Találatok a következő kifejezésre: Hol, hogyan beszerezni (168 db)

Hogy néz ki a szoptatós melltartó, hol lehet beszerezni és milyen árban vannak? Hány darabot érdemes beszerezni?

Legjobb válasz: Én kettõt vettem, meglátjuk elég lesz-e, legfeljebb veszek majd még. Én 1100 ft-ért vettem a hungexpo bababörzén (nem márkás), de láttam Csepelen kínai áruházban tök ugyanazt 690 ft-ért. Na persze van több ezerért is :( 32 heteske.

Én kettõt vettem, meglátjuk elég lesz-e, legfeljebb veszek majd még. Én 1100 ft-ért vettem a hungexpo bababörzén (nem márkás), de láttam Csepelen kínai áruházban tök ugyanazt 690 ft-ért. Na persze van több ezerért is :( 32 heteske.
Legombolható a mellrésze, bababoltokban tuti van, kb 3-4 minimum kell, a mosás miatt.Drága.Én olcsó pamut meltertókat használtam, a célnak megfeleltek , két gyereket szoptattam.
Én egyet vettem, de nem sokáig tudtam használni, mert nem számoltam vele, hogy nagyobb fog kelleni, így nem volt túl kényelmes. (Erre majd esetleg figyelj, szerintem egy számmal biztos nagyobb kell). Szintén olcsobb pamutmelltartókat használtam, otthonra tokéletes volt.
3 hettel kell szules elott venni, legombolhato az eleje, en kettot akarok venni, mert nagyon dragak.
Én kettõt vettem, és nagyon megbántam. Szerintem kb. 4-5 kellene, alig várom, hogy a babámmal végre tudjunk közlekedni, és veszek még vagy hármat. Ahogy a 2. válaszoló írta, kínai üzletben is be lehet szerezni 690 Ft-ért. (én Debrecenben vettem egy kínaiban) Nekem úgy mondták, hogy a 8. hónapban mérjem le a mellem, és ahhoz viszonyított 1 mérettel nagyobbat vegyek. Így tettem, és igazuk volt.

Egy álláshirdetésben (közalkalmazotti tanári állás) munkaalkalmassági orvosi igazolást kérnek a pályázati anyag részeként. Hol, hogyan kell ezt beszerezni?

Pénzbe kerül-e egy orvosi vizsgálat?

Legjobb válasz: Elõször a tüdõszûrõbe kell elmenned,és elõre szólni, hogy lelet fog kelleni munkaügyben, ez ingyen van. Utána meg kell tudni, hol van a közeledben munkaegészségügyi vizsgálat, ez egy szakorvosi rendelés, talán SZTK-ban is megtalálod, a tüdõszûrõlelettel kell menni, vérnyomást mérnek, ilyesmi. Szerintem ingyenes, TB-kártya kell. Nekünk már az iskola szervezi, hogy mindenki ugyanoda tudjon menni.

Elõször a tüdõszûrõbe kell elmenned, és elõre szólni, hogy lelet fog kelleni munkaügyben, ez ingyen van. Utána meg kell tudni, hol van a közeledben munkaegészségügyi vizsgálat, ez egy szakorvosi rendelés, talán SZTK-ban is megtalálod, a tüdõszûrõlelettel kell menni, vérnyomást mérnek, ilyesmi. Szerintem ingyenes, TB-kártya kell. Nekünk már az iskola szervezi, hogy mindenki ugyanoda tudjon menni.
bemész bármelyik bevásárlóközpontba, ipari mennyiségû kotont találsz
Bocs, betáraztam belõle az ínséges idõkre, Pesten már nem találsz. :$
A kérdező hozzászólása: sok boltba voltam tescoba, dm-be, rossmann-ba es sehol nem talaltam.:s
A kérdező hozzászólása: nem tudom mar hol keressek..
Nézted már "Spar"-ban
[link]
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem igen mar sparban is neztem. koszonom bob mar lattam ezt az oldalt fel is hivtam oket aranylag olcso is itt csak az vele a gond, h elore kell rendelni es azt mondtak, h az legalabb 5nap es nekem hetvegere kene az ovszer.:s
A kérdező hozzászólása: vagyis pentekre
A kérdező hozzászólása: olyan bolt kellene ahol tudok venni es nem webshop

