza" gombot. Ha jól csináltuk akkor most az "UART BUAD RATE -- 912k" melletti négyzetbe került csillag jel. 7. Azzal a gombbal amivel a hívást szoktuk megszakítani (jobb, alsó gomb) lépjünk ki a fõképernyõre, majd indítsuk újra a telefont (ki és bekapcsolás) Ha mindent helyesen csináltunk akkor majdnem, hogy soha többé nem fog megjelenni a "nincs elég memória - zárjon be néhány alkalmazást" üzenet, kivéve abban az eseten ha valóban megtelik a belsõ memória, ilyenkor töröljünk pár fájlt a telefon memóriájából, hogy helyet szabadítsunk fel. A módszer feljavítja az adattovábbítási sebességet a belsõ memória és a RAM között. (data transfering speed). Minden esetre nekem és másoknak is mûködött, mióta ezt megcsináltam bármekkora alkalmazást, vagy weblapot nyitottam meg, nem kaptam többet semmilyen memóriával kapcsolatos hibaüzenetet... (Elnézést kérek ha egyeseknek túl szájbarágós, volt a leírás, de próbáltam úgy írni, hogy a legkevésbé hozzáértõ ember is megtudja csinálni... ) ezt fõleg a 6. nak üzenem :DD


Mi a véleményetek a Star Nature vattacukros parfümről? Hol lehet kapni és mennyiért?

Star Nature

Legjobb válasz: Hát nemtom hol laksz, de olcsó üzletekben kapható, az biztos. Illetve én a Douglas-ban is láttam 3-félét, asszem a vattacukrosat ott vettem. Nekem ez az illat tetszik a legjobban, de vettem többfélét is. Szerintem elég tartós is, és nagy mennyiség (70 ml) és kb. 900 Ft, úgyhogy megéri!

Hát nemtom hol laksz, de olcsó üzletekben kapható, az biztos. Illetve én a Douglas-ban is láttam 3-félét, asszem a vattacukrosat ott vettem. Nekem ez az illat tetszik a legjobban, de vettem többfélét is. Szerintem elég tartós is, és nagy mennyiség (70 ml) és kb. 900 Ft, úgyhogy megéri!
Nagyon finom illatú :)
Lenti háztartási boltban, kínaiban, Rossmannban, Sárkány centerben... :D Az ára 700-1000 között mozog. Én 1000-ért vettem a háztartásiban.
Ledöbbentem, amikor a múltkor megláttam, hogy a Rossmannban is van már, és 1800 Ft!!! Én meg 900 Ft-ért vettem egy játéküzletben... Ki az a bolond, aki annyit ad érte, amikor szinte mindenhol van 100 forintos, ahol olcsó??

Hol lehet ingyen letölteni a Star Wars összes részét? És hogyan?

