Találatok a következő kifejezésre: Hogyha a körüli (6 db)

Hogyha a megtermékenyülés körüli időpontban bevettem egy-két Algopyrint, az nem árthat a leendő babának, ugye? Terhesség alatt lehet Algopyrint szedni?

Legjobb válasz: igen lehet, csak az elsõ 3 és az utolsó 3 hónapban nem lehet Algopyrint beszedni. Az hogy a megtermékenyülés idején bevettél 1-2-õt az nem gond. Én sem tudtam róla, hogy terhes vagyok és visszaszámolva 3 hetes lehettem, amikor bevettem 3 Apranaxot. nem lesz semmi baj. 29 hetes kismama

igen lehet, csak az elsõ 3 és az utolsó 3 hónapban nem lehet Algopyrint beszedni. Az hogy a megtermékenyülés idején bevettél 1-2-õt az nem gond. Én sem tudtam róla, hogy terhes vagyok és visszaszámolva 3 hetes lehettem, amikor bevettem 3 Apranaxot. nem lesz semmi baj. 29 hetes kismama
Szia! Nem szabad, illetve nem ajánlatos a terhesség alatt semmilyen pirynszármazékot szedni. Fõleg a megtermékenyülés körül, és az elsõ 3 hónapban. 1-2 szemtõl nem lesz bajotok, ne ijedj meg, de minden ilyen gyógyszer blokkolja egyfajta zsírsav termelõdését ami szükséges azokhoz a hormonokhoz, amik a megtapadást segítik elõ.Magyarul vetélést okozhat.A barátnõmnek nemrég ment el a babája egyértelmûen emiatt a 7-ik hétben.Nem tudta, hogy nem szabad szedni, és fogfájásra szedte.El is vetélt tõle, és az orvos világosította errõl fel. Ha fáj valamid, paracetamol tartalmú szereket lehet bevenni, de abból sem sokat.Pl:rubofen, panadol, nekem fogfájásra antineuralgicát írtak, de azt mondta az orvos, hogy abból is csak, ha nagyon szükséges. Boldog babavárást, üdv
tényleg a legveszélyesebb ha megtermékenyüléskor veszel be gyogyszert, mer akkor alakul a pici. ezt orvostol tudom.
Algopyrint nyugodtan szedhetsz, és szerintem semmi baja nem lett a babádnak.Nyugodj meg!
Az elsõ 2 hétben nincs biokémiai kapcsolat az anya és a magzat között.100 százalék, hogy nincs baja.Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Kerti felfújható medencéhez szükséges a létra, hogyha e méter körüli magas?

Legjobb válasz: Jobb ha van.Ha véletlen meghajlík a széle,,,,fújhatod.

Jobb ha van.Ha véletlen meghajlík a széle, , , , fújhatod.

Illúzióromboló lehet egy férfi számára, hogyha egy nőnek nagy mellei vannak, de a bimbó körüli terület az egyiken nagyobb mint a másik?

85 B, C melltartó méret? keblekre gondolok a kérdésnél, de az egyiken a mellbimbó körüli terület nagyobb mint a másikon.Ez sokat számíthat egy együttlét során?

Legjobb válasz: Szreintem midnnekinek nagyobb,lévén h az egyik melle minden nõnek nagyob..

Szreintem midnnekinek nagyobb, lévén h az egyik melle minden nõnek nagyob..
Mi ez a "ha szeret" baromság? Ki nem szarja le, hogy az egyik bimbó udvar nagyobb mint a másik, most õszintén?
Ha szeret a férfi akkor szerintem nem akadály:) Ja meg hát azis kérdés, hogy mennyivel nagyobb.
Ha szeret akkor nem számít..mert tudja h õ sem tökéletes!!
Hát, ha a barátod, és szeret, akkor biztosan nem ez lesz az, ami eltántorítja tõled. Úgy szeret úgyis, ahogy vagy. Ezt el kell fogadnod! :)
Szerintem sem az számít, hogy most milyen a bimbóudvara a mellednek :) Ha már eljuttok odáig, hogy láthatja, akkor ezt szerintem észre sem veszi!
Ha csak hozzáér az egyik bimbódhoz, az öszeugrik és feleakkora lesz. Innen kezdve teljesen mindegy, mekkora volt eredetileg.
egyáltalán nem számít! mindenkinek van valami testi difije, emiatt ne merészeld rosszul érezni magad!:) szerintem a fiú észre se fogja venni!
Mutatsz egy képet? Szerintem túlbonyolítod a dolgot. Egy fiú nem igazán ezzel foglalkozik. De ráadásul, ha simogat, akkor a bimbód mérete is állandóan változik. És persze nem egyszerre, mert a kétkezes simogatás nem túl jó mulatság.


Hogyha Londonba a mai napon foglalva június közepén 8 000 Ft a repülőjegyár, akkor egy hónap múlva mennyi az esély rá, hogy júLiusban is 8 000 Ft körüli ár legyen?

