Találatok a következő kifejezésre: Hol és lehet (7689 db)

Hol lehet megtudni, hogy hol és mikor lehet francia nyelvizsgára jelentkezni?

Legjobb válasz: Egyrészt emelt szintû érettségire bármikor jelentkezhetsz, amikor van érettségi (õsszel és tavasszal, az õszire gondolom tavasszal kell jelentkezni, a tavaszira február végéig) - ez ugye középszintû nyelvvizsgát ad. Másrészt szerintem a BME vagy a Francia Intézet honlapján megtalálhatod az idõpontokat. Máshol nem tudom, hol lehet még francia nyvt tenni.

Egyrészt emelt szintû érettségire bármikor jelentkezhetsz, amikor van érettségi (õsszel és tavasszal, az õszire gondolom tavasszal kell jelentkezni, a tavaszira február végéig) - ez ugye középszintû nyelvvizsgát ad. Másrészt szerintem a BME vagy a Francia Intézet honlapján megtalálhatod az idõpontokat. Máshol nem tudom, hol lehet még francia nyvt tenni.

Póthajat hol tudok venni? Nekem mű és igazi is megfelel csak beleférjen olyan 30 000be. Hol és mennyiért lehet venni? Többi lent!

Szeretnék póthajat, de nem tudom hol tudok venni. Inkább Nyíregyen vagy Debrecenben érdekelne. Úgy számítsátok, hogy Mátészalkán lakok, szóval nem akarok Budapestre kiutazni egy póthajért szóval valahol itt a közelben. A lényeg, hogy mű vagy igazi póthajat szeretnék. Mennyibe kerül az igazi és a mű? Nekem teljesen mindegy, hogy melyiket veszem de olyan 30 000be beleférjen. Mennyiért és hol?

Legjobb válasz: 30ezerért igazit kapsz már, azt nem tudom hogy arrafelé hol, de mondjuk ebay-en lehet rendelni is ha nem találnál. Én mondjuk mûhajat vettem, 2 sor 60 cm-es volt 2800 ft.

30ezerért igazit kapsz már, azt nem tudom hogy arrafelé hol, de mondjuk ebay-en lehet rendelni is ha nem találnál. Én mondjuk mûhajat vettem, 2 sor 60 cm-es volt 2800 ft.
A kérdező hozzászólása: hogy hogy 2 sor?
van facebookon egy oldal ahonnan lehet rendelni jó áron jó minõségû igazi indiai és európai hajat.30 ezer alatt hair extension:http://www.facebook.com/pothajak?fref=ts
premiumhaj.com mindenki tudja, hogy az országban ez a legjobb. az összes fodrász innen vásárol.
az a facebookos oldal 30 nap alatt hozza be amit rendelsz, ha elõre kifizeted. komolytalan. kerüld el.
Greenfield Relax Még mindig nem látod??
Rapid Randi
XD Bocsi de ez már komoly! az utolsó koment! nagy xd
Lol, menny es erezd meg Fluort vagy SP es akkor mindenki teged fog keresni

Van az az eljárás mikor az emberre ráfújnak valamilyen sprayt és barna lesz tőle. Azt hol és mennyiért lehet csináltatni? Vannak káros hatásai hátrányai? És mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: Az UV mentes azonnali barnításra gondolsz? AZ UV fény-mentes barnítás, egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bõr felsõ rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörû barna bõr. Hasonló folyamat játszódik le, amikor egy almát kettévágunk és kitesszük a napra amely órák alatt bebarnul. A folyamat óriási elõnye, hogy a kívánt barna bõr elérése teljesen biztonságos. A bõrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak. A DHA bõrfelületre juttatását követõen a kívánt barna szín azonnal látható, de kb. 2-3 óra alatt érhetõ el. A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az hogy hol tudsz csináltatni attól függ hol laksz, itt errefelé 3500ft. Remélem tudtam segíteni :)