Legjobb válasz: Letöltés:1. rész: Ambush - Csapda KÓD ***** ***** ***** ***** 2. rész: Rising Malevolence - Erõsödõ Rosszakarat KÓD ***** ***** ***** ***** 3. rész: Shadow of Malevolence - A Rosszakarat árnyéka KÓD ***** ***** ***** ***** 4. rész: Destroy Malevolence - Vesszen a Rosszakarat KÓD ***** ***** ***** ***** 5. rész: Rookies - Újoncok KÓD ***** ***** ***** ***** 6. rész: Downfall of a Droid - Egy droid veszte KÓD ***** ***** ***** ***** 7. rész: Duel of the Droids - A droidok küzdelme KÓD ***** ***** ***** ***** 8. rész: Bombad Jedi - Bombad Jedi KÓD ***** ***** ***** ***** 9. rész: Cloak of Darkness - A sötétség leple KÓD ***** ***** ***** ***** 10. rész: The Lair of General Grievous - Grievous búvóhelye KÓD ***** ***** ***** ***** 11. rész: Dooku Captured - Dooku elfogása KÓD ***** ***** ***** ***** 12. rész: The Gungan General - A Gungan tábornok KÓD ***** ***** ***** ***** 13. rész: Jedi Crash - Zuhanás KÓD ***** ***** ***** ***** 14. rész: Defenders of Peace - A béke védelmezõi KÓD ***** ***** ***** ***** 15. rész: Trespass - Betolakodók KÓD ***** ***** ***** ***** 16. rész: The Hidden Enemy - Árulás KÓD ***** ***** ***** ***** 17. rész: Blue Shadow Virus - Kék árnyék vírus KÓD ***** ***** ***** ***** 18. rész: Mystery of a Thousand Moons - Ezer hold rejtélye KÓD ***** ***** ***** ***** 19. rész: Storm Over Ryloth - Vihar Ryloth felett KÓD ***** ***** ***** ***** 20. rész: Innocents of Ryloth - Az ártatlanok KÓD ***** ***** ***** ***** 21. rész: Liberty on Ryloth - Ryloth felszabadul KÓD ***** ***** ***** ***** 22. rész: Hostage Crisis - Túszdráma KÓD ***** ***** ***** ***** Jelszó:new7warez Hogyan? Úgy hogy rákattolsz hogy free download,megvárod amíg számol,aztán rákattolsz a linkre,és már tölti is. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Letöltés:1. rész: Ambush - Csapda KÓD ***** ***** ***** ***** 2. rész: Rising Malevolence - Erõsödõ Rosszakarat KÓD ***** ***** ***** ***** 3. rész: Shadow of Malevolence - A Rosszakarat árnyéka KÓD ***** ***** ***** ***** 4. rész: Destroy Malevolence - Vesszen a Rosszakarat KÓD ***** ***** ***** ***** 5. rész: Rookies - Újoncok KÓD ***** ***** ***** ***** 6. rész: Downfall of a Droid - Egy droid veszte KÓD ***** ***** ***** ***** 7. rész: Duel of the Droids - A droidok küzdelme KÓD ***** ***** ***** ***** 8. rész: Bombad Jedi - Bombad Jedi KÓD ***** ***** ***** ***** 9. rész: Cloak of Darkness - A sötétség leple KÓD ***** ***** ***** ***** 10. rész: The Lair of General Grievous - Grievous búvóhelye KÓD ***** ***** ***** ***** 11. rész: Dooku Captured - Dooku elfogása KÓD ***** ***** ***** ***** 12. rész: The Gungan General - A Gungan tábornok KÓD ***** ***** ***** ***** 13. rész: Jedi Crash - Zuhanás KÓD ***** ***** ***** ***** 14. rész: Defenders of Peace - A béke védelmezõi KÓD ***** ***** ***** ***** 15. rész: Trespass - Betolakodók KÓD ***** ***** ***** ***** 16. rész: The Hidden Enemy - Árulás KÓD ***** ***** ***** ***** 17. rész: Blue Shadow Virus - Kék árnyék vírus KÓD ***** ***** ***** ***** 18. rész: Mystery of a Thousand Moons - Ezer hold rejtélye KÓD ***** ***** ***** ***** 19. rész: Storm Over Ryloth - Vihar Ryloth felett KÓD ***** ***** ***** ***** 20. rész: Innocents of Ryloth - Az ártatlanok KÓD ***** ***** ***** ***** 21. rész: Liberty on Ryloth - Ryloth felszabadul KÓD ***** ***** ***** ***** 22. rész: Hostage Crisis - Túszdráma KÓD ***** ***** ***** ***** Jelszó:new7warez Hogyan? Úgy hogy rákattolsz hogy free download, megvárod amíg számol, aztán rákattolsz a linkre, és már tölti is.* Automatikusan eltávolított tartalom.

A Star Wars: The Old Republic-ba hol, mennyiért és hányas szinten lehet megtanulni a két kezes kardozás? Sittel vagyok

Legjobb válasz: Csak akkor lehet 2 fénykardod,ha olyan kaszttal vagy.(a sith-eknél nem tudom,hogy van)

Csak akkor lehet 2 fénykardod, ha olyan kaszttal vagy.(a sith-eknél nem tudom, hogy van)
Sith Warriornak, azon belül Sith Maraudernek kell lenned, hogy 2 kardot használhass.

A Star Trek 2009/2013-as filmben milyen anyagból van az egyenruhájuk, és hol lehet olyat beszerezni?

Legjobb válasz: Méteráruboltban kell körülnézni. Nagyobb városban nagyobb a választék. A piros és szürke díszegyenruha valami pamut-poliészter keverék, vagy vékony gyapjú esetleg, a normál valami full mûszál.

Méteráruboltban kell körülnézni. Nagyobb városban nagyobb a választék. A piros és szürke díszegyenruha valami pamut-poliészter keverék, vagy vékony gyapjú esetleg, a normál valami full mûszál.

A star wars a jedi útját hol lehet megvenni györben, és menyiért?

Legjobb válasz: Sajnos több kötet is van más tartalommal, ami ezt a címet viseli. A keménytáblás, limitált szériás "The Jedi Path" nem jelent meg (és tudtommal nem is fog) magyarul. Legegyszerûbben a neten tudod megvenni, csak írd be egy keresõbe. Az egyik: http://bookline.hu/product/home.action?id=79271&type=22&_v=A.. A másik: http://www.amazon.com/The-Jedi-Path-Students-Edition/dp/1603.. Remélem segítettem. :) Jó böngészést!

Sajnos több kötet is van más tartalommal, ami ezt a címet viseli. A keménytáblás, limitált szériás "The Jedi Path" nem jelent meg (és tudtommal nem is fog) magyarul. Legegyszerûbben a neten tudod megvenni, csak írd be egy keresõbe. Az egyik: http://bookline.hu/product/home.action?id=79271&type=22&_v=A.. A másik: http://www.amazon.com/The-Jedi-Path-Students-Edition/dp/1603.. Remélem segítettem. :) Jó böngészést!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!