Találatok a következő kifejezésre: Hogyan zajlik táppénzre (2 db)

Hogyan zajlik a táppénzre vétel?

Legjobb válasz: Megbeszéltem a dokimmal, hogy mikortól szeretnék táppénzre jönni. Õ adott egy igazolást, amivel elsétáltam a körzetihez, õ táppénzre vett. Most 2 hetente beugrom a papírjaimért.

Megbeszéltem a dokimmal, hogy mikortól szeretnék táppénzre jönni. Õ adott egy igazolást, amivel elsétáltam a körzetihez, õ táppénzre vett. Most 2 hetente beugrom a papírjaimért.
Engem annó a nõgyógyász tartott táppénzen, szóltam neki, hogy mikortól szeretnék tápon lenni, írt egy igazolást, azt odadtam amunkáltatómnak, õ kifizette az elsõ két hetet , és leadta a papírjaimat a tbnek. utána már a tápos papírt (amit én is 2 hetente kapok) a tbnek kell leadni.

Passzív táppénz hogy zajlik?

szólni kell a tb-nek egyb?l,vagy elég csak bevinni a táppénzes papírt?és milyen id?nként kell vinni?

Legjobb válasz: Hello! Csak akkor kell a tb-hez küldeni, ha nem volt kifizetõhely a munkahelyed. Ha nem volt az, akkor fogod a tp-es papírt, beküldöd és max írsz egy sort, hogy passzív tp igényed van, de még azt sem fontos. Majd ahogy az orvos adja a papírt, úgy küldöd be!

Hello! Csak akkor kell a tb-hez küldeni, ha nem volt kifizetõhely a munkahelyed. Ha nem volt az, akkor fogod a tp-es papírt, beküldöd és max írsz egy sort, hogy passzív tp igényed van, de még azt sem fontos. Majd ahogy az orvos adja a papírt, úgy küldöd be!
A kérdező hozzászólása: köszi.a munkahelyem bezárt úgyhogy marad a tb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!