Találatok a következő kifejezésre: Hol, vagy lehet (4296 db)

leszeded a Speccy névre hallgató progit, és az majd mindent megmond neked... :)
A kérdező hozzászólása: Kössz
Vagy Everest Home Edition
Vezérlõpult Rendszer (Számítógép) - Eszközkezelõ
A kérdező hozzászólása: És a korai terhességnél feltétlenül kell, hogy fájjon vagy meg nõjön a mell?
Bármi lehet. Vegyél ovutesztet, az biztosabban meghatározza az ovut. De ha rendesen megjött, nem valószínû, hogy terhes vagy.
Miért nem kérdezed meg, hogy miért kezdett el így viselkedni? Persze ne így, hanem tapogatózva.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi. Megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: Ma pl: rajz órán oda adta a rajzot amit rajzolt és azt mondta : ezt neked rajzoltam. Amikor megkérdeszem az oszt. Társamat õ jön e a színházba a srác is meghallotta é s azt mondta :utána mozi ? Én nem válaszoltam rá semmit , megbántam . Ez jelent vmit??

Hol lehet beállítani az iphone-on (3Gs) hogy facebookon kijelezze épp hol vagyok?

Legjobb válasz: Ha a telefonodon rajta van az AppStore-ból ingyen letölthetõ FB, akkor ha rámész az üzenõfalra ott van három valami a kiírások fölött (már rég FB-oztam rajta lehet hogy nem minden stimmel abba amit mondok), és onnan az egyik az hogy Check In. Ott a GPS-ed kiadja a közelben lévõ dolgokat. (Pl. Arénába h Meki, Burger Aréna Pláza, stb.) Kiválasztod hogy épp hol vagy és van valami Add Tags, ott aztis ki tudod választani hogy épp melyik ismerõsöddel van ott...aztán tovább tovább és végül kidobja az üzenõfalra hogy te XY-al ottvagy éppen, vagy egyedül. Üdv

Ha a telefonodon rajta van az AppStore-ból ingyen letölthetõ FB, akkor ha rámész az üzenõfalra ott van három valami a kiírások fölött (már rég FB-oztam rajta lehet hogy nem minden stimmel abba amit mondok), és onnan az egyik az hogy Check In. Ott a GPS-ed kiadja a közelben lévõ dolgokat. (Pl. Arénába h Meki, Burger Aréna Pláza, stb.) Kiválasztod hogy épp hol vagy és van valami Add Tags, ott aztis ki tudod választani hogy épp melyik ismerõsöddel van ott...aztán tovább tovább és végül kidobja az üzenõfalra hogy te XY-al ottvagy éppen, vagy egyedül. Üdv
Greenfield Relax Még mindig nem látod??
Rapid Randi
XD Bocsi de ez már komoly! az utolsó koment! nagy xd
Lol, menny es erezd meg Fluort vagy SP es akkor mindenki teged fog keresni

Hogyan lehet beállítani a facebookon hogy ha kiteszek egy postot, kiírja hol vagyok?

Hogyan lehet beállítani a facebookon hogy ha kiteszek egy postot, kiírja hogy hol vagyok? Például másnak látom hogy pl. 6 perce, Budapest közelében. De ha én írok ki valamit, nekem nem írja ki a helyet. Hogy lehet ezt beállítani?

Legjobb válasz: Ahol posztolt, bal alsó sarka a kis ablaknak amibe írod a posztot .. be tudod állítani, kivel vagyok, hol vagyok ..Egyszer beállítod, hogy hol vagy , onnantól automatikusan kiteszi :)

Ahol posztolt, bal alsó sarka a kis ablaknak amibe írod a posztot .. be tudod állítani, kivel vagyok, hol vagyok ..Egyszer beállítod, hogy hol vagy , onnantól automatikusan kiteszi :)
MaXXeGee nagyon nagy pacsi!!! Köszönöm a válaszod..!!!!! (Y)

Tényleg létezik a "hold kór"? Lehet hogy énis ilyen vagyok?

égebben megfigyeltem olyan dolgokat, hogy reggel az ágy másik végében voltam stb.. anyukám is mondta, hogy sétálgatok, beszélek néha éjszaka, volt hogy leestem az ágyrol kisebb koromban, sírtam is, de reggel semmire sem emlékeztem, csak azt vettem észre h fáj a kezem... kb 1 éve éjjel bevertem a fejem, elég durván vérzett, de csak reggel vettem észre, éjjel azthittem álmodom..

Legjobb válasz: Én úgy tudom a hold kór nem függ össze a Holddal ez csak egy tévhit. de fordulj orvoshoz lehet tud adni valamit amitõl nyugodtan alszol éjjel és akkor nem történnek ilyen balesetek.

