Találatok a következő kifejezésre: Hol és iskolában (138 db)

Hol es hogyan kell kutyakikepzo iskolat elvegezni? Miskolcon van ilyen iskola? Erdekelne szinten uszomesteri papirok. Milyen feltetelek, es milyen papirok szuksegesek a fent emlitett ket szakma hivatalos okmanyaihoz?

Legjobb válasz: Az úszómester nem tudom,hogy kerül a kutyás témába...tehát passzolom. Kutyakiképzõnek elõfeltétele van,legalább 2 éves komoly kutyás tapasztalat (kutyaiskola,menhelyi munka,egyéb kutyás tevékenység által)majd ha ez megvan,(bizonyíthatóan)akkor felmérik a tudásod és kategorizálnak. Majd kipengeted a tanfolyam díját (120-200ezer között,olcsóbban még nem láttam) és megcsinálod a képzést. Tudtommal csak Budapesten van ilyen tanfolyam.

Az úszómester nem tudom, hogy kerül a kutyás témába...tehát passzolom. Kutyakiképzõnek elõfeltétele van, legalább 2 éves komoly kutyás tapasztalat (kutyaiskola, menhelyi munka, egyéb kutyás tevékenység által)majd ha ez megvan, (bizonyíthatóan)akkor felmérik a tudásod és kategorizálnak. Majd kipengeted a tanfolyam díját (120-200ezer között, olcsóbban még nem láttam) és megcsinálod a képzést. Tudtommal csak Budapesten van ilyen tanfolyam.
Úszómester-nem tudom! A kutyakiképzõ: tisztázzuk, az nem szakma! Miskolcon (gondolom ott laksz, v a környéken) menj ki a Tesco mellett van a NJ kutya iskola-lucky dog school és ott az iskola vezetõ nõvel +beszéled-tud ebben pontos felvilágosítást! (addig nézz -olvashatsz a NJ honlapján!, ott van mikor szoktak indítani ...) Sajna amit az 1 es írt nem jártas, csak hallott a kérdésed felõl).
Az OKJ-s képzések sorában nem találom a kiképzést. Tavaly óta új rendszer van. [link] Õk csinálták idáig. Ott a telefon száma Csillának, kérdezd meg.
1-es vagyok, sajna igazat amit írok, mert tavaly végigjártam ezt az utat.Akkor még OKJ-s képzésként indították, és tapasztalatból beszélek. A lucky dog iskolát meg szerintem hagyjuk, amiket hallottam róla az nem valami jó.Szakmai téren.
"A lucky dog iskolát meg szerintem hagyjuk, amiket hallottam róla az nem valami jó.Szakmai téren." Más hallani és át élni! Érdekes mégis a kutyáim nagyon sok 1-3 h. értek el még fõtenyészszemlén is! Ehhez kellettem ÉN is! De a kérdés az volt hol van -tudtok ... (csak a segíteni akartam-saját véleményem írtam) köszönet helyett jön az okoskodás... brrr
Ne haragudj, de mi köze van a tenyészszemlének a kutyakiképzéshez. Nem kell ahhoz különösebb szaktudás, hogy a kutyádnak megtanítsd az "áll" parancsot. Ebbõl azért nem kellene kiindulni...
ma 10:59 A " fõtenyészszemle" azt jelenti, bizonyos fajtájú kutyáknak van munka képesség felmérés is.Ahhoz pedig bizony szükséges iskolában tréningezni.
6! Nagyon buta vagy ! (nyomhatod a piros pacsi) a fõtenyészszemlézett papír nagyon sok minden, -1 ben bírálati papír a tenyésztéshez! (nem ereszkedem le , hogy a nálam buták emberek színvonalára süllyedjek!)
ma 08:42 Nem kell elszállnod. Nem minden kutyásnak kötelezõ ismernie egy-egy fajta speciális igényeit.

Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan működik az E-napló az iskolákban? Az azonosítóhoz tudom mit kell megadnom de a jelszóhoz nem tudom, regisztrálni kell? Ha igen akkor hol és hogyan?

Legjobb válasz: Ezt az adott iskolában kell megkérdezni, mindenhol más. Nálunk regisztrálni nem kellett, csak felmenni az oldalra, és a kezdeti jelszó a születési dátum volt kötõjelekkel elválasztva.