Az UV mentes azonnali barnításra gondolsz? AZ UV fény-mentes barnítás, egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bõr felsõ rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörû barna bõr. Hasonló folyamat játszódik le, amikor egy almát kettévágunk és kitesszük a napra amely órák alatt bebarnul. A folyamat óriási elõnye, hogy a kívánt barna bõr elérése teljesen biztonságos. A bõrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak. A DHA bõrfelületre juttatását követõen a kívánt barna szín azonnal látható, de kb. 2-3 óra alatt érhetõ el. A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az hogy hol tudsz csináltatni attól függ hol laksz, itt errefelé 3500ft. Remélem tudtam segíteni :)
Én próbáltam, és egy hétig tartott...ráadásul nagy foltokban jött le, és úgy néztem ki, mint egy tehén...inkább veszek egy jó minõségû önbarnítós testápolót.

Milyen görkorcsolyát használ Cesar Millan (Kutya suttogó, kutyadoki) és lehet-e - illetve hol lehet - ilyet beszerezni?

Arra a lábbelinként 2-2 nagy kerekekkel rendelkez? görkorijára gondolok. A hagyományos helyett ezekre a kátyús utakra az sokkal jobb volna.

Legjobb válasz: Idõ közben megtaláltam a választ: LandRoller a görkorcsolya neve. Viszont még nem találtam meg, hogy az országban kapható-e és hol? Egyenlõre úgy látom, ilyet itt nem lehet kapni?? :(

A kérdező hozzászólása: Idõ közben megtaláltam a választ: LandRoller a görkorcsolya neve. Viszont még nem találtam meg, hogy az országban kapható-e és hol? Egyenlõre úgy látom, ilyet itt nem lehet kapni?? :(
most nem mindegy a márkája?! két kerekû és kész, hidd el semmi nem azon múlik hogy hány kereke van a koridnak :)
A kérdező hozzászólása: Nem a kereke száma, hanem a mérete a meghatározó! A "normális" korikkal fûben pofára esel, nem gurul. Ez viszont a nagy kerekeinek köszönhetõen füvön, földúton is kiválóan használható! :) Szóval nem a márka miatt van szükségem ilyenre, hanem a kivitel miatt, tõlem lehet házilag legyártott is! :)
A kérdező hozzászólása: éppen ezt szeretném megtudni.:D
A kriminálpszichológus messze nem hazugságszakértõ. Csak azért írom, hogy ezzel tisztában legyél.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem:D mert utána olvastam a kriminásziologiának.De a kérdésemre nem kaptam még választ sajna:s...
Egyáltalán van olyan szakma, hogy hazugság-szakértõ, vagy ezt csak egy amerikai filmsorozatból vetted?

Hol l lehet venni igazi pisztolyt? Már van pár havernak és nekem is kéne. Hol lehet 16évesen venni?

Legjobb válasz: Dehogy rohadnak. Elõbb akadnak a konkurenciára aki majd nagyobb kaliberrel tüzel rájuk és az letépi a karjuk lábuk. Úgy nõnek majd fel csonkolt végtagokkal és kórházi koszton. :)

