Találatok a következő kifejezésre: Hol érez a hasában egy (2 db)

Mi lehet ez? Olyan mint ha mozgást éreznék a hasamba. Olyan apró kis bizsergést, mintha csikiznének belülről. Néha meg enyhe nyomást hol az egyik, hol a másik oldalon.

A mensim nem maradt ki csak le csökkent pár hete volt hányingerem meg szédültem de elmúlt. Gyógyszert is szedek. Viszont olyan mintha kicsit kerekedne a pocim, és egyre s?r?bben érzem. Kb 4-5 napja naponta több alkalommal de csak pár percig. A barátom is azt mondta hogy apró dobogást hall a hasamba meg hogy mozgást érzékel. De én nem hiszem hogy terhes vagyok. Ha mégis a teszt az ilyenkor is kimutatja ha már mozog, és nem maradt el?

Legjobb válasz: Szia!Ugyan nem írtad kb.hány hónapja csökkent a menstruációs vérzésed de ha mozog akkor már legalább a negyedik hónapban kell lenned!Vannak akiknek szinte a terhesség végéig de legalább feléig van menstruációjuk és olyan ismerõsöm is van aki csak akkor vette észre,hogy terhes mikor megmozdult a baba tehát létezhet ilyen viszont a baba szívdobogását nem lehet hallani ennyi idõsen hason keresztül és ha most kezdted érezni a mozgást akkor azt is csak te érezheted a hasadban!Meg próbálkozhatsz tesztel de a hcg szint a negyedik hónapra csökken és már lehet nem mutatná ki!Inkább jelentkezz be a nõgyógyászhoz ha terhes vagy és valóban a baba mozog azt mindjárt a vizsgálaton meg tudja állapitani!Kívánom,hogy baba legyen!

Szia!Ugyan nem írtad kb.hány hónapja csökkent a menstruációs vérzésed de ha mozog akkor már legalább a negyedik hónapban kell lenned!Vannak akiknek szinte a terhesség végéig de legalább feléig van menstruációjuk és olyan ismerõsöm is van aki csak akkor vette észre, hogy terhes mikor megmozdult a baba tehát létezhet ilyen viszont a baba szívdobogását nem lehet hallani ennyi idõsen hason keresztül és ha most kezdted érezni a mozgást akkor azt is csak te érezheted a hasadban!Meg próbálkozhatsz tesztel de a hcg szint a negyedik hónapra csökken és már lehet nem mutatná ki!Inkább jelentkezz be a nõgyógyászhoz ha terhes vagy és valóban a baba mozog azt mindjárt a vizsgálaton meg tudja állapitani!Kívánom, hogy baba legyen!
Ha valóban babás vagy, akkor 4-5 hónapos terhes lehetsz(akkor tájt érzékeled a mozgását).Persze, hogy kimutatja a teszt!Nem is értem, miért nem vettél már egyet.Minél elõbb tesztelj!!
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki nem vagyok terhes a teszt negatív lett. Nem tudom hogy mennyire vehetem biztosra ugyan is a mozgást továbbra is érzem, és híztam is.
A kérdező hozzászólása: Oké mindenképpen megfogom írni!
szia! Majd irj hogy mi lett a teszt eredménye! Kíváncsik vagyunk és veled együtt izgulunk!
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál de nem volt ott mert elment szülést vezetni nekem meg el kellett jöjjek mert jött a buszom.Holnap csinálok tesztett.
Szia!A 20:16-os vagyok!Jelentkezz be dokihoz!!!Ha terhes vagy az csak egy vizsgálat és azonnal biztos választ kapsz!
A kérdező hozzászólása: Kb 3-4 hónapja csökken a menszim.
A kérdező hozzászólása: Olyan sok? Pedig tényleg nincs is hasam épp hogy kerekedni kezdet egy kicsit.Meg 4.5 kilot híztam egy hónap alatt. 2.5 két hét alatt. Meg mértem magam kb egy hónapja 55 voltam. Aztán kb két hete akkor 57 Végül ma. 59.5 kiló vagyok. Nem kéne már kövérebnek legyek.
Szerintem holnap az legyen az elsõ dolgod hogy elmész egy nõdokihoz! majd ird meg légyszi mi lett? köszike ui: Nekem régebben volt hasonló, de kiderült hogy csak annyira szerettem volna babás lenni, hogy bebeszéltem magamba és pszichésen produkáltam a tüneteket....
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál nem vagyok terhes.

Hol érez fájdalmat a hasában egy kezdeti terhes?

(köldök alatt, felett, gyomortájt, vagy hol?)

Legjobb válasz: Szia! Én a köldök alatt éreztem a méhemnél, meg a petefészkeimnél. Hasonló nekem a mensis fájdalomhoz, de nekem jóval gyengébb, és pár másdpercig tart egy-egy ilyen fájós szakasz. Amúgy néha meg-megszédülök, meg a legidegesítõbb nekem a hányinger... Nem tudok rendesen enni. Pl. a felvágottat baromira nem kívánom! :( :) :) Amúgy csodálatos dolog.

Szia! Én a köldök alatt éreztem a méhemnél, meg a petefészkeimnél. Hasonló nekem a mensis fájdalomhoz, de nekem jóval gyengébb, és pár másdpercig tart egy-egy ilyen fájós szakasz. Amúgy néha meg-megszédülök, meg a legidegesítõbb nekem a hányinger... Nem tudok rendesen enni. Pl. a felvágottat baromira nem kívánom! :( :) :) Amúgy csodálatos dolog.
Szia!Nekem alhasi fájdalmaim voltak/vannak.
nekem a csípõm fájt meg néha az alhasam görcsölt gyengén kevés ideig
Nekem az alhasam fájt olyannyira, mintha "ki akarna esni a méhem". Valószínûleg ahogy meg volt duzzadva a méh, szinte éreztem a "súlyát" minden egyes lépésnél. Aztán késõbb (kb.3 hó-ra)ez az érzés megszûnt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!