Ezt az adott iskolában kell megkérdezni, mindenhol más. Nálunk regisztrálni nem kellett, csak felmenni az oldalra, és a kezdeti jelszó a születési dátum volt kötõjelekkel elválasztva.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) , akkor majd megkérdezem a suliban is. :)

Hol tudnék ismerkedni net és iskolán kivül?

idén jöttem új suliba és allig ismerek valakit, bulikba nem nagyon szeretek eljárni, a sulimba meg nincsennek valami helyesek, neten meg alapból nem akarok ismerkedni?? hol tudnék? elég félénk típus is vagyok szóval nem nagyon merek csak úgy oda menni másokhoz.. de akkor hogy? és hol? ötleteket írnátok?:)

Legjobb válasz: Nem igaz hogy egy egész iskolában nem találsz neked tetszõ embert. Félénk vagy, de magasak az elvárásaid. Sajna a mai világban ez így nem fog mûködni, vagy csak nagyon nagy mákkal. Javaslom hogy ne szelektálj ennyire, aztán rögtön jobb lesz a helyzet.

Nem igaz hogy egy egész iskolában nem találsz neked tetszõ embert. Félénk vagy, de magasak az elvárásaid. Sajna a mai világban ez így nem fog mûködni, vagy csak nagyon nagy mákkal. Javaslom hogy ne szelektálj ennyire, aztán rögtön jobb lesz a helyzet.
háát, pedig a suliban is kéne, már csak azért is mert elég furcsa és zavaró lenne (fõleg neked) ha csak úgy bemennél és egész nap egymagadban elvagy. De menj el valami nyugisabb kávézókba, vagy könyvtár, vagy akármi, végül is bárhol lehet, ha észrevesz ott valaki és odamegy vagy valahogy beszélgetésbe keveredtek. Jaaa, illetve járj el sportra, vagy valami tanfolyamra, na és ott. De amúgy a netet se kell kizárni, ott van a Badoo.com az a facebookos ismerkedõs oldal, oda belépsz facebookal vagy regisztrálsz, aztán felteszel magadról egy két csini képet és ennyi. Meg aztán likeolgatod mások képeit, aztán majd õk is a tiéd és tádám. Aztán vagy lesz valami vagy nem. Van még sok, de a legtöbb elég béna ahogy néztem, meg fizetõs. Ez a badoo is de legalább ingyen lehet üzenni benne
Menj ki és légy ott ahol jól érzed magad, és valaki észrevesz (ha lány vagy), ha férfi, kezdeményezz.
Nem értem a nettel mi a gond. Erõsen elgondolkodtam igazából, de olyan lányokkal, mint te kizárólag neten keresztül ismerkedtem eddig össze. Még mielõtt bárki idejönne trollkodni, csak beszélgetünk. Szóval szerintem egy esélyt adhatsz a dolognak ;)


Angolkisasszonyok
A kérdező hozzászólása: haha-.- de vicces -.-"
Pedig Pl a Kecskeméti Angolkisasszonyok iskolában így van. Nem tudom az iskola pontos nevét de van ilyen ha
En is az angolkisasszonyokhoz jartam Egerben, nalunk akkor csak iskolakopeny volt, meg unnepsegekre egyenruha. Egyszeru tanitasi napokon nem volt uniformis, egyedul a kopeny volt kotelezo. Szerintem, nincs Magyarorszagon ilyen allami iskola, esetleg valamelyik egyhazi.
A kérdező hozzászólása: elsõnek:bocs, nem tudtam h van ilyen suli, azt hittem viccelsz xD am kösz mindenkinek :)
A honvédelmi, és rendészeti sulikban van egyenruha, és ott nagyon szigorúan veszik ezeket a formai dolgokat. Rendészeti suliban: http://szegedma.hu/wp-content/gallery/rendorszakkozep0325/re.. honvédelmi(katonasuli): http://www.hm.gov.hu/files/9/13078/gim_1n.jpg
.. ezekben a sulikban IS vannak, így mondom inkább:D
Budapesten a SEK angol-spanyol gimiben és a Brittish School-ban
Attila autós iskola
A kérdező hozzászólása: ott minden hónapban indul tanfolyam? Mert ha jól tom, most febr elején elkezdõdött egy.

Hol lehet iskolai válltáskát venni? Lehetőleg ne legyen babás (barbis, hello kitty, pókemberes, supermenes stb. )! Csak én 12 éves lány vagyok, és kell az iskolába.

