Találatok a következő kifejezésre: Hogyan zajlik egy pótvizsga és (4 db)

Most voltam tizedikes gimnáziumban és sajnos megbukatattak matematikából! Pótvizsgázni fogok hamarosan! Hogyan zajlik egy pótvizsga?

Legjobb válasz: Írsz egy 45-60 perces feladatsort amiben a tizedikes anyagot szépen végigzongorázzák. Ha ezt megírtad akkor kijavítják és behívnak szóbelizni ahol a hibáidra fognak rákérdezni. Tanácsok: - Az írásbeli után beszéld meg valakivel, hogyan kellett volna csinálni a példákat. Így a szóbelin nem leszel néma. - Tizedik osztályban a másodfokú témakört tanuld meg rendesen, mert az tananyag 60%a!

Írsz egy 45-60 perces feladatsort amiben a tizedikes anyagot szépen végigzongorázzák. Ha ezt megírtad akkor kijavítják és behívnak szóbelizni ahol a hibáidra fognak rákérdezni. Tanácsok: - Az írásbeli után beszéld meg valakivel, hogyan kellett volna csinálni a példákat. Így a szóbelin nem leszel néma. - Tizedik osztályban a másodfokú témakört tanuld meg rendesen, mert az tananyag 60%a!
A kérdező hozzászólása: Különben elfelejtettem megírni, hogy átmentem!:) És köszönöm a választ!

Hogyan zajlik egy 11-es matek pótvizsga?

Legjobb válasz: Mint a többi. Kapsz pár kérdést a 11.-es anyagból, aztán ha megy, mész.

Mint a többi. Kapsz pár kérdést a 11.-es anyagból, aztán ha megy, mész.
Így igaz. Kapsz pár feladatot 5-6 ot szoktak adni, tanár függõ a dolog, és ha abból 20% ot jól csináltad meg mint az érettségin akkor átmentél.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor semmi nagy rendbontó dolog? és ez írásbeli lesz ugye? csak akkor van szóbeli ha nem teljesítettem az írásbeli követelményeit. ezt hallottam :s aj nagyon izgulok miatta
Nem izgulás hanem tanulás kérdése :D
A kérdező hozzászólása: természetesen tanultam rá és tanulok is rá. de mint látszik, nem nagyon erõsségem a matematika
Hát ha csak az egész éves anyag felét megérted olyan szinten, hogy a legalapabb feladatot meg tudod oldani az általában egy 2est ki tud hozni. Ez csak pótvizsgán gáz ha nem értesz mindenhez egy minimális szinten mivel ott bármi lehet

Hogyan zajlik le egy pótvizsga és hány tantárgyból lehet pótvizsgázni?

ugy hallottam h nyáron minden második héten be kell menni a suliba,ez igaz?? csak mert én nem igy tervezem a nyarat...

Legjobb válasz: Szerintem nem kell, amikor én voltam gimnazista akkor 3 tárgyból lehetett, ha annál több tárgyból volte elégtelen osztályzat, akkor külön kellett kérvényezni az igazgatónál hogy mehessen a diák. De nem kellett augusztusig az iskola közelébe se menni, évvégén odaadták a tanárok a tételsort néhány jótanácsot és agusztus utolsó hetében voltak a vizsgák. Nálunk ugy volthogy huzni kellett 1-2 tételt,kidolgoztat és a vizsgabiizottság elõtt el kellettmondani. Nekem négy év alatt olyan rutinom lett vizsgázásból hogy egyántalán nem izgultam sem az érettségin, semutána az egyetemen, soha. Diplomavédésnél kicsit, de az érthetõ:) Amúgy én mindig jobban jártam pótvizsgával mert ötöst kaptam ált.:)

Szerintem nem kell, amikor én voltam gimnazista akkor 3 tárgyból lehetett, ha annál több tárgyból volte elégtelen osztályzat, akkor külön kellett kérvényezni az igazgatónál hogy mehessen a diák. De nem kellett augusztusig az iskola közelébe se menni, évvégén odaadták a tanárok a tételsort néhány jótanácsot és agusztus utolsó hetében voltak a vizsgák. Nálunk ugy volthogy huzni kellett 1-2 tételt, kidolgoztat és a vizsgabiizottság elõtt el kellettmondani. Nekem négy év alatt olyan rutinom lett vizsgázásból hogy egyántalán nem izgultam sem az érettségin, semutána az egyetemen, soha. Diplomavédésnél kicsit, de az érthetõ:) Amúgy én mindig jobban jártam pótvizsgával mert ötöst kaptam ált.:)


Hogy zajlik le egy 9-es történelem pótvizsga? (Olyan írjon aki tett már le történelem pótvizsgát)

Legjobb válasz: Nálam 10 és 11-es pótvizsga volt. Elõször írásbeli, évszámok, fogalmak, rövid esszé. Majd kimentem, átnézte a tanár, visszamentem, és arról faggatott, amit nem tudtam, nem írtam le. 10-ben megúsztam, de 11-ben bukta volt. :D

Nálam 10 és 11-es pótvizsga volt. Elõször írásbeli, évszámok, fogalmak, rövid esszé. Majd kimentem, átnézte a tanár, visszamentem, és arról faggatott, amit nem tudtam, nem írtam le. 10-ben megúsztam, de 11-ben bukta volt. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!