Találatok a következő kifejezésre: Hol érdemes alatt (16 db)

Hol érdemes cipõt venni és melyek a tartósabb márkák azok közül ami 10 ezer alatt van?

Deichmann, Humanic

Legjobb válasz: A 10k alattiak nem tartosak. Legtartosabbnak eddig a Caterpillarok tuntek, de meg nem lattam 10k alatt...

A 10k alattiak nem tartosak. Legtartosabbnak eddig a Caterpillarok tuntek, de meg nem lattam 10k alatt...
CCC én szeretem. ezen a héten vasárnapig 20% kedvezmény van mindenre

Milyen egy jó laptop? 130000 ft alatt hol érdemes venni?

Mi számít elfogadhatónak? Mit kell hogy tudjon? Hol a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Mihez akarod használni? Mert ha játékhoz, akkor 130k alatt ne számíts nagy játékokra. (max cod 5, gta 4, fifa 12, de ezek is alacsony grafikán).

Mihez akarod használni? Mert ha játékhoz, akkor 130k alatt ne számíts nagy játékokra. (max cod 5, gta 4, fifa 12, de ezek is alacsony grafikán).

Német felsőfokú nyelvvizsgát szeretnék csinálni! Milyen tapasztalatiatok vannak? Hol érdemes csinálni? Mennyi idő alatt lehet eljutni odáig? Minden érdekel!

Legjobb válasz: Ha még készülsz német felsõre, akkor írj vissza. Az is érdekelne, hogy hol tartasz. Üdv: Sándor

Ha még készülsz német felsõre, akkor írj vissza. Az is érdekelne, hogy hol tartasz. Üdv: Sándor


Lámpát szeretnék venni a fürdőszobába. Hol érdemes? OBI, Praktiker, IKEA, villanyszerelési szaküzlet? Te hol vettél, mennyiért és megérte? Milyen ne vegyek semmi szín alatt?

Legjobb válasz: Mi a Baumaxba vettük meg az összeset. Elég szépek, és nem is voltak annyira drágák. Kivéve a kültérieket, mert azokat a villanyszerelõvel hozzattuk. Sokszor vannak pl. a spotok is akcióban, figyeld az újságot.

Mi a Baumaxba vettük meg az összeset. Elég szépek, és nem is voltak annyira drágák. Kivéve a kültérieket, mert azokat a villanyszerelõvel hozzattuk. Sokszor vannak pl. a spotok is akcióban, figyeld az újságot.
Én neont rakta fel 15W-ak egy a falra egya tükör fölé./1200Ft/db
Hát a neonnál azért vannak szebb megoldások. És nem sokkal drágábbak.
mindenféleképpen olyan helyen, ahol jól meg tudod nézni és sok típus van.A fenti boltok árai közel azonosak.
ha jót akarsz akkor a villanyszerelési szaküzletben vállogathatsz, de a tesco meg ilyen helyeken még hosszabítót sem érdemes vásárolni azok csak bógli tákolmányok és tûzveszélyesek is lehetnek! (de nem mind tisztelet a kivételnek)
Barokk petróleum lámpa nagyon romantikus.

18év alatt tudok leadni ékszert? Hol érdemes leadni? ékszer üzletben is lehet? Vagy csak zálogházban? Vagy inkább adjam el? Vékony 14k arany gyûrûért mennyit kaphatok? Kövek is vannak benne

Van egy megunt arany gyûrûm és azt szeretném leadni/eladni

Legjobb válasz: Én ékszer üzletben adtam el ékszert. Zálogházakat nem tudom mennyit fizetnek. De árat nem tudok mondani meg kell kérdezned.

Én ékszer üzletben adtam el ékszert. Zálogházakat nem tudom mennyit fizetnek. De árat nem tudok mondani meg kell kérdezned.
A kérdező hozzászólása: 18év alatt lehet?
18 év alatt nem lehet.Eladáskor személyit kérnek hogy ki tudjanak tölteni egy vételi jegyet.Zálogosításnál meg nem biztos hogy kérnek csak ha látják rajtad hogy nagyon fiatal vagy.