Legjobb válasz: Én Adidasban vettem,de most Hatvanban van esco és ott van egy külön bolt csomo szupi váltáskákkal akár suliban is.De szerintem be szerezhetsz Árkádban,Sugárban egyéb helyeken is:)

Én Adidasban vettem, de most Hatvanban van esco és ott van egy külön bolt csomo szupi váltáskákkal akár suliban is.De szerintem be szerezhetsz Árkádban, Sugárban egyéb helyeken is:)
elõzõ vagyok bocsi elirtam *Tesco
nekem Nike válltáskám van.a Westendben vettem.
A kérdező hozzászólása: Azt még nem mondtam, hogy én budapesti vagyok, és a 2. kerületben lakok, és onnan kéne egy jó válltáska. Úgyhogy lehetõleg innen mondjatok jó boltokat.
Camponában vettem 1 éve Converse fehér és még mindig szép sérülésmentes...

Hol és milyen felsőfokú iskolák vannak ahol informatikai irányban lehetne tovább tanulni?

Legjobb válasz: Ha egyetemre, fõiskolára gondolsz, akkor a felvi honlapon a legegyszerûbb utánanézni: http://felvi.hu/ft8/talalatok.ofi?mfa_id=1&int_id=-1&szer_id..

Ha egyetemre, fõiskolára gondolsz, akkor a felvi honlapon a legegyszerûbb utánanézni: http://felvi.hu/ft8/talalatok.ofi?mfa_id=1&int_id=-1&szer_id..
Az elõzõ válaszoló vagyok, ezt is nézd még meg: http://felvi.hu/ft8/talalatok.ofi?mfa_id=1&int_id=-1&szer_id..

Milyen eszközt vetsz be és hol? Ha iskolában rád jön a szexelhetnék, és mondjuk a wc tiszta sz*ros, szag meg elviselhtetlen?

Legjobb válasz: Ha bemész a tiszta szaros és szagos wc-be, már meg is oldódott a dolog, amennyiben a kedved is elmegy tõle.

Ha bemész a tiszta szaros és szagos wc-be, már meg is oldódott a dolog, amennyiben a kedved is elmegy tõle.
Mondjuk uralkodok magamon, mert nem vagyok egy állat.
a tanár háta mögé lépek és poénból elkezdem majd persze komolyodik a dolog és akkor már õ is belép meg az osztályból a 2 legdögösebb lány :D majd az egész átvált egy pronó filmbe és bejön az igazgatónõ (24 éves) és õ is belép majd vége :D
kimehetsz a suli elé egy padra, reméljük vki lefotóz, s majd lájkolunk napiszaron
Én még suliban nem csináltam csak élményfürdõ öltözõben. Nagyon jo csajok voltak a medencékben, ezért amikor mentem átöltözni már nagyon fel voltam izgulva :D Az öltözõfülkében kivertem, jo ge.cis lett minden... :D
A kérdező hozzászólása: utolsó: részben jogos a válaszod, de köv alkalommal már nem feltétlenül mennek be a sz*ros, szagos wcbe hogy elmúljon a szexuális kényeszerük.
A kérdező hozzászólása: na 4 válaszból 1 "félig hasznos", ez is eredmény :D
a wc-vel akarsz kefélni?
A kérdező hozzászólása: egyéb ötlet ? valami a normális? (a frissen regisztrált jó pajtásunknak nem volt)
Iskolában? Úgy, hogy nem lehet WCben? Hát, menj be a kémia szartárba, ott úgyse jár senki. Öltözõ necces, oda gyakran járnak be népek. Tornaszartár, na az izgalmas hely.

Van olyan iskola Magyarországon, ahol olyan szakmákat tanítanak, amiket külföldön elfogadnak? Hol és milyen szakmák ezek?

Legjobb válasz: Külföldön szükség van a szakmunkás emberekre. Nézz utána külföldi álláskínáló honlapokon, hogy mit érdemes tanulni, ha látsz benne fantáziát, itthon végezz el egy tanfolyamot, tanulj nyelvet és mehetsz. Megkapod a bizonyítványt, ha még nincs, elmész vele egy fordítóirodába, ott pár ezer forintért lefordítják hivatalosan a megfelelõ nyelvre és már mehetsz is. Ennyi. Így elfogadják külföldön is.

