Találatok a következő kifejezésre: Hogyha gumit lehetek terhes (7 db)

Hogyha gumit hasznalunk lehetek terhes?

most lessz az elso...es elegge izgulok....ha nem ocska gumit hasznalunk akko is kiszakadhat????pl a durex az jou???

Legjobb válasz: A durex az télleg jó, de life style(nem tom leírni:D)az is nagyon jó! Ha rendesen felhuzza a párod a gumit és nem hagy felül levegõt és azé vmikor nézitek h h van a gumi, akkor semmi baj nem lesz!!!:) Am én tapasztalatból mondom h nézétek,me mindent jól csintunk és kiszakadt a gumi, de ne akarlak megijeszteni,csak mondom h nagyon figyeljetek oda:)a durex az naon jó:)mondjuk az olcós is jó lehet, de azé ne azzal kezdjétek!:)Am a fiúnak is most lesz az elsõ??? Sok sikert!!:)

A durex az télleg jó, de life style(nem tom leírni:D)az is nagyon jó! Ha rendesen felhuzza a párod a gumit és nem hagy felül levegõt és azé vmikor nézitek h h van a gumi, akkor semmi baj nem lesz!!!:) Am én tapasztalatból mondom h nézétek, me mindent jól csintunk és kiszakadt a gumi, de ne akarlak megijeszteni, csak mondom h nagyon figyeljetek oda:) a durex az naon jó:) mondjuk az olcós is jó lehet, de azé ne azzal kezdjétek!:) Am a fiúnak is most lesz az elsõ??? Sok sikert!!:)
A durex jófajta. De kiszakadhat, arra vigyázzatok. És ne izgulj, próbáld meg magad majd elengedni.
Aktus után ha a pasi benned marad, akkor egy idõ után a pasi pénisze kicsit összehúzódik (nyugodt állapotba kerül) és ilyenkor lehetséges, hogy a sperma "kiszivárog", tehát a nõ lehet terhes...
amugy most lehet, hogy csak nálam de én amig féltem folyamatosan és mindig ellenörizni akartam közben a gumit akkor szakadt el... miota felszabadult vagyok a fog.gátlótol azota semmi baj nincs...
A kérdező hozzászólása: a fiunak is most lessz az elso.....
Masculan is megbízható márka, ráadásul kapható patikában, és ott olcsóbb ha jól tudom. És olcsó gumit ne használjatok!!! Nekem volt a kezemben olyan, hát még a fogása se jó, a síkosító meg ragad rajta, és olyan vastag, hogy az már tényleg zokni a fiúnak.
A márkás gumi is kiszakadhat, de ha rendesen haszáljátok, akkor nem lehet baj!
vigyázz a körmöddel, negyon felsérts, akkor tök mindegy milyen, kiszakad és valóban amikor a fiú elélvez ne legyen sokáig benned hanem fogja meg az óvszer a pénisz tövénél és úgy húzza ki, így tuti nem folyi ki a sperma.
Ezt is meg kell tanulni használni. Én az elsõ alkalomnál mikor együtt voltam az akkori barátomnál teljesen nyugodt voltam és õ is, igazán kellemes életreszóló élmény volt :) Ügyelni kell hogy jó írányba tekerjétek le a gumit, ne maradjon a spermatasakban a végén levegõ, és hogy elég síkos legyen és ne stresszeljetek!Itt az élvezetrõl van szó. Egy gumit akár egy fejre is fel lehet húzni ez komoly, egyetemen tanárunk megcsinálta :) :)

Hogyha a mensim elmúlása után 4 nappal gumi nélkül szexeltünk akkor most lehetek terhes? (Nem bennem ment el)

Azert gondolok arra mert ma reggel arra ebredtem h hanyingerem van :-(

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, már miért ne lehetnél? Mindig lehetsz, ha nem védekezel megfelelõen az aktus elejétõl a végéig. Csak ilyenkor sokkal kisebb a valószínûsége. De az esély soha nem nulla, még akkor sem, ha megszakításos közösülésrõl van szó. Ha pedig ez mostanában történt, akkor nyugi, a hányinger biztos nem ettõl van!

