Találatok a következő kifejezésre: Hogyan zajlik beágyazódás (2 db)

Előfordulhat az, hogy a beágyazódás és a havi vérzés kezdete egy időbe esik, és látszólag minden úgy zajlik, mintha az illető nem esett volna teherbe?

Ugyanúgy megjön neki, csak esetleg nem annyi, vagy rövidebb ideig. Járt már így valaki? Mikor múlt el teljesen a vérzés miután megtudtad, hogy terhes vagy?

Legjobb válasz: Sok nõtõl hallottam már,hogy sokáig nem vették észre,hogy terhesek,mert megjött nekik,csak talán kevesebb. Nálam azonnal abbamaradt,aminek örülök is,mert nem bírt volna megnyugtatni senki,hogy ez normális,tiszta ideg lettem volna... de amúgy a terhesség elsõ trimeszterében tényleg gyakoriak a vérzések, orvos meg kell,hogy vizsgálja a mamit,de nem kell megijedni :)

Sok nõtõl hallottam már, hogy sokáig nem vették észre, hogy terhesek, mert megjött nekik, csak talán kevesebb. Nálam azonnal abbamaradt, aminek örülök is, mert nem bírt volna megnyugtatni senki, hogy ez normális, tiszta ideg lettem volna... de amúgy a terhesség elsõ trimeszterében tényleg gyakoriak a vérzések, orvos meg kell, hogy vizsgálja a mamit, de nem kell megijedni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :) Még várok továbbiakat!
Igen, van úgy, hogy terhes vagy, de megjön - kevesebb a mennyiség kevesebb napon át tart. Miért nem csinálsz egy tesztet?
A kérdező hozzászólása: Elvileg pont jókor voltunk együtt a múlt hónapban, 19-én. utána kb. 10 napra, 2 nappal korábban, nagyon kevés mennyiség jött. Ez eltartott 7 napig, de alig volt. A 6. napon volt a megszokott mennyiség. A mensesem óta szinte csak fehér krémes, vagy tojásfehérje- állagú folyásom van. Hol bõvebben, hol alig. 2 napja reggel kihánytam az elõtte 5 perccel megivott kakaómat, semmi elõzmény nélkül. Azóta sem tudom, hogy miért. Tesztet még nem csináltam, és azért nem- mielõtt valaki letolna- mert még a Párom 2-3 hónap múlva szeretné elkezdeni, a próbálkozásokat. Másfél éve nem szedek gyógyszert. Megszakítással védekezünk. Ha lesz még valami furcsa, megcsinálok egy tesztet- késõbb.

Hogyan zajlik a beágyazódás?

A párommal az utóbbi id?ben nem védekeztünk és az érdekelne, hogyan történik a beágyazódás? Mennyi id? múlva a megtermékenyítést?l, és mennyi ideig tart míg beágyazódik?

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Aranyos vagy, hogy ezt ilyen bõven kifejtetted nekem! :-) Ahogy leírtad, elég "bonyolult" dolognak tûnik, de remélem ennek ellenére sikerül nálunk is most a baba. Azt még meg tudnád nekem mondani, hogy a peteérés hogyan történik? Tehát hogy mikor várható és mennyi ideig tart? Mert nekem kb. 24 napos ciklusom van, és ebben a hónapban már kb. négyszer próbálkoztunk. A köv.mensim május 13 körül várható. szeretnénk ha mmost sikerülne a baba. Elõre is köszönöm a segítséged!

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Aranyos vagy, hogy ezt ilyen bõven kifejtetted nekem! :-) Ahogy leírtad, elég "bonyolult" dolognak tûnik, de remélem ennek ellenére sikerül nálunk is most a baba. Azt még meg tudnád nekem mondani, hogy a peteérés hogyan történik? Tehát hogy mikor várható és mennyi ideig tart? Mert nekem kb. 24 napos ciklusom van, és ebben a hónapban már kb. négyszer próbálkoztunk. A köv.mensim május 13 körül várható. szeretnénk ha mmost sikerülne a baba. Elõre is köszönöm a segítséged!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!