Találatok a következő kifejezésre: Hol, hogyan mennyi pénzért lehet meghosszabbítani (1 db)

Hol, hogyan és mennyi pénzért lehet meghosszabbítani az üdülési csekket?

Legjobb válasz: http://www.udulesicsekk.hu/ Asszem az értékének az 1%-áért hosszabbítják. Ha bp-i vagy, valahol a Moszkva téren kell intézni, de böngészd a fenti oldalt.

http://www.udulesicsekk.hu/ Asszem az értékének az 1%-áért hosszabbítják. Ha bp-i vagy, valahol a Moszkva téren kell intézni, de böngészd a fenti oldalt.
10%-ért hosszabbítják. Nagy bukás... úgyhogy érdemesebb idõben felhasználni.
Az apukám a munkahelyém kapta és oda vitte vissza a munkaügyre és a "lányok" elintézték a hosszabbítást. 5000 ft -nál kb 1000.-ft-ba kerül. De még így is megéri. Az egész kb 3 hét.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudnék, a legjobban megélni?

Sziasztok!
Segítségre volna szükségem abban, hogy hova költözhetnék megélhetés céljából?
Sok országon gondolkodtam: Ausztrália, Új-Zéland, U.S.A, Anglia.
Ausztrália... ugye ide kell vízum. Új-Zéland szintén, U.S.A szintén. Mennyire körülményes egy vízum (munkavállalási, lakhatási) vízum megigénylése? gondolom sok és az sem biztos, hogy megkapom (?)
Anglia az egyetlen ahova könnyen kitudnék menni. Viszont nem tudom, hogy mennyi esélyem lenne kint. Jelenleg 20 éves vagyok a középiskolát egyéb okok végett nem fejeztem be. Így csak alapfokú végzettséggel rendelkezem. Továbbá: alapfok-középfok között beszélek, írok, olvasok angolul. Továbbá elvégeztem itt Magyarországon a Vagyonőr tanfolyamot. A kérdésem az volna, hogy meg-e tudnék a fent említett országok közül... hol tudnék megélni vagyonőrként? Tudom, hogy vagyonőrökből tengert lehet rekeszteni itthon is... gondolom külföldön is. De valamit muszáj lépnem... itt MO-n dolgozni éhbérért... csak szenvedés, soha nem tudok félretenni semmire, a fizetésem 90%-a elmegy számlákra, stb. Kint meg úgy hallom, hogy sokkal jobb a helyzet. Szóval, ha tudtok... adjatok tanácsot.
Körül-belül 1.000.000FT-t tudnék kivinni magammal. Az elég volna a kezdetekhez?

4

Kinek vagy minek a hibája ha a nyílt tengeren összeütközik két hajó? Egyszerűen olyan hihetetlen, hogy amikor kilométerekre előre látnak és ott a radar is, akkor mégis hogy ütközik össze két hajó?

Most hallom a hírekben, hogy összeütközött megint két hajó és emberek is eltűntek az ütközést követően. Ez olyan szörnyű, de hát hol vannak a híres radarok meg stb. Amikor a nyílt vízen szabad szemmel is kilométerekre ellátni.Ha valaki tud ésszerű magyarázatot adni azt megköszönöm.

2

A Nyíregyházi vadasparkba kerékpárral be lehet menni?

1

Mit követelhetnek? Lefoglaltam egy szállást interneten keresztül jövő nyárra.

Nem kértek foglalót és előleget sem, majd megpróbálták a bankkártyámat 280 euróval beterhelni (a szállás 30%-át). Másnap lemondtam, mire felszámolnak nekem 80 euró lemondási díjat. ( Nem tudom, hogy akarják levonni)A lemondásnál ez van: amennyiben a lemondás legkésőbb az érkezés napja előtt 90 nappal megtörténik,a foglalási díj teljes összegének 10%-a kerül felszámolásra. Valóban követelhetik-e ezt az összeget,és ha igen hogy hajtja be?Köszönöm a segítséget!

3

Buszon utazok bérlettel és a bérletemre ceruzával irtam fell a diák igazolvány számom azért meg büntethet az elenör?

6

Mennyi ideig tart a repülő út Los Angelesből Párizsig?

Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy ha Los Angelesben repülő szállnék mennyi idő múlva érkeznék meg Párizsba?

2

Hozzá lehet szoktatni a szervezetet az utazáshoz? (busz)

Busszal kapcsolatban sokaknak hányingere van tőle de meg lehet-e csinálni hogy gyógyszer nélkül kibírni az utazást?
valami techinak? pl. Szeged-Győr távolság

6

Hanyszor ferne el europa azsiaban?

3

Milyen jó táborhelyeket ismertek a Mecsek közelében? Részletek lent:

Szép és tágas kert sátorozási lehetőséggel, sok fával és fűvel. Jó állapotban lévő ház (nem omladozik, nincs repedés a falon, biztonságos, minél újabb, annál jobb, van benne közösségi terem, ), modern konyha, makulátlanul tiszta fürdőszobák és WC-k, könnyű megközelítés (pl buszmegállóhoz közel van)
Linket is kérnék.

0

Ha, amerikából déli 12-kor indulunk és kb.13 óra alatt agyarországra érünk, akkor amerikában hány óra lesz? És magyarországon hajnali 1 lesz?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!