Lehetsz terhes, már miért ne lehetnél? Mindig lehetsz, ha nem védekezel megfelelõen az aktus elejétõl a végéig. Csak ilyenkor sokkal kisebb a valószínûsége. De az esély soha nem nulla, még akkor sem, ha megszakításos közösülésrõl van szó. Ha pedig ez mostanában történt, akkor nyugi, a hányinger biztos nem ettõl van!
Egyetlen védekezés nélküli behatolás elég lehet, (függetlenül attól, hogy hol ment el és mennyi ideig volt bent, mert ez szokott még gyakori lenni, hogy "de csak 1-2 percig" stb.) igen. Lehetsz terhes.

Lehetek terhes abban az esetben, hogyha nem szakadt ki a gumi? és semmi a megszokottól eltérő dolog nem történt?

Legjobb válasz: mindig megnézzük utána h nem-e "ereszt", lukadt ki vagy akármi baj nincs e vele és semmi gond nem volt. de már lassan 2 héten nem jön meg :S

A kérdező hozzászólása: mindig megnézzük utána h nem-e "ereszt", lukadt ki vagy akármi baj nincs e vele és semmi gond nem volt. de már lassan 2 héten nem jön meg :S
A kérdező hozzászólása: tegnap megcsináltam egy tesztet és negatív lett :)
Nyugodj meg, így nem lehetsz terhes, ha normálisan használtátok a gumit. Ha nagyon nagyon parázol vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj a negatív láttán :)
A kérdező hozzászólása: nem semmi olyan nem fordult elõ h elõváladékos vagy akármilyen kézzel nyúlt oda nekem. nem nemnagyon. legalábbis nem emlékszem rá.
kérdés: lehetséges, hogy elõváladékos vagy spermás kézzel egyikõtök nyúlt bele a vaginádba? (pl kielégítetted kézzel vagy orálisan, és õ megujjazott, és esetleg spermás volt a keze?) ha ilyenre nincs lehetõség, és megnéztétek, hogy nem ereszt-e utána, akkor nem hinném amúgy talán egy teljesen minimális esély lehet, hogy mikroszakadás volt rajta (a gumi, mint minden más, nem nyújt 100%-os, csak 99, valamennyi%-os védettséget), amit nem tudtatok észrevenni, mert olyan kicsi, de sajnos sperma átférhet rajta... amúgy ezt azért se tartom valószínûnek, mert megtermékenyítéshez kell hogy párezer sperma eljusson magához a petesejthez, mivel kémiai anyagokkal kell támogatniuk egymást, ami nélkül nincs megtermékenyítés mindenesetre ez a mikroszakadás, vagy mikrohiba magában az eredeti óvszerben okozhat nemkívánt terhességet mindenesetre más oka is lehet annak, hogy késik, elõfordult már, hogy ennyit késett? egyébként mint mondták, legegyszerûbb csináltatni egy terhességi tesztet, mondjuk az se 100% de annak meg még kevesebb esélye van, hogy két minimális esélybõl mindkettõbe beletrafáljatok
A kérdező hozzászólása: nem nemvolt olyan. soha még egy pillanatig se. mindig vigyáztam erre h ne legyen baj
Vagy még egyszerûbbet mondok: Csinálsz egy tesztet. Egyébként ha elõtte nem volt "csak egy percig csináltuk gumi nélkül" dolog, akkor nem lehetsz terhes.
Mégis mi a fenét vársz? Azt mondod minden rendben volt. Ha orvos is lennék, akkor se tudnám látatlanba megmondani hogy terhes vagy-e. Ergo fogod magad és elmész dokihoz, ha aggódsz.
A kérdező hozzászólása: ne visszakérdezzetek könyörgöm hanem válaszoljatok a kérdésemre
doki?
gratulálok, ülj le, 1-es!
Te nem régen vesztetted el a szüzességed ugye? Mert ha így van akkor figyelembe kell venned, hogy a szex elég nagy változás a testedben. Ez a változás kezdetben megkeverheti annyira a szervezetedet hogy 1-2 hetet késhet, siethet a havid. Sõt, felkészítelek még pár hónapig így is fog maradni valószínûleg. Nem vagyok szakértõ, sõt még nõ sem, viszont emlékszem hogy barátnõm ugyanígy járt miután elvesztette, végigkérdeztünk mindenkit aki már tapasztaltabb ilyen téren és több pár is mondta, hogy megesik a szüzesség elvesztése utáni fél évben-évben. Elvileg agresszívabb szexnél is felléphet ilyesmi az orgazmus erõsségétõl, számától függõen. Én azt mondanám hogy ez lehet most nálad is. Viszont a szex... egy élvezetes szerencsejáték amin a 99, 99%-ra voksolsz... nõgyógyászt meglátogatni ilyen késések esetén mindig jó ötlet. Amekkora a tét sosem lehetsz elég óvatos.
Kicsi az esélye, bármitõl késhet.Meleg, idegesség stb.
Így van. Tesztelj. ha terhes vagy, akkor már ki kell mutatnia; a teszteléssel megnyugodnál.
Csak akkor lehetsz terhes, ha kiszakadt a gumi. Mástól is késhet a menses, szerintem egyenlõre ne izgulj.
szerintem sem lehet baj, nekem az elõzõ két hetet késett, pedig nem vagyok már tini korban :) ha nagyon aggódsz, csinálj egy tesztet. már rég pozitívnak kellene lennie, de nem lesz! szóval az talán megnyugtatna.
Nyugi terhes tuti nem vagy.Lehet pont azért késik mert stresszelsz! De ha nagyon izgulsz nézesd meg magad orvossal. Nyugi nem lesz semmi gond!