Én úgy tudom a hold kór nem függ össze a Holddal ez csak egy tévhit. de fordulj orvoshoz lehet tud adni valamit amitõl nyugodtan alszol éjjel és akkor nem történnek ilyen balesetek.
Ez nem "hold-kór", ez enyhe alvajárás. Ha eldurvul orvoshoz kell menni, az ad valami tablettát, de nem tuudom hogy másképp lehet e kezelni.. Nem csak az lehet alvajáró, aki tényleg mászkál álmában, lehetnek enyhébb dolgok is ( fölülsz az ágyon, magadba beszélsz, stb.) :)
A kérdező hozzászólása: nem csak felülök, és beszélek.. azaz.. most nemtudom, de régebben elmentem a konyhába stb... voltunk orvosnál, azt mondta lehet h hormonális, elküldött vizsgálatokra, de meguntuk... 3 hetet várni, egy 10 perces beszélgetésre az orvossal stb...
Én is alvajárok... Nem tudom, hány éves vagy, de ennek el kellene múlnia 12 éves korban. Már rég elmúltam annyi, de legfeljebb enyhültek a tünetek. Régebben egyszer majdnem megszöktem, máskor majdnem kidobtam a takaróm az ablakon, és kb egy éve arra ébredtem, hogy a takarómat próbálom beletuszkolni a szennyestartóba :) )) Most már nem kapok visszajelzést, hogy ma éjszaka is járkáltam, de azt mondták, hogy felülök, dumálok ("latinul" :) ), aztán visszafekszem. Lehet, hogy attól függ, mennyit alszol, és milyen nyugodtan. A holdhoz viszont egészen biztosan nincs köze.
Én álmomban a fogamat szoktam csikorgatni. Egyszer viszont arra ébredtem, hogy megütöttem anyámat...

Ma tudtam meg hogy babas vagyok! Fajogat a hasam alja hol erosebben hol gyengebben. Lehet az hogy nem csak reggel emelygek? Most is hanyingerem van, tompa a fejem, faradt vagyok, kicsit szedulok is. Normalis ez?

Legjobb válasz: Lehet hogy te nehezebben reagálsz a kezdetekben mint más. szerintem ez normális, ha nem tart majd túl sokáig. szervezet kérdése h ki hogyan reagál, de szerintem szedj sok vitamint, nyugtató dolgokat mint a tea, ami a hányigerre is jó lehet. de szerintem az elsõ idõszak a legnehezebb, és fõ a rendszeres kontroll.

Lehet hogy te nehezebben reagálsz a kezdetekben mint más. szerintem ez normális, ha nem tart majd túl sokáig. szervezet kérdése h ki hogyan reagál, de szerintem szedj sok vitamint, nyugtató dolgokat mint a tea, ami a hányigerre is jó lehet. de szerintem az elsõ idõszak a legnehezebb, és fõ a rendszeres kontroll.
Szia.Ez természetes :) Én a 12.dik hétig a nap bármely szakába rosszul voltam, és ki jött ami kiakart :) Majd szépen lassan enyhülnek ezek a tünetek...ne aggódj :) Minden jót, boldog babavárást 35hetes kismama
szia! Sajnos ez teljesen normális:) Nekem a 14. hétig voltak ilyen tüneteim. A fáradtság ellen nem sok mindent tudsz tenni, pihenj amennyit tudsz. Émelygésre, hányingerre jó a magneB6, B6 vitamin, gyömbér. kitartás!

Hogy lehet fb-n beállítani hogy éppen hol vagyok?

Sok embernél láttam hogy ha feltölt képet, vagy ki ír valamit hogy Xy helyen van, akkor az fb mellé írja szürkén hogy hol van, pl blablabla: Itt: Budapest... Remélem érhet? :D

Legjobb válasz: A kép feltöltésénél is be tudod állítani, de ha rámész a profilodra, ott van ilyen, hogy: állapot, fénykép, hely, életesemény (mint ahol kiírhatod, hogy mit gondolsz épp, oszd meg másokkal...) Ezek közül rámész a helyre, beírod, hogy hol vagy és akkor a facebook azt közzé teszi a nevedben, hogy xy éppen itt van. Még azt is beírhatod, hogy kivel. Remélem érthetõen írtam :)

A kép feltöltésénél is be tudod állítani, de ha rámész a profilodra, ott van ilyen, hogy: állapot, fénykép, hely, életesemény (mint ahol kiírhatod, hogy mit gondolsz épp, oszd meg másokkal...) Ezek közül rámész a helyre, beírod, hogy hol vagy és akkor a facebook azt közzé teszi a nevedben, hogy xy éppen itt van. Még azt is beírhatod, hogy kivel. Remélem érthetõen írtam :)
A kérdező hozzászólása: ohh köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!