Pesten hol érdemes overállt venni, nem drágán tehát úgy 6e alatt?

Kínai overállokról van valakinek tapasztalata, milyenek?

Legjobb válasz: Én az Auchanban vettem kantáros gatyát (sima egyszínû, zsizsegõs anyagból, belül polár és jó vastag) 2.500 Ft. volt. De ahogy nézem, inkább vékonyabb babákra való. Volt hozzá kapát is 2.500 Ft-ért. Viszont nagyon jó meleg és nem bántam meg, hogy megvettem. Ami a hátránya lehet, mondom az, hogy elég szûkösre szabták, mindenképp próbálni kell szerintem...

Én az Auchanban vettem kantáros gatyát (sima egyszínû, zsizsegõs anyagból, belül polár és jó vastag) 2.500 Ft. volt. De ahogy nézem, inkább vékonyabb babákra való. Volt hozzá kapát is 2.500 Ft-ért. Viszont nagyon jó meleg és nem bántam meg, hogy megvettem. Ami a hátránya lehet, mondom az, hogy elég szûkösre szabták, mindenképp próbálni kell szerintem...
Jaj, bocsánat... Az kimaradt, hogy volt overáll is. Nagyon aranyos mintákban és ha jól emlékszem az 4 ezer körül volt. Vettem volna abból is szívesen, ha még nem lett volna a kislányomnak. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Körbenéztem, hát elég gyenge a felhozatal, se hófogó, se gumírozás a nadrág pántján, a cipzár szerintem eret vágna a gyerek nyakán ha felvenné, rettenetes szúrós tépõzárak, hát nem kisgyerekre tervezték ezeket:( Ja és 7e fölött!! Veszek inkább külön kabátot és nadrágot.
Az még talán jobb is, jobban ki lehet használni! Meg szerintem melegebb is. Még esetleg az aukciós oldalakon is nézelõdhetsz. Én ott vettem kezes-lábasokat 1-2 ezerért. Játszósnak tökéletes az is (de az egyikben simán vihetem orvoshoz is stb.), a csini meg az auchanos. :)
Pedig én az Auchanban nagyon jó overallt láttam 4000-ért. De szerencsére nekünk nem kellett vennünk, kaptunk családon belül használtat. De azt vettem volna meg, ami az Auchanban van.
azok gagyik már boccsika

Hol érdemes próbálkozni 18 év alatt tippmixel?

Úgy értem, hogy hol próbáljam meg feladni; kis újságárus standnál, kisebb lottózóba, vagy egy nagyobb postán? Olyan hely kell ahol nem kérnek személyit. Hol próbálkozzak? Köszi!

Legjobb válasz: Adasd fel mással,aki ottvan,aki már több,mint 18.

Adasd fel mással, aki ottvan, aki már több, mint 18.
A kérdező hozzászólása: De ha pl postán akarnám feladni de kérnék a személyit, akkor mondanám, hogy nincs itt, aztán odaadom valakinek aki idõsebb annak kiadják? Nem mondják azt, hogy nem adhatja fel mert annak (nekem) a fiatalkorúnam adná oda?
ezt nem mondhatják. hogyha pl: bemegyek unokatesómmal a boltba aki már elmult 18 és azt mondom neki hangosan hogy ezt a vodkát szeretném hozd már ki nekem akkor sem mondhatják hogy nem adom ki mert oda fogod adni neki.én pl ma is tippmixeltem így. a nõ orra elõtt töltöttem ki :D
A kérdező hozzászólása: Az jó akkor akár ott állhatok mellette amikor feladja nekem? Jah és általában jófejek szoktak lenni az emberek, általában feladják?

Munka kellene de sürgősen olyan ami 18 alatt is elvégezhető hol érdemes keresgélnem?

Jó lenne a futár bevállalnám a fizikai munkát szórólapozást,reklámozást és havi 30k-val már boldog lennék

Legjobb válasz: Ha nappali tagozatos vagy akkor diákszövetkezeteknél probálkozz. Máshogy esélytelen, max. kapcsolatokkal.

