Találatok a következő kifejezésre: Hol, hogyan mennyi (785 db)

Mesélnétek nekem az örökbefogadáról, hol, hogyan mennyi idő?

ármilyen tapasztalatnak örülnék:) igaziból még csak 18 éves vagyok, de egyszer ha oda kerülök örökbe szerednék fogadni egy gyerkőcöt. előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: bocsánat de lehet kétszer fogjátok látni ezt a kérdést, nem tudom hogyan sikerült..

A kérdező hozzászólása: bocsánat de lehet kétszer fogjátok látni ezt a kérdést, nem tudom hogyan sikerült..
Magyarországon egy örökbefogadás 5 év alatt zajlik le és nagyon bonyolult folyamat. Rengeteg követelménynek kell megfelelni. Megfelelõ anyagi körülmények, büntetlen elõélet, pszichológiai vizsgálat, stb. stb.
dehogy 5 év. Átlag kb3 év a csecsemõnél. nagyobb gyereket akár pár hónap alatt lehet kapni.

Vali mesélne nekem az örökbefogadáról, hol, hogyan mennyi idő?

ármilyen tapasztalatnak örülnék:) igaziból még csak 18 éves vagyok, de egyszer ha oda kerülök örökbe szerednék fogadni egy gyerkőcöt. előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: *valaki. és bocsánat de lehet kétszer fogjátok látni ezt a kérdést, ne tudom hogyan sikerült..

A kérdező hozzászólása: *valaki. és bocsánat de lehet kétszer fogjátok látni ezt a kérdést, ne tudom hogyan sikerült..
A Vali nincs itthon, elment koncertre, most csak én vagyok itthon de nem tudom a választ.
Basszus, legalább tizedszer dobja ezt a kérdést az oldal. Jöjjön már az a Vali, aztán meséljen!
A kérdező hozzászólása: bocsiii :DD

Olasz állampolgár vagyok, van 1 garázsom, eladnám 3 millio Ft-ért. Hol, hogyan, mennyit kell majd adóznom? Nincs magyarországi adókártyám, kell-e kiváltanom? A vevőnek v. az eladónak kell fizetnie az ügyvédi, v. közjegyzői díjat?

Legjobb válasz: Adózás attól függ, hogy mikor vetted. Ha több, mint 5 évvel ezelõtt, akkor nem adóköteles. Az ügyvédi díj megállapodás kérdése, de általában a vevõ fizeti.

Adózás attól függ, hogy mikor vetted. Ha több, mint 5 évvel ezelõtt, akkor nem adóköteles. Az ügyvédi díj megállapodás kérdése, de általában a vevõ fizeti.
Külföldi illetõségû állampolgár esetén kizárólag a jövedelemszerzés helye alapján belföldrõl származó (Magyarország), vagy egyébként nemzetközi szerzõdés, viszonosság alapján Magyarországon adóztatható bevételére terjed ki. Ingatlannal kapcsolatos rendelkezési jog gyakorlása szempontjából a jövedelemszerzés helye az ingatlan fekvése szerinti állam. Vagyis Magyarország. Ide kell, az itteni törvények szerint adózni utána. Hogy mennyit kell adózni, az attól függ, hogy mikor került a tulajdonodba a garázs. Melyik évben. Alap esetben az eladásért kapott bevételbõl le lehet vonni a garázs megszerzésére fordított összeget. Ezt még lehet csökkenteni bizonyos százalékkal, ami attól függ, hogy mikor vetted és mikor adod el. Tehát a kettõ között hány év telt el. Garázs esetén, ha a vásárlásától számított 16. évben adod el, akkor már adómentessé vált, nem kell sem bevallani, sem adót fizetni utána. Az 5 éves (6. évben történt értékesítés) esete - adómentessé válása - kizárólag a lakóház, lakás megjelölésû ingatlanokra igaz, más egyébre nem. Adókártyát kell kiváltani hozzá szerintem, mert az eladáskor az ügyvédnek bele kell írnia az adásvételi szerzõdésbe, és egy külön formanyomtatványon lejelenteni az adóhatóságnak az eladás tényét az adóazonosító jeledre hivatkozva. Szokásosan a vevõt terhelik az ügyvédi költségek, de ez megállapodás kérdése csak. Fizetheti akár az eladó is. Vagyonszerzési illetéket a vevõnek kell fizetnie majd. Ha az értékesítésbõl keletkezik adóköteles jövedelmed, akkor Neked adót kell majd fizetned az eladás után, méghozzá 2013-ban beadandó 2012. évre szóló adóbevallásoddal együtt.
Köszönöm a másodiknak (ezek szerint hülyeséget írtam elsõre, elnézést).