Külföldön szükség van a szakmunkás emberekre. Nézz utána külföldi álláskínáló honlapokon, hogy mit érdemes tanulni, ha látsz benne fantáziát, itthon végezz el egy tanfolyamot, tanulj nyelvet és mehetsz. Megkapod a bizonyítványt, ha még nincs, elmész vele egy fordítóirodába, ott pár ezer forintért lefordítják hivatalosan a megfelelõ nyelvre és már mehetsz is. Ennyi. Így elfogadják külföldön is.
Arany Boróka alapítványi iskola EZ egy vendéglátós suli, nagyon jó! Nemzetközi képzéseik Accommodation Operations and Services - Szállodai szolgáltatások Barista skills - Barista szakismeretek Food & Beverage services - Felszolgáló képesítés Food Preparation & Culinary arts - Szakácsképzés/Konyhamûvészet International Tourism - Nemzetközi turizmus Reception Operations & Services - Recepciós képzés A honlapjuk: http://www.juniperusaurum.hu/hu/nemzetkozikepzesek.html
Az szép és jó, csak az a baj, hogy napjainkban az emberek többsége vendéglátónak tanul!

Hogyan/hol/mennyiért tudom elintézni hogy magam után TB-t fizessek? (nincs szakmám se munkám és iskolába se járok)

Legjobb válasz: Apehnál. Bemész megmondod hogy ezt szeretnéd, kapsz egy papírt kitöltöd, kapsz csekkeket és midnen hónapban fizetet. 5100ft azthiszem most havonta.

Apehnál. Bemész megmondod hogy ezt szeretnéd, kapsz egy papírt kitöltöd, kapsz csekkeket és midnen hónapban fizetet. 5100ft azthiszem most havonta.
ma 18:15 Félreértés. Nem "járt le" soha a tb-d. Hanem a tb ügyfele maradtál, mert csak akkor tudod ezt a viszonyt megszüntetni, ha külön kéred. Viszont nem fizetted a járulékot, ez okozza a problémát. Nem a biztosítási jogviszonyod szûnt meg, amikor elhagytad az iskolát, hanem a jogviszony megmaradt, csak éppen fizetési kötelezettséged keletkezett, amit teljesíteni kell. Ha késõbb teljesíted, akkor egészben ki kell fizetni az elmaradásokat.
A kérdező hozzászólása: igen de a baleset biztosítást is onnan fizeted mikor megkötöd és nem elõtte x hónapot is vagy visszamenõleg ameddig le nem járt az elõzõ baleset biztosításod:)
20:35 "mikor egyáltalán nem vettem igénybe szolgáltatást" Ez egy biztosítás. A balesetbiztosítást is fizetned kell akkor is, ha nincs baleseted.
Fontos: amíg nem intézted el az Apehnál a papírt, és nem kaptad meg a levelet az Apehtõl (határozat), addig ne menj orvoshoz, mert akkor bekerülsz a tb-csalók közé. Kb. másfél-két hónap, amíg az Apehnál való bejelentkezés után megkapod a határozatot. Visszamenõleg is kell fizetni. Ez azért van így, mert te most is úgy vagy bejelentve, mintha biztosítva lennél. Ha bemész az orvoshoz, beüti a tb-számodat a rendszerbe, és akkor kiderül, hogy bár biztodítva vagy, de nem fizettél, és ezért meg is büntethetnek. Szóval Apeh, aztán a határozatig ne menj orvoshoz, utána meg kezdd el fizetni a csekkeket.
az nem számít, hogy igénybe veszed e a szolgáltatást... én évek óta nem voltam dokinál, mégis fizethetek.
A kérdező hozzászólása: de az a vicc hogy visszamenõleg is fizetnem kell december 15ig:D dec 15-31 napi 165 Ft és onnantól kezdve havi 5100.- mikor egyáltalán nem vettem igénybe szolgáltatást
Én nem vagyok pályakezdõ, és munkanélküli sem (legalábbis még), de valóban 5100 ft-ot húz le rólad havonta az Orbán.
Ez a baj, hogy a pályakezdõknek semmi sem jár.. :S
nem. 5100-at kell fizetni. én is pályakezdõ munkanélküli vagyok. :D
A kérdező hozzászólása: én úgy tudom h mivel pályakezdõ munkanélküli vagyok ezért kevesebbet kell fizetni
A kérdező hozzászólása: 19 csak nem vettek fel az egyetemre:)
így van, Apeh. havi 5100 ft.
hány éves vagy? :O
meg lehet ám ezt am igényelni, h a városod fizessen helyetted, mivel ha nincs jövedelmed, simán jár az ingyen tb.. errefelé ez így van. (Eger)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!