Találatok a következő kifejezésre: Hol érdemes venni Kecskeméten (2 db)

Kecskeméten hol lehet/érdemes venni degut? Mennyibe kerül kb?

Most költöztem be Kecskemétre, és sajnos még nem vagyok ismer?s ott. Ezért szeretném megérdekl?dni, hogy melyik állatkereskedésekbe (címet is kérlek) érdemes benéznem!

Legjobb válasz: Szerintem ne állatkereskedésbõl vegyél, hanem magántenyészetbõl.

Szerintem ne állatkereskedésbõl vegyél, hanem magántenyészetbõl.
A kérdező hozzászólása: és õket hogy találom meg? Mennyi az átlagos áruk?
TESCO
Házimozinak hívja a köznyelv a 20 ezer forintos egybeépített dekóderes, erõsítõs kis lejátszókat 5+1 gyufásdoboz-hangszóróval körberakva, meg a több 100 ezer forintos kivetítõs rendszereket is. A különbség kb. ég és föld. Ezért nem értelmezhetõ a kérdés, kábé olyan mintha azt kérdeznéd, hogy mennyiért lehet venni egy autót. Még azt sem tudom, hogy hangrendszert, vagy megjelenítõt, vagy mindkettõt akarsz -e venni. Mindenképp szaküzletet ajánlok, ahol képzett és hozzáértõ eladók vannak és ki is lehet próbálni a helyszínen. A Teskó zsákbamacska, próbáltál már eladótol bármi értelmes választ kapni egy termékkel kapcsolatban? Akkor tudod mirõl beszélek. Egy kis segítség: http://www.hifimix.hu (Békéscsaba) Kecskemét, Bocskai u.1 Ében Audio
A kérdező hozzászólása: A 20000 forintos gyufásdobozos-hangszórós-lejátszósra gondoltam :) Jó lenne a komolyabb verzió is, de arra egyelõre nincs keret... Köszönöm a válaszokat, a bocskai-utcait mindenképp megnézem :) Szép napot!
Nincsmit. A Házimozi magazinból néztem ki, amit rendszeresen olvasok. Neten biztos találsz többet is. Jó vásárlást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!