PayPal-be ha belépek, hogy tudok pénzt rakni a számlámra, ill hol nézhetem meg hogy mennyi van rajta?

Képtelenség kiigazodni rajta.

Legjobb válasz: hogy tudok pénzt rakni a számlámra top up menupontban, DE teljesen felesleges feltolteni ha van kartyad hozzarendelve az acchoz hol nézhetem meg hogy mennyi van rajta? rogton a szemed elott vab, account balance nev alatt

hogy tudok pénzt rakni a számlámra top up menupontban, DE teljesen felesleges feltolteni ha van kartyad hozzarendelve az acchoz hol nézhetem meg hogy mennyi van rajta? rogton a szemed elott vab, account balance nev alatt
"Képtelenség kiigazodni rajta." Dehogy is az, ennél egyértelmûbb már nem is lehetne.
A kérdező hozzászólása: annak aki jól tud angolult. 1. köszi

Hol tudom megnézni személy szerint, hogy mennyi idő volt pontosan a munkaviszonyom/voltak megszakításaim/? Nem tudom, hogy mennyi ídő nem számít annak

Legjobb válasz: Az illetékes OEP-nél megmondják. Listát is kaphatsz, hogy pontosan mikor mennyi ideig dolgoztál.

Az illetékes OEP-nél megmondják. Listát is kaphatsz, hogy pontosan mikor mennyi ideig dolgoztál.
Bocsi az offért: ez ingyen van?
Igen ingyen van. Sokan számítják most ki a korábbra hozott nyugdíj miatt.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem erre gondoltam, ezen nem tudok kiigazodni :/
A cumizáson a szopizást érted vagy a cumihasználati idõt?
Ezt én is szeretném tudni!
A kérdező hozzászólása: A szopizásra gondoltam. Vagyis mennyit kellene ennie mondjuk 1 hetesen alkalmanként/összesen.
Szerintem minden baba más. Védõnõ nekünk így számolta: testsúly kg-ban x 150 és a kapott mennyiséget így megkapod a napi adagot, azt el kell osztani a szopik számával és kijön az egy evésre való adag. Nekünk nem jött be a dolog. Amíg mértem, nem annyit evett.Hol sokkal többet, hol meg sokkal kevesebbet.Csak idegeskedtem rajta ezért inkább nem mértem. Többször cicire tettem és ha éhes volt evett.Nem tudok olyan oldalt ahol errõl írnának.
A kérdező hozzászólása: Ez a testsúly kg * 150g is sokat segített. Köszönöm!
Bocsi az elõbb egy kicsit belekeveredtem....remélem azért érthetõ volt. Még pici a babád úgyhogy ne a mérésekkel foglalkozz.Figyeld a jelzéseit.Akár két óránként is mellre teheted.Rövid idõ alatt megemészti az anyatajet, és õ még keveset tud enni egyszerre mert pici a gyomra. Belejössz ám hamar!! Meg Õ is :)

Hol lehet megnézni, hogy mennyi pontot ér a kérdés, mennyit a válasz, mennyit a kérdés értékelése az összesítésnél?

Sokszor szoktam értékelni a kérdéseket, de valahogy ez a toplistámban az összpontszámban nem igazán mutatkozik. Mi lényegében a pontozás szisztémája?