A Deguimnak kéne egy nagyobb ketrec, hol lehet alul üvegterráriumos fölül ketreces "degulakot" kapni? (azt tudom hogy az üveget csináltatni kell, de a többit nemtudom hol lehet beszerezni. )

Legjobb válasz: Szerintem kérdezõsködj állatkereskedõknél,és nézz fel internetes oldalakra is,hátha találsz valamilyen általad elképzelt ketrechez hasonlót:-)

Szerintem kérdezõsködj állatkereskedõknél, és nézz fel internetes oldalakra is, hátha találsz valamilyen általad elképzelt ketrechez hasonlót:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi(: és te tudsz valami jó oldalt, ahol sok féle ketrecet lehet nézni? (:
Múltkor találtam vaterán, nézz be oda is, hátha még fel vannak rakva jó ketrecek:) .
nm tom én szombathelyen lakom ott lehet kapni és olyan üvegaljasat is amit te irtál
A kérdező hozzászólása: köszi már van :D

Angliaban hogyen kell elkezdeni egy epitoipari ceget? Mi kell hozza es hol lehet beszerezni az engedelyet mernoki jovahagyasokat?

Legjobb válasz: Az a probléma hogy ebbõl pl. Londonban kis millió cég van. Szerinted hogyan lenne életképes?

Az a probléma hogy ebbõl pl. Londonban kis millió cég van. Szerinted hogyan lenne életképes?
A kérdező hozzászólása: eszak angliaba gondolkozom..szigetelessel burkolassal foglalkozo csapatom van pesten.hogy indulnatok neki?eloszor keressek fel mernoki irodat vagy onkormanyzat??cegalapitast meg minden ilyet tudok mar tul vagyok rajta az mar nem kell.

Lehet tartani otthon mókust? Hogy vagy hol lehet beszerezni? Vagy hogy csalogassam magamhoz?

Legjobb válasz: Szabadon élõ mókust nem tarthatsz, nem foghatod be, védett állat. Kisállatkereskedésekben kaphatsz legális mókusokat, én eddig kanadai vörös mókussal és szibériai mókussal találkoztam, 50-70 ezer között mozognak, de ha megvan, hogy milyen fajtát szeretnél, érdemes a neten keresgélni, tenyésztõtõl 30-40 körül megkaphatod. De úgy számolj, hogy bazinagy ketrec kell neki, az is bele fog kerülni 30-40 ezerbe.

Szabadon élõ mókust nem tarthatsz, nem foghatod be, védett állat. Kisállatkereskedésekben kaphatsz legális mókusokat, én eddig kanadai vörös mókussal és szibériai mókussal találkoztam, 50-70 ezer között mozognak, de ha megvan, hogy milyen fajtát szeretnél, érdemes a neten keresgélni, tenyésztõtõl 30-40 körül megkaphatod. De úgy számolj, hogy bazinagy ketrec kell neki, az is bele fog kerülni 30-40 ezerbe.
Hazai vörös mókus VÉDETT. Tilos befogni és tartani. Állatkereskedésekben lehet kapni degut és más, tenyésztett mókusokat.
Tegnap láttam valami egzotikus mókust a Westend állatkereskedésében 10 ezer forintért, de jó nagy ketrecben.

Lovat szeretnék, de még sosem volt, nem tudom hogyan kell őket megfelelően kezelni? Illetve tartani? Hol lehet beszerezni arab telivéreket? Vagy esetleg frízt?