Hogyha a gumi nem volt lyukas akkor nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Öcsém ezek a kérdések...... Az egy dolog, hogy nem volt lyukas... ha pl. a srác bele élvezett és mikor húzta le lecsúszott akkor lehet, hogy meg van rá az esély...

Öcsém ezek a kérdések...... Az egy dolog, hogy nem volt lyukas... ha pl. a srác bele élvezett és mikor húzta le lecsúszott akkor lehet, hogy meg van rá az esély...
ha tudod a választ miért kérded meg? több, mint valószínû, hogy az a te cuccod volt
Ha nem volt lyukas akkor nem. De bármi megtörténhet..
:o) Ennél már csak az jobb mikor: Mi az a maszti? .o)) na jó, nem offolok. Nem, ELVILEG nem lehetsz terhes.. hacsak nem az volt amit az elõttem szóló leírt
A kérdező hozzászólása: nem csúszott le, mert akkor ment el mikor már kihúzta...csak a gumin kívül láttam valami fehéret... de az gondolom az enyém volt, mert a gumi tuti hogy nem volt lyukas..
dilis:D:D:) :) :)
Tényleg tudatlan vagy...
Ha nem hatolt be, akkor nem nagyon.
nem lesz gond, nyugi..
Ne aggódj, nem lesz itt baj:D Tudom, h milyen parázni minden szarság miatt...
Egyrészt a spermiumok szabad levegõn gyorsan elpusztulnak, másrészt maguktól nem másznak fel a puncidba. Szal nem lehetsz terhes :)

Terhes lehetek attól hogyha a barátom berakta nekem 2x-3x gumi nélkül és ha a 15. napon jár a ciklusom?

Legjobb válasz: igen, pont most van a legnagyobb esélyed rá, a ciklusod közepén. csinálj tesztet 2-3 hét múlva.

igen, pont most van a legnagyobb esélyed rá, a ciklusod közepén. csinálj tesztet 2-3 hét múlva.
Szerintem pont beletrafáltatok! De ha mégis bejön az az 1%, hogy nem vagy terhes, gyorsan szaladj el egy dokihoz iratni fog.gátlót, aztán meg a templomba, elmondani egy Miatyánkot, hogy most megúsztad!
Gratulálok! Mi lesz a neve?
És miért nem húzott gumit? vagy ha késõbb húzott elötte minek "rakta be " úgy. és hány éves vagy? és eléggé körbejártad-e a szexuális felvilágosító témaköröket mielött nekiálltál szexelni?
Mi is csináltunk ilyen párommal, felelõtlenség. Nem lett belõle baj, de a védekezés fontos!
az elõváladékot nem fogod látni ha már belédrakta a szerszámot... van aki már attól teherbe esik hogy egy szem bogyót kihagy, szóval a te két héttel ezelõttid már nem vastagon véd.
A kérdező hozzászólása: 2 hete fog.gátlót szedtem, csak abbahagytam. így is megeshet?
A kérdező hozzászólása: Akkor is ha nem nagyon vettem észre a péniszén elõváladékot?
igen, benne van a pakliban.Védekezés nélkül ez bekövetkezhet, de lehet szerencséd lesz és nem történt baj.
Igen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!