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. Nem lehet egyik alapján a másikat jósolni. :) Amúgy ne nagyon reménykedj. Június az nem július. Júniusban még suli van, vizsgák vannak stb. Júliusban elég ritka az ilyen olcsóbb jegy. Elõfordulhat, mert bármi történhet, de én nem nagyon reménykednék.

Ez nem így mûködik. Nem lehet egyik alapján a másikat jósolni. :) Amúgy ne nagyon reménykedj. Június az nem július. Júniusban még suli van, vizsgák vannak stb. Júliusban elég ritka az ilyen olcsóbb jegy. Elõfordulhat, mert bármi történhet, de én nem nagyon reménykednék.
Július fõszezon, szinte esélytelen.
júliusban még a duplájáért sem fogsz kapni jegyet. 20.000-25.000 re saccolom/út

Normális az hogyha császármetszés után nem érzem a hasamon a vágás körüli bőrt?

Legjobb válasz: Nekem két császárom volt (4 éve és 2 1/2 éve) és most is érzéketlen ott a bõr. Olyan, mintha zsibbadna mindig.

Nekem két császárom volt (4 éve és 2 1/2 éve) és most is érzéketlen ott a bõr. Olyan, mintha zsibbadna mindig.
Nekem 4 hete volt császárom én sem érzem nagyon furcsa. A doki szerint ilyen marad.
Nekem 20 hónapja volt császárom, kb akkor éreztem újra ott mindent mire a kisfiam 1 éves lett.
Nekem másfajta mûtétem volt, és sokáig érzéketlen volt körülötte a bõr. Szerintem normális.
Normális, ne aggódj:)
Ne aggódj, normális hogy a vágás körüli terület érzéketlen. Az idegvégzõdések lassabban regenerálódnak mint a bõr és a szövetek. Az is lehet hogy ilyen marad, de nekem például kb. 1 év után állt vissza az érzékelés azon a területen. De azóta sem olyan mértékben mint elõtte volt. (Remélem érthetõen írtam le ;-))
Szia!Én is csatlakozni tudok teljesen normális és kb fél-egy év mire helyreállt nekem is!

Mi történne akkor, hogyha valaki, egy sima civil lakos, magánszemély, úgy döntene, hogy benzinkutat épít mondjuk Budapesten és 250-300 körüli áron adná a benzin és a dízel literét?

Persze csakis kiváló minõségût. Mint amit pl. OMV-nél tankolható, viszont sokkal olcsóbban. Hagynák ezt? Egyáltalán lehetséges lenne ez?

Legjobb válasz: Mégis honnan szereznéd a benzint ennyiért? kb. 4-5% a kisker árrés. Ebbõl fedeznéd a kutak karbantartását, az alkalmazottak fizetését, adóit, stb. Nézd meg a linket: http://www.portfolio.hu/img/upload/res/orig/img22222.png Ha ebbõl csinálsz 300-as benzint, zseni vagy...

Mégis honnan szereznéd a benzint ennyiért? kb. 4-5% a kisker árrés. Ebbõl fedeznéd a kutak karbantartását, az alkalmazottak fizetését, adóit, stb. Nézd meg a linket: http://www.portfolio.hu/img/upload/res/orig/img22222.png Ha ebbõl csinálsz 300-as benzint, zseni vagy...
Egyszerûbb, ha alkalmazol sok diákot, akik a meglévõ benzinkutaknál a tankoló autósoknak tankolás után zsebbõl kifizetnek literenként 60 forintot. Jobban jár mindenki.
Benzinkutat nyithatsz, a benzint meg annyiért adod amennyiért akarod. Hogy hogyan keresed meg rá a pénzt, azt nem tudom.
ja, most kb 360-ért lehet beszerezni a benzint, -te meg eladnád 300-ért, így minden literen volna 60 ft veszteséged, -egy nap alatt tönkre mennél,
Nem hagynák mert Magyarországon nincs kapitalizmus. Az állam közbelép mert sérti az érdekeltségeit.
Nézd, ha megnyerted a lottón a sokmilliárdot és most szétosztanád a pénzed, akkor értelmesebb lenne, ha bérelnél egy helikoptert és abból szórnád az utcára. Garantált siker. Mire felépíted a benzinkutad, beszerzed a benzint, jó nagy veszteséggel továbbadsz rajta, utána mit csinálsz????
Ez a gyerkõc nem arra volt kíváncsi megérné-e neki, hanem hogy lehetséges-e? Igen építhetsz kutat BP-en cirka -350 000 000Ft a tõkédbõl :) Igen adhatod olcsóbban, mint amennyiért veszed pl. a már említett ajándék 60Ft-al literenként. Számítsál nagy forgalomra 100 000 liter/nap minimum, tehát minimum -6 000 000Ft a pénzecskédbõl. Kiszámolhatod ha nyersz a lottón 2 000 000 000-ot az bizony elég lesz kemény 9 hónapig, viszont sok embert boldoggá tennél. Még a hülyének is megéri! Egyetértesz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!