Havonta kb mennyibe kerül az ápolása? Mire van hozzá szükségem, hogy egészséges, kiegyensúlyozott legyen a lovam? Viselkedésük mit?l függ? Linkeknek is örülnék, mert eddig nem igazán találtam jó oldalakat... El?re is köszönöm! :) 15/L

Legjobb válasz: Tudod, mikor, mit és mennyit kell enni-inni adni a lónak? Tudod, milyen gondja lehet, ha keveset vagy túl sokat kap? Tudod, milyen a mozgásigénye? Képes vagy feltenni egy kötõféket, tudod vezetni, leápolni? Tudsz lovagolni? Fel tudod egyedül szerszámozni? Van elég helyed a ló tartására? Ha valami gondja van, mondjuk kólikázik, felismered a tüneteit? Tudod, mit kell vele csinálni? Van naponta minimálisan 4 órád arra, hogy rendbe rakd a lovat, az istállót, etess, itass, lovagolj? Fel vagy készülve rá, hogy esetleg - mondjuk egy nem is túl ritka kólika esetén - éjszakákat kinn tölts a ló mellett, masszírozd, jártasd, vele légy, akár mínusz húsz fokos télben is? Felkészültél arra, hogy elfelejtheted a nyaralást, utazást, mert a lovaddal törõdni kell? Hogy még egy barátnõs ottalvós buli után is hajnalban haza kell menned, mert a lovad vár és éhes? Ezek csak néhány dolog a lótartással kapcsolatban, lenne még bõven mit írni. A lótartás felelõsség, méghozzá óriási! Csodálatos dolog, nekem is vannak lovaim, de rengeteg lemondással is jár. Nem mellesleg belekerül a ló alaphangon 30-40 ezer Ft-ba havona, de ez csak a kajája. Kéthavonta fizetsz a kovácsnak (10 ezer, ha szerencséd van), ha valamiért állatorvost kell hívni, az mindig legalább egy tizes, ha komolyabb a gond, akkor sokszorosa. Egy kólikamûtét félmillió. Ne legyen rá szükség soha, de elõfordulhat. A felszerelés, mire mindent megveszel - kötõfék, vezetõszárak, nyereg, kantár, kikötõ, futószár, futószárazó ostor, ín-és bokavédõk, istállófásli, szállító kamásli, takaró, ápoló szerszámok, stb., az se három forint lesz. Arabot és hasonlókat meg végképp felejtsd el. Az arabhoz lovas kell. Érzékeny, intelligens, pörgõs lovak, nem akárki kezébe valók. Szerintem menj el egy lovardába, tanulj meg lovagolni, figyeld és tanuld éveken át a lovakkal való bánásmódot, a ló körüli munkákat, aztán úgy 5-6 év múlva térj vissza arra a kérdésre (ha addig minden nap órákat töltöttél lovak között) hogy vegyél-e lovat és milyet. Addig ne.