Ha nappali tagozatos vagy akkor diákszövetkezeteknél probálkozz. Máshogy esélytelen, max. kapcsolatokkal.
-.-" Muthan neden ese tuman

Összetört a szemüvegem. Arra gondoltam, hogy lehet átállnék kontakt lencsére. Melyik kb mennyibe kerül, hol érdemes Debrecenben csináltatni lencsét, és szemüveget? Mennyi idő alatt készül el egyik és másik?

Legjobb válasz: A kontaktlencse mellett kell hogy legyen szemüveged. A lencse ára nagyon változó. Nekem 3 hónapra 10.000 ft folyadékkal együtt. A vizsgálatot követõ 3-5 napon múlva megvolt a próbalencsém. A szemüveg kb 20-25.000ft volt de nem a legolcsóbbat választottam. Pár órán belül elkészült.

A kontaktlencse mellett kell hogy legyen szemüveged. A lencse ára nagyon változó. Nekem 3 hónapra 10.000 ft folyadékkal együtt. A vizsgálatot követõ 3-5 napon múlva megvolt a próbalencsém. A szemüveg kb 20-25.000ft volt de nem a legolcsóbbat választottam. Pár órán belül elkészült.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszodat! Akkor azt hiszem egyenlõre marad a szemüveg (cél hogy hamar elkészüljön, mert addig dolgozni sem tudok menni míg nincs). Na meg ha a lencse mellé kell szemüveg akkor végeredménybe véve az a drágább is. helyet esetleg tudnál ajánlani debrecenben?
Nekem nincs szemüvegem, szerintem felesleges kontaktlencse mellé, hiszen azt hordom reggeltõl estig, éjszaka meg nem kell szemüveg. Az én kontaktlencsém 10ezer/3 hónap neten rendelve. Az elsõt optikában kell persze beszerezni, nekem rögtön aznap tudtak adni hogy bementem vizsgálatra. De nagyobb dioptriákra várni kell 1 hetet legalább.

Hol érdemes szép/különleges karika gyűrűt venni? Jó áron! 150. 000 forint alatt.

Egyenl?re tetszik nekünk nagyon a többszín? arany karika gy?r?, a n?iben meg legyen kis kövecske :)

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni! :) :) Amúgy sok boldogságot! :)

Ezt én is szeretném tudni! :) :) Amúgy sok boldogságot! :)
Kedves kérdezõ! Ha megengeded, én ajánlanék neked egy urat, aki a mi karikagyûrûnket is készítette: http://www.buttelekszeresz.hu/ Kinéztünk interneten egy gyûrûpárt (másik cégnél), bementünk, hogy megcsináltassuk, de eléggé bunkók voltak. Végül elkeseredettségünkben édesanyám ajánlotta a család régi ékszerészét (nekem nem tudom miért nem jutott hamarabb eszembe..) eddig csak nyakláncokat és fülbevalókat csinált nekünk, de most a gyûrûinket is rábíztuk. Hát nem csalódtunk sõt:) Úgy variálhattuk a dolgokat ahogy mi szerettük volna, ráadásul, mivel vittünk tört aranyat 30.000 Ft.-ból meg lett a két gyûrû, úgy, hogy fehérarany és sárgaarany kombináció lett, sõt az enyémbe gyémánt került. 130.000 Ft lett volna az eredeti ára, ha készen vesszük. Lehet nála kész gyûrûket is kapni, szerintem érdemes benéznetek ha Gödöllõ közelében laktok!
mi 4o ezerért vettük, 15o nagyon nagy pénzkidobás, de te tudod 3féle aranyból. kõ a lánykérõ gyûrûmben van-olpál a gyûrû sztem egyforam kell legyen-babonából is :)
A karikagyûrû Magyarországon nagyon drága! Mindenképpen megéri, ha külföldi üzletekben, készítõknél jártok ennek utána, sokkal olcsóbban - és nem utolsó sorban kiváló minõségû - juthattok hozzá. Nekünk több ismerõsünk is mondta, hogy szuper minõségû gyûrût vettek külföldön, sokkal olcsóbban, mint itt. :)
ja igen: westendben
A kérdező hozzászólása: Köszönjük! Igazából már maximum 100 ezeret költenénk rá :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!