Találatok a következő kifejezésre: Hol, hogyan mennyi pénzért (3 db)

Hol, milyen módon és mennyi pénzért tudnám a leggyorsabban kivizsgáltatni, hogy meddő vagyok-e?

Legjobb válasz: Andrológiai szakrendelésen csinálják a vizsgálatot. Ha van TB kártyád, akkor elvileg teljesen ingyenes. Azt nyilván meg fogják kérdezni, miért gondolod, hogy meddõ vagy. Párok szoktak ilyen vizsgálatokra menni, ha nem jön össze a baba.

Andrológiai szakrendelésen csinálják a vizsgálatot. Ha van TB kártyád, akkor elvileg teljesen ingyenes. Azt nyilván meg fogják kérdezni, miért gondolod, hogy meddõ vagy. Párok szoktak ilyen vizsgálatokra menni, ha nem jön össze a baba.

Hol, hogyan és mennyi pénzért lehet meghosszabbítani az üdülési csekket?

Legjobb válasz: http://www.udulesicsekk.hu/ Asszem az értékének az 1%-áért hosszabbítják. Ha bp-i vagy, valahol a Moszkva téren kell intézni, de böngészd a fenti oldalt.

http://www.udulesicsekk.hu/ Asszem az értékének az 1%-áért hosszabbítják. Ha bp-i vagy, valahol a Moszkva téren kell intézni, de böngészd a fenti oldalt.
10%-ért hosszabbítják. Nagy bukás... úgyhogy érdemesebb idõben felhasználni.
Az apukám a munkahelyém kapta és oda vitte vissza a munkaügyre és a "lányok" elintézték a hosszabbítást. 5000 ft -nál kb 1000.-ft-ba kerül. De még így is megéri. Az egész kb 3 hét.
Ha tudsz róla adni ÁFA-s számlát, akkor az óvszert és a síkosítót leírhatod adóból. Csak egy tipp...
#9 vagyok Tudod, a legtöbb milliomos, milliárdos (bárhol a világon), nem úgy lett gazdag, hogy apuci vagyonát megörökölte, hanem saját erejébõl és kitartásából apránként felhalmozta azt a vagyont, ami van neki (az egy másik téma, hogy becsületesen, vagy a nélkül) akár hiszed, akár nem (a Mamám az egyik példája annak, hogy szorgalommal és kitartéssal, valamint üzleti érzékkel mennyi vagyon lehet felhalmozni). Mélyedj el egy kicsit az üzleti világban, lásd meg a lehetõségeket, gondolkodj úgy, mint egy üzletasszony és ne add fel sose, mert a határ a csillagos ég ebben az életben, meg kell tanulni játszani az ÉLET nevû játékban, és sose add oda semmiért az emberi méltóságodat, az a legdrágább kincsed. Hidd el nagyon rosszul fogod érezni magad a kezedben cirka 100.000 Ft-al pár qrválkodás után, azt fogod mondani, hogy nem érte meg, vissza akarod majd fordítani a dolgokat, mert a lelked nem fogja elbírni azt a terhet, amit tettél, lehet, hogy most nem hiszel nekem, de sajnos így lesz, az emberi lénybe nem az kódolva, hogy fûvel-fával összefeküdjünk, mi nem vagyunk állatok (elnézést a durva hasonlatért!). Én mindent csupa szeretetbõl mondok Neked! Kezd el törni a fejed, hogy mivel tudnál annyi pénzt csinálni, hogy megoldódjon a problémád! Sok szerencsét!
Ha jól nézel ki én lefeküdnék veled;)
Hát én nemtudom. És nemakarlak elkeseriteni, de biztos nincs jobb más pénzszerzési lehetõséged?
Ne legyél ennyire kétségbe esett, annyiféle lehetõség van még pénzcsinálásra! Ne add el a tested, abból csak egy van!
piroslampa.net adj fel hirdetés, itt nem nagyon írnak árakat, közben kitalálhatod, láttam mondjuk 3ezer/félóra ekörül gondolkodnék, de késõbb megbánád, tényleg elõször próbálj diákmunkát keresni! pénztárosnak sok embert vesznek fel!
Ha tudnám ki vagy , és bejönnél nekem, tõlem mehetne a dolog
Ebben a mûfajban egyáltalán nem te válogatsz, hanem mi!!!
Most komolyan, mennyi pénzre van szükséged?.... Nekekm pl szeptemberig kb 140 ezerre van szükségem, mégsem gondolkodom azon, hogy gazdag csoffadt mamákat kéne gerincre vágnom a léért.
Ne, ne, ne! Remélem kamu kérdés. Az ilyenek miatt vannak olyan sokan rossz véleménnyel a nõk többségérõl, meg a mai fiatalokról. Menj diákmunkára, kérj kölcsön rokonoktól...
szerintem már itt találnál elég jelentkezõt....szánalmas de am csak úgy áruba bocsájtanád magad hogy egy idegen taperoljon és megd*gjon? már bocs nem tudom milyen helyzetben vagy de ez elég visszataszító....nõ létedre ilyet csinálni
Ha jól nézel ki akkor 2.000-et fizetek!
tegnap 20:57 Ez most pont olyan, mintha azzal példálóznál, hogy a pókerbõl vagy mondjuk a profi teniszbõl meg lehet gazdagodni, úgyhogy kezdjen el ezekre gyúrni mielõbb. Igen, valóban vagy egy szûk, néhány száz fõs réteg világviszonylatban, akik annyira tehetségesek, hogy képesek megélni ebbõl. A többi 99, 99% viszont csak elveszíti az összes pénzét, amit belefeccöl. Az üzleti vállalkozás hasonló. Néhány emberbõl, aki kellõen rátermett ÉS nagy szerencséje is van, milliárdos lesz a végén, a többi meg elássa magát hitelekbe, és még az unokái is azt fizetik utána...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!