Találatok a következő kifejezésre: Hol és lehet füttykürtöt (1 db)

Hol és mennyiért lehet "füttykürtöt" venni?

Olyanra gondolok, ami a buszokon is szokott lenni, de autóba szerelhet?.

Legjobb válasz: Az miaz? Légkürt?

Az miaz? Légkürt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez az amit kerestem, csak nem tudtam, hogy "törökfüttynek" hívják.
Itt keresd: http://www.convoytruck.hu/index.php?page=/nml/hangfeny/kurto.. "Törökfütty" néven. A lap tetején van egy információs mailcím, azon valószínûleg bõvebb felvilágosítást adnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi kell ahhoz, hogy ne szálljon fel egy repülőgép?

Mármint az időjárási riasztásokat nézve,holnap repülök,és első fokú riasztás van kiírva :-( félek hogy nem érem el a csatlakozást..

3

Az érdekelne engem, hogy balesetet szenvedtem Debrecenben. Hova fordúljak?

A Vizmű Zrt arra hivatkozik hogy az útszakasz ki volt táblázva!Ki volt de egyenetlen útszakaszra figyelmeztetett nem lövészárokra!A pótszemlét senki nem tartotta meg,arra hivatkozva hogy nincs rá meghatalmazása a Vizműtől!A cégnek van kátyúra biztositása,de le sajnál!Úgy hogy itt állok egy baleseti jegyzőkönyvvel és egy totálkáros autóval ami a munka eszközöm is volt,mert pizza futár vagyok,na és senki nem akar kártériteni!Akkor minek fizetünk mi minden féle hatalmas összegeket? Ha baj esetén nem segitenek rajtunk!Ez az útszakasz ami teljesen átlett vágva folyamhomokkal lett feltöltve és hetekig igy volt!Az nap éjszaka szakadt az eső és a homok eltünt!Az egyenetlen útszakaszbólMint már emlitettem lövészárok lett!Az autómmal kb.1km-tert tudtam még megtenni!A rendőrséget ki hivtam,de azok közölték velem hogy szabálysértési eljárást kezdeményeznek ellenem,5000-150000huf,ja és a tábla miatt!Na ebből nem kértem ezért a renőrségi intézkedés el maradt!Más napra le aszfaltozták az utat de 3+1 autót kiütött!Na és még én csak 4 kerékkel nem nagy motorral közlekedtem, mert akkor már halott lennék!

8

Valaki elmagyarázná, hogy az emberek miért nem indexelnek sávváltáskor/kanyarodáskor illetve miért mennek át a piros lámpánál?

ez valamiféle érzelmi beteljesülés, vagy az elcseszett életükön így állnak bosszút? Vagy netán kicsi a cerka és máshogy már nem is kooperál?

7

Aug 20-án a Batthyány téren lesz esélyem parkolóhelyet találni este 7 körül? A tüzijátékot szeretnénk megnézni, de nincs lehetőség előbb odaérni.

10-15 perc séta belefér

3

Ha mondjuk az életkorom kevesebb lenne, mint 14 és személyi igazolvány, lámpa és mellény nélkül közlekednék egy úton kerékpárral, viszont még világos van és a kerékpáron a fék is működik büntethető lennék?

12

Szerintetek a gyorshajtó vadállat sofőrök vagy a nagyon béna, kiszámíthatatlan, félős sofőrök okoznak több balesetet?

13

Itt az embereknek miért kell bele lépniük a fékbe? Hogy beléjük menjek, Nem látom indokát. Én sosem fékezek ott.

http://qsview.com/2lmgngz3rqia0z456zp6z0
Megyek át a síneken, és még ha egyenesen mennek, akkor is belelép a fékbe pár hülye, hogy majdnem bele megyek hátulról.
1. nem mehetnék rá a sínekre, amíg nem ment át előtte, de múltkor meg rámdudáltak, hogy mit állok még ott, amikor zöld van, más menne mögöttem.
2. minek fékezni? Nem fog leérni a kocsi alja, hátrafele "dől" a kocsi nem lehet olyan gyorsan felmenni ott, hogy végig fúrólja a kocsi alját.

Szóval minek fékezni ha egyenesen mennek, még csak nem is jobbra, hogy be tudják venni a kanyart, hanem mielőtt felérnének a sínekről bele lépnek a fékbe, én meg majdnem beléjük megyek hátulról.
Engem sz*patnak?

11

Szabályos, hogy valaki áll a stop táblánál, vagy csak els adásnál, és a mögötte lévő mellé megy, és elmegy jobbra?

Előttem történt az eset.
Nem tudtak kimenni balra, mert folyton jöttek jobbról-balról, már ott álltam vagy 1 perce, erre a mögöttem lévő megfogta, kikerülte az előttm lévőt, tehát asz elsőt, és elment jobbra.
Szabályos ez?

5

Milyen büntetésre számíthatok?

Tegyük fel, hogy egy traktorral szándékosan össze-vissza töröm valakinek a kocsiját. Azon túl, hogy megtérítem a kárt még mire számíthatok?

5

Ausztriában az autóüveg fóliához mit szólnak a rendőrök?

Lehet rajta vagy nem?
B oszloptól 2 oldalsó és hátsó ablakról lenne szó.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!