Találatok a következő kifejezésre: Hol érdemes alatt a (5 db)

Hol érdemes cipõt venni és melyek a tartósabb márkák azok közül ami 10 ezer alatt van?

Deichmann, Humanic

Legjobb válasz: A 10k alattiak nem tartosak. Legtartosabbnak eddig a Caterpillarok tuntek, de meg nem lattam 10k alatt...

A 10k alattiak nem tartosak. Legtartosabbnak eddig a Caterpillarok tuntek, de meg nem lattam 10k alatt...
CCC én szeretem. ezen a héten vasárnapig 20% kedvezmény van mindenre

Lámpát szeretnék venni a fürdőszobába. Hol érdemes? OBI, Praktiker, IKEA, villanyszerelési szaküzlet? Te hol vettél, mennyiért és megérte? Milyen ne vegyek semmi szín alatt?

Legjobb válasz: Mi a Baumaxba vettük meg az összeset. Elég szépek, és nem is voltak annyira drágák. Kivéve a kültérieket, mert azokat a villanyszerelõvel hozzattuk. Sokszor vannak pl. a spotok is akcióban, figyeld az újságot.

Mi a Baumaxba vettük meg az összeset. Elég szépek, és nem is voltak annyira drágák. Kivéve a kültérieket, mert azokat a villanyszerelõvel hozzattuk. Sokszor vannak pl. a spotok is akcióban, figyeld az újságot.
Én neont rakta fel 15W-ak egy a falra egya tükör fölé./1200Ft/db
Hát a neonnál azért vannak szebb megoldások. És nem sokkal drágábbak.
mindenféleképpen olyan helyen, ahol jól meg tudod nézni és sok típus van.A fenti boltok árai közel azonosak.
ha jót akarsz akkor a villanyszerelési szaküzletben vállogathatsz, de a tesco meg ilyen helyeken még hosszabítót sem érdemes vásárolni azok csak bógli tákolmányok és tûzveszélyesek is lehetnek! (de nem mind tisztelet a kivételnek)
Barokk petróleum lámpa nagyon romantikus.

Hol érdemes nyaralás alatt a pénzt és az útlevelet tartani?

Legjobb válasz: Vannak testre csatolható tartók, ott elég biztonságos.

Vannak testre csatolható tartók, ott elég biztonságos.
Mivel nem cipeled az összes pénzed magaddal, megéri széfet bérelni a hotelban, amit magaddal viszel azt pedig övtáskában érdemes
Anyu mindig azt csinálja, hogy csinált 1kis ruhadarabból egy kis tartót, abba tette a dolgokat, azt pedig berakta a ruhástáska legmélyére, ugy néz ki mint egy ruhadarab, igy nem hiszem hogy nagyon turkálnának benne. Eddig bevált :D


Összetört a szemüvegem. Arra gondoltam, hogy lehet átállnék kontakt lencsére. Melyik kb mennyibe kerül, hol érdemes Debrecenben csináltatni lencsét, és szemüveget? Mennyi idő alatt készül el egyik és másik?

Legjobb válasz: A kontaktlencse mellett kell hogy legyen szemüveged. A lencse ára nagyon változó. Nekem 3 hónapra 10.000 ft folyadékkal együtt. A vizsgálatot követõ 3-5 napon múlva megvolt a próbalencsém. A szemüveg kb 20-25.000ft volt de nem a legolcsóbbat választottam. Pár órán belül elkészült.

A kontaktlencse mellett kell hogy legyen szemüveged. A lencse ára nagyon változó. Nekem 3 hónapra 10.000 ft folyadékkal együtt. A vizsgálatot követõ 3-5 napon múlva megvolt a próbalencsém. A szemüveg kb 20-25.000ft volt de nem a legolcsóbbat választottam. Pár órán belül elkészült.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszodat! Akkor azt hiszem egyenlõre marad a szemüveg (cél hogy hamar elkészüljön, mert addig dolgozni sem tudok menni míg nincs). Na meg ha a lencse mellé kell szemüveg akkor végeredménybe véve az a drágább is. helyet esetleg tudnál ajánlani debrecenben?
Nekem nincs szemüvegem, szerintem felesleges kontaktlencse mellé, hiszen azt hordom reggeltõl estig, éjszaka meg nem kell szemüveg. Az én kontaktlencsém 10ezer/3 hónap neten rendelve. Az elsõt optikában kell persze beszerezni, nekem rögtön aznap tudtak adni hogy bementem vizsgálatra. De nagyobb dioptriákra várni kell 1 hetet legalább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!