Dehogy rohadnak. Elõbb akadnak a konkurenciára aki majd nagyobb kaliberrel tüzel rájuk és az letépi a karjuk lábuk. Úgy nõnek majd fel csonkolt végtagokkal és kórházi koszton. :)
Elõször pontosítsuk a témát. Dugós vagy tapadókorongos pisztolyokról beszélünk?
és én így menjek ki az utcára, h a gyerekek kezében lõfegyver van??? és csak úgy poénból kinyírhatnak engem, vagy bármely családtagomat? remélem a börtönben rohadtok el mind!
ma 19:24 az mekkora fika gecc XD meghaltam rajta
Miért nem drogozol inkább, mint a többi normális gyerek? Kezedbe adnának egy igazi töltött pisztolyt, lõni sem merné vele baszod. Egy ócska divatember vagy.
16 évesen most komolyan mi a f*szért neked stuki? vagy játékstukira gondoltál?
a haverjaid remélem, fõbe lövik magukat véletlenül... basszus 16 éves kölykök és pisztollyal játszanak...mivan a piálás meg a szex már dedós dolog? az már lement 13 évesen, mi?
Fú de kemény lehetsz ha azért kell fegyver mert másoknak is van XD Nem mondta anyukátok hogy ez nem játék? Kérdezd meg a haverjaidat hol vették. Gondolom a cigánygyerekektõl a rokonságból.
Pisztoly már nem menõ. Nekem 13 évesen dobócsillagjaim voltak. Azok jobbak, és nem hangosak. Amúgy bárhol tudsz venni pisztolyt, hugom, anyukám, barátom is a Tescoban vettek. Még a golyó is jár hozzá, és valóban gazdaságos! :)
Mutogatni meg pultra kirakni nem fogják. :)
Nekem is jól jönne egy kis stukó (pisztoly) Állítólag Pesten a Józsefvárosi piacon lehet kapni.Én még ott sohasem láttam.
Az utóbbi hozzászóló reakciója teljes mértékben érthetõ. Bár ezzel nem értek egyet: "Amúgy ha tényleg nem tudod, hol tudsz szerezni, akkor nagyon nagy idióta lehetsz..." Ugyan honnan tudná egy 16 éves valaki, hogy hol lehet venni? Sõt egy felnõtt is, aki nem forog ilyen körökben! "Neki csak a nyamvatt 50.000 forintja számít." Nem tudom az árakat, de szerinted 50 e forintért mit adnak? Szerintem van 150-200 e forint is. De lehet, hogy nem...
Meg kell hozzá egy "kis" pénz is. Szerinted ingyen adják? Biztos van vagy 150 ezer, de lehet, hogy több is, a fene tudja. Ha meg van annyi pénzed, annyira pénzes gyerek vagy, akkor nem hiszem, hogy gondot okoz megtalálni, hogy hol lehet (sajnos).
Szerintem, lövöldözzön..Aztán majd 17 évesen sitrevágják, 27 34 évesen kijön..A következõ kérdése meg az lesz, hol lehet sexi férfitangát, és hozzáillõ rúzst kapni..
Én szerettem a dugós pisztolyokat. Követ kellett bele rakni, faszán kilõtte.
Pisztolyt akarsz? Menj a cigány haverjaidhoz! Remélem soha többet nem szabadulsz majd meg tõlük! Kis tudatlan butuska...
ma 21:06 Legóból príma nadrággumi-kilövõ pisztolyokat lehet építeni.
Legozz inkább, az kevésbé kártékony, és még építesz is vele, nem rombolsz.Vagy ott a vízipisztoly, ha annyira lövöldözni akartok, úgyis Húsvét lesz hamarosan. =)
ma 19:52 Igen ám, de a tûzgyorsaság nem minden. A tapadókorongos elõnye, hogy könnyebb kiértékelni a lövéseket a célzás pontossága szempontjából. Pl. egy nagy céltáblára lõsz, a tapadókorong ott is marad, le lehet olvasni a számértéket. Míg ez dugónál nehezebb, majdnem lehetetlen.
A piacon a dugó hozzá van kötve, nem kell keresni ha ellövöd így nagyobb a tûz gyorsasága.
A kérdező hozzászólása: nem szerintem a román anyádtól!
Emberek, emberek!!A kérdésre válaszoljunk. Elvégre azért jött létre az oldal, hogy aki kérdez választ kapjon. Nem?? Szerintem kérdezd meg a haverokat akiknek van, hogy õk honnan szerezték, vagy keress, "dúrva" helyeken pl.:Józsefvárosi . Ha sikerült beszerezni, akkor nem ártana hozzá egy hamis engedély sem.:)

Miért nem találok Pécsen üvegmatricát, mesefigurást keresek, hol lehet ilyet venni? Praktiker, baumax, kika, tescoban nem volt, akkor hol és mennyiért lehet venni?