Tudod, mikor, mit és mennyit kell enni-inni adni a lónak? Tudod, milyen gondja lehet, ha keveset vagy túl sokat kap? Tudod, milyen a mozgásigénye? Képes vagy feltenni egy kötõféket, tudod vezetni, leápolni? Tudsz lovagolni? Fel tudod egyedül szerszámozni? Van elég helyed a ló tartására? Ha valami gondja van, mondjuk kólikázik, felismered a tüneteit? Tudod, mit kell vele csinálni? Van naponta minimálisan 4 órád arra, hogy rendbe rakd a lovat, az istállót, etess, itass, lovagolj? Fel vagy készülve rá, hogy esetleg - mondjuk egy nem is túl ritka kólika esetén - éjszakákat kinn tölts a ló mellett, masszírozd, jártasd, vele légy, akár mínusz húsz fokos télben is? Felkészültél arra, hogy elfelejtheted a nyaralást, utazást, mert a lovaddal törõdni kell? Hogy még egy barátnõs ottalvós buli után is hajnalban haza kell menned, mert a lovad vár és éhes? Ezek csak néhány dolog a lótartással kapcsolatban, lenne még bõven mit írni. A lótartás felelõsség, méghozzá óriási! Csodálatos dolog, nekem is vannak lovaim, de rengeteg lemondással is jár. Nem mellesleg belekerül a ló alaphangon 30-40 ezer Ft-ba havona, de ez csak a kajája. Kéthavonta fizetsz a kovácsnak (10 ezer, ha szerencséd van), ha valamiért állatorvost kell hívni, az mindig legalább egy tizes, ha komolyabb a gond, akkor sokszorosa. Egy kólikamûtét félmillió. Ne legyen rá szükség soha, de elõfordulhat. A felszerelés, mire mindent megveszel - kötõfék, vezetõszárak, nyereg, kantár, kikötõ, futószár, futószárazó ostor, ín-és bokavédõk, istállófásli, szállító kamásli, takaró, ápoló szerszámok, stb., az se három forint lesz. Arabot és hasonlókat meg végképp felejtsd el. Az arabhoz lovas kell. Érzékeny, intelligens, pörgõs lovak, nem akárki kezébe valók. Szerintem menj el egy lovardába, tanulj meg lovagolni, figyeld és tanuld éveken át a lovakkal való bánásmódot, a ló körüli munkákat, aztán úgy 5-6 év múlva térj vissza arra a kérdésre (ha addig minden nap órákat töltöttél lovak között) hogy vegyél-e lovat és milyet. Addig ne.
Elõször is, ha kiskorú vagy, fontos a szüleid beleegyezése a lóhoz. Nem tudnék konkrét összeget mondani a tartásról, mert vidéken tartanak 40-50.000-ért is lovat, míg mondjuk a Honvédban kb. 90.000 egy havi tartás. Az ápoláshoz szükséged lesz majd gyökérkefére, szõrkefére, fésûre, patakaparóra, és ha fürdetésre is van lehetõség, tajtékvonóra (ezeknek a dolgoknak az alkalmazásáról többet is megtudhatsz itt: http://termosz.freewb.hu/lo-apolo-eszkozok-betegsegek) Nem árt az se, ha 2-3 havonta látja állatorvos, de szerintem, ha kezdõ vagy, ne vegyél rögtön lovat, hanem járj el lovasiskolába, ott megtudhatod, hogy mik a ló szükségletei, és hogy hogyan kell õket gondozni. Ha ez elõbbi nem tetszik neked, akkor azt is megcsinálhatod, hogy beteszed bértartásba a lovadat, és vele jársz edzõhöz. A lovak viselkedése fajtánként változhat, életkoruktól is függ. Ha fiatalabb a lovad, akkor szerintem könnyebben össze fogtok szokni. Eladó frízeket itt is tudsz nézni:www.frizhungary.hu/ http://www.haziallat.hu/apro/lo-poni/friz-lo/ http://www.lovasok.hu/eladolovak/ Eladó arabsok:lovaspiac.hu/index.php?oldal...id...arab_teliverek... http://www.lovasok.hu
Ne mondd már neki, hogy fiatal lovat vegyen... Látszik, hogy kezdõ, és hogy semmit nem tud errõl, majd jól bekap egy csikót, aztán ott van vége az egésznek... Öregebb, tapasztaltabb lóval is össze lehet szokni, nem a korától függ..
paci.hu lovasok.hu lovak-lovasok.hu
Járj lovardába, tanulj meg lovagolni, a lovaglás után ne rohanj haza, nézelõdj, közben a koszon kívûl egy jó hosszú idõ után talán ragad rád valami, a lótartással kapcsolatosan is!(nem két hét kérdése) Ennyire komplett oldalakat ne is keress, mert úgysem fogsz találni!A lovat, a lótartást meg kell tanulni, és nem lehet egy lovat a saját primitív elképzelésed alapján tartani!!! Az, hogy még soha nem volt lovad, az nem egy nagy ügy, az sokkal nagyobb, hogy teljesen tudatlanul akkora felelõsséget akarsz vállalni, amirõl halvány gõzöd sincs, fogalmad sincs arról, hogy egy ló tartása mit jelent! A kérdésed alapján nagyon tudatlan vagy lókérdésben!Elõször tanulni kellene, aztán lovat venni, mindezt a ló érdekében mondom!!!És miért akarsz lovat venni, mert az ismerõsödnek is van?!?!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Nagyon köszönöm a válaszod! :)

Hol tudok beszerezni "UV kék led fénycsövet"? És mennyibe kerül és, hogy tudom megoldani, hogy a szobámba berakok belőle 2db-ot. TÖBBI LENT.