Legjobb válasz: kérdésért 3 pont jár, ha válaszoltak is rá. a többségével megegyzõ vélemény értékelése +1 pont, ha más a véleményed, mint a többségé, akkor -1 pont. válasznál ha hasznos +1 pont, ha haszontalan, akkor -1 legalábbis én valami ilyet számolgattam, de nem vagyok bennfentes, szóval nem 100%

kérdésért 3 pont jár, ha válaszoltak is rá. a többségével megegyzõ vélemény értékelése +1 pont, ha más a véleményed, mint a többségé, akkor -1 pont. válasznál ha hasznos +1 pont, ha haszontalan, akkor -1 legalábbis én valami ilyet számolgattam, de nem vagyok bennfentes, szóval nem 100%
A kérdező hozzászólása: Huhh, köszi. Szóval mínusz pont is van... Érdemes egyáltalán értékelni, válaszolni akkor? :-D
Ha a pontokra utazol, akkor valóban "biztonságosabb" csak kérdezni... Bár annak sok értelme nincs
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van, én sem pontokat gyûjteni járok ide, hanem alapvetõen segíteni, de ha a degenerált csürhe lepontoz, akkor lehetséges, hogy azok a kérdezõk, akik szívesen ítélik meg a válasz hasznosságát az alapján, hogy mennyi százalékban ad hasznos választ a válaszoló, félre lesznek vezetve....
Igen, sajnos ez is megtörténhet. Én épp a minap jártam úgy, hogy a kérdésemre 4-5 válasz is befutott, de ebbõl csak egy mûködött (számítógépes téma), és éppen az az 1 volt "eldugva" 34%-kal, míg a többi ott feszített 80 % körül. Még jó, hogy eszembe jutott a jelölõnégyzetet kipipálni, mert így elõjött. Igaz, hogy az a 34% csak az adott kérdés állítólagos értéke, nem pedig a válaszadó minõsítése, de a szitu nagyon hasonló. (Most megint megnézem azt a kérdést, és láss csodát, 2%-ot megint visszacsúszott szegény. Nem tudom, miért kavar be, akinek lövése sincs.) Jó lenne, ha ezt elolvasná egy bennfentes is és a jövõben ezt a tapasztalatot is beépítenék a pontrendszerbe mindenki megelégedésére. :)

A babám 4 hónapos, fiú. Változó, hogy mennyit eszik egy etetésnél. Hol 150, hol 90, hol 170. Muszáj neki minden etetésnél (napi 6x) legalább 170-et ennie?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû! Gondolj bele: mi is mindig ugyanakkora adagot kívánunk? Ráadásul õt is megviseli ez a meleg. Nem kíván néha annyit!

Nem törvényszerû! Gondolj bele: mi is mindig ugyanakkora adagot kívánunk? Ráadásul õt is megviseli ez a meleg. Nem kíván néha annyit!
Teljesen jól eszik! Tudja õ hogy mennyi az elég ne izgulj!..:) ))
Kislányom 5 hónapos, gõzöm sincs mennyit eszik, de érzem, hogy változó. Nem kell mérni, tudják Õk!

Olyan problémám lenne, hogy xbox 360-on cod 4 ezek de béna vagyok controllerrel-és hogy xboxhoz mennyibe fáj egy billentyûzet + egér, vagy hogy mennyire éri meg? Vagy hogy hol lehet megrendelni? Válaszotokat várom.

Legjobb válasz: Átalakító kell hozzá ami 16.000 Ft.Én szívem szerint lebeszélnélek róla.Contollert hamar meglehet szokni és nagyobb élmény vele játszani mint egér+bill. kombóval.Amikor elsõnek vettem konzolt (X360-at) nagyon megbántam,mert a controllert nem tudtam használni de szerencsére hamar belejöttem és megszerettem.Egyébként itt van az átalakító: [link] Valamelyik kocka oldalon olvastam,hogy nem a legpontosabb és lehetséges,hogy nemfog normálisan mûködni pár játékkal.De olvass utána nézz róla youtuben videót stb.

Átalakító kell hozzá ami 16.000 Ft.Én szívem szerint lebeszélnélek róla.Contollert hamar meglehet szokni és nagyobb élmény vele játszani mint egér+bill. kombóval.Amikor elsõnek vettem konzolt (X360-at) nagyon megbántam, mert a controllert nem tudtam használni de szerencsére hamar belejöttem és megszerettem.Egyébként itt van az átalakító: [link] Valamelyik kocka oldalon olvastam, hogy nem a legpontosabb és lehetséges, hogy nemfog normálisan mûködni pár játékkal.De olvass utána nézz róla youtuben videót stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, végül nem vettem átalakítót.Hamar belejöttem. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!