Találatok a következő kifejezésre: Hogyan zajlik lézeres szemműtét (4 db)

Hogyan zajlik egy lézeres szemműtét? Egy bizonyos pontot kell nézni amíg tart a kezelés?

Legjobb válasz: Az egész kb. 15 percig tart. Ebbõl a lézeres rész kb. 5 másodperc!!! szemenként. Elõtte csepegtetés, elõkészítés stb, de teljesen fájdalommentes. Feleségem nemrég esett át rajta, nagyon félt, de utána úgy jött ki, hogy "sima ügy volt". :) De mások is ugyanígy távoztak. 1 hónappal a kezelés után 100%-os volt a szeme és elvileg még jobb lehet, mivel ez volt a minimum, amit garantáltak. A mûtétet végzõ cégek egyébként küldenek anyagot + CD a kezelésrõl ingyen. A neten bárhol találsz videót a beavatkozásról, hogy pontosan mi történik a szemmel, de nem ajánlom, hogy a kezelés elõtt megnézd. Sokkal borzasztóbbnak tûnik, mint amilyen valójában.

Az egész kb. 15 percig tart. Ebbõl a lézeres rész kb. 5 másodperc!!! szemenként. Elõtte csepegtetés, elõkészítés stb, de teljesen fájdalommentes. Feleségem nemrég esett át rajta, nagyon félt, de utána úgy jött ki, hogy "sima ügy volt". :) De mások is ugyanígy távoztak. 1 hónappal a kezelés után 100%-os volt a szeme és elvileg még jobb lehet, mivel ez volt a minimum, amit garantáltak. A mûtétet végzõ cégek egyébként küldenek anyagot + CD a kezelésrõl ingyen. A neten bárhol találsz videót a beavatkozásról, hogy pontosan mi történik a szemmel, de nem ajánlom, hogy a kezelés elõtt megnézd. Sokkal borzasztóbbnak tûnik, mint amilyen valójában.
Nekem volt ilyen mûtétem, egy piros pontot kellett nézni, kb:2 perc volt szemenként, vagyis ennyinek tûnt :) )És valóban, ha elmozdítod a szemed leáll a lézer :D Amúgy ne félj, pislogni sem tudsz, mert szemterpeszt tesznek a két szemhéjad közé, ami megakadályozza, hogy pislogni tudj :) )
Úgy tudom igen, ha pedig véletlenül elmozdulna a kelleténél jobban a szemed, akkor a lézerkezelõ gép magától kikapcsol.
Igen, egy villogó zöld pontot kell nézni, ami néha vörös lesz, amikor pedig éget akkor a körülötte lévõ led szerû fehér fények is felkapcsolódnak. Legalábbis az én mûtétemen így volt.

Hogyan zajlik a lézeres szemműtét?

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem 2008 augusztusában volt intralasik lézeres szemmûtétem, amirõl írtam egy blogot, és részletesen beszámolok a mûtétrõl, és az azt követõ hónapokról is: www.intralasik.blogter.hu

Sziasztok! Nekem 2008 augusztusában volt intralasik lézeres szemmûtétem, amirõl írtam egy blogot, és részletesen beszámolok a mûtétrõl, és az azt követõ hónapokról is: http://www.intralasik.blogter.hu
Van most a St. James Hospital által egy akció. Ingyenes szemvizsgálat, meg részletfizetés. Van aki volt már itt? Tapasztalatok..?

Hány éves kortól javasolt a lézeres szemműtét? Hogyan zajlik?

Legjobb válasz: Itt olvashatsz a részletekrõl: http://www.focusmed.hu/kuldetes.html Úgy tudom legalább 18 évesnek kell lenni, de lehet hogy több. Az a lényeg hogy ha még fejlõdni fog a szemed, akkor még nem lehet.

Itt olvashatsz a részletekrõl: http://www.focusmed.hu/kuldetes.html Úgy tudom legalább 18 évesnek kell lenni, de lehet hogy több. Az a lényeg hogy ha még fejlõdni fog a szemed, akkor még nem lehet.


Hogyan zajlik a lézeres szemműtét?

Most csütörtökre van időpontom az OptikMed-be és kíváncsi lennék, hogy pontosan, hogyan is zajlik a műtét? PRK kezelésem lesz és nagyon megköszönném, ha valaki leírná részletesen, lépésről lépésre, hogy mi is fog majd történni. Köszönöm előre is :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!