Találatok a következő kifejezésre: Hogyha beakarom a (4 db)

Az mitől lehet hogyha beakarok lépni az alapértelmezett zeneleyátszón belül az összes zenébe akkor kidob? Mármint kiírya hogy a zene alkalmazás leállt. Sony Ericsson xperia mini st15i

Legjobb válasz: Nem tudom. Megoldás lehet a Beállítások/Alkalmazások/Mind fülön a "Zene alkalmazás", ha nem segít akkor a médiatároló adatainak törlése is. A zenéid nem vesznek el, elõbbitõl csak a zenelejátszó beállításai lesznek alapértéken, utóbbit pedig nem venni észre a gyakorlatban.

Nem tudom. Megoldás lehet a Beállítások/Alkalmazások/Mind fülön a "Zene alkalmazás", ha nem segít akkor a médiatároló adatainak törlése is. A zenéid nem vesznek el, elõbbitõl csak a zenelejátszó beállításai lesznek alapértéken, utóbbit pedig nem venni észre a gyakorlatban.
megoldás lehet egy helyesírási szótár felrakása is
Az összes szaros szmájlit meg plust meg minden füttyfenét leszedtél újratelepítés elõtt, vagy csak a programot tetted újra?
A kérdező hozzászólása: Csak a progit..de a hiba megoldodott.:D A dátum és idõ valahogy nem volt jo-.-

Hogyha beakarom festetni a hajam (csak barna csíkokat) akkor az a fodrász csinálja ugye? És hogyan? Én veszem meg a festéket vagy mi lesz?

Legjobb válasz: Te is meg tudnád csinálni, de elsõre inkább csinálja a fodrász. Ha bemész hozzá idõpontért, akkor kérdezd meg, hogy hozz-e festéket. Vagy az is lehet, hogy van neki, akkor neked csak ki kell választanod a színt. Amúgy ez úgy megy, hogy ha rövid a hajad, akkor erre való ún. melírozósapkát használ. Ez olyan mint egy fürdõsapka, csak tele van lyukakkal. Ezeken a lyukakon át húzza ki azokat a tincseket, amiket be fog festeni, így a hajad többi részét nem fogja össze a festék. Ha meg hosszabb a hajad, akkor alufóliába teszi azt a tincset, amit be akar festeni és így keni fel rá a festéket (így sem lesz festékes a hajad többi része). De ha már van idõpontod és modtad neki, hogy festeni szeretnéd, akkor vegyél olyan színû festéket, amilyet szeretnél.

Te is meg tudnád csinálni, de elsõre inkább csinálja a fodrász. Ha bemész hozzá idõpontért, akkor kérdezd meg, hogy hozz-e festéket. Vagy az is lehet, hogy van neki, akkor neked csak ki kell választanod a színt. Amúgy ez úgy megy, hogy ha rövid a hajad, akkor erre való ún. melírozósapkát használ. Ez olyan mint egy fürdõsapka, csak tele van lyukakkal. Ezeken a lyukakon át húzza ki azokat a tincseket, amiket be fog festeni, így a hajad többi részét nem fogja össze a festék. Ha meg hosszabb a hajad, akkor alufóliába teszi azt a tincset, amit be akar festeni és így keni fel rá a festéket (így sem lesz festékes a hajad többi része). De ha már van idõpontod és modtad neki, hogy festeni szeretnéd, akkor vegyél olyan színû festéket, amilyet szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Köccyke!! :D :)


Új winyo lett berakva a gépbe hogyha azt irja ki. kijőn az estar betolt amikor betoltene beakarja olvasni a winyot de azt irja ki:?

Ilyenkor mit akar? azt irja ki amikor olvassa 1 gb...press any key button stb.... felkellene telepiteni a windowst??

Legjobb válasz: Akkor most próbáld újra elolvasni a kérdést úgy, mintha egy idegen olvasná, aki mit sem tud a problémádról. Érthetetlen zagyvaság az, amit legépeltél.

Akkor most próbáld újra elolvasni a kérdést úgy, mintha egy idegen olvasná, aki mit sem tud a problémádról. Érthetetlen zagyvaság az, amit legépeltél.
Telepíts rá windowst és kész! Be kell raknod a telepítõlemezt és arról kell, hogy bootoljon a gép. Amúgy meg nyugodtan nyomhatsz gombot, mert semmi baja nem lesz tõle a gépnek.
IDE (soktûs) csatlakozója van az új vinyónak?
A kérdező hozzászólása: Nem annyira szüz mert rálett telepitve a régi winyo tartalma .de a lényeg azt irja press any key button.ami magyarul nyomjon meg néhány gombot...
igen mert ezegy új vinyo tehár üres
Igen elég zagyvaság amit írtál, az én értelmezésem szerint te kivetted a régi vinyót amin az oprendszer volt és betoltál egy szüzet.Ha így van csak gratulálni tudok hogyha azt kérdezed, ilyenkor mit reklamál?
Pont az lenne a lényeg hogy mit ír ki.
A kérdező hozzászólása: Bocs tudom...csak nem volt elég hely a kérdesnek es nem tudtam rendesen megfogalmazni leirom: szval új winyo került a gépbe wd 320G - nos amikor elinditom a gépet akkor bejõn az estar ami betolt, utána beakarná olvsni a winyot de azt irja ki 1 gb blablabla , Press any key button ...ilyenkor telepiteni kell vagy mi? gombot nem mertem megnyomni hatha vmit elcseszek..
Mi bajod van?
"Nem annyira szüz mert rálett telepitve a régi winyo tartalma" Tényleg ilyen egyszerû vagy, vagy fested magad? Ha áthúzod az oprendszert egy másik vinyóra és beteszed és még mûködik jöhetsz hozzám mesternek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!