Találatok a következő kifejezésre: Hol érhető Dr (2 db)

Hol érhető el Dr. Arany Antal, aki Pécsen praktizál?

Ha jól tudom Õ az amnioszalaglef?z?dések specialistája.

Legjobb válasz: Google: Telefonkönyv - PTEArany Antal dr. egyetemi adjunktus, szülész-nogyógyász szakorvos. 7624 Pécs, Édesanyák útja 17. Telefonszám: 5142, 5132, 6370 Telefax-szám: E-mail: Web-lap: www.jpte.hu/tk/szemely.php?id=2694 - 9k - Tárolt változat - Hasonló oldalak Arany Antal dr. egyetemi adjunktus, szülész-nogyógyász szakorvos 7624 Pécs, Édesanyák útja 17. Telefonszám: 5142, 5132, 6370

Google: Telefonkönyv - PTEArany Antal dr. egyetemi adjunktus, szülész-nogyógyász szakorvos. 7624 Pécs, Édesanyák útja 17. Telefonszám: 5142, 5132, 6370 Telefax-szám: E-mail: Web-lap: http://www.jpte.hu/tk/szemely.php?id=2694 - 9k - Tárolt változat - Hasonló oldalak Arany Antal dr. egyetemi adjunktus, szülész-nogyógyász szakorvos 7624 Pécs, Édesanyák útja 17. Telefonszám: 5142, 5132, 6370

Pécsen, Dr. Borsay Péternek van magánrendelése? Helyileg hol? Milyen telefonszámon érhető el? Klinikán ultrahangon voltam nála, nagyon szimpatikus volt, szeretnék nála szülni.

Magánrendelés áráról, klinikán nála való szülésr?l és annak áráról valakinek van tapasztalata?

Legjobb válasz: O volt ugyeleten amikor a fiamat szultem,de o lekuldott volna a nogyogyaszatra pihenni,mert hogy nem fogok ma szulni. Es pont akihez jartam orvos bejott egy csajhoz,es az en szulesemet is o vezette le. Elerhetoseget en nem tudom,csak ez a tapasztalatom volt,meg egyszer ultrahangon voltam nala,akkor nem mutatot semmit,csak a vegen mondta hogy kesz vagyunk,meg csak nem is lattam. Akkor megkerdeztem hogy latta e hogy mi volt,de nem nezte mar meg.

O volt ugyeleten amikor a fiamat szultem, de o lekuldott volna a nogyogyaszatra pihenni, mert hogy nem fogok ma szulni. Es pont akihez jartam orvos bejott egy csajhoz, es az en szulesemet is o vezette le. Elerhetoseget en nem tudom, csak ez a tapasztalatom volt, meg egyszer ultrahangon voltam nala, akkor nem mutatot semmit, csak a vegen mondta hogy kesz vagyunk, meg csak nem is lattam. Akkor megkerdeztem hogy latta e hogy mi volt, de nem nezte mar meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!