Legjobb válasz: Bocsi pécen!Ababám szobáját szeretném disziteni meg az ablakot,de eddig még nem találtam sehol mesefigurás üvegmatricát?Egyáltalán van ilyen és mennyibe kerül?

A kérdező hozzászólása: Bocsi pécen!Ababám szobáját szeretném disziteni meg az ablakot, de eddig még nem találtam sehol mesefigurás üvegmatricát?Egyáltalán van ilyen és mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: Naez manem megyszoval PÉCSEN!!
hobbi boltba menj, vagy kreatív boltba. pl. ker. háza alagsor.

Hol (és hogyan) lehet NORMÁLIS oldalt szerkeszteni?

Nem a gportálra, az extrára meg ezekere gondolok...

Legjobb válasz: A kérdésnek két fõ része van? Hol? Hogyan? "Hol?" Mit is szeretnél? Online vagy offline? Mert ugye az nagyon nem mindegy. "Hogyan?" Vannak alapszabályok, melyeket érdemes betartani. Fontos a kép - szöveg arány betartása. A téma megfelelõ kialakítása. Órákig lehetne errõl beszélni. Inkább néhány link, melyet már korábban írtam valakinek: Konyhanyelven és egy kissé tudományosabban ezeken az oldalakon: http://webfejlesztes.inf.elte.hu/ http://www.tferi.hu/konyv5/html/htmllang0.html http://kvtlinux.lib.uni-miskolc.hu/ali/work/websuli/honlap.h.. http://www.hcdev.hu/

A kérdésnek két fõ része van? Hol? Hogyan? "Hol?" Mit is szeretnél? Online vagy offline? Mert ugye az nagyon nem mindegy. "Hogyan?" Vannak alapszabályok, melyeket érdemes betartani. Fontos a kép - szöveg arány betartása. A téma megfelelõ kialakítása. Órákig lehetne errõl beszélni. Inkább néhány link, melyet már korábban írtam valakinek: Konyhanyelven és egy kissé tudományosabban ezeken az oldalakon: http://webfejlesztes.inf.elte.hu/ http://www.tferi.hu/konyv5/html/htmllang0.html http://kvtlinux.lib.uni-miskolc.hu/ali/work/websuli/honlap.h.. http://www.hcdev.hu/
Az extrán teljesen jól lehet "normális" oldalt szerkeszteni, az más tészta, hogy ha jogvédett dolgot teszel fel (pl több mp3-at amit nem te énekeltél fel) akkor azt maradéktalanul törlik, és ha a törlés után folytatod a feltöltést, téged is törölnek. De amúgy az extrán azt használsz, amit akarsz, és ez jó, a sarokban lévõ kis piros cuccot is egy egyszerû kóddal le lehet tiltani és nem esznek meg érte, és amúgy meg 1-2 ezer forintba kerül egy domaint bérelni, ha netán erre gondolnál "normális" címszó alatt. De ha nem tetszik, akkor csinálj magadnak a saját gépedbõl egy szervert :P
Mi a kérdés lényege? Milyen a normális oldal? Reklámmentes, teljesen önálló oldalra gondolsz? Javaslom tárhely bérlését... kismillió szolgáltató találsz anetten :)
ne írjatok helyszínt mert képes beviagrázva elmenni.
Ezeket a pornófilmes stúdiók rendezik és elõre castingolják a résztvevõket. El ne hidd már, hogy spontán vannak ilyen bulik. :D
A Moszkva téren!! Bocs Szél Kálmán tér..
A szexmoziban szoktak lenni ilyen bulik, 4000 a beugró.
A kérdező hozzászólása: az hol van??? hol lehet róla infót kérni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!