Nagyon megtetszettek a bulikban, az UV kék fénycsövek amik alatt világítanak a fehér dolgok. Na most mivel nem értek hozzá nemtudom, hogy hol tudok venni és mennyiért. És azt se tudom, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy beszereljem a szobámba. Mibe rakjam bele ? El?re is köszi a válaszokért. ;)

Legjobb válasz: Szia! nem mindegy hogy LED vagy fénycsõ. Szterintem neked fénycsõ kell, a bulikban is az van. Lehet UV kompakt fénycsövet kapni is, nekem a szúnyogcsapdámban olyan van. Csak betekered a körte helyére :-) (a közönséges fénycsõvel azért több babramunka van, fojtótekercs meg egyebek.... nem kezdõnek való) Nézz körül világítás technikai boltokban, barkácsboltban (obi, baumax, praktiker, satöbbi) Azért ne nézz bele a fénycsõbe sokáig, mert az uv fény nem tesz jót a szemnek, nem véletlen van uv szûrõ a napszemüvegben...

Szia! nem mindegy hogy LED vagy fénycsõ. Szterintem neked fénycsõ kell, a bulikban is az van. Lehet UV kompakt fénycsövet kapni is, nekem a szúnyogcsapdámban olyan van. Csak betekered a körte helyére :-) (a közönséges fénycsõvel azért több babramunka van, fojtótekercs meg egyebek.... nem kezdõnek való) Nézz körül világítás technikai boltokban, barkácsboltban (obi, baumax, praktiker, satöbbi) Azért ne nézz bele a fénycsõbe sokáig, mert az uv fény nem tesz jót a szemnek, nem véletlen van uv szûrõ a napszemüvegben...
A kérdező hozzászólása: 2db 18 wattos 60cm-es csövet akarok berakni : o Szerintem az elég hogy a szobáamt be világitsa. És 2db-tol cska nem elssz bajom : o És nem azt fogom bámulni és csak éjszakánként fog menni.
Szia! igen, UV. Pénzt is vizsgálhatsz alatta, és a ruhák is világítanak. egy szál ilyen fénycsõ nem fog kárt okozni, több UV-t szedsz össze napközben ha nincs szemnüveged. mondom hogy nem vészes. nekem a szúnyogcsapda 25 wattos UV csõ és még mindig látok. De szoláriumot ne csinálj, tényleg.
A kérdező hozzászólása: És Amugy most akkor ez a UV, kárositja a szemet vagy nem ? Oo Nem értem.
A kérdező hozzászólása: http://bolthely.hu/zovanyi/id/08786_EUROLITE_UV_szett_armatu.. http://bolthely.hu/zovanyi/id/08789_EUROLITE_neon_fenycso_sz.. A kettõ között mi a külömbség ? Ezt a kettõt néztem ki magamnak. Ezek olyanok ugye, hogy falra felhelyezhetõek, és utána konektorba rendesen bekell dugni ?
Lol:-) szereztek egy szoláriumot :-) Hát igen, a kedves kérdés kiíró elégedjen meg egy szál fénycsõvel, attól még nem lesz baja. Amúgy én is a szúnyogcsapdát éjjel kapcsolom be, akkor pedig csukott szemmel alszok, szóval már csak azért se tud ártani. :-)
"azért uv fényben élni nem a legegészségesebb" Hehe... http://kuruc.info/r/35/81734/
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül egy olyan lámpa amibe a csöveket teszed ? És mennyi egy UV csõ ? Oo kb. ?
Hát az a hosszú rúd szerû dolog ugye maga a csõ. ahhoz kell ugye lámpa amibe beleteszed. ha már van ilyen neoncsöves lámpád akkor csak ki kell cserélni a csövet, nem vészes, ha a méret meg a watt stimmel. egyébként meg azért ez a változat drágább lenne fõleg a lámpa miatt , 10e alatt nem úsznád meg. a körte alakú meg valami 2 ezer lehetett.
A kérdező hozzászólása: Csak esténként gondoltam, hogy néha mikor olyan van bekapcsolom hangulat fényként.
azért uv fényben élni nem a legegészségesebb
A kérdező hozzászólása: Akkor kék fénycsõ. De én nem ilyen lámpa körte formályut szeretnék, hanem ilyen rendes fénycsövet ami ilyen hosszú rúd szerû. Na egy olyat mondjuk, nagyon nehéz és drága lenne beszerezni és beszerelni a szobámba ?
Az hogy az egyik akciós.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!